Navigace/GPSWaze

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » ned 27. črc 2014 6:02:34

Také nemám zvuky tišší




Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 27. črc 2014 10:00:56

Tak asi nějaká nekompabilita s G2, před MS ve fotbale to bylo úplně vklidu, bylo z reproduktorku krásně slyšet, pak dva updaty a teď není slyšet nic. Na navigaci nepoužitelný :( Update G2 nebyl žádnej.

Nemáte někdo zálohovanou starší verzi? Ideálně tu před MS.

Uživatelský avatar

junglist
Androiďák!
Příspěvky: 598
Registrován: pát 02. bře 2012 14:26:40
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Rom: Stock

Re: Waze

Příspěvek od junglist » ned 27. črc 2014 11:56:26

Umi Waze simulovat jizdu po trase? Vyzkousel bych, jak se chovaj ty hlasovy pokyny na G2, ale zrovna se nechystam nikam autem :)

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 27. črc 2014 12:07:03

To myslim neumí. Sem zvědav na co přídeš, nijak to nespěchá, už to zlobí hodně přes měsíc.

Nikdo nemá zálohovanou starou verzi?

Uživatelský avatar

djha53k
Robot
Příspěvky: 1001
Registrován: ned 11. srp 2013 9:12:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S6
Rom: origoš
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od djha53k » ned 27. črc 2014 20:39:49

Testovací jízdu umí, neco tam je před nastaveného ... hledej v nastaveni
>> www.investicnigramotnost.cz <<
Nokia 3210 > Nokia 6310i > Nokia 6230 > iPhone3G > Nokia C02-01 > Xiaomi Mi2SC > Oneplus One > SG S6


Uživatelský avatar

junglist
Androiďák!
Příspěvky: 598
Registrován: pát 02. bře 2012 14:26:40
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Rom: Stock

Re: Waze

Příspěvek od junglist » pon 28. črc 2014 11:04:11

V nasteveni jsem testovaci jizdu nenasel, ale je tam nastaveni zvuku a v tom je polozka "prehravat zvuk do reproduktoru". Zkousel jsi nofu experimentovat s timhle?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » pon 28. črc 2014 16:17:08

A opravdu mate zesilene zvuky systemove, multimedialni a v nastaveni aplikace?

Mam minulou verzi na android ke sdileni.

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » úte 29. črc 2014 21:55:30

Mám zaplej zvuk do reproduktorů, a zvuky mám na max všechny. Už sem našel spoustu verzí na aptoide, musím natestovat, napoprvé jsem se netrefil.

EDIT: Takže díky junglist vyřešeno, nesmí bejt zapnutý Přehrávání do reproduktoru a waze je krásně hlasitej.


Blekota
Androiďák!
Příspěvky: 646
Registrován: stř 26. říj 2011 7:48:48
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: n9005
Tablet: nexus 10
Rom: KK

Re: Waze

Příspěvek od Blekota » pon 25. srp 2014 8:41:21

Kedy bude waze vedieť popisne čísla
i9300


robertBA
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: úte 03. zář 2013 7:21:48
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Motorola One lite

Re: Waze

Příspěvek od robertBA » pon 25. srp 2014 10:56:32

Waze vie vyhľadávať cez Google. Ten čísla vie.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 26. srp 2014 6:31:58

Dole pri vyhledavani si prepni zalozku na google.
Par uzivatelu si take stezovalo, ze mame spatne cisla popisna.
Chyba neni ovsem u nas, ale u googlu. ;)


Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 31. srp 2014 15:17:25

Ahoj Všem,

Jistě jste někteří zaznamenali problém s hlasovými pokyny od verze 3.8.1.
Dnes nám HQ napsalo, že je chyba fixnutá.

Děkuji všem uživatelů, kteří pomohli řešit tento problém.

Aby jste nemuseli čekat na aktivování této opravy až do nové verze, je potřeba pro iOS odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci. Pro Android je možnost také odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci, nebo jít do "/storage/emulated/0/waze/sound/" a smazat složku "czech" (cesta může být různá). Poté znovu spustit aplikaci aby se stáhly znovu hlasové pokyny.

Prosíme o zpětné info, zda je všechno v pořádku.
Děkujeme.


llubik
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: stř 25. dub 2012 20:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Waze

Příspěvek od llubik » úte 16. zář 2014 19:47:22

Chcem sa spytat, ako zacinajuci uzivatel . . . ked niekto nahlasi napr. hladku, odstavene vozidlo mne sa to zobrazi, a otazka: ako dlho tam zostava to hlasenie? az kym to niekto okoloiduci s waze zase nezrusi? alebo je nejaky urcity limit, napr. hodinu po ktorej sa to automaticky maze to hlasenie a musi ak situacia trva zase nahodit? Ako toto funguje?

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Waze

Příspěvek od dufko » úte 16. zář 2014 19:55:20

Kolega podomnou má lepšie info...


z mobilu...
Naposledy upravil(a) dufko dne úte 16. zář 2014 21:40:15, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 16. zář 2014 20:09:14

Pro ČR je to 30 minut natvrdo a potom se ztratí hlášení samo. Lajk neboli potvrzení události prodlužuje událost o dalších 15 minut.

Pro SK je to 60 minut a 15 minut prodloužení.

Platí to pro všechny události stejně. Zatím to nejde rozdělit podle typu.


Blekota
Androiďák!
Příspěvky: 646
Registrován: stř 26. říj 2011 7:48:48
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: n9005
Tablet: nexus 10
Rom: KK

Re: Waze

Příspěvek od Blekota » čtv 25. zář 2014 21:58:50

Ako sa zbavím tejto ikony bez toho aby som použil svoje číslo na mobil?Obrázek

@phablet    
i9300

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » čtv 25. zář 2014 22:23:55

Koupis si nejnovejsi automapu na benzince?! :-D
Nijak.


Komentář z telefonu.


Blekota
Androiďák!
Příspěvky: 646
Registrován: stř 26. říj 2011 7:48:48
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: n9005
Tablet: nexus 10
Rom: KK

Re: Waze

Příspěvek od Blekota » čtv 25. zář 2014 22:57:08

Tak sem hodte niekto link na poslednú verziu ktorá to nemala

@phablet    
i9300


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 291
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » stř 22. říj 2014 20:56:20

Zdravim. Uz nejakou dobu hledam navigaci, ktera by aspon nejaky zpusobem reagovala na dopravni situaci. Ted zkousim i tuto. A mam hned dodaz. Ma tato navigace uplatneni v mensich mestech kde moc lidi, kteri by posilali data o doprave, nejezdi? Bydlim cca ve 22 tisicovem meste. Do prace to mam 25km a po ceste jsou ted pravidelne 2 dopravni komplikace (prace na silnicich, jedna toho je primo ve meste). Kdybych neznal objizdky a jel jen podle navigace, tak bych v tom meste stravil cca o 20 minut navic .. Na mape ani navic zadny zaznam o techto kolonach nebyl. Napr na Sygicu se aspon to zdrzeni zobrazuje, tady nic .. Jake mate zkusenosti v obdobne velkych mestech?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 22. říj 2014 21:34:59

Ahoj

Nechci spekulovat, ktere je to misto/cesta. Zrovna na necem podobnem jezdim uz 2mesice.

Samozrejme, ze to je o penetraci uzivatelu. Ale i o tom, ze nekdo musi zacit v danem miste jezdit, ukazovat druhym jak to funguje a byt ten prvni, ktery tam tu kolonu zahlasi. Jen vyuzivat druhych je cesta do zahuby.
To ze znas cestu jak se problemum vyhnout je chvalihodne, otazka je, zda to opravdu usetri cas. Spatne se to vyhodnocuje bez detailu.

Ano Sygic, Google nejakym zpusobem ukazuji hustotu dopravy. Ale to ja asi tak vse. A to si Sygic necha za to jeste platit. Kdyz jsme to porovnavali naposled v Praze, Sygic byl daleko chybovejsi nez Waze.
Navic oproti vsem navigacim ma Waze zadane vetsinu uzavirek a hlavne pres ne nenaviguje. Ukaz mi ktera navigace to umi (zdarma a tusim ani placena zadna). Google te tim mistem, byt to ma zobrazene, klidne posle. Ostatni navigace ani takove aktualni informace nemaji.
Waze v pripade problemu po tve trase ( pokud jsou data) navrhne lepsi alternativu. Mne osobne Waze usetrilo ani ne tak penez jako casu na cestach. A posledni jizda okolo Olomouce do Brna po R35 - R46 mne usetrila diky vcasnemu opozorneni Waze dobre 2hodiny meditaci, kdy to konecne pusti dal. V dobe piti kafe doma jsem poslouchal v radiu jak to porad stoji.
Naopak i v Brne jsem se dostal do pasti. Jeste pred Husovickym tunelem jsem si dal vypocitat alternativni trasu a potom jsem 3/4 hodiny trcel v tunelu. Proste smula. Zrovna v dobe me jizdy tam tak zhoustla doprava, ze to Waze nepobralo.

Ale rekneme, v 90% mne Waze pomuze. To jina navigace s aktualnimi daty z provozu nenabidne.
A to mam tez jednu zaplacenou s online daty z provozu. 2 roky jsem ji nezapnul. Nemam tu potrebu.

Je to kazdeho volba... Musis si najit svou cestu.


Komentář z telefonu.


roy100
Droid
Příspěvky: 1590
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Waze

Příspěvek od roy100 » stř 22. říj 2014 21:49:49

Jen pro upřesnění, zohlednit pro navigování uzavírky na trase umí třeba Aponia, info je dost přesné a odpovídá reálu, je to ale bohužel placené.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » stř 22. říj 2014 22:03:25

Diky.
Tu jsem jeste nezkousel.

Odkud berou data netusis?


Komentář z telefonu.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 28. říj 2014 8:53:45

Spis jen pro informaci.

Je nova verze na iOS opravujici zobrazeni na iOS a nejake chyby.


Komentář z telefonu.


Fuzo
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 28. pro 2011 10:20:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Pixel 5

Re: Waze

Příspěvek od Fuzo » stř 05. lis 2014 20:11:46

Waze je super aplikace, ale po reinstalaci mobilu pravidelně přicházím o uživatele! Už mě docela točej. To je něco děsného. Váš účet nebylo možné obnovit. Přišel jste o všechna data! má někdo podobné zkušenosti?

Uživatelský avatar

djha53k
Robot
Příspěvky: 1001
Registrován: ned 11. srp 2013 9:12:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S6
Rom: origoš
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od djha53k » stř 05. lis 2014 20:14:32

Jj to mi dela taky, ale pokud si u nich udelas u nich udelas ucet, tak se to pak vse obnovi z jejich serveru... nastesti...

Zkousel jsem to obnovovat i pres TB, ale taky nic :(
>> www.investicnigramotnost.cz <<
Nokia 3210 > Nokia 6310i > Nokia 6230 > iPhone3G > Nokia C02-01 > Xiaomi Mi2SC > Oneplus One > SG S6

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » stř 05. lis 2014 20:14:47

Zatím ne....

Edit :
mít účet je snad samozřejmostí


­

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 05. lis 2014 20:22:32

A mas nebo nemas ucet?

Pouzivam 4roky a problemy nemam. Jednou jsem resil provazani s FB. Z druhe stranky se bez toho da zit. ;-)


Komentář z telefonu.


Fuzo
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 28. pro 2011 10:20:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Pixel 5

Re: Waze

Příspěvek od Fuzo » stř 05. lis 2014 20:27:00

@sako.verife
Dík za fakt podnětnou připomínku. Takový jako ty jsou všude vítaní. Jestli nemáš co poradit tak si svoje poznámky nech pro sebe.
1. Kdybych neměl účet, nemám Waze. nebo snad jo? Nepočítalo by mi to body, neměl bych od zprávy.
2. Idiotský systém obnovení účtu pomocí aplikace, která nahlásí že účet mám User****X body atd ale sorry něco se porouchalo a vaše data jsou v Pr***
3. Točí mě (waze)

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Fuzo
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: stř 28. pro 2011 10:20:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Pixel 5

Re: Waze

Příspěvek od Fuzo » stř 05. lis 2014 20:28:53

GinBook píše:A mas nebo nemas ucet?

Pouzivam 4roky a problemy nemam. Jednou jsem resil provazani s FB. Z druhe stranky se bez toho da zit. ;-)


Komentář z telefonu.
účet mám ale přihlašovací jméno heslo nefunguje a na obnovení potřebuješ zaslat sms na mobil a následně otevřít Waze a to následně napíše Sorry něco se porouchalo. Už jsem dlouho nebyl tak vytočený :?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » stř 05. lis 2014 20:30:12

Promin, ze jsem se zeptal. Ja Nevim kdo sedi na druhe strane. Nevim co zkousel, nevim zda je i registrovany pres tel. cislo.
Pokud mas potrebu mne urazet, nemusim ti tedy odpovidat ani na FB.

Hmm, tak jsem i ja preslapnul vedle. Odpoved byla na nekoho jineho.

Edit: premyslim..... Co poradit.


Komentář z telefonu.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host