Navigace/GPSNavigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 11:46:18

Behemoth píše:Na jake verzi se vam to deje? Zkusili ste nejaky nightly-build?
Nevím jakou mám přesně verzi,ale nedávno se mě to aktualizovalo.Co myslíš tím nightly-build? Moc se v tom nevyznám... :(




Uživatelský avatar

Behemoth
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 05. úno 2009 14:23:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 2.2

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Behemoth » úte 10. bře 2009 12:04:49

Myslim tim http://www.andnav.org/index.php/en/download a link "Download Nightly Alpha"
Widerstand ist zwecklos, alle ihre bytes sind zu uns gehoeren.

HTC Desire


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 12:11:39

Behemoth píše:Myslim tim http://www.andnav.org/index.php/en/download a link "Download Nightly Alpha"
Aha,tak tento link jsem nikdy neřešil...jen ten předchozí.....jdu to stáhnout a nainstalovat....mohl bys prosimtě jen ve stručnosti nastínit co to umí? Díky ;)

Uživatelský avatar

harcuba
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: pát 30. led 2009 6:32:22
Reputace: 0
Bydliště: Poniklá
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od harcuba » úte 10. bře 2009 12:36:52

sapa píše:... kam s tim.
asi bych to viděl na
/sdcard/AndNav2/tiles/mapnik
to ale zatim odhaduji, po stazeni se na to podivam dukladneji
G1 white - build 1.6 (donut) DRC92, by T∙∙∙mobile (od 4.2.2009)


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 12:38:37

garman406 píše:
Behemoth píše:Myslim tim http://www.andnav.org/index.php/en/download a link "Download Nightly Alpha"
Aha,tak tento link jsem nikdy neřešil...jen ten předchozí.....jdu to stáhnout a nainstalovat....mohl bys prosimtě jen ve stručnosti nastínit co to umí? Díky ;)
Dikes za radu, nainstaloval jsem to a jdu to zkoušet, tak uvidim. No jsem docela rád že to neblbne jenom mně, už jsem si myslel že je v háji mobil. :D
Tak to vyzkoušim a dám ifo, jak to dopadlo.



sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 12:40:09

sapa píše:
garman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem ;)
JJ taky se připojuji s prosbou, kam s tim.
Když to stahneš a rozblíš, tak je tam i předný návod co s tim. :D


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 12:43:36

taky sem to tam pak našel a udělal (asi),ale nemůžu to najít v navigaci...


bloodweiser
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 04. bře 2009 2:41:25
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od bloodweiser » úte 10. bře 2009 12:47:52

garman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem ;)
Mappack CR stahnete a rozbalte do adresare andnav2/tiles na pam. karte. Adresarova struktura by mela vypadat takto: andnav2/tiles/mapnik/0/0/0.png.andnav. Anglicky zdatnejsi maji readme.txt primo v mappacku. Enjoy


mYlda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 10. bře 2009 13:13:03
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mYlda » úte 10. bře 2009 13:22:55

Chtěl bych se zeptat jak to potom funguje kdyz mam vlastne na sd maptile CR? Predpokladam ze je to vlastne jen mapovy podklad tudiz k routovani cesty je potreba jeste pripojeni k netu + gps. Zajima me hlavne kolik se me to s tim packem pri navigovani bude stahovat dat protoze mam jen surf and mail a tudiz bych nerad za jednu cestu vycucal cely fup :)
bělásek géčko numero uno


sapa
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 06. úno 2009 22:31:39
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 13:27:48

garman406 píše:
sapa píše: Zatim se s tím nikdy tady nepotkal? Tak to mam pech :?
Nemáš.....i já jsem tuhle nehezkou zprávu musel číst :DD
Tak ta hláška se mi objevuje stále. Nejdříve jsem měl stažený prog. z tohoto odkazu:http://www.andnav.org/sys/versions/andn ... latest.apk, pak jsem na radu zkusil tento odkaz:http://www.andnav.org/sys/versions/andn ... ightly.apk, lpo zadání trasy se po caa 1min objeví už zníněná hláška a je po navigaci, tak nevim. Funguje to vůbec někomu? Jsem z Liberce, neni to problém lokality?


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 17:21:38

bloodweiser píše:
garman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem ;)
Mappack CR stahnete a rozbalte do adresare andnav2/tiles na pam. karte. Adresarova struktura by mela vypadat takto: andnav2/tiles/mapnik/0/0/0.png.andnav. Anglicky zdatnejsi maji readme.txt primo v mappacku. Enjoy
:help: :( Jsem prostě natvrdlej.....mám mapový podklad ČR a Německa.A obojí mám nakopírovat do adresáře "mapnik" ? Já už na kartě "mapnik" v AndNav2 měl(což asi bude správně) a do něj to mám nakopírovat? V "mapniku" (jak CZ tak DE) je spousta dalších "očíslovaných" adresářů.To mám všechny (CZ+DE) smíchat do sebe a nakopírovat do "matnik" v AndNav2,nebo to musí být vše rozdělené?
Měl by tu někdo trpělivost a popsal mě česky,co a jak mám přesně uděelat?
A kde tyto podklady pak najdu přímo ve spuštěné aplikaci? Já se jich prostě nemoch dopátrat... DĚKUJI :( :help:


Sacul
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 12. úno 2009 22:18:53
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Sacul » úte 10. bře 2009 18:36:38

[/quote]
:help: :( Jsem prostě natvrdlej.....mám mapový podklad ČR a Německa.A obojí mám nakopírovat do adresáře "mapnik" ? Já už na kartě "mapnik" v AndNav2 měl(což asi bude správně) a do něj to mám nakopírovat? V "mapniku" (jak CZ tak DE) je spousta dalších "očíslovaných" adresářů.To mám všechny (CZ+DE) smíchat do sebe a nakopírovat do "matnik" v AndNav2,nebo to musí být vše rozdělené?
Měl by tu někdo trpělivost a popsal mě česky,co a jak mám přesně uděelat?
A kde tyto podklady pak najdu přímo ve spuštěné aplikaci? Já se jich prostě nemoch dopátrat... DĚKUJI :( :help:[/quote]

Já mám jen české mapy.Prostě asi všechny ty složky co máš v "mapnik_CZ" a "mapnik_DE" nahraj do "mapnik" co más na SD kartě.A mělo by to běžet. Já jsem to tak udělal s CZ a jede to.


Sacul
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 12. úno 2009 22:18:53
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Sacul » úte 10. bře 2009 18:38:28

mYlda píše:Chtěl bych se zeptat jak to potom funguje kdyz mam vlastne na sd maptile CR? Predpokladam ze je to vlastne jen mapovy podklad tudiz k routovani cesty je potreba jeste pripojeni k netu + gps. Zajima me hlavne kolik se me to s tim packem pri navigovani bude stahovat dat protoze mam jen surf and mail a tudiz bych nerad za jednu cestu vycucal cely fup :)
Jo aby se ti naplánovala cesta musíš být připojený na net.S datama jak je to velké to netuším.


garman406
Stálý androiďák
Příspěvky: 111
Registrován: sob 07. bře 2009 16:13:08
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od garman406 » stř 11. bře 2009 15:59:27

Sacul píše:
:help: :( Jsem prostě natvrdlej.....mám mapový podklad ČR a Německa.A obojí mám nakopírovat do adresáře "mapnik" ? Já už na kartě "mapnik" v AndNav2 měl(což asi bude správně) a do něj to mám nakopírovat? V "mapniku" (jak CZ tak DE) je spousta dalších "očíslovaných" adresářů.To mám všechny (CZ+DE) smíchat do sebe a nakopírovat do "matnik" v AndNav2,nebo to musí být vše rozdělené?
Měl by tu někdo trpělivost a popsal mě česky,co a jak mám přesně uděelat?
A kde tyto podklady pak najdu přímo ve spuštěné aplikaci? Já se jich prostě nemoch dopátrat... DĚKUJI :( :help:[/quote]

Já mám jen české mapy.Prostě asi všechny ty složky co máš v "mapnik_CZ" a "mapnik_DE" nahraj do "mapnik" co más na SD kartě.A mělo by to běžet. Já jsem to tak udělal s CZ a jede to.[/quote]
A kde to pak najdu v té spuštěné navigaci? Myslím jako ten mapový soubor.


Sacul
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 12. úno 2009 22:18:53
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Sacul » stř 11. bře 2009 19:43:34

Dáš MUNU - Renderers - Mapnik. A mělo by to běžet


mYlda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 10. bře 2009 13:13:03
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mYlda » stř 11. bře 2009 20:42:31

Tady máte návod jak si naplánovat cestu aniž byste potřebovali připojení k internetu. Resp. jakmile mate ulozeny mapnik cz tak uz si jen před jízdou naplánujete cestu na http://www.openrouteservice.org/ a uložíte trasu na kartu. Jen tak pro zajímavost vzhledem k tomu, že se nikdo neozval kolik to při routování cesty stáhne dat, tak jsem to vyzkoušel a naměřil jsem neco malo pod 400kb.

http://www.andnav.org/index.php/en/menu ... ute-online

;)
bělásek géčko numero uno

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » pon 16. bře 2009 9:12:54

zdarec lidi. Tak mám malý problémek. Nainstaloval jsem aplikaci Andnav2, stáhnul a nahrál mapu ČR ve formátu mapnik_cz. Adresare ze zipu jsem přehrál do telefonu do Andnav2/tiles/mapnik. Když jsem spustil navigaci, nastavilo mi to nějakou Afriku. Marně jsem se snažil dostat do Čech - když jsem se snažil nastavit HOME, aplikace spadla. Prosím vás, dejte se někdo návod typu Krok za Krokem, jak to udělat, aby ta navigace fungovala offline. Díkes předem zřejmě asi Begemotovi:-))
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » pon 16. bře 2009 19:48:05

Ahojte, nejsem žádný hacker... Můžete mi někdo napsat odkud jste stáhli ten mapnic_cz? Z nějakých stránek? Možná to tady někde napsáno je, asi jsem to přehlédl...
Chci prostě jen používat navigaci offline....
Díky

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » úte 17. bře 2009 14:33:51

OMG chlape, staci jen cist:-))))
http://www.andnav.org/index.php/en/down ... tile-packs
tad si vyberes zemi, stahne se ti zip soubor
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » stř 18. bře 2009 15:59:04

Díky už jsem to našel. Ještě se chci na něco zeptat.... Tam už nějaké soubory podobné mám, když jse si dával trasu "preload"... Nebude se to tam plést? No a taky nedají se ty soubory použít stejně, jak mapnik cz?
Jinak když navádím udělá mi to to samé, jak už tady bylo zmíněno... Po chvilce se trasa ztratí... a ačkoli kurzor je v mapě správně už nevím kam mám jet,....
Dá se ta trasa znova vyvolat, bez připojení, nebo uložit nebo zafixovat?


mYlda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 10. bře 2009 13:13:03
Reputace: 0

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od mYlda » čtv 19. bře 2009 0:00:04

Jirkak píše:Díky už jsem to našel. Ještě se chci na něco zeptat.... Tam už nějaké soubory podobné mám, když jse si dával trasu "preload"... Nebude se to tam plést? No a taky nedají se ty soubory použít stejně, jak mapnik cz?
Jinak když navádím udělá mi to to samé, jak už tady bylo zmíněno... Po chvilce se trasa ztratí... a ačkoli kurzor je v mapě správně už nevím kam mám jet,....
Dá se ta trasa znova vyvolat, bez připojení, nebo uložit nebo zafixovat?
Kazda nactena trasa se uklada na kartu : /andnav2/routes
Nacist se da tak ze v main manu najedes do search/load/a tady uz si vyberes kterou chces...
pojmenovava se to podle data a casu routovani takze pro lepsi prehlednost si jednotlivy trasy prejmenuj jak chces
bělásek géčko numero uno

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » úte 24. bře 2009 11:28:03

mno lidi, tak se jeste zeptam. Jakou jste nainstalovali AndNav2 do phona? Tu zakladni, nebo tu AndNav2_nigthly? Me ta navigace proste nefunguje:( Kdyz ji zapnu, a mam tam nahrany v adresari MAPNIK vsechny adresare ze zipu s Ceskou Republikou, tak se mi objevi jen zakladni mapka a kdyz najedu tam, kde bydlim, nejde mi to priblizit. Natoz, abych se dostal na urovne ulic jako ve spravny navigaci. Poradte mi prosim. Asi to budu muset odinstalovat a nainstalit znovu? Cetl jsem tu i nazor, ze nekdo nahral nejdrive tu prvni AndNav2 a pres ni AndNav2_nightly a pak do adresare mapnik nahral obsah zipu s Ceskou republikou a chodi mu to.
Poradi mi tu nekdo prosim??
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » úte 24. bře 2009 22:10:01

Ahoj, jsem tu zas...
Na ty mapy už jsem přišel, jsou tam všechny, které jsem kdy nechal vyhledat... Jinak mám malý tip... nedávejte v nastavení, automatické převracení orientace displeje, vše zmizí a mapa se nepřekreslí. Dejte to na pevno na výšku nebo na šířku a pak tam trasa zůstane.
No ale proč tedy píšu?
Mám další problém :-)
Mám nachystanou trasu (offline), no a když se pohybuju, tedy jedu autem kurzor zmizí z mapy tam kde jedu, takže když chci vědět kam jet, musím prstem mapu posunout a najít kurzor. Potřeboval bych aby zůstal kurzor uprostřed a hýbala se mapa...
Tohle funguje jen když nemáte vyhledanou trasu a kliknete na žlutého panáčka vpravo dole aby měl kolem sebe 4 šipky.
Umí to někdo nastavit i při navigaci trase?
Zkoušel jsem to v nastavení (centered apod...), ale neregistroval jsem žádné změny k lepšímu.
Díky

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 12:33:05

ahoj a jak jsi tam ty mapy dal? Mne to normalne vubec nefunguje. Přečti si muj dotaz hned pred tvym a zkus mi prosim poradit....:) Dekuji
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


Petres_CZ
Androiďák!
Příspěvky: 322
Registrován: ned 15. úno 2009 1:20:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lg G4
Bydliště: Hulín
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Petres_CZ » stř 25. bře 2009 12:35:40

Jirkak píše:Ahoj, jsem tu zas...
Na ty mapy už jsem přišel, jsou tam všechny, které jsem kdy nechal vyhledat... Jinak mám malý tip... nedávejte v nastavení, automatické převracení orientace displeje, vše zmizí a mapa se nepřekreslí. Dejte to na pevno na výšku nebo na šířku a pak tam trasa zůstane.
No ale proč tedy píšu?
Mám další problém :-)
Mám nachystanou trasu (offline), no a když se pohybuju, tedy jedu autem kurzor zmizí z mapy tam kde jedu, takže když chci vědět kam jet, musím prstem mapu posunout a najít kurzor. Potřeboval bych aby zůstal kurzor uprostřed a hýbala se mapa...
Tohle funguje jen když nemáte vyhledanou trasu a kliknete na žlutého panáčka vpravo dole aby měl kolem sebe 4 šipky.
Umí to někdo nastavit i při navigaci trase?
Zkoušel jsem to v nastavení (centered apod...), ale neregistroval jsem žádné změny k lepšímu.
Díky

Jestli se nepletu je tam postavička(v režimu mapy) a kolem ní musí být šipečky směrem k ní.
LG V30

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 12:42:55

hahaha, a lidi, odpoví tu někdo i me prosím? :-)
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 12:43:36

jak jste tam nastavili mapy? ja to delal podle navodu tady ve foru a nic se nestalo. Uz jsem 3x odinstaloval a znovu nainstaloval:(
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » stř 25. bře 2009 12:58:30

Ahoj, nejdríve ty mapy...
Normálně pře počítač jsem to vložil do mapnik... Jsou tam složky očíslované od 1 až po 13 nebo tak nějak. Tak jsem to co jsem měl stažené překopíroval k nim a německo a česko tam naběhlo, zdá se že to co jsem tam měl před tím tomu nevadí, dokonce bych řekl, že mám možnost většího zoom protože když jsem dával preload měl jsem mapu skoro co nejblíže přiblíženou...
......
No a teď k mému problému, o té postavičce vím.... to jsem přece psal... šipky kolem ní... teď mi ale řekni nebo napiš kde tu postavičku mám, když tam je místo ní kolik kilometrů má moje zvolená trasa a za jak dlouho to stihnu...
Kam se žlutý panáček poděl? :-)

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 13:17:53

ahoj Jirkok,
me jde o to, ze kdyz nainstaluju tu aplikaci AndNav2-latest.apk, tak mi to sice vytvori slozku AndNav2 a v ni adresar tiles, ale adresar mapnik nikde nemam. Kde ho mam vytvorit? V tom adresati tiles?nebo na stejny urovni jako je tiles?
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2


Jirkak

Re: Navigace do auta ? Zvládne to Android telefon ? jistě že ano

Příspěvek od Jirkak » stř 25. bře 2009 15:21:04

Aha,
No v tiles mám já složky jako googlemaps, mapnik atd... Nevím to jistě, ale myslím si že pokud tam složku mapnik nemáš vytvoříš jí tím, že najedeš na mapy, zvolíš trasu a pak dáš preload... pak si to vytvoří asi samo složku. Potom, asi podle toho jaký typ v renders zvolíš to bude dělat další složky... třeba se satelitníma snímkama atd...
Jinak nevím jak poradit. jedině ta složku mapnik udělat ručně....
Jirka

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 5 hostů