Navigace/GPSNavigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od M.I.R. » stř 22. dub 2009 23:44:09

potvrzuji problém se spuštěním wisepilot...





nekro
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 16. dub 2009 17:39:02
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od nekro » čtv 23. dub 2009 5:26:05

Ja jsem nainstaloval a bezi v poho


mcgogo
Stálý androiďák
Příspěvky: 142
Registrován: stř 22. dub 2009 19:44:13
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mcgogo » pát 24. dub 2009 7:52:40

Ahoj,

nemáte někdo náhodou instalačku na TeleNav nebo ten WisePilot klidně tu trial verzi. Nějak se mi to z těch jejich stránek nedaří stáhnout.

díky všem

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » pát 24. dub 2009 8:28:36

wisepilot si stahni na marketu!


mcgogo
Stálý androiďák
Příspěvky: 142
Registrován: stř 22. dub 2009 19:44:13
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mcgogo » pát 24. dub 2009 9:54:31

ok díky už stahuju. Potřebuju ho jen na jeden den tak to snad pojede. Díky.



mcgogo
Stálý androiďák
Příspěvky: 142
Registrován: stř 22. dub 2009 19:44:13
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mcgogo » pát 24. dub 2009 9:59:59

Tak bohužel WisePilot mi nějak nechodí. Na začátku napíše že "Network communication error" či co. Internet mi běží normálně, GPS jsem zkoušel zapnout tak nevím. Když ho spustím tak je vidět že si někam hrábne a něco přijme ale tu chybu stejně napíše. Nebyl by u někoho ten TeleNav. Díky

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » pát 24. dub 2009 11:31:22

to Jirkak: díky za super návod, vcera jsem zkousel a funguje to! :D
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Uživatelský avatar

d0paroma
Stálý androiďák
Příspěvky: 193
Registrován: stř 25. úno 2009 22:49:58
Reputace: 0
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od d0paroma » pát 24. dub 2009 11:38:28

Me to pise chybu internetoveho pripojeni, GPS v poradku.
Motorola M3888, Siemens MT50, Motorola V360, Sony Ericsson V630i, HTC-T-Mobile G1, Samsung Galaxy S2 - XEZ, oficial system 2.3.4


kosmik
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pon 20. dub 2009 15:47:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 2
Tablet: Transformer PAD 300

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od kosmik » pát 24. dub 2009 11:54:46

Mám stejný problém. Pořád dokola Network communication failure. Zkoušel jsem připojení i pomocí wifi a chyba je pořád stejná. Může někdo poradit?


mcgogo
Stálý androiďák
Příspěvky: 142
Registrován: stř 22. dub 2009 19:44:13
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mcgogo » pát 24. dub 2009 14:30:17

Tak jsem ho očůral :D Zapnul jsem na chvilku připojení k Wi-Fi a provedl tu počáteční registraci (s EDGE mi to psalo tu chybu) Pak jsem program vypnul a vypnul i Wi-Fi a už jede i přes EDGE.


M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od M.I.R. » pát 24. dub 2009 15:11:29

mcgogo píše:Tak jsem ho očůral :D Zapnul jsem na chvilku připojení k Wi-Fi a provedl tu počáteční registraci (s EDGE mi to psalo tu chybu) Pak jsem program vypnul a vypnul i Wi-Fi a už jede i přes EDGE.

jak?! jak?! mně to prostě nefunguje :D :D už to vypadalo, že se něco bdue dít, ale zas :D špatne nakonfigurovaný internetový připojení či co :) ani EDGE, ani WiFi :D nic prostě :D

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » pát 24. dub 2009 17:33:57

me to taky nejelo.odinstaloval a zlata ANDav 2.


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » sob 25. dub 2009 16:37:40

Ahoj,
umí WISEPILOT navigovat offline??? :)

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od d750 » sob 25. dub 2009 18:59:45

Obávám se že offline těžko když používá google mapy k navigaci.


jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od jirkak » ned 26. dub 2009 9:40:20

Tim padem je mi wisepilot k nicemu. Zkuste si jezdit po evrope a platit data....

Uživatelský avatar

JFK
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: čtv 12. bře 2009 16:08:16
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od JFK » ned 26. dub 2009 12:57:54

Dneska jsem pouzival AndNav 2 a od te doby mi v notifikacni liste zustala ikonka AndNav na kterou kdyz najedu tak mi to ukazuje: Downtime 1 hour 30 minutes, starting 28 apr 2009 02:00 Nevite co to znamena ? Bude dalsi verze, nebo skonci platnost nainstalovaneho programu ? Nikdy predtim tam ta ikonka nezustavala...
G1


M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od M.I.R. » ned 26. dub 2009 18:47:40

Zajímalo by mě, jaký máte vůbec zkušenosti s těmihle různýmu online navigacemi... Párkárt jsem zkoušel AndNav2 a rychlost načítání je opravdu mizérie, navíc rozhraní mi příde docela zmatený :) Už se těším, až uvolní oficiálkní navigaci třeba můj oblíbený TomTom... To, co je zatím k dispozici, je bohužel docela nepraktický :( Je to pro hračičky a je to povětšinou zadarmo... Jediná výhoda...


ZS-Man
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 22. úno 2009 23:54:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ZS-Man » ned 26. dub 2009 19:28:27

Tak jsem taky zkusil Wisepilot. Napoprve se spustil v pohode, fungoval asi 2 dny a ted uz hlasi jenom tu popularni hlasku o Network communication failure...... EDGE i WiFi, RC9 i Cupcake. Uz jste tu chybu nekdo vyresil? Na ofiko strankach jsem nenasel nic.
Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Motorola A780 -> Openmoko FreeRunner -> T-Mobile G1 -> Motorola Milestone -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy S5

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od d750 » ned 26. dub 2009 19:54:05

Mě se taky nepodařil spustit ten Wisepilot. Abych řekl pravdu, i kdyby to fungovalo tak bych to stejně nepoužíval, používá to online mapy a ještě je to poměrně nepříjemně zpoplatněný.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ge0rge » ned 26. dub 2009 22:41:18

myslim ze je jasne co to chce .... chce to tomtom nebo garmin :-)
kdyby autor iGo chtel take redukovat naklady a presel na android stalo by to za to, mozna to chce vyvyjet maly tlak ze strany poptaajicich uzivatelu :-)

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od rocky123 » pon 27. dub 2009 9:37:08

JFK píše:Dneska jsem pouzival AndNav 2 a od te doby mi v notifikacni liste zustala ikonka AndNav na kterou kdyz najedu tak mi to ukazuje: Downtime 1 hour 30 minutes, starting 28 apr 2009 02:00 Nevite co to znamena ? Bude dalsi verze, nebo skonci platnost nainstalovaneho programu ? Nikdy predtim tam ta ikonka nezustavala...

to jsou asi jejich upravy...nic to neznamena..jen ze v tom case ti to mozna nemusi jit...neresim to!
Tak jsem taky zkusil Wisepilot. Napoprve se spustil v pohode, fungoval asi 2 dny a ted uz hlasi jenom tu popularni hlasku o Network communication failure...... EDGE i WiFi, RC9 i Cupcake. Uz jste tu chybu nekdo vyresil? Na ofiko strankach jsem nenasel nic.

je to trial na 2 nebo 3 dny..takze...

Uživatelský avatar

djvanila
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: sob 04. dub 2009 15:04:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Bydliště: Hořovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od djvanila » pon 27. dub 2009 9:42:13

Wise pilot je podle meho nazoru, asi zatim nejlepsi navigace. Skoda ze je to jen trial s on-line maps :( ...Pozn.: And2nav neumi vyhledavat mesta s hačkama - zkuste někdo zadat "Hořovice" a uvidite... Nevi nekdo jak je to s android TOMTOM? Jestli se na verzi pracuje, nebo ne? JEstli se na ni muzem vubec tesit?
___________________________________________________
*** ANDROID, WINDOWS, LINUX to je moje ***
>>>> http://www.pcservishorovice.cz" onclick="window.open(this.href);return false; <<<<

Uživatelský avatar

xsoft
Androiďák!
Příspěvky: 532
Registrován: úte 03. úno 2009 10:15:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od xsoft » úte 28. dub 2009 13:22:52

(tenhle topic moc nesleduju)
ale nasel jsem tohle http://www.telenav.com/campaign/telenav ... G_1_040109
TeleNav GPS Navigator
Get the Leading GPS Application for T-Mobile G1™
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM


Petres_CZ
Androiďák!
Příspěvky: 322
Registrován: ned 15. úno 2009 1:20:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lg G4
Bydliště: Hulín
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Petres_CZ » úte 28. dub 2009 13:49:30

Ale chtejí 10ti místné telefoní číslo a 10 dolarů na zkoušku.
LG V30

Uživatelský avatar

xsoft
Androiďák!
Příspěvky: 532
Registrován: úte 03. úno 2009 10:15:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od xsoft » úte 28. dub 2009 14:05:49

No, TomTom chce treba 4mistnou sumu za jejich navigace (ne na androida). To uz tak byva
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM


Petres_CZ
Androiďák!
Příspěvky: 322
Registrován: ned 15. úno 2009 1:20:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lg G4
Bydliště: Hulín
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Petres_CZ » úte 28. dub 2009 14:24:56

Nejde mi o sumu, ale to číslo je problém. U nás to asi nevyzkušíme.
LG V30


ZS-Man
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: ned 22. úno 2009 23:54:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ZS-Man » úte 28. dub 2009 14:25:27

TeleNav - 30-denni trial by mel byt zadarmo, je to proste trial, potom se plati 10$ na mesic. Nebo si muzete predplatit na rok, cena je pak vyhodnejsi. Podle me to neni spatne, proste az pojedu na dovolenou, tak si zaplatim mesic a to neni tak hrozny, nez si kvuli par vyletum kupovat treba TomTom..... K tomu 10-mistnemu cislu: Ted mi od nich prisel mail, ze evropska verze jeste neni k dispozici. Mozna jestli mate nekdo US simku, tak to zkuste stahnout a podelit se s nama ostatnima ;) Ale nevim jestli ta trial verze nebude vazana na to konkretni cislo.
Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Motorola A780 -> Openmoko FreeRunner -> T-Mobile G1 -> Motorola Milestone -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy S5

Uživatelský avatar

xsoft
Androiďák!
Příspěvky: 532
Registrován: úte 03. úno 2009 10:15:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB [stock rooted]
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus [AOKP]
Twitter: xsoft
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od xsoft » úte 28. dub 2009 14:59:47

Oh I see. Zkusim tu verzi nekde vyhrabat, mnt ;)
:[ Telefon: Galaxy Nexus | root+unlocked | fw: android 4.0.1 | recovery: ClockworkMod | ]: <v^> Reveal the mistery of four arrows on DDR.POCITAC.COM

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od d750 » úte 28. dub 2009 19:35:06

Třeba to je jen otázka času a hoděj ten trial TeleNav na market.


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » stř 29. dub 2009 7:39:52

M.I.R. píše:Zajímalo by mě, jaký máte vůbec zkušenosti s těmihle různýmu online navigacemi... Párkárt jsem zkoušel AndNav2 a rychlost načítání je opravdu mizérie, navíc rozhraní mi příde docela zmatený :) Už se těším, až uvolní oficiálkní navigaci třeba můj oblíbený TomTom... To, co je zatím k dispozici, je bohužel docela nepraktický :( Je to pro hračičky a je to povětšinou zadarmo... Jediná výhoda...

Když si u Andnav2 uložiš předem mapy budou se ti načítat rychle v jakémkoli zoomu. Ještě by mě zajímalo, já používám navigaci jen offline...
Jestli to používáš online, kolik tě stojí cesta třeba přes Německo do Francie a nazpět? Když stahuješ data...

Jirka

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host