Nové telefony ⇒ infinix note 30 vip
Pravidla fóra
Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"
Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi.
Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"
Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi.

-
- Stálý androiďák
- Typ mobilu / ROM: honor 6
- Mobil 2 / ROM: Honor 7x
infinix note 30 vip
Dobrý den,
Můžu znát váš názor na tenhle telefon?
Docela mě zaujali specifikace a možná by to mohl být i zajímavý telefon.
Předem děkuji za odpověď
Můžu znát váš názor na tenhle telefon?
Docela mě zaujali specifikace a možná by to mohl být i zajímavý telefon.
Předem děkuji za odpověď
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Xiaomi
- Tablet: iGET Smart L206
- Tablet 2 / ROM: Lenovo Tab P11 Plus
Re: infinix note 30 vip
Infinix patří pod Transsion Holdings, kam spadá Tecno a Itel.
I přes dobré specifikace bych se tomu vyhnul, hodně mizerná softwarová podpora, jak mobil koupíte, tak Vám pravděpodobně i zůstane, bez aktualizací, nevydávají ani ty bezpečnostní.
Je to prostě jen fabrika na telefony, chceš aktuální software? Kup si nový mobil, asi taková je jejich politika
I přes dobré specifikace bych se tomu vyhnul, hodně mizerná softwarová podpora, jak mobil koupíte, tak Vám pravděpodobně i zůstane, bez aktualizací, nevydávají ani ty bezpečnostní.
Je to prostě jen fabrika na telefony, chceš aktuální software? Kup si nový mobil, asi taková je jejich politika

- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Typ mobilu / ROM: Infinix Note 30 Pro
- Rom: Official Android 13
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil Infinix Note 30 Pro a za ty peníze jsem spokojený. Zatím sem za dva dny nenašel jediný problém. Tak uvidíme 

Symbian->WM->WP->Droid->iOS->Droid
-
- Stálý androiďák
Když i podpora by mě zajímala.Specifikace je jedna věc a podpora alespoň 2 roky.To ale asi nikdo nepotvrdí??
- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem to neřešil
Za tuhle cenu jsem rád za to jak pěkně je systém odladěný. Mimochodem zatím bez jediného problému dnes ho mám týden 

-
- Stálý androiďák
Věřím ti že je to fajn mobil,ale radši bych nějakou profi recenzi
- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Já za asi 20 let co mobily používám přišel na to že recenze jsou jen placebo. Prostě buď se mě něco líbí a koupím si to a nebo ne. Jednoduché 

-
- Kyborg
- Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL (stock)
Vyhnul bych se tomu, pokud to hned po koupi neplánuješ přeflashnout nějakou custom ROM (pokud existuje slušná).
Je to Čínska společnost a nemá zrovna super historii (hledej xHelper, Triada). Navic, jak @Gargoyle podotknul, necekej zadny security updaty.
Pokud ten telefon fakt nemas jenom na to, že ti občas někdo zavolá a mas tam jakykoli osobni udaje (např. e-mail, fotky, osobní komunikaci, platební karty, nebo nedejboze cryptowallet), tak bych to na tvem miste velmi zvazil...
Je to Čínska společnost a nemá zrovna super historii (hledej xHelper, Triada). Navic, jak @Gargoyle podotknul, necekej zadny security updaty.
Pokud ten telefon fakt nemas jenom na to, že ti občas někdo zavolá a mas tam jakykoli osobni udaje (např. e-mail, fotky, osobní komunikaci, platební karty, nebo nedejboze cryptowallet), tak bych to na tvem miste velmi zvazil...
- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Takže ten update co vyšel pár dní zpět jsem jako neměl čekat
Nebo jak to mám chápat? Update samozřejmě budou
Systém je krásně odladěný. Měsíc si mobil užívám nenašel jsem žádnou chybu tak nevím kde soudruzi v Číně udělaly chybu
Dělám geocaching a jsem extrémně spokojený jak mobil rychle chytne polohu a výdrž baterie? BRUTUS 4 - 5 hodin hledání kešek neustále zapnutý display. Za ty tyhle peníze maximální spokojenost. Ale já vím není to Samsung za 25K..... to je hrozná ostuda na tuhle dobu
Nemá to 15 foťáků a processor jak v herní PC za 50K.

Dělám geocaching a jsem extrémně spokojený jak mobil rychle chytne polohu a výdrž baterie? BRUTUS 4 - 5 hodin hledání kešek neustále zapnutý display. Za ty tyhle peníze maximální spokojenost. Ale já vím není to Samsung za 25K..... to je hrozná ostuda na tuhle dobu

-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Infinix note 30 vip
Ahoj.
Telefon mám už něco málo přes měsíc. Za tu cenu jsem velice spokojen s výkonem. Jako velkokapacitní, herní telefon super. K připojení k zařízení přes BT rychlejší než u mého předchozího telefonu (xiaomi 10t lite). Herní režim taky není špatný. Hraju občas na něm Fortnite a pokud je dobré připojení, jede velmi dobře a i v dobrých HD texturách. Teď mě už nenapadá, čím bych ještě ho mohl vyzdvihnout.
No a teď ty věci, které mi chybí. Samozřejmě srovnám se starým telefonem (xiaomi 10t lite).
Většinu se bude týkat foťáku apod.
Takže, co mi celkem chybí je režim širokoúhlého snímání. Není jak u xiaomi navolitelný, takže alternativa udělat snímek přes panoramu, dále co mi moc chybí je samospoušť mávnutím ruky nebo jiným gestem. Na infinixu jde max, nastavit na klik displeje a k tomu nastavit časovač. Co se týče potom následných úprav, tak mi u infinixu chybí větší výběr úpravy. Třeba smazání objektu/osob z fotky.
Co se týče kvality fotek, no myslím si, že xiaomi 10t lite byl na tom o něco lépe. Tady ty dva další foťáky jsou spíše na okrasu.
Zatím ještě přemýšlím, co by mi na infinixu mohlo ještě chybět či negativně ohodnotit, ale už mě nic nenapadá, takže to je asi zatím vše.
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Infinix Note30 Pro
Taky jsem koupil jako záložní telefon Infinixe - i když Note30 Pro -ale myslim že se to nebude nějak extra od VIP lišit.Spíš jsem koukal aby to byl Amoled display.S tím fotákem jsem docela spokojenej a to nastavení na 16:9 nastavuju v aplikaci tak že zazelenám full a 108M.Fotka má do 10ti Mb a nevypadá vůbec špatně .Porovnávám na kompu s OnePlus11 5G, a to je optika od Hasselbad.(ovšem jiná cenová liga ale taky)
Zkus nějaký vyfotit a napiš jak se ti to jeví.
Jinak -okrajově---za tyhle manče hooodně muziky podle mě.Jasně- mediatek už dávno vyrostl na slušnýho pracanta a v týhle konfiguraci s RAMkou,
samozřejmě se to nemůže porovnávat s SD 8Gen2...ale byl jsem sám dost překvapenej jak bezvadně je to odladěnej telefon a jak to funguje, a vůbec nelituju.
Fakt s klidným svědomím můžu doporučit.Těch- pro -je tam hodně.Trošku si jenom zvyknout na jejich prostředí- XOS v.13- jenom ...ale pohoda.
Zkus nějaký vyfotit a napiš jak se ti to jeví.
Jinak -okrajově---za tyhle manče hooodně muziky podle mě.Jasně- mediatek už dávno vyrostl na slušnýho pracanta a v týhle konfiguraci s RAMkou,
samozřejmě se to nemůže porovnávat s SD 8Gen2...ale byl jsem sám dost překvapenej jak bezvadně je to odladěnej telefon a jak to funguje, a vůbec nelituju.
Fakt s klidným svědomím můžu doporučit.Těch- pro -je tam hodně.Trošku si jenom zvyknout na jejich prostředí- XOS v.13- jenom ...ale pohoda.
- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Mě přijde že teď po update to lepší fotí a baterka drží ještě víc. Před update jsem se vracel po 4hod hledání kešek po lese domů a měl sem kolem 40% a teď 2x po sobě 50% TOHLE mě baví !!!
-
- Nové Androidě
- Typ mobilu / ROM: Infinix Note30 Pro
Taky mi to tak příjde ...po udate se ten foťák dost polepšil. Celkově je to hodně slušnej telefon... a za ty manče???...fakt dobrý.Troufám si říct že strčí
do kapsy daleko víc jinejch značek i značkovejch!!!
S tou baterkou spokojenej jsem taky -Na to- že to neni 4nm SD tak pohoda.Moc neuznávam značku za 25k s kdejakým neduhem .Čtečka prstů na boku-příkladná- bez zaškobrtnutí....odemknutí obličejem-parádně rychlá...ani nepoznáš že odemyká..fakt spokojenost .Plochý boky mě maximálně vyhovujou taky.......ty zaoblený už přestávaj být in tak nějak u mě .
Jestrliže bude podpora alespoň ty dva roky co slibujou tak pohoda.Stejně kupuju do dvou let vždycky něco novýho tak se potom ukáže co se bude dát pořídit v týhle kvalitě za tuhle cenu plus mínus.
do kapsy daleko víc jinejch značek i značkovejch!!!
S tou baterkou spokojenej jsem taky -Na to- že to neni 4nm SD tak pohoda.Moc neuznávam značku za 25k s kdejakým neduhem .Čtečka prstů na boku-příkladná- bez zaškobrtnutí....odemknutí obličejem-parádně rychlá...ani nepoznáš že odemyká..fakt spokojenost .Plochý boky mě maximálně vyhovujou taky.......ty zaoblený už přestávaj být in tak nějak u mě .
Jestrliže bude podpora alespoň ty dva roky co slibujou tak pohoda.Stejně kupuju do dvou let vždycky něco novýho tak se potom ukáže co se bude dát pořídit v týhle kvalitě za tuhle cenu plus mínus.
-
- Kyborg
- Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL (stock)
@WHITE-CZ: Je super, že přišel update, jsem rád, že jsem se v tomhle mýlil a že se společnosti polepšují. Ještě otázka, jak dlouho to vydrží. Tak jako tak vyhnul bych se tomu, z důvodů, které jsem uvedl.
- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
To je možný, já jsem přesně ten který jsi ho koupil
a jsem spokojený

- djmicho
- Androiďák!
- Mobil 2 / ROM: Sony 5 II
- Tablet: Pixel 6
- Tablet 2 / ROM: Mi Mix 2S
Za mne v pohodě, dneska na tenhle výtvor dorazil zářijový security pack, nějaká vylepšení, přidali "magicring" alá Dynamic Island. Aktualizace velká jako kráva 1,4GB, ještě se nenaučili updatovat jen části jádra a radši to vždycky přemasti celé...
Pokud mám telefon déle než týden, tak stojí za to 

- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to jsem zvědav na můj Note 30 Pro zatím nedošla ta aktualizace tak dám pak vědět.
- djmicho
- Androiďák!
30 Pro to podle mne nedostane protože je to funkce kterou propagují u nového Note 30 Racing edition a ten je jen 30 VIP v hezčím těle.
- Přílohy
-
- img_1_1695226842722~2.jpg (159.79 KiB) Zobrazeno 3671 x

- WHITE-CZ
- Androiďák!
- Kontaktovat uživatele:
Aha to nevadí, jinak jsem stále spokojený. Hlavně ta baterka je super . A od koupě žádný zásek. To mě fakt udivuje 

- djmicho
- Androiďák!
Abych tak nějak shrnul názor na tenhle stroj:
+ dostatečný výkon na vše
+ dostatečná velikost RAM (12GB) i ROM (256GB) + samostatný slot na kartu a 2 sim
+ 108MP fotky za hezkého dne moc pěkné
+ obsah balení (bezdrátová nabíječka, kryt, sklo...)
+ prostředí hezky odladěné, byly nějaké narážky na překlady jako, že baterie se jmenuje "energetický maraton" ale ona je i v angličtině jako "powermarathon", takže asi tak...
+ baterka slušná výdrž, nabíjení 68W drát a 50W bezdrát super (bezdrát ale používám tu 15W z balení)
+ 4x blesk na zádech opravdu dobře posvítí, dvojtý vpředu je taky něco co se moc nevidí
+ stereo repro, hires výstup na sluchátka (ten je opravdu dobrý)
+ displej dobrý, s minimálními rámečky
- chlazení není zvládnuté uplně dokonale, po delší zátěží throtluje a snižuje výkon, on ten plast to teplo ven moc nepustí
- horší světelné podmínky rychle degradují fotky (chybí OIS)
- ty zbylé dvě čočky co nazývají foťáky si mohly odpustit
- zvuk z repro je někdy skvělý, někdy nic moc, trošku doladit detekci scény by to sneslo
- maximální jas displeje by byl skvělý 2 roky dozadu (900nit), dneska je to průměr
- pouze 1 aktualizace na A14 a 4x za rok "menší" update (zatím jsou to 1,4GB velké mrchy) s tím, že podpora je 2 roky jako u Motoroly řady G např.
Třeba Note 30 PRO se za tu cenu dá více odpustit, tady jsme přece jen ve vyšší ceně a už by si to zasloužilo třeba o rok delší support... Zase jim nelze upřít, že se opravdu snaží. Telefon postavili dobře, SW odladili dobře, zabezpečení v tuhle chvíli je k 9/23. Ještě si hledají vlastní SW cestu a podobu, dost věcí přebírají a zkouší. Co si budem, za cenu 7300 (cena za kolik se dá sehnat v akcích u MP nebo Alzy ještě před pár dny) je s výbavou a vším co člověk dostane rozhodně doporučitelný. Samozřejmě pokud si to někdo chce nechat třeba 3-4 roky tak bych hledal jinde (Samsung a jiní co zaručí support). Pokud někdo hledá foun na rok až dva, za dobrý peníz a se slušnou výbavou, tak ano je dobrá volba.
+ dostatečný výkon na vše
+ dostatečná velikost RAM (12GB) i ROM (256GB) + samostatný slot na kartu a 2 sim
+ 108MP fotky za hezkého dne moc pěkné
+ obsah balení (bezdrátová nabíječka, kryt, sklo...)
+ prostředí hezky odladěné, byly nějaké narážky na překlady jako, že baterie se jmenuje "energetický maraton" ale ona je i v angličtině jako "powermarathon", takže asi tak...
+ baterka slušná výdrž, nabíjení 68W drát a 50W bezdrát super (bezdrát ale používám tu 15W z balení)
+ 4x blesk na zádech opravdu dobře posvítí, dvojtý vpředu je taky něco co se moc nevidí
+ stereo repro, hires výstup na sluchátka (ten je opravdu dobrý)
+ displej dobrý, s minimálními rámečky
- chlazení není zvládnuté uplně dokonale, po delší zátěží throtluje a snižuje výkon, on ten plast to teplo ven moc nepustí
- horší světelné podmínky rychle degradují fotky (chybí OIS)
- ty zbylé dvě čočky co nazývají foťáky si mohly odpustit
- zvuk z repro je někdy skvělý, někdy nic moc, trošku doladit detekci scény by to sneslo
- maximální jas displeje by byl skvělý 2 roky dozadu (900nit), dneska je to průměr
- pouze 1 aktualizace na A14 a 4x za rok "menší" update (zatím jsou to 1,4GB velké mrchy) s tím, že podpora je 2 roky jako u Motoroly řady G např.
Třeba Note 30 PRO se za tu cenu dá více odpustit, tady jsme přece jen ve vyšší ceně a už by si to zasloužilo třeba o rok delší support... Zase jim nelze upřít, že se opravdu snaží. Telefon postavili dobře, SW odladili dobře, zabezpečení v tuhle chvíli je k 9/23. Ještě si hledají vlastní SW cestu a podobu, dost věcí přebírají a zkouší. Co si budem, za cenu 7300 (cena za kolik se dá sehnat v akcích u MP nebo Alzy ještě před pár dny) je s výbavou a vším co člověk dostane rozhodně doporučitelný. Samozřejmě pokud si to někdo chce nechat třeba 3-4 roky tak bych hledal jinde (Samsung a jiní co zaručí support). Pokud někdo hledá foun na rok až dva, za dobrý peníz a se slušnou výbavou, tak ano je dobrá volba.