Navigace/GPSWaze

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2964
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 57
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Waze

Příspěvek od dufko » pon 24. bře 2014 17:06:05

Po návrate domov opäť zmiznú :)

odoslané z mobilu




Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 24. bře 2014 17:29:16

Ano, nektere zeme se spravnym jazykem maji hlasove prikazy. My s cestinou a slovenstinou si muzem nechat zajit chut. :(


Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1189
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10e
Rom: Stock 11

Re: Waze

Příspěvek od RKSoftware » úte 20. kvě 2014 13:30:06

Zdravim, mel bych takovou blbou otazku, ale nikde jsem na ni nenasel odpoved. Kdyz chci navigovat pomoci waze, tak si nastavim cil a vyrazim (zatim vse OK) ale behem chvilky mi ze spodni casti obrazovky zmizi ty dve ikonky a panel obsahujici info o casu prijezdu a z horni casti mi zmizi panel, ktery obsahuje info o nasledujici udalosti na trase (napr. po 300m odbocit doleva). Resp oni uplne nezmizi, ale uplne se smrsknou a presunou se do vrchni casti displeje a jsou absolutne necitelne, az kdyz tapnu do leveho dolniho rohu abych otevrel menu, tak se zobrazi spravne. Kdyz menu zavru tak se zase takhle zmrvi. Nesetkal jste se s tim nekdo? (telefon a ROM viz. podpis). Predem dekuji za jakoukoli radu.
Galaxy S10e
ROM: Stock 11
Kernel: Stock

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » úte 20. kvě 2014 13:47:39

Zatim jsem o necem podobnem neslysel. Pravdou je, vice ujizdim na jablku.

Prosim vznes ten dotaz zde.
https://www.waze.com/forum/viewforum.php?f=22

Diky.
Kluci ti poradi spis nez ja.


Komentář z telefonu.


Jestli se nepletu, je odpovedi jsi dostal. ;)


libora
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: sob 17. črc 2010 20:25:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 NEO stock
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: stock
Bydliště: Chomutov, Praha, Moldava

Re: Waze

Příspěvek od libora » pát 23. kvě 2014 10:03:03

RKSoftware píše:Zdravim, mel bych takovou blbou otazku, ale nikde jsem na ni nenasel odpoved. Kdyz chci navigovat pomoci waze, tak si nastavim cil a vyrazim (zatim vse OK) ale behem chvilky mi ze spodni casti obrazovky zmizi ty dve ikonky a panel obsahujici info o casu prijezdu a z horni casti mi zmizi panel, ktery obsahuje info o nasledujici udalosti na trase (napr. po 300m odbocit doleva). Resp oni uplne nezmizi, ale uplne se smrsknou a presunou se do vrchni casti displeje a jsou absolutne necitelne, az kdyz tapnu do leveho dolniho rohu abych otevrel menu, tak se zobrazi spravne. Kdyz menu zavru tak se zase takhle zmrvi. Nesetkal jste se s tim nekdo? (telefon a ROM viz. podpis). Predem dekuji za jakoukoli radu.
Ano, všiml jsem si toho také, ale zatím jsem to nijak nezkoumal. Jen mne minule překvapilo, že tam nemám ETA.
Nokia E71 -> LG GT540 (2.1) & SE Xperia X8 (2.3) -> HTC EVO 3D -> Samsung S3 NEO (+ Nexus 7 II)


Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1189
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10e
Rom: Stock 11

Re: Waze

Příspěvek od RKSoftware » pát 23. kvě 2014 10:30:29

@libora: Ja jsem stejny dotaz vznesl i na Waze foru a dostal jsem tam odpoved od uzivatele shalafi, ze to je chyba v alternativnich rom (AOKP, CM, atd), ktera byla zjistena a opravena timto kodem http://review.cyanogenmod.org/#/c/64037/

EDIT: Tak mohu potvrdit, ze tento fix, ktery jsem zminoval o kousek zpatky, tak opravdu zafungoval a nyni uz mam v navi Waze vse tam kde ma byt.
Galaxy S10e
ROM: Stock 11
Kernel: Stock

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pát 20. čer 2014 18:33:16

Spise informativne:

Vysla nova verze waze 3.8.0.0


Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » ned 22. čer 2014 5:24:17

Řeším jak přidat místo jako Doma, nebo Práce pouze výběrem místa. Tyto místa nemají, nebo ji Waze nenajde, adresu s čp, pouze ulici. Někde jinde je ulice zobrazena, ale její název ne. Poradíte prosím?

­


Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 403
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Re: Waze

Příspěvek od Dušan2 » ned 22. čer 2014 8:10:32

Však waze má vyhledávání i přez google, tam čísla jsou.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » ned 22. čer 2014 8:46:11

Diky, pomohlo ;-)

­

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 23. čer 2014 15:41:56

Vyber mista: staci podrzet prst na to miste na segmentu. Objevi se chlivek. Na konci tapnout na "i". A dal je to myslim jasne.


Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » pon 23. čer 2014 21:10:06

To právě není, tímto způsobem jsem to zkoušel. Možná ale nějak špatně....
Tento segment nejde přiřadit k Domov, nebo Práce.
Pokud špatně klikám, rad se nechám poučit. ;-)

­


casesik
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: sob 13. dub 2013 9:21:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L9II
Rom: 4.4 KitKat

Re: Waze

Příspěvek od casesik » pon 23. čer 2014 22:16:55

Měl někdo problém na cm11 s hláškou can't access your sd card? Apk se ukončí. Žádné řešení jsem bohužel nenašel.

@telefon

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » úte 24. čer 2014 14:32:27

Taky máte po poslední aktualizaci podstatně tišší výstup z reproduktoru?

Uživatelský avatar

junglist
Androiďák!
Příspěvky: 598
Registrován: pát 02. bře 2012 14:26:40
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Rom: Stock

Re: Waze

Příspěvek od junglist » úte 24. čer 2014 16:23:59

Jeste jsem po aktualizaci s Waze nejel, tak hlasitost nevim. Ale vsiml jsem si, ze jak se tam obejvilo to trapny "komunitni" tlacitko, tak nejen, ze me vubec nezajima, ale jeste prekrejva znak minus pro odzoomovani mapy.
To je asi moderni, podelat funkcni navigaci a postupne zni vytvaret shit. Pristup jak u Sygicu..

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » úte 24. čer 2014 16:28:19

Jaký komunitní tlačítko myslíš? Tam nic nemám. Nemam tam teda ani ten zoom.


Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 403
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Re: Waze

Příspěvek od Dušan2 » úte 24. čer 2014 18:56:29

Komunitní tlačítko myslí asi přátelé, to se ale po dotyku někde na ploše schová a objeví se zoom plus i mínus. Nic se nepřekrývá, je tam jedno nebo druhé.

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » úte 24. čer 2014 20:55:50

To se ale neobjevilo po updatu, to tam bylo i předtim, asi si junglist propojil waze s facebookem.

Uživatelský avatar

junglist
Androiďák!
Příspěvky: 598
Registrován: pát 02. bře 2012 14:26:40
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Rom: Stock

Re: Waze

Příspěvek od junglist » úte 24. čer 2014 21:14:49

Ja to tam teda pred tim nemel.
http://www.svetandroida.cz/navigace-waz ... ktu-201406
Jde mi o tu ikonu hlavy se znakem +. Naopak nemam zajem se s nicim propojovat. Po kliknuti na tu ikonu to po me chce telefoni cislo a jeste tam je uzasnej preklad "jezdete socialne" :D Tohle prinesla az ta aktualizace.
Pokud chci odzoomovat, tak sice na chvili zmizi, ale cca za 2 vteriny tam zase skoci a prekreje zminovany minus.
Da se toho tlacitka nejak zbavit? Sdileni jizdy s prateli me opravdu nebere :)

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » úte 24. čer 2014 21:34:14

Stále nevim, o jaký ikonce mluvíš. Jestli o tej, co je vpravo dole nad tachometrem (pokud ho máš zapnutej), tak ta se objeví až po přihlášení/propojení waze s facebookem. Stačí odebrat face a zmizí.

Uživatelský avatar

junglist
Androiďák!
Příspěvky: 598
Registrován: pát 02. bře 2012 14:26:40
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Rom: Stock

Re: Waze

Příspěvek od junglist » úte 24. čer 2014 22:25:01

mluvim o ikonce, na kterou kdyz kliknes, tak se zjevi tenhle obrazek :) http://www.svetandroida.cz/media/2014/0 ... 68x300.png

Prikladam odkaz na screen, kde je videt, jak prekryva tlacitko pro odzoomovani http://imgway.cz/pm-1YOB.html

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » stř 25. čer 2014 0:01:55

Tak tam mě se ukáže úplně něco jinýho, asi pro to, že tam mam zadanej facebook a už teda asi sociálně jezdim. Tzn. že ta ikonka asi vyzmizet nepude :(

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » stř 25. čer 2014 21:06:32

sako verife píše:To právě není, tímto způsobem jsem to zkoušel. Možná ale nějak špatně....
Tento segment nejde přiřadit k Domov, nebo Práce.
Pokud špatně klikám, rad se nechám poučit. ;-)

­
Dost mozna prvni vymaz puvodni nastaveni u polozky "Doma" s potom to vyzkousej znovu.

Jinak pokud to jde vyhledat podle cisla tak ke je to jednodussi.
nofu píše:Taky máte po poslední aktualizaci podstatně tišší výstup z reproduktoru?
Ono, tez mam. A podle info nejsme sami.

Bohuzel posledni verze ma nekolik chyb...
nofu píše:Stále nevim, o jaký ikonce mluvíš. Jestli o tej, co je vpravo dole nad tachometrem (pokud ho máš zapnutej), tak ta se objeví až po přihlášení/propojení waze s facebookem. Stačí odebrat face a zmizí.
Ano je to ta nad tachometrem. Obavam se, ze uz je ikonka natrvalo i pres to, ze vlastne pratele propojene nema zadne. Uvidime v dalsi verzi. Par lidi upozornilo na tuto drobnost.

Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Waze

Příspěvek od don_alex » stř 25. čer 2014 21:55:39

GinBook: ten triplepost jsi určitě nemyslel vážně, že ne?

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » čtv 26. čer 2014 10:17:18

GinBook: tak to teda doufám, že to brzy opraví. Takhle je to bohužel nepoužitelný.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pát 27. čer 2014 6:33:30

don_alex píše:GinBook: ten triplepost jsi určitě nemyslel vážně, že ne?

@phablet
Omlouvam se, ale psat z telefonu pres tapatalk prispevek ( odpoved),kdy si nemuzu zobrazit text od dalsich pisatelu, je trochu problem. Pamatovat si presne zneni od tolik lidi jaksi nezvladnu abych presne odpovidal.
Tak jsem to delal postupne. Pres telefon se to opravdu spatne dela, ikdybych to editoval jako jeden prispevek.

Beru to jako spravnou vitku. Tez moderuji jedno forum.

Z druhe stranky je potreba si uvedomit, ze tapatalk ma jedno nastaveni a ruzna fora jina pravidla vzajemne se bijici. To se tezko resi a je potreba leccos tolerovat.


Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11308
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 281
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Waze

Příspěvek od Jumbo78 » pát 27. čer 2014 6:56:00

Pokud píšeš v Tapatalku přes rychlou odpověď, tak můžeš normálně v daném vlákně listovat ;) To jen tak na okraj :D

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » pát 27. čer 2014 8:35:10

To mas pravdu. ;)


Komentář z telefonu.


Jinak pro ostatni, pokud potrebujete nahrat novou verzi do tabletu, muzu dodat link. ;)

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » pát 18. črc 2014 15:25:52

Tak včera aktualizace, příde mi to ještě tišší než po předchozí aktualizaci. Nemáte někdo zvuky z předchozí, správně hlasité verze? Šlo by to "naroubovat"?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » sob 26. črc 2014 12:33:12

Nepripadaji mne zvuky tissi...


Komentář z telefonu.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti