Android OSProblém s připojením HTC Legend k PC

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mahr13
Nové Androidě

Problém s připojením HTC Legend k PC

Příspěvek od Mahr13 » pon 27. pro 2010 13:51:04

Zdravím,mám problém s HTC Legend.S Androidem 2.1 nebyl problém s připojením k PC ať už jako disková jednotka a nebo HTCSync.Po upgradu na verzi 2.2 se po připojení k PC na telefonu nezobrazí vlevo nahoře v liště ikona připojení,telefon ani nenabídne možnost způsobu připojení,PC sice dole na liště připojení zaregistruje,ale chybí zobrazení diskové jednotky,ta se zobrazuje jen v Total Commanderu a ten po pokusu o otevření hlásí že jednotka není připojena.HTCSync logicky telefon ani nenajde.Ovladače v počítači jsou nainstalované,žádnou chybu nehlásí.Stejný problém je jak na stolním PC s Win7,tak i na noťasu s WinXP.Na obou předtím vše OK.Takže abych to shrnul,prostě se po kabelu nemůžu žádným způsobem spojit s PC.Pomůže někdo prosím?
Honza

jannk
Nové Androidě

Re: Problém s připojením HTC Legend k PC

Příspěvek od jannk » pon 27. pro 2010 14:05:14

moc nepomuzu, jen konstatovani, ze mi po upgradu 2.2 obcas trva docela dlouho, nez se v pocitaci objevi novy disk (po pripojeni telefonu jako mass storage), jednou jsem ho dokonce musel odpojit a pripojit znovu.
HTC sync nepouzivam, takze netusim jestli/jak funguje

malacath
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Legend

Re: Problém s připojením HTC Legend k PC

Příspěvek od malacath » čtv 30. pro 2010 16:48:39

Tenhle problém se mi taky stal, a nakonec jsem zjistil že to dělala spuštěná živá tapeta, která byla přesunutá na SD kartu, a tudíž díky tomu blokovala :roll: odpojení SD karty a připojení jako výměnný uložiště k PC, stejný problém může být i s ostatníma spuštěnýma aplikacema přesunutýma na kartu SD. snad ti to pomůže ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“