Android OSandroid.process.media

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mich@l
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. pro 2010 21:41:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO[]Acer Iconia A500

android.process.media

Příspěvek od Mich@l » ned 26. pro 2010 21:51:23

Dobry vecer,

Mam problem s telefonem Samsung Galaxy 550 (Android 2.1), po spusteni telefonu vyskoci hlaska android.process.media byl neocekavane zastaven a tlacitko vynutit zastaveni tahle sama chyba se objevi i kdyz chci stahovat z Android Marketu.

Budu rad za vsechny rady.




Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: android.process.media

Příspěvek od agent112 » ned 26. pro 2010 21:53:43

Nelaboroval jsi něco se systémem? ;-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


Autor tohoto vlákna
Mich@l
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. pro 2010 21:41:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO[]Acer Iconia A500

Re: android.process.media

Příspěvek od Mich@l » ned 26. pro 2010 21:56:41

Mobil neni muj, je meho bratra ten mi odprisahnul ze stim nic nazadouciho nedelal . ;) .

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: android.process.media

Příspěvek od agent112 » ned 26. pro 2010 22:02:46

zkusit wipe a kdyžtak i tovární nastavení, ale to zlikviduje data!
To bych zkusil já, ale třeba někdo přijde s lepším nápadem?? ...
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

zexs
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 19. led 2011 23:00:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy GT-I5500
Kontaktovat uživatele:

Re: android.process.media

Příspěvek od zexs » pon 24. led 2011 0:08:51

Zdravím koupil jsem stejný tel. Samsung Galaxy 550 vrz. Android 2.1 a ze začátku bez problému. Jenže po nějaké době mi začal stejný problém Proces android.proces.media byl neočekávaně atd... a zabere 97% CPU po Vynucení zavření se opakuje tak v intervalu cca. 15-25 sec. a tohle se děje jen v Android Marketu. Nevím si rady jestli dát telefon na reklamaci nebo čím je to způsobeno...
))ZzeXs((



andulka123
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 25. led 2011 11:41:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 550 GT_I5500

Re: android.process.media

Příspěvek od andulka123 » úte 25. led 2011 12:02:54

:help: Stejný telefon, stejný problém. Podařilo se mi z Marketu stáhnout 2 aplikace a pak už nic... android.process.media byl neočekávaně zastaven. Připojení funguje, prohlížeč pracuje, jak má. Žádná aktualizace softwaru k dispozici není. Telefon jsem zkoušela vypnout i s vyndáním baterie, ale nic nepomáhá. Až na něco přijdete, dejte prosím vědět, případně i jak jste pochodili při reklamaci v prodejně. Já mám telefon přímo od Vodafone.

Uživatelský avatar

zexs
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 19. led 2011 23:00:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy GT-I5500
Kontaktovat uživatele:

Re: android.process.media

Příspěvek od zexs » úte 25. led 2011 21:00:37

Tak i já mám zakoupený tel. u Vodafone a řekli že je to nějaká "softwarová chyba" a nechat přeinstalovat OS. A po dlouhem tvrzení že je toto vyjimečný případ, mí známý sním mají problémy také. Je to možné nechat na reklamaci.
))ZzeXs((


jarda1
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. led 2011 7:55:52
Reputace: 0

Re: android.process.media

Příspěvek od jarda1 » sob 29. led 2011 7:59:42

Problém nastane při souběžném stahování více položek z Marketu najednou (např. pomocí Appbrain). Vyresetuj si mobil do továrního nastavení, nainstaluj Appbrain a programy si postahuj postupně po jednom.


siska37
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 17. úno 2011 15:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 550

Re: android.process.media

Příspěvek od siska37 » čtv 17. úno 2011 16:03:57

:x Zdravím.Já mám také ten mobil a mám stejný problém,ale můj brácha má taky ten mobil a stahuje víc než já a pořád bez problému.A přitom jsem s mobilem nic světaborného nedělala.Tak proč mi to nechce stahovat?Nevím si rady,je mi teprve 12 takže nic moc nevymyslím,ale kdyby na to někdo přišel,tak mi pls napiště. :?


siska37
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 17. úno 2011 15:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 550

Re: android.process.media

Příspěvek od siska37 » čtv 17. úno 2011 16:05:16

jarda1 píše:Problém nastane při souběžném stahování více položek z Marketu najednou (např. pomocí Appbrain). Vyresetuj si mobil do továrního nastavení, nainstaluj Appbrain a programy si postahuj postupně po jednom.



Ahoj pls ,co je ten Appbrain? :?


Autor tohoto vlákna
Mich@l
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 26. pro 2010 21:41:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO[]Acer Iconia A500

Re: android.process.media

Příspěvek od Mich@l » čtv 17. úno 2011 20:47:52

Brachovi pomohlo to tovarni nastaveni.


siska37
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 17. úno 2011 15:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 550

Re: android.process.media

Příspěvek od siska37 » ned 20. úno 2011 15:24:44

Mich@l píše:Brachovi pomohlo to tovarni nastaveni.







Díky lidi!!!!!!!!!!! :D :clap: :thumbup:


siska37
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 17. úno 2011 15:58:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 550

Re: android.process.media

Příspěvek od siska37 » ned 20. úno 2011 15:27:45

Jo díky moc,ale ještě bych se chtěla zeptat to tovární nastavení mi vymaže písničky ,filmy atd.a i hry,co sem si stáhla? :?

Uživatelský avatar

enikybeniky
Androiďák!
Příspěvky: 326
Registrován: pát 21. led 2011 21:00:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Bydliště: Sokolov

Re: android.process.media

Příspěvek od enikybeniky » ned 20. úno 2011 15:30:03

Mně se tohle objevilo asi 2x nebo 3x po koupi telefonu, teď už přes týden nic a to jsem si s marketem hodně hrál, vyhledával, pročítal, stahoval. Tak snad je to všechno v cajku.
Jinak už je tady založena nová sekce pro tento telefon, tak se na majitele toho modelu těším třeba i tam. ;) :DD


27raven
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 10. dub 2011 13:57:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: android.process.media

Příspěvek od 27raven » ned 10. dub 2011 14:18:23

Zdravim vespolek,

me tento problem take nastaval pokazde kdyz se na me 550ce stahovalo nebo aktualizovalo vice aplikaci najednou. Dvakrat to vyresil reset do tovarniho nastaveni, ale nyni, kdyz uz mam telefon delsi dobu, jsem hledal reseni, jak neztratit vsechna sva data. Zda se ze jsem uspel, ale nasel jsem ho zastrcene na jednom anglickem foru, tak jsem si rekl ze se zde zaregistruji a poskytnu ho i ceskym uzivatelum :

Kód: Vybrat vše

Try this..

settings/application/manage applications/all, click on "media storage", and then "clear data".
Tj. v cestine:

Jdete do Nastaveni -> Aplikace -> Sprava Aplikaci -> otevrete si pomoci hardwaroveho tlacitka ''Nabidka''(leve tlacitko) dalsi moznosti a ve Filtr zvolte Vse -> pak zvolte Vymazat data u Me nahrane soubory, Uloziste medii a Market Updater (mozna staci jen to uloziste medii jak pisou v anglicke verzi, ale ja vymazal pro jistotu vsechny tri a zda se, ze mi vse zas funguje jak ma)


femio
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 26. bře 2011 10:00:03
Reputace: 0

Re: android.process.media

Příspěvek od femio » stř 20. dub 2011 19:06:37

Funguje to, díky! :)


kokitch
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: ned 24. dub 2011 9:29:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy 5 + CyanogenMod 7.1
Tablet: Ainol Hero 10 + Cranked Hero 1.1

Re: android.process.media

Příspěvek od kokitch » úte 26. dub 2011 13:28:13

mě pomohl reset na tovární nastavení, postup výše popsaný se mi neosvědčil......


