Navigace/GPSWaze

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » ned 12. dub 2015 19:31:53

Naopak já s Waze zatím problém neměl, ani na Slovensku ;-) radši budou nachystané obě dvě navigace




Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1189
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10e
Rom: Stock 11

Re: Waze

Příspěvek od RKSoftware » pon 20. dub 2015 12:11:25

Ahoj, procital jsem wiki, googlil jsem, ale nenasel jsem, tak bych se chtel zeptat: Je nekde popsano jak jsou ty waze urovne (nemluvne, dorost, atd.) kolik bodu je spodni limit pro jednotlive urovne? Napr. (pomalu ale jiste) se blizim k urovni waze valecnik, chtel bych se zeptat kolik bodu je pak potreba najezdit/nasbirat na uroven waze rytir? A jestli (kdyz uz na danou uroven dosahnu) a pak by narazove pribylo velke mnozstvi novych uzivatelu, jestli treba o tu hodnost prijdu? Predem dekuji za odpovedi.
Galaxy S10e
ROM: Stock 11
Kernel: Stock

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » pon 20. dub 2015 12:37:40

Pozdeji napisu....

Edit:

Vzdyt pod tim teplomerem urovni mas napsano kolik priblizne potrebujes bodu do dalsi urovne. Jelikoz je to v procentech neni nikde presne napsako kolik bodu potrebujes. To se pocita v dane zemi podle registraci a jak moc uzivatele jezdi. Ano, muzes o uroven klesnout pokud ostatni budou rust a ty se nevejdes do toho procenta uzivatelu. Presne cislo kolik je potreba na korunku nevim. Ja to mel tusim neco okolo 130.000 bodu, to je ovsem uz pred cca 2,5 lety.
Dnes uz body neresim... :-)

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 29. dub 2015 20:48:34

Koleka ziskal korunku u 124.000 bodu.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Waze

Příspěvek od dufko » stř 29. dub 2015 21:03:20

U nás stačí aj menej :)

Obrázek



WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 669
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Waze

Příspěvek od WildfireS » čtv 30. dub 2015 11:42:12

Uz par krát som si všimol na mapke dalsieho wazeraka ale na ceste nebol nikto,..stretol sa s tým niekto??
Situácia ráno som cestoval prázdna cesta, nikde nikoho ale na mapke mi ukazuje ďalšieho wazeraka :D


toorek
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: pon 18. úno 2013 18:30:38
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xioami Note 3 SE 32 GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A1000

Re: Waze

Příspěvek od toorek » čtv 30. dub 2015 11:44:58

Někde jsem četl, že kvůli zachování anonymity se pozice ostatních ukazuje se zpožděním pár minut.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » čtv 30. dub 2015 11:50:39

Uzivatelu v okoli se zobrazuje cca max. 30ks spis 15 ks.
Poloha Wazera je zpozdena o 3-10 minut. Anonymita je spravne v tomto pripade.

Www.wazer.cz tam jsou odkazy na statistiky a dalsi.

Jinak kdyz se odzumuje v aplikaci mapa a posouva se, tak je asi 4 moznosti zobrazeni wazeru v mape na jednom miste. Chce to vyzkouset.


Masleyko
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 21. led 2015 15:31:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 310
Tablet: Prestigio Multipad 4 Diamond 7.85

Re: Waze

Příspěvek od Masleyko » čtv 30. dub 2015 14:28:24

RKSoftware píše:Ahoj, procital jsem wiki, googlil jsem, ale nenasel jsem, tak bych se chtel zeptat: Je nekde popsano jak jsou ty waze urovne (nemluvne, dorost, atd.) kolik bodu je spodni limit pro jednotlive urovne? Napr. (pomalu ale jiste) se blizim k urovni waze valecnik, chtel bych se zeptat kolik bodu je pak potreba najezdit/nasbirat na uroven waze rytir? A jestli (kdyz uz na danou uroven dosahnu) a pak by narazove pribylo velke mnozstvi novych uzivatelu, jestli treba o tu hodnost prijdu? Predem dekuji za odpovedi.
nejde o pocet bodov, je to v %pouzivatelov..


Hurec
Robot
Příspěvky: 981
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Waze

Příspěvek od Hurec » sob 02. kvě 2015 18:06:24

Custe , nestava se nekomu , ze si navoli trasu hodi nake prujezdne body a pak neda ani za nic ten kruh vlevo , ktery mapu na polohu auta? Macka macka a ono nic. Me vzdy pomuze az restart. Chyba u me nebo bug?
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » sob 02. kvě 2015 18:08:53

Vice prujezdnich bodu nejde. ;-)

To byla jedna stara chyba v jedne verzi. Nyni mas aktualni verzi?
Naposledy upravil(a) GinBook dne sob 02. kvě 2015 20:00:39, celkem upraveno 1 x.


Hurec
Robot
Příspěvky: 981
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Waze

Příspěvek od Hurec » sob 02. kvě 2015 19:59:33

Cus , to bylo na me?
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » sob 02. kvě 2015 20:00:47

Ano


Hurec
Robot
Příspěvky: 981
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Waze

Příspěvek od Hurec » sob 02. kvě 2015 20:23:45

3.9.4 podle gapps nejnovejsi verze i kdyz skoro 2mesice stara....
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Waze

Příspěvek od optimas » pát 15. kvě 2015 17:31:36

Vrátil se mi mobil z reklamace a nemůže se přihlásit zpět na Waze přes telefonní číslo. Zadám tel. číslo a můj účet to najde dám ok že je to on a vyskočí hláška že byl účet nenávratně ztracen. Co s tím? Tohle už je třetí účet co mi to Waze sežralo. Už mě to nebaví tohle to

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pát 15. kvě 2015 18:15:53

Na strankach Waze je moznost obnovit. Vyzkousej tam. Bohuzel jsem mimo abych poslal vic info.


optimas
Robot
Příspěvky: 1038
Registrován: čtv 20. říj 2011 11:35:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Re: Waze

Příspěvek od optimas » ned 17. kvě 2015 10:01:05

Tak jsem to vyzkoušel a dostal jsem se k účtu, který jsem jsem ztratil stejným způsobem před 2 lety :facepalm: Neskutečné

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 17. kvě 2015 11:52:52

Doporučuju si raději zaregistrovat normální účet (uživ. jméno/heslo) na waze.com, jinak hrozí, že o ten účet přijdeš znova. Jak zkouším různý ROMky, tak přeinstalovávám hodně často a zatím žádnej problém. Obnova tohoto účtu přes telefonní číslo nikdy nefunguje, tak se nelekat a zadat si ho tam růčo.

Uživatelský avatar

djha53k
Robot
Příspěvky: 1001
Registrován: ned 11. srp 2013 9:12:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S6
Rom: origoš
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od djha53k » ned 17. kvě 2015 13:42:25

Jj presne, nefunguje to :(
Co me ale stve jeste vic je, ze kdyz si udelam zalohu v TB, tak pak nejde pouzit, rve to ze Waze neni registrovany a zaregistrovat to nejde. Takze to musim ciste nainstalovat z gapps a pak se rucne prihlasit k uctu. Teprve pak prijde potvrzovaci sms.
No takze TB zalohy uz nedelam...
>> www.investicnigramotnost.cz <<
Nokia 3210 > Nokia 6310i > Nokia 6230 > iPhone3G > Nokia C02-01 > Xiaomi Mi2SC > Oneplus One > SG S6

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 17. kvě 2015 13:58:41

Panove ptali jsme se osobne o vikendu zamestnancu Waze. Jednoznacna odpoved z jejich strany je pro android:
Vzdy si registrovat !jmeno a heslo! a az potom si hrat s tel.cislem pro snadne overeni uctu. Vetsina uzivatelu si totiz da jen overeni pres cislo, a nasledne malokdo dokonci plnou registraci.
Takze asi tak. ;-)

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 17. kvě 2015 19:27:15

Přesně tak, proto jsem to raději uvedl na pravou míru.

Uživatelský avatar

djha53k
Robot
Příspěvky: 1001
Registrován: ned 11. srp 2013 9:12:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S6
Rom: origoš
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od djha53k » pon 18. kvě 2015 7:19:15

No ja se prvne registroval a pak teprve overoval... a stejne restore pres TB nejde... toz tak :(
>> www.investicnigramotnost.cz <<
Nokia 3210 > Nokia 6310i > Nokia 6230 > iPhone3G > Nokia C02-01 > Xiaomi Mi2SC > Oneplus One > SG S6

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 18. kvě 2015 8:27:29

OK.

Vyzkoušej ještě zakouzlit tady https://www.waze.com/cs/forgot_password
Nevím zda to půjde ale podívat se tady https://www.waze.com/en/signin?redirect=/dashboard

GB

Uživatelský avatar

djha53k
Robot
Příspěvky: 1001
Registrován: ned 11. srp 2013 9:12:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S6
Rom: origoš
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od djha53k » pon 18. kvě 2015 12:35:27

Ale ja heslo nezapomnel. Se normalne prihlasim, vse funguje ok.

Problem je, ze kdyz udelam zalohu v TB, pak dam novou ROMku a udelam z ty zalohy restore, tak to napise, ze se nelze prihlasit k uctu. Takze to zas cely odinstaluju a nainstaluju ciste z gapps. Pak se fpoho prihlasim k tomu samymu uctu. Restore uz pak nedelam, bo Waze je nastesti tak chytrej, ze oblibeny mista stahne ze serveru.... a to mu staci...
>> www.investicnigramotnost.cz <<
Nokia 3210 > Nokia 6310i > Nokia 6230 > iPhone3G > Nokia C02-01 > Xiaomi Mi2SC > Oneplus One > SG S6

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 18. kvě 2015 13:40:54

Aha, takze problem neni v nemoznosti prihlaseni se na ucet, ale problem po zaloze. To jsem predtim nepochopil.
V tomto ja moc neporadim. Preci jenom mam android jako okrajovou zalezitost.
Navic jsem takovy problem ani nikdy neresil.

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Waze

Příspěvek od nofu » pon 18. kvě 2015 15:14:31

Taky mi titanium backup nefunguje, tož se holt přihlašuju.

Uživatelský avatar

djha53k
Robot
Příspěvky: 1001
Registrován: ned 11. srp 2013 9:12:54
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: SG S6
Rom: origoš
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od djha53k » pon 18. kvě 2015 15:15:13

No to je spis ptoblem Waze vs TB, bo vsechny ostatni zalohy v TB funguji. Tzn Waze si kdovikam co pise, ze to TB neumi zalohovat a pak obnovit... no aspon ze funguje install+prihlaseni+overeni sms. Takze to neresim...
>> www.investicnigramotnost.cz <<
Nokia 3210 > Nokia 6310i > Nokia 6230 > iPhone3G > Nokia C02-01 > Xiaomi Mi2SC > Oneplus One > SG S6

Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1189
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10e
Rom: Stock 11

Re: Waze

Příspěvek od RKSoftware » pon 25. kvě 2015 13:46:11

Ahoj, mel bych opet blby dotaz ohledne bodu ve waze. Kdyz se prihlasim na pocitaci na stranky waze.com, tak v dashboardu vidim, ze mam nejakych cca 26500 bodu, ale kdyz se na to same podivam pres aplikaci, tak mi to ukazuje cca 25300 bodu. Nevite kde by mohla byt chyba? Diky.
Galaxy S10e
ROM: Stock 11
Kernel: Stock

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 1129
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 55
Typ mobilu / ROM: iP11
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 25. kvě 2015 13:50:45

Chyba? Chyba je v tom, ze je to uz pomalu 3 tydny rozhozene....

Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1189
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Galaxy S10e
Rom: Stock 11

Re: Waze

Příspěvek od RKSoftware » pon 25. kvě 2015 13:52:34

Ja jsem neco takoveho postrehl, ale nikde jsem pak nezaregistroval zadny progres o reseni, tak jsem myslel ze uz je to opraveno. OK, dekuji za info a budu cekat :) ja jsem si akorat nebyl jisty, jestli nemusim treba vystoupit a nastoupit... :)
Galaxy S10e
ROM: Stock 11
Kernel: Stock

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 hosti