Nevím jakou mám přesně verzi,ale nedávno se mě to aktualizovalo.Co myslíš tím nightly-build? Moc se v tom nevyznám...Behemoth píše:Na jake verzi se vam to deje? Zkusili ste nejaky nightly-build?

Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 11:46:18
Nevím jakou mám přesně verzi,ale nedávno se mě to aktualizovalo.Co myslíš tím nightly-build? Moc se v tom nevyznám...Behemoth píše:Na jake verzi se vam to deje? Zkusili ste nejaky nightly-build?
Příspěvek od Behemoth » úte 10. bře 2009 12:04:49
Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 12:11:39
Aha,tak tento link jsem nikdy neřešil...jen ten předchozí.....jdu to stáhnout a nainstalovat....mohl bys prosimtě jen ve stručnosti nastínit co to umí? DíkyBehemoth píše:Myslim tim http://www.andnav.org/index.php/en/download a link "Download Nightly Alpha"
Příspěvek od harcuba » úte 10. bře 2009 12:36:52
asi bych to viděl nasapa píše:... kam s tim.
Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 12:38:37
Dikes za radu, nainstaloval jsem to a jdu to zkoušet, tak uvidim. No jsem docela rád že to neblbne jenom mně, už jsem si myslel že je v háji mobil.garman406 píše:Aha,tak tento link jsem nikdy neřešil...jen ten předchozí.....jdu to stáhnout a nainstalovat....mohl bys prosimtě jen ve stručnosti nastínit co to umí? DíkyBehemoth píše:Myslim tim http://www.andnav.org/index.php/en/download a link "Download Nightly Alpha"
Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 12:40:09
Když to stahneš a rozblíš, tak je tam i předný návod co s tim.sapa píše:JJ taky se připojuji s prosbou, kam s tim.garman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem
Příspěvek od bloodweiser » úte 10. bře 2009 12:47:52
Mappack CR stahnete a rozbalte do adresare andnav2/tiles na pam. karte. Adresarova struktura by mela vypadat takto: andnav2/tiles/mapnik/0/0/0.png.andnav. Anglicky zdatnejsi maji readme.txt primo v mappacku. Enjoygarman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem
Příspěvek od mYlda » úte 10. bře 2009 13:22:55
Příspěvek od sapa » úte 10. bře 2009 13:27:48
Tak ta hláška se mi objevuje stále. Nejdříve jsem měl stažený prog. z tohoto odkazu:http://www.andnav.org/sys/versions/andn ... latest.apk, pak jsem na radu zkusil tento odkaz:http://www.andnav.org/sys/versions/andn ... ightly.apk, lpo zadání trasy se po caa 1min objeví už zníněná hláška a je po navigaci, tak nevim. Funguje to vůbec někomu? Jsem z Liberce, neni to problém lokality?garman406 píše:Nemáš.....i já jsem tuhle nehezkou zprávu musel čístsapa píše: Zatim se s tím nikdy tady nepotkal? Tak to mam pech
Příspěvek od garman406 » úte 10. bře 2009 17:21:38
bloodweiser píše:Mappack CR stahnete a rozbalte do adresare andnav2/tiles na pam. karte. Adresarova struktura by mela vypadat takto: andnav2/tiles/mapnik/0/0/0.png.andnav. Anglicky zdatnejsi maji readme.txt primo v mappacku. Enjoygarman406 píše:Jo a poradil by mě prosím někdo detailněji,jak a hlavně kam to nakopírovat na pam.kartu? Děkuji předem
Příspěvek od Sacul » úte 10. bře 2009 18:36:38
Příspěvek od Sacul » úte 10. bře 2009 18:38:28
Jo aby se ti naplánovala cesta musíš být připojený na net.S datama jak je to velké to netuším.mYlda píše:Chtěl bych se zeptat jak to potom funguje kdyz mam vlastne na sd maptile CR? Predpokladam ze je to vlastne jen mapovy podklad tudiz k routovani cesty je potreba jeste pripojeni k netu + gps. Zajima me hlavne kolik se me to s tim packem pri navigovani bude stahovat dat protoze mam jen surf and mail a tudiz bych nerad za jednu cestu vycucal cely fup
Příspěvek od garman406 » stř 11. bře 2009 15:59:27
Sacul píše:
Příspěvek od mYlda » stř 11. bře 2009 20:42:31
Příspěvek od ezopino » pon 16. bře 2009 9:12:54
Příspěvek od Jirkak » pon 16. bře 2009 19:48:05
Příspěvek od ezopino » úte 17. bře 2009 14:33:51
Příspěvek od Jirkak » stř 18. bře 2009 15:59:04
Příspěvek od mYlda » čtv 19. bře 2009 0:00:04
Kazda nactena trasa se uklada na kartu : /andnav2/routesJirkak píše:Díky už jsem to našel. Ještě se chci na něco zeptat.... Tam už nějaké soubory podobné mám, když jse si dával trasu "preload"... Nebude se to tam plést? No a taky nedají se ty soubory použít stejně, jak mapnik cz?
Jinak když navádím udělá mi to to samé, jak už tady bylo zmíněno... Po chvilce se trasa ztratí... a ačkoli kurzor je v mapě správně už nevím kam mám jet,....
Dá se ta trasa znova vyvolat, bez připojení, nebo uložit nebo zafixovat?
Příspěvek od ezopino » úte 24. bře 2009 11:28:03
Příspěvek od Jirkak » úte 24. bře 2009 22:10:01
Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 12:33:05
Příspěvek od Petres_CZ » stř 25. bře 2009 12:35:40
Jirkak píše:Ahoj, jsem tu zas...
Na ty mapy už jsem přišel, jsou tam všechny, které jsem kdy nechal vyhledat... Jinak mám malý tip... nedávejte v nastavení, automatické převracení orientace displeje, vše zmizí a mapa se nepřekreslí. Dejte to na pevno na výšku nebo na šířku a pak tam trasa zůstane.
No ale proč tedy píšu?
Mám další problém
Mám nachystanou trasu (offline), no a když se pohybuju, tedy jedu autem kurzor zmizí z mapy tam kde jedu, takže když chci vědět kam jet, musím prstem mapu posunout a najít kurzor. Potřeboval bych aby zůstal kurzor uprostřed a hýbala se mapa...
Tohle funguje jen když nemáte vyhledanou trasu a kliknete na žlutého panáčka vpravo dole aby měl kolem sebe 4 šipky.
Umí to někdo nastavit i při navigaci trase?
Zkoušel jsem to v nastavení (centered apod...), ale neregistroval jsem žádné změny k lepšímu.
Díky
Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 12:42:55
Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 12:43:36
Příspěvek od Jirkak » stř 25. bře 2009 12:58:30
Příspěvek od ezopino » stř 25. bře 2009 13:17:53
Příspěvek od Jirkak » stř 25. bře 2009 15:21:04
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 5 hostů
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)