27raven
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 10. dub 2011 13:57:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 550

Re: android.process.media

Příspěvek od 27raven » úte 26. dub 2011 16:55:45

kokitch píše:mě pomohl reset na tovární nastavení, postup výše popsaný se mi neosvědčil......
To me mrzi a docela stve, protoze jsem doufal, ze jsem nasel reseni, co mi zabere vzdy, kdyz to nastane. Snad bude brzy update na Froyo a tahle chyba tam snad nebude.


kokitch
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: ned 24. dub 2011 9:29:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy 5 + CyanogenMod 7.1
Tablet: Ainol Hero 10 + Cranked Hero 1.1

Re: android.process.media

Příspěvek od kokitch » stř 27. dub 2011 6:55:56

třeba to jiným pomůže!! včera jsem upgradoval na Froyo a zkusím se vyvarovat stahování více položek najednou, vím že jsem to zpočátku dělal a asi to opravdu bylo tím


raptor8
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10. kvě 2011 21:08:13
Reputace: 0

Re: android.process.media

Příspěvek od raptor8 » úte 10. kvě 2011 21:11:52

Dělá to vždy, když se začne stahovat více aplikací z marketu, i když se dá aktulizace aplikací a všechny najednou, mě vždy pomohlo jen tovární nastavení.

Mám mobil od vodafonu a prozatím se mi neobjevilo, že můžu aktulizovat na 2.2 .

Má někdo jiné řešení, než tovární nastavení. A postup nahoře mi nefunguje.


Blejk
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 11. kvě 2011 11:10:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 5

Re: android.process.media

Příspěvek od Blejk » stř 11. kvě 2011 11:13:13

Mela jsem problem s hlaskou (GALAXY 5)a tovarni nastaveni jsem brala jako posledni moznou cestu... ZMENILA JSEM JAZYK NA ANGLICTINU(UK) a najednou to jde bez problemu :) Chtela jsem provést zpetny test,ale ted kdyz tam mam zaase cestinu tak to funguje. Jeste si myslim, ze by stalo za zkousku, kdyz to nefunguje, v marketu "me aplikace" vymazat vsechny aplikace, ktere tam jsou nachystane na stazeni. Ale pozor, jsou uvedeny jeste jednou uplne dole. Tam je taky odebrat. Jakmile jsem si prepla do anglictiny a vlezla do marketu, tak me to ty aplikace zacalo automaticky stahovat, ackoliv jsem si myslela, ze jsem je vyhazela. Byli tam jeste jednou potvurky. :D


Zdenek008
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 12. kvě 2011 12:28:58
Reputace: 0

Re: android.process.media

Příspěvek od Zdenek008 » čtv 12. kvě 2011 12:31:57

Tak jsem zkusil tu radu se změnou jazyka a pomohlo to.
Diky.


kubio
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: ned 03. črc 2011 10:32:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 550
Rom: cyanogenmod7

Re: android.process.media

Příspěvek od kubio » ned 03. črc 2011 10:37:10

Blejk píše:Mela jsem problem s hlaskou (GALAXY 5)a tovarni nastaveni jsem brala jako posledni moznou cestu... ZMENILA JSEM JAZYK NA ANGLICTINU(UK) a najednou to jde bez problemu :) Chtela jsem provést zpetny test,ale ted kdyz tam mam zaase cestinu tak to funguje. Jeste si myslim, ze by stalo za zkousku, kdyz to nefunguje, v marketu "me aplikace" vymazat vsechny aplikace, ktere tam jsou nachystane na stazeni. Ale pozor, jsou uvedeny jeste jednou uplne dole. Tam je taky odebrat. Jakmile jsem si prepla do anglictiny a vlezla do marketu, tak me to ty aplikace zacalo automaticky stahovat, ackoliv jsem si myslela, ze jsem je vyhazela. Byli tam jeste jednou potvurky. :D
Nechapu to .ale asi to funguje xD

Uživatelský avatar

nneess
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 07. srp 2011 14:22:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Aligator S5500 Duo HD IPS
Kontaktovat uživatele:

Re: android.process.media

Příspěvek od nneess » stř 10. srp 2011 16:41:47

Dělalo mi to to samé. Ale mám pocit že to bylo po nainstalování nějaké aplikace.
Myslím nějaké aktivní tapety nebo něco takového.
Uvedení telefonu do původního stavu a je vše OK.

Kód: Vybrat vše

http://www.aligator.cz/produkty/aligator-s5500-duo-hd-ips
no uvydíme


minecheats
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 12. zář 2011 19:54:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung GT 5500

Re: android.process.media

Příspěvek od minecheats » pon 12. zář 2011 19:57:51

:help: taky se mi to ukazuje to podezřele treba jsem stahl par veci a ted mio nejde nic jsem z toho na větvi mobil nebyl levny a aby se mi z prominutim posral po mesici uzivani tak co to je ? prosim piste dost me to sere
Naposledy upravil(a) Supík dne pon 12. zář 2011 20:10:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Smazáno 6 zbytečných stejných emotikonů + 5 zbytečných otazníků. Pravopisné chyby a nelogickou stavbu vět bohužel nevyřešim ;) Uděleno varování.


minecheats
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 12. zář 2011 19:54:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung GT 5500

Re: android.process.media

Příspěvek od minecheats » pon 12. zář 2011 20:03:50

zexs píše:Zdravím koupil jsem stejný tel. Samsung Galaxy 550 vrz. Android 2.1 a ze začátku bez problému. Jenže po nějaké době mi začal stejný problém Proces android.proces.media byl neočekávaně atd... a zabere 97% CPU po Vynucení zavření se opakuje tak v intervalu cca. 15-25 sec. a tohle se děje jen v Android Marketu. Nevím si rady jestli dát telefon na reklamaci nebo čím je to způsobeno...
tz mi to dela a taky se mi to dvakrat ukaze když se pripojim na wiifi :help:

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: android.process.media

Příspěvek od cyphill » pon 12. zář 2011 20:22:14

To, že byl mobil drahý neznamená, že je s prominutím blbuvzdorný. Pokud budeš instalovat kdejakou kravinu, tak se není čemu divit. Stějně jako na PC. Projeď si poslední nainstalované aplikace, zkus je promazat, odinstalovat, pokud to jde. A hlavně si pročti celé toto téma.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


kudik
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:05:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: android.process.media

Příspěvek od kudik » čtv 03. lis 2011 17:10:44

Blejk píše:Mela jsem problem s hlaskou (GALAXY 5)a tovarni nastaveni jsem brala jako posledni moznou cestu... ZMENILA JSEM JAZYK NA ANGLICTINU(UK) a najednou to jde bez problemu :) Chtela jsem provést zpetny test,ale ted kdyz tam mam zaase cestinu tak to funguje. Jeste si myslim, ze by stalo za zkousku, kdyz to nefunguje, v marketu "me aplikace" vymazat vsechny aplikace, ktere tam jsou nachystane na stazeni. Ale pozor, jsou uvedeny jeste jednou uplne dole. Tam je taky odebrat. Jakmile jsem si prepla do anglictiny a vlezla do marketu, tak me to ty aplikace zacalo automaticky stahovat, ackoliv jsem si myslela, ze jsem je vyhazela. Byli tam jeste jednou potvurky. :D
ty brďo ono to fakt funguje.... :o


mara1177
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 09. srp 2012 10:07:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung GT-I5500

Re: android.process.media

Příspěvek od mara1177 » čtv 09. srp 2012 10:09:40

Mohl by mi někdo poradit jak změním jazyk v telefonu samsung GT-I5500 ? díky za odpovědi :help: :help: :help: :help: :help:


gulesh
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. zář 2013 17:28:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: android.process.media

Příspěvek od gulesh » pon 16. zář 2013 17:31:14

Nedocetl jsem cele vlakno, takze nevim jestli to nekdo uz vyresil, ale mel jsem stejny problem a PROBLEM VYRESEN. Mobil mi zamrzal a hazel stejnou hlasku jaka se tu resi, nesel mi fotak, galerie, budik...sel jsem do prodejny kde jsem ho kupoval, dali jsme reset a delalo to stale...nakonec byl zadrhel uplne v necem jinem - STAROU SIM KARTOU. Ihned z obchodu jsem bezel do O2, dali mi novou simku (ta stara byla fakt asi 13 let stara) a telefon funguje naprosto bez problemu,...takze pokud mate nekdo starou SIM, zkuste vymenit za novou u operatora a problem by mel byt vyresen...snad jsem pomohl...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti