Toshiba AC100Toshiba AC100

Odpovědět

sroub
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 27. zář 2011 8:41:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Toshiba AC-100-10W - Oneiric Ocelot - LXDE
Tablet: Toshiba AC - 100-10W

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od sroub » úte 29. lis 2011 11:30:35

Spusť terminál, zadej sudo alsaconfig. Spustí se aplikace která ovládá nastavení zvuku. Některá zařízení jsou vypnutá (mute) zapni je (klávesou M) případně pokud tam jsou nějaké stavy, přepíná se u nich klávesami PgUp/PgDown. Nepamatuju se přesný název zařízení ani název stavu, začíná to HP*něco* Po dalšim restartu zvuk jede. Zvuk je ale stejně trochu bakelitovej, jak z repráčků, tak ze sluchátek, ale lepší než nic....

EDIT:po ukončení aplikace (klávesou Esc) ještě zadej sudo alsactl store, tím se nastavení uloží a bude platné i při dalším přihlášení





Crash
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 21. lis 2011 9:08:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG GM205

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Crash » sob 03. pro 2011 11:01:55

Takže když chci naimnstalovat zvuk podle Tvého anglického návodu, tak to stejně nefunguje, nejde mi nainstalovat ten kernel, vždy mi to vyhodí nějakou chybu, takže uvažuji silně o tom, že s tím sráčem jebnu do zdi :))) tak asi tak k Tvému návodu, o tomto netbooku si myslím, že je úplně k ničemu, lidé co píší, že linux je stabilnější asi linux či ubuntu nikdy neměli v ruce, když jsem si spustil obyčejnou vědomostní hru dobyvatel na internetu, tak mi při hře z ničehonic vyskočila chybová hláška, která mi zahlásila chybu shockwave playeru, dále jsem spustil například google chrome a za nějakou dobu mi smartbook přestal zcela reagovat, což se mi abych pravdu řekl na novějšíc systémech windows počínaje windows Vista nestalo. Takže bych znal člověka, který tvrdí, že ubuntu a linux všeobecně je stabilnější, protože já můžu pouze nesouhlasit ;), zlatý windows...pokud někdo uvažujete, že si tento smartbook pořídíte, tak Vám přeji nervy ze železa, ale spíše bych Vám poradil, abyste tuo životní hloupost nedělali, je to naprosto hrozná mašinka, která neumí nic...nefunguje na ní zvuk, nefunguje přehrávání videa, nemůžete si spustit ani obyčejnou hru na internetu, nemůžete se spolehnout na to, že smartbook pojede tak dlouho bez seknutí, jak byste si přáli...tady máte pravdivou recenzi o nejhorším přístroji na světě ;), v životě jsem nebyl tak nasraný na nějaký přístroj jako na tenhle šmejd...

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » sob 03. pro 2011 14:51:24

Hele, buď trpělivej... Já už si s tím taky hraju tři dny, zatím mi chodí zvuk, flash taky, ale je to o hodně času... Já to mám jen jako hračku...


Crash
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 21. lis 2011 9:08:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG GM205

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Crash » sob 03. pro 2011 20:46:05

Ok budu trpělivý...tak mi ale prosímtě poraď, jak jsi spustil ten zvuk, protože to, že mi nejede mě asi nejvíce ze všeho na smartbooku irituje...zkoušel jsem všechny tyhle návody, zkoušel jsem spustit přes terminál sudo alsaconfig, ale píše mi to, že daný příkaz neexistuje...tak mi už prosím někdo poraďte co a jak s tím, nebo už se vážně naseru a rozšlapu to na kousky...

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » sob 03. pro 2011 21:06:35

Jo, jasně, já to psal narychlo, ale takhle:
v nějakém přehrávači jsem si pustil mp3-ku, prostě aby šlo přehrávání, abys případně něco slyšel
pak napíšeš: sudo alsamixer (alsamixer si předtím nainstaluješ z centra softwaru)
pak si dej zobrazit všechny kanály (záznam i přehrávání) pomocí klávesy F5 (což je na toshibě přepínání interní/externí monitor)

no a pak jsem vrtal v různých nastaveních (pozapínej všechny kanály pomocí M, tak kde je MM (mute)
já to objevil v podstatě náhodou, ale opíšu ti své nastavení jednotlivých kanálů
<Headphon> hlavní hlasitost (dej naplno)
pak je 5x <Speaker> kde mám 00 a nejde s tím hnout
<SpeakerO> HPOut Mi
<Speaker0> RP/+R
pak jsou hodnoty, na kterých podle mě nezáleží
<AuxOut M> HPOut Mi
<AuxOut> 56
...
<Digital> 54
...
<Right He> HP Right
<Stereo D> 71 (tady ovlivňuješ hlasitost)
<Voice DA> 75

a to je vše

jo a nezapomeň dát uložení nastavení!!! sudo alsactl store
Rebootuj a musí to jet... Jo, předpokladem je ovšem, že máš ten kernel co to umí, to dá rozum. Doufám, že jsem Ti pomohl...

Jo! A kdybys to náhodu chtěl rozšlapat, tak mi to radši prodej... :P
Naposledy upravil(a) Rehor72 dne sob 03. pro 2011 22:54:43, celkem upraveno 2 x.



steve
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 11. bře 2011 13:11:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lg F60 + Toshiba AC100-10W
Bydliště: Nitra, Krahule

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od steve » sob 03. pro 2011 21:49:44

Doma, na Parovciach v Nitre, mam vyborne HSPA pokrytie od Telekomu cez mob. SIM v Toshibe AC100-10W a a v dome cez WIFI router, taktiez 3G HSPA pokrytie mob.Orange internetu. Jednoznacne badam, ze cez WIFI mi stale vypadava spojenie a cez SIM je spojenie bezproblemove. Ma nasa Toshiba tak nekvalitne prijimanie signalu WIFI v. 3G SIM alebo je chyba v mojej masinke?

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » sob 03. pro 2011 22:51:26

No, někdy se mi přes wifi připojila a nešlo prakticky nic stahovat. Vypozoroval jsem, že když je v ní sim karta, tak ta wifina jede líp. Samozřejmě přes 3G je připojení bez problémů. Wifi občas jakoby vytuhne... Už jsem kvůli tomu přístroj rozebral a zjistil, že celá wifi karta je taková malá potvora o velikosti asi 5x40 mm, umístěná vlevo ve víku vedle kamery. Do motherboardu jde už jen datový kabel. Myslel jsem si, že tu kartu budu mít vadnou, tak jsem se otázal v servisu na cenu a byla mi sdělena cena 1742 bez DPH a k tomu 130 korun bez daně poštovné. Tak to jsem teda nechtěl, tak jsem s tím laboroval, přeinstaloval systém a wifi karta zatím jede bez problémů. Zatím...


veve3
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pát 23. zář 2011 19:00:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 M400
Kontaktovat uživatele:

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od veve3 » ned 04. pro 2011 10:32:42

Rehor72 píše:Jo, jasně, já to psal narychlo, ale takhle:
v nějakém přehrávači jsem si pustil mp3-ku, prostě aby šlo přehrávání, abys případně něco slyšel
pak napíšeš: sudo alsamixer (alsamixer si předtím nainstaluješ z centra softwaru)
pak si dej zobrazit všechny kanály (záznam i přehrávání) pomocí klávesy F5 (což je na toshibě přepínání interní/externí monitor)
......
Mám totožně nastaveno jako ty, ale zvuk ne a ne jít. Jak teď čtu níže, tak to možná může být způsobeno tím že máš verzi na SIM karty a já mám N.

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » pon 05. pro 2011 8:51:46

Jo, mám verzi se SIM kartou, ale myslím si, že by to tím nemělo být. Jiný HW je tam totožný. Máš aktualizovaný kernel?

Kód: Vybrat vše

# wget http://startx.ro/~jani/linux-image-2.6.38-1001-ac100_2.6.38-1001.1_sound__armel.deb
# dpkg -i linux-image-2.6.38-1001-ac100_2.6.38-1001.1_sound__armel.deb
# reboot
pokud Ti některý příkaz neprojde, tak ještě jednou se sudo...
pak tepre nastavuj audio...


Pete12345
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. čer 2011 12:33:36
Reputace: 0

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Pete12345 » pon 05. pro 2011 11:05:59

to Crash
... tiez myslim ze to bude nenaistalovanym kernelom, ak ho nemas, s alsamixer neurobis nic.
tiez som mal problem s jeho instalaciou cez terminal ale skusil som nasledovne:
- nainstaloval som synaptic package manager ... ten pouzivam viac ako ubuntu software center,
- v synaptic - nastavenia - zdroje softveru ... lista Aktualizacia ... zaskrtnute vsetky typy aktualizacii (aj oneiric-proposed, aj oneiric-backports), myslim ze tento kernel image bol prave pod oneiric-proposed ... nastavenie zdrojov softveru by malo ist aj cez Software center, ale to som neskusal,
- v synaptic daj hore do hladania "linux-image" ... vypise vsetky dostupne kernely aj s verziou
- nainstaluj/aktualizuj ten spravny podla oznacenia (2.6.38-1001.1)
- potom uvedeny postup s alsamixer ... mne sudo alsaconfig tiez nepozna, cize len sudo alsamixer

tot vsjo, chce to trpezlivost a skusat, tiez som to nerozbehol na prvy krat.
pripradne napis co si skusal a ako a skusime poradit
Pete

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » pon 05. pro 2011 13:12:11

Díky i za alternativní způsob instalace softwaru, přece jen ten Ubuntu Software Center dost pomalý... Na Toshibě, než to naběhne, tak to opravdu trvá...

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » sob 17. pro 2011 14:46:51

Takže včera zmizl z webu

Kód: Vybrat vše

http://startx.ro/~jani
kernel s fungujícími repráky... Je tam něco jiného. Nevíte, co s tím???


veve3
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pát 23. zář 2011 19:00:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 M400
Kontaktovat uživatele:

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od veve3 » sob 17. pro 2011 17:01:04

Rehor72 píše:Takže včera zmizl z webu

Kód: Vybrat vše

http://startx.ro/~jani
kernel s fungujícími repráky... Je tam něco jiného. Nevíte, co s tím???
Jak zmizl? Je tam kernel z 16.12. :)
Spíš by mě zajímalo jaký je mezi nima rozdíl, se zvukem na ubuntu bojuju už dlouho :)

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » sob 17. pro 2011 21:05:41

Jo, na to jsem přišel, že je tam náhrada, ale nejde mi to přidat, prý chybí nějaké schéma nebo co... Zkoušeli jste už ten kernel updatovat? Pokud ano, poprosil bych o sekvenci přikazů do terminálu... Docela jsem na tom zmrznul dvě hodiny a pak jsem to vzdal...

Jo, jinak sntím předchozím kernelem mi zvuk fungoval bez problémů...


milous
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 20. lis 2011 17:56:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia c2-00

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od milous » sob 17. pro 2011 21:48:36

Čus chaso,mám od letošního června toshibu AC100 10W,koupil jsem ji v datartu,bohužel je mi k ničemu.Jsem antitalent na androida a vůbec.Pokud by jste chtěli koupit tuto toshibu kontaktujte mě s Vaší nabídkou ceny.
Čus milous

Díky za nabídky,už je prodaná!!
Naposledy upravil(a) milous dne čtv 12. led 2012 20:33:46, celkem upraveno 2 x.


veve3
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pát 23. zář 2011 19:00:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cube1 M400
Kontaktovat uživatele:

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od veve3 » pát 23. pro 2011 15:53:19

veve3 píše:
Rehor72 píše:Takže včera zmizl z webu

Kód: Vybrat vše

http://startx.ro/~jani
kernel s fungujícími repráky... Je tam něco jiného. Nevíte, co s tím???
Jak zmizl? Je tam kernel z 16.12. :)
Spíš by mě zajímalo jaký je mezi nima rozdíl, se zvukem na ubuntu bojuju už dlouho :)
Ani po tomto stažení a nainstalování zvuk nefunguje.
Navíc asi po měsíci používání jsou Ubuntu pomalé a nejvíc je to vidět na Chromium, i když jsou vymazány údaje o prohlížení. Jak to máte vy?:)

Uživatelský avatar

Rehor72
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: čtv 18. bře 2010 13:04:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 4S + Toshiba AC100 s Ubuntu 11.10
Twitter: Rehor72
Tablet: Apple iPad2

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Rehor72 » pát 23. pro 2011 22:07:59

Úplně stejně...


Eweril
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 05. led 2012 12:43:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 551

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Eweril » pát 13. led 2012 16:54:16

já len utvrdzujúci dotaz... chcem skúsiť inštalovať v4b podľa tunajšieho návodu, ponúkne mi to niekde počas "procesu" možnosť zálohy systému? Mám verziu AC100-10W.
Vopred díky


Eweril
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 05. led 2012 12:43:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 551

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Eweril » sob 14. led 2012 13:51:28

Tak som to vyskúšala nahrať v4b, presne podľa návodu, všetko prebehlo ok... akurát mi po zapnutí Toshiby nefunguje touchpad :? neviete niekto čo s tým?

Uživatelský avatar

aboutallcz
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: čtv 21. dub 2011 0:26:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Twitter: http://twitter.com/#!/aboutallcz

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od aboutallcz » sob 14. led 2012 14:00:10

A když si ho zapneš přes horní řadu kláves?
Samsung Galaxy SIII + [ROM] CyanogenMod 10 Nightlies


Eweril
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 05. led 2012 12:43:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 551

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Eweril » sob 14. led 2012 14:14:39

týmto si ma fakt dostal :lol: skúšala som všetko možné, ale toto ma fakt nenapadlo :roll: holt, aj génius sa občas utne, díky

Ale stále mám problém, že mi to zakaždým zamrzne... jediný raz sa mi to podarilo dotiahnuť na hlavnú obrazovku, ale zamrzlo a po restarte som bola zas na začiatku a zas mi to zamrzlo uprostred instalacie :?

tak se priateľ zľutoval nad mojím kvílením a hodil tam rovno android 3.0 Honeycomb. Na neviem ktorý pokus sa inštalácia podarila, prostredie krásne... ale problém s mrznutím celého systému pretrváva. Tak neviem, či sa nepokúsiť to vrátit do pôvodného stavu a ak by stále mrzlo nereklamovať. Nemal niekto podobný problém?
Upozorňujem, že som druhý majiteľ (neviem, čo sa s toshibou dialo predtým, bol tam stále android 2.1 až ja som updatela na 2.2 a vtedy to nejak začalo zamrzať, pôvodný systém som veľmi neskúšala. Mám 10W)
Naposledy upravil(a) patlen dne úte 31. led 2012 13:58:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj prosím dva po sobě jdoucí příspěvky, porušuješ pravidla fóra. díky PATLEN


Dexter_Morgan
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 30. říj 2011 17:46:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Twitter: hans_suchy
Tablet: Toshiba ac100 s 3G modemem

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Dexter_Morgan » úte 31. led 2012 13:46:56

Mám dotaz, ja můžu nastavit aby se mi při uspání (zavřeném víku) nevypla wifi? Je to dost nepraktické při stahování....


montace
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 25. úno 2012 11:24:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia
Tablet: TOSHIBA AC100-10W

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od montace » sob 25. úno 2012 11:39:27

JajaPv píše:Dobrý den,
mám menší prozbu,stáhla se mi aktualizace přes Toshiba Updater,po stáhnutí mi poručila připojit napájení a stisk tlačítka aktualizovat.Po restartu naskočil klasický instal Androidu s tím zeleným panačkem,po té restart a černa obrazovka a nic ani po hodine či 2.Po té jsem odpojil napájení a vypnul.Bohužel po startu pořád nic.Rozsvítí se se power taj jak normálně,ale nic.Existuje jak na android telefonech nějaká kombinace kláves,která spustí recovery?Nebo tohle lze přes kabel co má mini usb a propojit s klasickým pc s nějakým softem?
také jsem toto stahoval a to samé se mě stalo a stále to trvá prosím co stím mám udělat aby to fungovalo pište na email petr.1524@seznam.cz prosim o POMOC!!!!

Uživatelský avatar

aboutallcz
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: čtv 21. dub 2011 0:26:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Twitter: http://twitter.com/#!/aboutallcz

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od aboutallcz » sob 25. úno 2012 12:08:15

Tak tam přes kabel flashni vylepšenou V4B romku. Podrobně se to probíralo jak na to.
Samsung Galaxy SIII + [ROM] CyanogenMod 10 Nightlies


montace
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 25. úno 2012 11:24:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia
Tablet: TOSHIBA AC100-10W

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od montace » sob 25. úno 2012 12:28:33

prosím o pomoc ,po instalaci aktualizace ni nejde co stím mám dělat,jenom svítí obrazovka prosím pomozte děkuji montace když tak pište na email:petr.1524@seznam.cz

Uživatelský avatar

aboutallcz
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: čtv 21. dub 2011 0:26:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Twitter: http://twitter.com/#!/aboutallcz

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od aboutallcz » sob 25. úno 2012 12:41:26

Pokud se nezvládneš ani podívat do 4. vlákna s Ac100 na téma firmware vidím to jako nevyřišitelné.

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/ac100-firmware-flash-zaloha-obnova-t15097.html
Samsung Galaxy SIII + [ROM] CyanogenMod 10 Nightlies

Uživatelský avatar

Amigo62
Stálý androiďák
Příspěvky: 181
Registrován: stř 15. úno 2012 14:04:40
Reputace: 1
Mobil 2 / ROM: Elephone P9 water, s rozbitým displejem, Kitkat
Bydliště: Vyškov

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Amigo62 » sob 25. úno 2012 23:47:55

hufhendr píše:.......... Já osobně jsem spíš spokojený, protože se pro mne použitelnost AC100 zlepšila - už to není hračka. Dokonce jsem zjistil, že i to slavné Unity není až taková katastrofa. Výkon celého netbooku mne ale ohromně zklamal. Možná zkusím Gentoo.
Pokud byste to i přesto chtěli a netroufáte si na instalaci sami, rád Vám to udělám :-)
Tak bych se chtěl zeptat jestli jsi pokročil s tím Gentoo, protože jsem si nainstaloval Ocelota ale je to strašlivě pomalé, a nezařila se mi deubuntuizace podle http://blog.enlogit.com/cs/milan-z/tosh ... eiric-1110. Jestli máš nějaký rozumný návod pro lamu, tak buď tak hodný, a předem děkuji.
Motorola G7 Plus, Pie, :palec:
Uhans v záloze,
MXQ Pro, CPU 64 bit., Hevc H.265, 4K UCD, Quad core, Lolipop 5.1.1


Eweril
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 05. led 2012 12:43:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy 551

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Eweril » stř 29. úno 2012 11:13:24

Chtěla bych se zeptat (jako totální antitalent, co se Linuxu týče) zkoušel někdo UNR? (Ubuntu Netbook Remix). Vím, že je to asi starší záležitost, ale prý je to uzpůsobené právě na netbooky, čím Toshiba vlastně je. Jde mi o to, že bych potřebovala plnohodnotný textový editor (na spůsob Wordu), což je s Androidem trochu problém, a taky s klávesnicí (spůsob psaní diakritiky). Vlastně to je hlavní důvod, proč jsem si Toshibu pořizovala, abych z něj měla takový elektronický zápisník na cesty. A zatím je to opravdu to nejlehčí a s nejdelší výdrží baterie, co na trhu v téhle cenové kategorii je.

Btw. když bych chtěla zkusit Ubuntu nainstalovat, musím mít na stolním PC nebo notebooku Ubuntu, nebo to jde i přes Windows?

Uživatelský avatar

aboutallcz
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: čtv 21. dub 2011 0:26:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Twitter: http://twitter.com/#!/aboutallcz

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od aboutallcz » stř 29. úno 2012 12:59:38

Ubuntu se detailne i s navodem na instalaci rozebiralo ve vlakne s firmware. Odkaz o par prispevku vyse.

@telefon    
Samsung Galaxy SIII + [ROM] CyanogenMod 10 Nightlies

Uživatelský avatar

Her Mister
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 08. led 2012 18:40:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Microsoft 950 XL
Tablet: Toshiba AC 100 - 10 N, Nexus 7 32 gb 3g, Chuwi W3
Bydliště: Praha 3 - Žižkov
Kontaktovat uživatele:

Re: Toshiba AC100

Příspěvek od Her Mister » stř 29. úno 2012 23:53:43

A co si myslite o windows 8? Myslite ze to bude na tudle toshibu? w8 budou pracovat i na arm procesorech takze mozny to je, ale nevim jak to bude s ovladacema pripadne jestly bude stacit vykon na spusteni w8, a taky je dulezity podle me jak bude velka instalace w8...ja mam teda 10n, takze tam bych to asi narval, lae na 16gb verzi tam uz by to asi bylo preplneny...co si myslite?

Odpovědět

Zpět na „Toshiba AC100“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host