odoslané z mobilu
Příspěvek od RKSoftware » úte 20. kvě 2014 13:30:06
Příspěvek od GinBook » úte 20. kvě 2014 13:47:39
Příspěvek od libora » pát 23. kvě 2014 10:03:03
Ano, všiml jsem si toho také, ale zatím jsem to nijak nezkoumal. Jen mne minule překvapilo, že tam nemám ETA.RKSoftware píše:Zdravim, mel bych takovou blbou otazku, ale nikde jsem na ni nenasel odpoved. Kdyz chci navigovat pomoci waze, tak si nastavim cil a vyrazim (zatim vse OK) ale behem chvilky mi ze spodni casti obrazovky zmizi ty dve ikonky a panel obsahujici info o casu prijezdu a z horni casti mi zmizi panel, ktery obsahuje info o nasledujici udalosti na trase (napr. po 300m odbocit doleva). Resp oni uplne nezmizi, ale uplne se smrsknou a presunou se do vrchni casti displeje a jsou absolutne necitelne, az kdyz tapnu do leveho dolniho rohu abych otevrel menu, tak se zobrazi spravne. Kdyz menu zavru tak se zase takhle zmrvi. Nesetkal jste se s tim nekdo? (telefon a ROM viz. podpis). Predem dekuji za jakoukoli radu.
Příspěvek od RKSoftware » pát 23. kvě 2014 10:30:29
Příspěvek od sako verife » ned 22. čer 2014 5:24:17
Příspěvek od sako verife » pon 23. čer 2014 21:10:06
Příspěvek od junglist » úte 24. čer 2014 16:23:59
Příspěvek od junglist » úte 24. čer 2014 21:14:49
Příspěvek od junglist » úte 24. čer 2014 22:25:01
Příspěvek od GinBook » stř 25. čer 2014 21:06:32
Dost mozna prvni vymaz puvodni nastaveni u polozky "Doma" s potom to vyzkousej znovu.sako verife píše:To právě není, tímto způsobem jsem to zkoušel. Možná ale nějak špatně....
Tento segment nejde přiřadit k Domov, nebo Práce.
Pokud špatně klikám, rad se nechám poučit.![]()
Ono, tez mam. A podle info nejsme sami.nofu píše:Taky máte po poslední aktualizaci podstatně tišší výstup z reproduktoru?
Ano je to ta nad tachometrem. Obavam se, ze uz je ikonka natrvalo i pres to, ze vlastne pratele propojene nema zadne. Uvidime v dalsi verzi. Par lidi upozornilo na tuto drobnost.nofu píše:Stále nevim, o jaký ikonce mluvíš. Jestli o tej, co je vpravo dole nad tachometrem (pokud ho máš zapnutej), tak ta se objeví až po přihlášení/propojení waze s facebookem. Stačí odebrat face a zmizí.
Příspěvek od don_alex » stř 25. čer 2014 21:55:39
Příspěvek od GinBook » pát 27. čer 2014 6:33:30
Omlouvam se, ale psat z telefonu pres tapatalk prispevek ( odpoved),kdy si nemuzu zobrazit text od dalsich pisatelu, je trochu problem. Pamatovat si presne zneni od tolik lidi jaksi nezvladnu abych presne odpovidal.don_alex píše:GinBook: ten triplepost jsi určitě nemyslel vážně, že ne?
@phablet
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)