Navigace/GPSTeleNav

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Sacul
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 12. úno 2009 22:18:53
Reputace: 0

TeleNav

Příspěvek od Sacul » čtv 12. úno 2009 22:21:13





Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: TeleNav

Příspěvek od MrPedro » čtv 12. úno 2009 22:54:17

njn, ale platit mesicne 10$ je docela dost :(
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

huskye
Androiďák!
Příspěvky: 339
Registrován: stř 21. led 2009 2:54:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia pro MK16i

Re: TeleNav

Příspěvek od huskye » čtv 12. úno 2009 23:01:21

Vypadá to dobře :-) jen aby byli i použitelné mapy ČR a zkusim :-P Ale platit 10 dollarů měsíčně je na prd, to raději zaplatím třeba 50 jednou a konec, ale spíš to vidím až na nějakou "upravenou" verzi... :-P
Ale konečně snad první pokus o pořádnou navigaci :-)
Trochu jsem se té G1 bál, ale byla skvělá, neni nad hardwarovou klávesnici :-) a Xperia pro je pro mě další G1 ;-)

Uživatelský avatar

mak
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: pát 16. led 2009 16:50:38
Reputace: 0

Re: TeleNav

Příspěvek od mak » pát 13. úno 2009 2:24:51

huskye píše:Vypadá to dobře :-) jen aby byli i použitelné mapy ČR a zkusim :-P Ale platit 10 dollarů měsíčně je na prd, to raději zaplatím třeba 50 jednou a konec, ale spíš to vidím až na nějakou "upravenou" verzi... :-P
Ale konečně snad první pokus o pořádnou navigaci :-)
Zatim asi zadne CR mapy nebudou, minimalne asi ne letos

Uživatelský avatar

Supík
Admin - ten hodnej
Příspěvky: 1711
Registrován: úte 23. zář 2008 13:07:22
Reputace: 250
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: TeleNav

Příspěvek od Supík » pát 13. úno 2009 8:00:12

To je hrozny :/ Navigaci s blizicim se jarem budu potrebovat hrozne moc. Ted jsem si sice nakoupil papirovy mapy ale kdyz je clovek sam uprostred neznamyho mesta a potrebuje se dostat do nejaky zapadly ulicky, tak je v haji. Hmm asi zajedu za kopec do nemec a koupim si tam za 70ecek nejakou basic navigaci s ceskym menu a komplet ceskem. :) Ach jo radsi bych uz investoval jen do androida.

Mimochodem: http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík


Uživatelský avatar

huskye
Androiďák!
Příspěvky: 339
Registrován: stř 21. led 2009 2:54:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia pro MK16i

Re: TeleNav

Příspěvek od huskye » pát 13. úno 2009 20:45:44

To Sup: No máš pravdu :-) Taky mě to štve, koupil jsem si G1 kvůli GPS. Často jezdim na slovensko a potřebuju jí. TYTN II co jsem chtěl jí má v klidu :-P Al tak snad už se to brzo vyřeší... Placené aplikace se rozjíždí :-)
Trochu jsem se té G1 bál, ale byla skvělá, neni nad hardwarovou klávesnici :-) a Xperia pro je pro mě další G1 ;-)


Jirkak

Re: TeleNav

Příspěvek od Jirkak » úte 03. bře 2009 21:07:39

Ahoj, navigace do G1 se šíří rychle, ale nikde není ještě přesně řečeno, jestli to pujde offline jen s GPS. S placením za datové služby to dle mého názoru není ono...
Doufám, že třeba TOMTOM udělá navigator 7 i pro G1... Symbian a windows mobile už dělá...
Pak to teprve bude zajímavé.
Jo nevíte někdo, jestli má G1 GPS nebo A-GPS?
Dík

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: TeleNav

Příspěvek od MrPedro » úte 03. bře 2009 21:09:21

huskye píše:...TYTN II co jsem chtěl jí má v klidu :-P Al tak snad už se to brzo vyřeší... Placené aplikace se rozjíždí :-)
Take to ale nejaky cas trvalo, nez byla.
Jirkak píše:...
Doufám, že třeba TOMTOM udělá navigator 7 i pro G1... Symbian a windows mobile už dělá...
Pak to teprve bude zajímavé.
Jo nevíte někdo, jestli má G1 GPS nebo A-GPS?
Dík
Viz. vyse.
A-GPS
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti