Navigace/GPSNavigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

AgGreSsivE
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 14. dub 2009 7:23:34
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od AgGreSsivE » úte 14. dub 2009 7:27:28

huskye píše:to fabian: díky za odpověď, škoda že to stahuje mapy on-line. To je pro mě tím pádem bez datového tarifu nepoužitelné. Moc nerozumim tomu proč prostě nejde stáhnout mapu čr z google maps a hotovo :-) No dokud nebude offline navigace co jediný přenos co bude dělat bude mezi G1 a satelitem, tak jsem bez navigace :-( A mi nejde ani ta aplikace v telefonu pořádně, Maps, ukazuje mi třeba že jsem ve frýdku a já sjem v karviné...

G1 bez datoveho tarifu = nepouzitelne !!!!


AgGreSsivE
T-Mobile G1 OWNED



kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 9:06:52

tomtomas píše:
No jo ale me je 13 telefon mi koupil otec :lol: :lol: :lol: :lol:

Bez urážky, ale tohle už nechápu vůbec....


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 9:08:31

AgGreSsivE píše:
huskye píše:to fabian: díky za odpověď, škoda že to stahuje mapy on-line. To je pro mě tím pádem bez datového tarifu nepoužitelné. Moc nerozumim tomu proč prostě nejde stáhnout mapu čr z google maps a hotovo :-) No dokud nebude offline navigace co jediný přenos co bude dělat bude mezi G1 a satelitem, tak jsem bez navigace :-( A mi nejde ani ta aplikace v telefonu pořádně, Maps, ukazuje mi třeba že jsem ve frýdku a já sjem v karviné...

G1 bez datoveho tarifu = nepouzitelne !!!!
ja bych to upřesnil.. použitelné ano ale ve velice omezené míře... Něco jako auto bez paliva... Taky Vám z kopce pojede.. ale jinak

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od tomtomas » úte 14. dub 2009 9:13:00

kalion píše:
tomtomas píše:
No jo ale me je 13 telefon mi koupil otec :lol: :lol: :lol: :lol:

Bez urážky, ale tohle už nechápu vůbec....

Co v te hlave mas piliny nebo neumis cesky???? co na tom nejde chapat??? :lol: :D :DD :roll:


kalion
Androiďák!
Příspěvky: 473
Registrován: ned 01. úno 2009 8:41:29
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG V10

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od kalion » úte 14. dub 2009 9:40:10

tomtomas píše:
kalion píše:
Bez urážky, ale tohle už nechápu vůbec....

Co v te hlave mas piliny nebo neumis cesky???? co na tom nejde chapat??? :lol: :D :DD :roll:
Ne, nechápu k čemu potřebuje a jak využije G1 13-ti leté dítě.. to nechápu....


Uživatelský avatar

Architekt
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 19. bře 2009 12:59:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Architekt » úte 14. dub 2009 10:49:43

Návštěvník píše:
huskye píše:to fabian: díky za odpověď, škoda že to stahuje mapy on-line. To je pro mě tím pádem bez datového tarifu nepoužitelné. Moc nerozumim tomu proč prostě nejde stáhnout mapu čr z google maps a hotovo :-) No dokud nebude offline navigace co jediný přenos co bude dělat bude mezi G1 a satelitem, tak jsem bez navigace :-( A mi nejde ani ta aplikace v telefonu pořádně, Maps, ukazuje mi třeba že jsem ve frýdku a já sjem v karviné...
G1 bez datoveho tarifu = nepouzitelne !!!!
To není úplně pravda, dostupné WiFi jsou dnes skoro všude (školy, domácnosti, práce, města solidně pokrytá přes kavárny,...). A hlavně myslím že je jen otázka času, kdy budou k dispozici nějaké kvalitní navigace pro Android, jako TomTom.
Samsung Galaxy S ‣‣‣ Darky's ROM 9.5 ‣ Dark Core 1.4

Uživatelský avatar

Architekt
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 19. bře 2009 12:59:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od Architekt » úte 14. dub 2009 10:55:56

kalion píše:Ne, nechápu k čemu potřebuje a jak využije G1 13-ti leté dítě.. to nechápu....
Asi jako každej jinej, třeba pomocí něj neřídí velkej business, ale aplikace, hry, komunikace, atd. zmákne :-) Hlavně 13 let - to už není žádné dítě. Já jsem se učil programovat od 11 (a to není žádnej extrém), takže i spousta 13ti letejch borců může z Androidu vytěžit mnohem víc než většina populace :-)
Samsung Galaxy S ‣‣‣ Darky's ROM 9.5 ‣ Dark Core 1.4

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od tomtomas » úte 14. dub 2009 11:17:00

Architekt píše:
kalion píše:Ne, nechápu k čemu potřebuje a jak využije G1 13-ti leté dítě.. to nechápu....
Asi jako každej jinej, třeba pomocí něj neřídí velkej business, ale aplikace, hry, komunikace, atd. zmákne :-) Hlavně 13 let - to už není žádné dítě. Já jsem se učil programovat od 11 (a to není žádnej extrém), takže i spousta 13ti letejch borců může z Androidu vytěžit mnohem víc než většina populace :-)

Dobře řečeno :yes: :yes: :yes:


prodejce
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: sob 04. dub 2009 10:43:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart N8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od prodejce » stř 15. dub 2009 23:50:12

prodejce píše:ach jo,já už jsem z toho blbej. AÅ¥ se snažím jak se snažím když napíšu : DVUR KRALOVE NAD LABEM tak mi to nikdy nenaÅ¡lo. Co dÄ›lám Å¡patnÄ›?
prosim,nerozebirejte tady blbosti jako kolik je komu let ale pomozte mi nekdo s timto problemem. Jak zadat mesto treba Trebic aby to navigace nasla kdyz tam nejdou dat ani carky a ani hacky :-(


vytrvalec
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: stř 11. úno 2009 20:37:24
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od vytrvalec » čtv 16. dub 2009 9:43:25

Vlastním turistickou i automobilovou navigaci Garmin, proto jsem nijak nespěchal s experimenty na své G1. Včera jsem ale neodolal, aplikaci AndNav2 stáhl, nainstaloval a nastavil. Pokusy proběhly při cestování po ČR. Moje poznatky:

(+) Navigace funguje, včetně hlasových povelů
(+) Vybraná trasa je v zásadě použitelná
(-) Aplikace v průběhu 150 km dvakrát spadla, bylo nutné ji opakovaně spustit
(-) Navigování, zapnuté GPS, zapnuté BT (HF) a rozsvícený display (jas 25%) má takovou spotřebu, že přestože byla G1 připojena k napájení, kapacita baterie poměrně rychle ubývala

Zejména poslední poznatek mne docela znepokojuje. Přijdu-li za hodinu navigování téměř o celou baterii, tak to není dobré. Vystupuji z auta a můj telefon skomírá. Máte podobné poznatky, nebo jsem někde udělal chybu v nastavení?

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » čtv 16. dub 2009 10:36:24

No myslim,ze ten jas hodne to bere.Mam to na 11 procent a staci to,jinak to blue taky zere.me nespadla, jen obcas proste nebyl signal na gps.Na to, ze je zadaco je dost dostacujici.


vytrvalec
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: stř 11. úno 2009 20:37:24
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od vytrvalec » čtv 16. dub 2009 12:36:37

Ještě navážu na svůj předešlý příspěvek. To, že při zapnutí tolika náročných funkcí baterie ubývá je vcelku pochopitelné (pokud telefon používám běžným způsobem, tak vydrží i dva dny). Mne ale zaujalo ubývání baterie při současném nabíjení přes USB. Bilance je záporná - spotřeba vyšší, než nabíjením dodávaný výkon. To je zásadní nedostatek bránící v rozumném užívání AndNav2!


MIZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: úte 03. bře 2009 13:08:15
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od MIZ » čtv 16. dub 2009 13:31:16

Jednalo se opravdu o napájení přímo z el. rozvodu z auta? Ne třeba o napájení z USB portu notebooku?
--
MIZ
G1 T-Mobile CZ bílý Můj G1 bloček Obrázek


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » čtv 16. dub 2009 18:05:25

Zdravím, dlouho jsem zde nebyl, ale když jsem nakoukl, ZHROZIL JSEM SE....
Je to opravdu strašné kolik špatných informací jsem zde našel...
za chvíli napíšu a pokusím se odpovědět na vše....
Jen předznamenávám... Navigace Andnav2 funguje myslím si velice obstojně.
Za chvíli napíšu, jen co prostuduju všechny otázky a poznatky.
8-)


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » čtv 16. dub 2009 18:57:21

Tak jdem na to...
Předem informuju, že jsem uživatel, který používá navigaci výhradně "offline"...
Byla to má strategie už při kupování G1. Pokud mám na to abych stahoval data, tak si koupím TOMTOM budu každé dva roky kupovat mapy a mám klid... Ale to já nechci
mám navigaci zdarma...... kde jinde než s G1.....
U T-mobile mám zablokované datové přenosy, takže mám jistotu, že platit nic nebudu...

Pro ty co mají problém s baterií:
Navigaci jsem několikrát použil úplně bez napájení... jas displeje jsem měl na 60 až 100% (bylo sluníčko, tak abych na to viděl :-))
Navigace v pohodě vydržela hodinu a půl, měl jsem zapnutý jen GPS... a ještě po dokončení trasy měla baterie 25%.
Usb nabíjí pomaleji, ale nikdy ne, že by ubývala šťáva... Při stahování dat a chystání tras mám kolikrát napojený telefon přes USB do notebooku a po např. pěti hodinách zapnutého GPS i WIFI je telefon plně nabitý, přičemž, po celou dobu jsem na telefonu něco dělal....


Pro ty co souhlasí z názorem:
"G1 je bez datového přenosu nepoužitelné..."
To je naprostá hovadina, snad největší co zde padla....
Funguje bezvadně, jen je třeba to umět....
Mám pocit, že na trhu je to jediný telefon, který takhle může fungovat....
To by asi v nastavení nebylo možné volit mezi offline a online.... :no:
Koupil jsem si G1... nezaplatil jsem ani korunu za data a ani korunu za mapy...
přesto mám cestu do Itálie, po německu asi pět různých atd. atd.
Umím si stáhnout jakoukoli.
A jen tak mimochodem mám 2G paměťovku a při spolupráci s počítačem mi to stačí....


Pro ezopina:
Cestu můžete plánovat i telefonem....
Musíte zadat offline a trasa se automaticky uloží. Pak ji podle data a času najdete a přejmenujete...
Po updatu to jde přejmenovat rovnou v programu...
Pak kdyuž na ni najedete vždy se vám zobrazí i bez wifiny...



Jo ještě jedna informace: navigování nefunguje při googlemaps... ale na těchto mapách si můžete hledat místo kam chcete jet, pak se to automaticky přepne do mapnik...


Navigace funguje jako např tomtom... tzn. Kurzor je uprostřed obrazovky a vám to ukazuje jestli jste na trase, kolik zbývá kilometrů, kdy tam budete... (mimochodem čas je velice přesný pokud jezdíte svižně jako já... jezdím v obci 50 až 70 a mimo obec 90 až 120... Při hodinové trase jsem na předem určený čas stáhl jen asi tři minuty....)
Pro tohle musíte v nastavení dát "realtime nav.."
Pokud toto nezadáte, kurzor tam bude, ale nebude ubývat trasa, tu budete muset posouvat ručně...


Co se týče kurzoru, je třeba chvíli počkat.... nebo exitovat z programu a nevypínat přes home. Pokud gps vypnete v Nymburku a pak zapnete jinde, je jasné, že někdy potřebuje čas aby se vzpamatoval...

Stabilita programu je dobrá... mě telefon zpomaloval sweethome, tak jsem ho odinstaloval a nechal základ... Všechny programy měly problémy... Teď už je to v poho
Teď Navigace někdy spadne ale když dám foreclose jo to OK...


Už vůbec nepoužívám mapnik cz.... mapy stahuju v super zoomu rovnou do telefonu, podle potřeby....

Místa většinou hledám v mapě... vyhledávání ve jmenném seznamu trochu činí problémy... Je třeba zkusit i jinou vlajku než českou...

Mám spousty poznatků, ale pokud zde budete zdržovat základními věcmi, nebude čas se podělit...

Možná to vše co jsem psal zní zmateně, ale opravdu nevím jak to napsat...

Napište co chcete vědět a já to zkusím popsat detailněji...



PS: Jestli ta navigace nefunguje jak píšu, sežeru G1 a dám to na you tube :D

Jirka

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » čtv 16. dub 2009 19:48:12

ne, myslim,ze jsi to napsal dobre!taky nemam mapnik a jede v pohode.nestezuju si.sice mam tarif,tak je mito jedno.

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » čtv 16. dub 2009 20:30:19

To Jirkak: Ok, tak ja mam konkretni dotaz.
priklad trasa praha - beroun. Jak si to bez mapniku naplanuju a ulozim v superzoomu, muzes to prosim Te popsat? Tzn. ze mohu Mapnik CZ vymazat z phona? kde stejne zabira nejakejch 700MB, misto jeho obvyklej 160MB.(Vim, to je problem systemu ukladani dat, zde FAT32, za to G1 nemuze:-)). Poprosil bych o navod step-by-step, jestli to je mozne:-)

Jak to naplanuju , aby mi ta navigace fungovala a i trebas zpetna trasa.

Druha otazka:
mam stazeno TTS Service - pri planovani trasy na Netu mi to vyhodi nemecky-anglicky popisy a telefon potom na mne mluvi mam dojem anglicko nemecky? A to si myslim, ze anglicky umim obstojne, ale nekdy vazne premejslim, co mi to vlastne rekl tou anglicko-nemcinou. Je nekde aplikace, ktera by na nas ty trasy povidala bud normalni anglictinou, nebo trebas cestinou? Nebo hlasovy vystup vubec nepouzivas pri navigaci?

predem diky za odpovedi.
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


nekro
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:02
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od nekro » pát 17. dub 2009 5:26:03

Zdravím, s andnav2 jsem spokojen jen mi vadí, že neakceptuje jednosměrky. Což je docela nemilé v neznámem okolí. Nevíte jestli budou ty mapy updatovat nebo jestli se ty jednosměrky někde nezapínaji? Děkuji za odpověď


Tommula
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: stř 04. bře 2009 7:50:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini I9195

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Tommula » pát 17. dub 2009 8:01:56

Je to strasne pekne cist, ale byl by problem napsat kompletni navod jak na tu navigaci? Anglicky se v tom programu moc neorientuju a moc jsme spolu nekamaradili... kdyby byl nekdo ochotny... Pokud jsem to nekde prehledl tak se omlouvam, ale mam dojem ze to postupne procitam a nikde navod pro blbce nezahledl :D :?

Uživatelský avatar

vlk
Androiďák!
Příspěvky: 498
Registrován: pát 28. lis 2008 0:29:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia z2
Bydliště: Aktuálne Praha :-)

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od vlk » pát 17. dub 2009 8:24:12

nekro píše:..jen mi vadí, že neakceptuje jednosměrky. Což je docela nemilé v neznámem okolí. Nevíte jestli budou ty mapy updatovat nebo jestli se ty jednosměrky někde nezapínaji?..
andnav vyuziva openstreetmaps, a problem s jednosmerkami je taky, ze nie vsetky su oznacene ze sa jedna o jednosmerky. takze mapy mozes aj ty sa opravovat, staci sa zaregistrovat a opravovat to online, alebo si nato stiahnut nejaku aplikaciu (napriklad ja mam velmi rad merkaartor) a je dobre pred editaciou si nieco aj precitat o tom kresleni map... viac info najdes tu: http://openstreetmap.org/


4MW0V

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od 4MW0V » pát 17. dub 2009 22:26:28

pro ezopina...

pokusím se step by....
Používám navigaci jako mapu... najdu dva body přiblížím a pak zadám navigovat... Dal jsem panáčka bez šipek... aby se mi tam nevracel... A našel Prahu žížkov nějakou ulici a přiblížil tak, že na rysce je 150 metrů.... pak dám zelenou vlajku...
pak oddálím najdu Beroun a to samé akorát s čtberečkovou vlajkou... jo abych nezapoměl, ZAPNOUT WIFI A GPS... :-)

Teď dám nav a zakliknu jen offline, auto nahoře a fast...
pak se to refetchinguje a najde se trasa... praha Beroun kolem 33km. 23minut... (na minuty klikni a objeví se kdy tam od teď budeš)

Pokud bylo offline zadané dej exit a pak vedle map je search... tam podle času a data najdeš trasu kterou jsi vyhledal...
pokud máš novou verzi andnav můžeš jí přejmenovat. A pak dej use a ona se objeví.

Pořád buď na wifině... mužeš nechat mapnik nebo dej klidně osmarender, prý více detailů...
Na a teď již vysněné zoomy...

Dej zelenou šipku doprava aby jsi se dostal na první odbočku z bodu kde zrovna te´d jsi a přibližuj na zoom jaký by jsi nejvíce chtěl pro navigování... Klidně i 70m nebo dokonce 30m na rysce co je pod šipkama...
Pak dej menu, more a preload ukáže ti to kolik mapek to stáhne a kolik MB to sežere...
Mezi jednotlivýma zoomama je asi tak třetinový rozdíl ve velikosti... Když dáš ok nahraje se ti v tomhle zoomu celá trasa...
(Jen tak pro informaci, do Itálie při zoomu 16krát to bylo asi tři tisíce mapek a stahování trvalo cca půl hoďky... :-))

Máš nahraný ale jen jeden zoom... Pokud chceš kvalitu nahrej všechny další menší zoomy, bude to čím dál méně mapek... pokud šetříš prostor nahrej tak každý druhý... ale ty co jsou mezi, lépeřečeno nenahrané budou trochu kostičkované...
Pokud už žádný nenahraješ když dáš zmenšit zoom při offline nic tam nebude...

Až budeš se vším nahráváním hotov jsi připravený na trasu...

Až budeš vyjíždět... důležitá věc... už nemáš wifi... jedeš offline, v seetings zadej route a pak zaklikni "Realtime navigation"
Vrať se do mapy a kurzor se objeví kde teď jsi.... Pokud nejsi v místě výjezdu trasy dokonce to ukáže kilometry navíc, ale trasu ne.
Jak se napojíš na trasu nebo myslím i na souběžnou ulici s trasou budou ti ubývat kilásky a i čas kdy na místo dojedeš...

Co se týče hlasového navádění... mám ho vypnuté, vyčkej, budu testovat.. v novém updatu je i čeština... ale i když jí mám zadanou hlásí to furt anglicky...

Jo ještě jedna iinformace... když sjedeš z cesty objeví se červený trojůhleník, že jsi mimo, Trasa se nepřekreslí, to už bychom zadarmo asi chtěli moc :-)

Ještě podotýkám, že tato navigace vyžaduje trochu času na stahování map a přípravu... No něco za něco...

Tak zatím ahoj


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » pát 17. dub 2009 22:33:55

Jo ještě ta zpětná trasa....
když jsi nawifině a máš vyhledanou trasu dej more a pak reverse... ale ta revernsní (zpětná) trasa se nenahraje, takže když chceš offline musíš to najít znavo nazpět....

musím končit mám dost a v sobě pár piv... :-) Tímto se taky omlouvám za překlepy...


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » pát 17. dub 2009 22:35:37

Zpráva od "4MW0V" je od Jirkak... spletl jsem si vokínko :lol:


vytrvalec
Stálý androiďák
Příspěvky: 99
Registrován: stř 11. úno 2009 20:37:24
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od vytrvalec » sob 18. dub 2009 19:46:36

vytrvalec píše:Mne ale zaujalo ubývání baterie při současném nabíjení přes USB. Bilance je záporná - spotřeba vyšší, než nabíjením dodávaný výkon. To je zásadní nedostatek bránící v rozumném užívání AndNav2!
Omlouvám se všem za dezinformaci. Opakovanými pokusy se moje původní tvrzení z prvotního testování nepotvrdilo! Baterie mi tehdy ubývala patrně vlivem toho, že telefon se v nabíjecím držáku posunul a nabíjení bylo přerušeno, aniž bych si toho všiml.

Uživatelský avatar

braddy
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 09. bře 2009 15:24:36
Reputace: 0
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od braddy » úte 21. dub 2009 15:38:04

AndNav je sice super, ale zkoušeli jste někdo Wisepilot? Je sice fakt, že jde pouze o trial, ale zatím pokaždé když mi vypršel, tak jsem odinstaloval a znovu nainstaloval a běží dál. Oproti AndNav najde opravdu každou ulici v každé české obci, nepadá a zobrazení vypadá jako klasická navigace. Snad jen jediná drobnost (ale možná to je chyba v uživateli), že nelze přepnout zobrazení "naležato", takže musíte mít telefon stále svisle. Ale jinak jsem zatím zcela spokojen.

P.S. Ale je fakt, že jsem to zatím využíval pouze v ČR, obávám se, že v cizině by to chtělo sosat data a zatím jsem neobjevil možnost si předuložit trasu.


Flip
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 16. bře 2009 11:37:18
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od Flip » stř 22. dub 2009 13:56:54

V cem mate umisteny Android kdyz navigujete? Spokojenost s drzakem? Vyrobce? Cena? Diky..

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » stř 22. dub 2009 19:48:17

ja sem koupil drzak ve vyprodeji..ma 2 klouby.otaceni o 360 stupnu.spustu drzaku na telefon .no proste za 60KC neberto!a splnuje mi to vic nez za 300 nebo 600kc!


Big.T
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 09. dub 2009 19:32:42
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Big.T » stř 22. dub 2009 19:57:55

braddy píše:AndNav je sice super, ale zkoušeli jste někdo Wisepilot? Je sice fakt, že jde pouze o trial, ale zatím pokaždé když mi vypršel, tak jsem odinstaloval a znovu nainstaloval a běží dál. Oproti AndNav najde opravdu každou ulici v každé české obci, nepadá a zobrazení vypadá jako klasická navigace. Snad jen jediná drobnost (ale možná to je chyba v uživateli), že nelze přepnout zobrazení "naležato", takže musíte mít telefon stále svisle. Ale jinak jsem zatím zcela spokojen.

P.S. Ale je fakt, že jsem to zatím využíval pouze v ČR, obávám se, že v cizině by to chtělo sosat data a zatím jsem neobjevil možnost si předuložit trasu.
Zkousim po instalaci spustit Wisepilot, ale stale mi to hlasi nejkou hlasku o spatne nastevenem internetu ci neco takoveho. Jak vlastne na spusteni Wisepilot? GPS se spusti a pak jen ta hlaska. Help prosim

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od tomtomas » stř 22. dub 2009 20:42:27

tak jsem si take rekl ze vyzkousim wisepilot a pri zapnuti mi to pise internet conection failure


NibelunG
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: stř 04. úno 2009 15:16:36
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od NibelunG » stř 22. dub 2009 23:18:04

Kdyz uz se tady vsichni bavi o tom AndNav to asi nema cyklotrasy co? :-D Je vubec nejaka apk ktera by to uz mela pouze pro CR cyklotrasy atd? Ptz treba na WM to je.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host