Navigace/GPSWaze

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 409
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: OnePlus 9 Pro

Re: Waze

Příspěvek od Dušan2 » ned 05. pro 2021 20:27:55

Taky vám poslední dobou přestalo předem upozorňovat na průjezdní radary? Dříve to předem řeklo že před vámi je úsekové měření a teď to hlásí jen že jsem do něj vjel. Doufám že to neměří i okamžitou, dnes jsem třikrát takhle vjel o cca 5-7 km rychleji :? :-( .




Uživatelský avatar

Lubis
Androiďák!
Příspěvky: 358
Registrován: ned 07. říj 2012 20:03:18
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3 compact
Mobil 2 / ROM: SE Xperia Neo/Zelly Cream
Rom: Zelly Cream

Re: Waze

Příspěvek od Lubis » ned 05. pro 2021 21:05:12

Uz to pozoruji nekdy od leta, ale je zajimave, ze na nektrerych to funguje tak jak pred tim a zahlasi ho dopredu. Na zaklade ceho to dela, se mi nepovedlo rozklicovat.


skorec
King of trolls
King of trolls
Příspěvky: 678
Registrován: pát 17. led 2020 8:39:58
Reputace: -6

Re: Waze

Příspěvek od skorec » pon 06. pro 2021 8:51:05

Upozornenie na dočasný průjezdní radar môže byť oneskorené napr. kvôli okamžitému preťaženiu siete alebo môže úplne chýbať lebo žiadny Waze uživateľ ešte nenahlásil jeho prítomnosť v danej lokalite :?:

Predpokladám že samotný policajti nemajú za povinnosť do Waze nahlásiť že práve nainštalovali průjezdní radar.

muzskysvet.sk/vodici-nahlasili-radar-na-ceste-reakcia-odhalenych-policajtov-vas-rozplace-od-smiechu/
AAA Absolute Android Analfabet
Realme 5 Pro + LG wine smart H410


Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 409
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: OnePlus 9 Pro

Re: Waze

Příspěvek od Dušan2 » pon 06. pro 2021 18:27:16

Jde o radary, které už tam jsou dlouho a do nedávna do hlásilo předem i při vjezdu. Např: Vlčkovice, Choustníkovo Hradiště, Dvůr Králové.......

Uživatelský avatar

DenyKr
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: úte 05. říj 2010 10:50:58
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od DenyKr » stř 15. čer 2022 15:57:21

Měl bych dotaz. Mám nově navigaci s Androidem 11 (jinak uživatel iPhone) a klasicky používám Waze. Apple zobrazuje navigaci vždy na celou obrazovku a případné nastavení je realizováno vysunutím boční lišty, u Androidu mě ale docela překvapilo, že minimálně tak čtvrtinu obrazovky zabere jen spodní lišta s vyhledávacím polem, což je, když mám navigaci zapnutou bez navádění k cíli, zbytečné a otravné. Rychlý přístup mám vypnutý, tím to tedy asi není.
Je to běžná vlastnost, nebo se toho lze nějak zbavit?


Uživatelský avatar

policak
Droid
Příspěvky: 1500
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9

Re: Waze

Příspěvek od policak » pát 17. čer 2022 21:39:49

Dá se toho zbavit odinstalací Waze. Jinak ne, Waze si už delší dobu žije svým vlastním životem a na připomínky uživatelů se neohlíží.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host