Navigace/GPSNavigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Behemoth
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 05. úno 2009 14:23:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 2.2

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Behemoth » pát 27. úno 2009 18:59:54

(samozrejme je treba mit povolene v Settings -> Applications polozku "Unknown sources")


Widerstand ist zwecklos, alle ihre bytes sind zu uns gehoeren.

HTC Desire



Návštěvník

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Návštěvník » pát 27. úno 2009 19:03:51

http://wiki.androidforum.cz/index.php/AndNav ... kapitola, odkud ziskat andnav2 ...

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od MrPedro » pát 27. úno 2009 21:49:11

Tak jsem nepochodil.
V telefonu 70MB mista, aktivovana funkce instalace na kartu (250MB), presto mi hlasi nedostatek mista.

Obrázek

EDIT: takze problem byl u mne. Nejakym neznamym zpusobem slo z karty odinstalovavat, ale pri pokusu o instalaci byla karta nepristupna. Po novem formatu jiz vse OK, dokonce je viditelny EXT2 oddil i ve Windows :)
Naposledy upravil(a) MrPedro dne sob 28. úno 2009 10:21:39, celkem upraveno 1 x.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » pát 27. úno 2009 23:34:43

ja ji tam mam a slape. a to mam v telefonu asi jen 27mega volnych a na karte asi 100.me to taky nechtelo.tak sem instalnul tu jednicku a pak tu dvojku a az se rozebehla tak sem tu jednicku odinstaloval.

jinak uz zkousel nekdo telenav?chtel sem si ji nechat postat.ale nevim jak to je jestli po 30dnech se vypne nebo mi to proste sebere prachy.

Uživatelský avatar

lukowicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: ned 25. led 2009 11:58:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z2 Pro 13CM
Tablet: Nvidia Shield Tablet K1
Bydliště: Bohumín

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od lukowicz » sob 28. úno 2009 9:36:19

Mi Telenav ani poslat nejde poňevadž chcoiu pro poslání 10místné tlf číslo a to bohužel u nás není.
Myslím si že to bude pouze pro americký trh.
Lenovo Vibe Z2 Pro


Uživatelský avatar

bassaq
Androiďák!
Příspěvky: 555
Registrován: pon 23. úno 2009 22:27:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Note 8
Tablet: Ipad mini 4
Bydliště: Kutna Hora

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od bassaq » ned 01. bře 2009 9:08:32

andnav2 mi jede vyborne, instalace i provoz bez problemu, celkem me prekvapila presnost GPS i map... az pojedu na moravu zkusim preload cesty a uvidime jak to bude zdarile :)

Uživatelský avatar

Olgoj Chorchoj
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 05. úno 2009 12:30:14
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Olgoj Chorchoj » ned 01. bře 2009 9:34:18

bassaq píše:andnav2 mi jede vyborne, instalace i provoz bez problemu, celkem me prekvapila presnost GPS i map... az pojedu na moravu zkusim preload cesty a uvidime jak to bude zdarile :)
Mám úplně stejnou zkušenost. Na to, že jsem "rozežraný" ze všech těch TomTomů, iGO, Navigonů, apod., tak musím smeknout. Instaloval jsem rovnou verzi 2 staženou z oficiálního webu a jede hned a bez problémů. K dokonalosti ještě bnějaká cesta vede, ale na to, že je to zadarmo a de-facto první počin, tak je to super. Zkoušel jsem jen krátkou cestu z práce (Slušovice) domů (Zlín) a naprosto v pohodě. Jediné, co mi zatím dělá vrásky je zadávání cíle navigace pomocí SW klávesnice. Navigace vyžaduje přesný název. Např. pokud zadám Zlin (s krátkým i), tak mi to nenajde. Pokud chci zadat Zlín (s dloouhým í), tak je to malý porod. Interpunkční znaménka se mi při delším stisknutí objeví tak jednou z deseti pokusů a to trošku zdržuje. Nicméně věřím, že se to v příštích verzích bude jen a jen zlepšovat. Každopádně teď třeba sedím doma v rodinném domku, dva stropy a střechu nad sebou a AndNav2 mi v pohodě plánuje cestu do Vídně se zapnutou GPS a krásným signále. Tohle nezvládl ani jeden z TomTomů. Fakt super. Však jsem už jsem taky využil jejich odkaz "DONATE", protože tohle si myslím stojí za podporu.


gforge
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: ned 01. bře 2009 9:51:15
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od gforge » ned 01. bře 2009 10:06:55

Hezký den,
tak jsem si včera nainstaloval AndNav2 a za půl hodiny šel pryč. Bydlím v Ol. na stejné ulici již 14 let a vůbec tam není. A to není žádná zastrčená ulička. Mám T-mobile Vario III s TomTom v.6. Mapy jsou už staršího data, ale je tam okolo bydliště vše.
AndNav2 přesto neodsuzuji. Budo ho občas zkoušet, jestli se mapy nezlepší. Pokud nepřejdu mezitím na nějakou placenou navigaci!

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od MrPedro » ned 01. bře 2009 10:08:51

gforge píše:Hezký den,
tak jsem si včera nainstaloval AndNav2 a za půl hodiny šel pryč. Bydlím v Ol. na stejné ulici již 14 let a vůbec tam není. A to není žádná zastrčená ulička. Mám T-mobile Vario III s TomTom v.6. Mapy jsou už staršího data, ale je tam okolo bydliště vše.
AndNav2 přesto neodsuzuji. Budo ho občas zkoušet, jestli se mapy nezlepší. Pokud nepřejdu mezitím na nějakou placenou navigaci!
Mozna nez cekat by bylo lepsi mapy ihned opravit tady.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


MaxxT
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 01. bře 2009 23:49:35
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od MaxxT » pon 02. bře 2009 0:46:54

mohl by tu nekdo zkusit napsat, jak spravne vse nastavit aby to slapalo? a jak ulozit co nejvic map na kartu, aniz by bylo zapotrebi to tahat ze site? Diky.


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » pon 02. bře 2009 8:44:46

Behemoth píše:
Fantazik píše:Jak si tuto aplikaci stáhnu do G1? Na marketu jsem to nenašel .. díky
Pouzij Google, Luku.
Market - Travel - tam to najdeš. Je to tam, ale stahnul jsem to ale nenaviguje?


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » pon 02. bře 2009 14:58:19

Tak jsem vyřešil nefunkční AndNav. Měl jsme ho stažený z Android Marketu a ten opravdu NEFUNGUJE, je to snad nějaká demoverze. Ráno jsem stáhnul program z jiného umístění, ze stránky výrobce a hle maká. :D

Uživatelský avatar

Behemoth
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 05. úno 2009 14:23:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 2.2

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Behemoth » pon 02. bře 2009 18:45:29

Coz sem se presne snazil rict linkovanim tech stranek vyrobce.
Widerstand ist zwecklos, alle ihre bytes sind zu uns gehoeren.

HTC Desire

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že

Příspěvek od d750 » úte 03. bře 2009 8:15:30

Super program na to ze je zdarma toho umi pomerne hodne. Ja sem v navigaci zacatecnik zaujala me hlavne funkce kompas natoci mi mapu presne tak jak je ve skutecnosti. Co mi umozni navigovat se i pezky v terenu na vylete.


Vegetus

Hlasová navigace

Příspěvek od Vegetus » úte 03. bře 2009 16:56:39

Zdravím, nevím jestli už to tu někdo neřešil, ale zajímalo by mne, jestli je navigace AndNav doprovázena i hlasovou navigací, jako je tomu u běžných navigací. Jestli ano, je v češtině???


bloodweiser
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 04. bře 2009 2:41:25
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od bloodweiser » stř 04. bře 2009 2:53:01

Zdravim vsechny, prave sem nainstaloval AndNav2 a mam problem s vyhledavanim mest, pokud jsou 2 shodne nazvy mest, najde mi to vetsinou jen jedno a jeste k tomu to, kam zrovna nepotrebuju :( Je nejaka moznost jak zadat cilove misto krome zadani nazvu nebo PSC v telefonu? Napriklad pomoci zem. sirky a delky? Moc by mi to pomohlo

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » čtv 05. bře 2009 22:02:57

poradi nekdo?stale mi chodi update na andnav2 s odkazem na andnav.org. bohuzel mam posledni verzi,ktera byla uz nevim z ktereho dne.tak nevim co stim.diky

Uživatelský avatar

Olgoj Chorchoj
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: čtv 05. úno 2009 12:30:14
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Olgoj Chorchoj » pát 06. bře 2009 12:19:50

rocky123 píše:poradi nekdo?stale mi chodi update na andnav2 s odkazem na andnav.org. bohuzel mam posledni verzi,ktera byla uz nevim z ktereho dne.tak nevim co stim.diky
No musíš si to stáhnout znovu a přeinstalovat tu původní verzi. Oni to tam nějak opomenuli přepsat, ale ten nový download je ve skutečnosti upgrade. Já na to dva dny taky koukal a nic nedělal. Dnes jsem se už "nas...", stáhl, přeinstaloval a je klid. aTrackDog už hlásí, že je vše up-to-date. Sice jsem nepřišel na žádnou změnu, ale když už nic jiného, aspoň už to nehlásí, že je k dispozici nová verze.

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od rocky123 » pát 06. bře 2009 12:32:33

fajn,diky.,jdu to zkusit.

Uživatelský avatar

firedragon
Stálý androiďák
Příspěvky: 154
Registrován: čtv 05. bře 2009 18:59:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire + Ascend G300 s ofiko ROM+ROOT
Tablet: Acer Iconia A500 s ofiko ICS
Rom: ICS for Desire
Bydliště: v Čechách
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od firedragon » sob 07. bře 2009 16:49:42

:help: Ahojky, měl bych takovou prosbu, mohl byste sem někdo prosím hodit přesný popis jak stahnout mapy dopředu a uložit je na kartu - prosim o verzi pro blbecky. Proste jeste jsem nikdy nemel mobil s OP a navigaci taky nepoužívám tak často. Angličtina neni zas tak velkej problém, ale neni nad češtinu. :arrow:
HTC Desire, který nahradil mou G1. Loučím se s ní těžko, ale je to tak.
Tak na mobilu jedu na ICS for Desire a Acer Iconia A500 na oficiální ICS

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ge0rge » sob 07. bře 2009 21:39:16

spustis andnav2, klepnes na tlacitko Map, zvolis si oblast priblizenim ... stisknes MENU a v nem More pro dalsi funkce, ze kterych vyberes Preload .... zvolis uroven priblizeni (streetscale) a tim zahajis stahovani videne casti mapy na kartu.

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od MrPedro » ned 08. bře 2009 10:36:02

A tady se jiz objevuji samotne packy.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

firedragon
Stálý androiďák
Příspěvky: 154
Registrován: čtv 05. bře 2009 18:59:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire + Ascend G300 s ofiko ROM+ROOT
Tablet: Acer Iconia A500 s ofiko ICS
Rom: ICS for Desire
Bydliště: v Čechách
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od firedragon » pon 09. bře 2009 18:32:21

MrPedro píše:A tady se jiz objevuji samotne packy.
No tak to je super, přesně tohle sem hledal, akorát na ČR si asi počkáme, nebo někdo už máte stažený alespoň nějaký větší část naší milované vlasti????? ;)
Jestli jo, tak sem prosím hodte odkaz ke stžení, jiank snad se časem dočkáme i jiných sousedů, než jen Německa a začne to být lepší a lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HTC Desire, který nahradil mou G1. Loučím se s ní těžko, ale je to tak.
Tak na mobilu jedu na ICS for Desire a Acer Iconia A500 na oficiální ICS


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » pon 09. bře 2009 20:29:38

Tak mam takový problém, cca 60sek se objeví tato hláška :The application AndNav2! (process org.andnav2) has stopped unexpectedly. Please try again. A je po navigaci, spadne to do černé obrazovky a musím gčko restartovat. odinstaloval jsem ap. už 2x a je to tam pořád. Tak že je navigace nepoužitelná, zkoušel jsem kvalitu připojení a to se zdá být v pohodě. Google mapy makají bez problému. Tak nevin jestli je problém v nastavení ap. nebo telefonu a nebo něco jiného. předem díky za rady co s tim udělat.


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 10:56:41

firedragon píše:
MrPedro píše:A tady se jiz objevuji samotne packy.
No tak to je super, přesně tohle sem hledal, akorát na ČR si asi počkáme, nebo někdo už máte stažený alespoň nějaký větší část naší milované vlasti????? ;)
Jestli jo, tak sem prosím hodte odkaz ke stžení, jiank snad se časem dočkáme i jiných sousedů, než jen Německa a začne to být lepší a lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak už je tam i Česká republika :D


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 10:59:05

Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem ;)


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 11:30:01

sapa píše:Tak mam takový problém, cca 60sek se objeví tato hláška :The application AndNav2! (process org.andnav2) has stopped unexpectedly. Please try again. A je po navigaci, spadne to do černé obrazovky a musím gčko restartovat. odinstaloval jsem ap. už 2x a je to tam pořád. Tak že je navigace nepoužitelná, zkoušel jsem kvalitu připojení a to se zdá být v pohodě. Google mapy makají bez problému. Tak nevin jestli je problém v nastavení ap. nebo telefonu a nebo něco jiného. předem díky za rady co s tim udělat.
Zatim se s tím nikdy tady nepotkal? Tak to mam pech :?


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 11:31:32

garman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem ;)
JJ taky se připojuji s prosbou, kam s tim.


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 11:33:12

sapa píše:
sapa píše:Tak mam takový problém, cca 60sek se objeví tato hláška :The application AndNav2! (process org.andnav2) has stopped unexpectedly. Please try again. A je po navigaci, spadne to do černé obrazovky a musím gčko restartovat. odinstaloval jsem ap. už 2x a je to tam pořád. Tak že je navigace nepoužitelná, zkoušel jsem kvalitu připojení a to se zdá být v pohodě. Google mapy makají bez problému. Tak nevin jestli je problém v nastavení ap. nebo telefonu a nebo něco jiného. předem díky za rady co s tim udělat.
Zatim se s tím nikdy tady nepotkal? Tak to mam pech :?
Nemáš.....i já jsem tuhle nehezkou zprávu musel číst :DD

Uživatelský avatar

Behemoth
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 05. úno 2009 14:23:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 2.2

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Behemoth » úte 10. bře 2009 11:40:19

Na jake verzi se vam to deje? Zkusili ste nejaky nightly-build?
Widerstand ist zwecklos, alle ihre bytes sind zu uns gehoeren.

HTC Desire

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů