Navigace/GPSSygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2851
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od dufko » sob 15. pro 2018 10:52:21

policak píše:
dufko píše:
sob 15. pro 2018 1:17:29
Prečo si nepoužil waze?
Chtěl zkusit novou navigaci, kterou si zaplatil včetně dopravní situace a uzavírek, co na tom není k pochopení? Ani Waze není všemocné, včera mě hnalo do zákazu odbočení z Kotlářské na Veveří, který je tam už asi rok. A najednou tu informaci ignoroval.
Podľa čoho súdiš že niečo nechápem? Bola to otázka. Tiež mám kúpený Sygic, no používam na 99% waze, tak som sa pýtal prečo sa trestá sygicom :).

Dúfam že chybu čo waze si hlásil...





Hurec
Robot
Příspěvky: 946
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Hurec » sob 15. pro 2018 11:18:22

tomas.griger píše:Mňa zase hnal Waze do Litvy cez Bielorusko. Zistil som to až na bieloruskych hraniciach Zvyšok cesty som už šiel podľa Sygic a bezpečne ma doviedol domov. Ale Waze neodsudzujem, ako tu už bolo spomenuté, žiadna navigácia nie je bez chyby.
Samozrejme porad , je to jen blba navigace. Cesta sem , cesta tam. Takze musis kontrolovat trasu.
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8


mahdi1234
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: ned 03. čer 2018 20:15:44
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od mahdi1234 » sob 15. pro 2018 23:51:56

sinco píše:
sob 15. pro 2018 10:46:42
Že mě hnala do uzavírky je jedna záležitost, a druhá je proč ještě na začátku ulice Charbulova po mě chtěla abych se otočil. Jako by cesta po které jsem jel nevedla do cíle ale byl to můj omyl.
On Sygic byl vzdycky trosku tupej pri zmene cesty a prepocitavani trasy, zazil jsem i 10 min opakovani :) ... v kazdym pripade jsem jel dnes s nejnovejsi verzi a zvladl to necekane dobre, jeste mu dam nekdy sanci, byt ma primarni navigace to nebude (fandim OSM mapam, ale pry uvazuji nad zmenou z TomTom = jejich oblibena vymluva, za stary mapy nemuzeme, protoze buu, a ze jsi zaplatil, tak to mas smulu).


mairaki
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: úte 24. kvě 2011 19:37:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Nova Smart II / DIG L 21

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od mairaki » sob 05. říj 2019 11:00:43

Vážení, po delší době jsem nainstaloval Sygic (potřeboval jsem offline navigaci) a aplikace se mi za 9hodinovou cestu co hodinu restartovala. Dokážete poradit co s tím? Mám legální verzi.

Uživatelský avatar

jirik77777
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: sob 08. čer 2019 22:38:04
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 8

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od jirik77777 » sob 05. říj 2019 13:08:12

Je to samotnou aplikaci, Sygic je hezky na oko, ale funkcne jak vypoctem trasy ci stabilitou hrozne. Nastesti jsem vlastnikem Navigonu a ten je o nekolik levelu jinde.
Samsung Galaxy Note9 - Android 10
Samsung Galaxy Note8 - Android 9



stewe
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: úte 10. črc 2018 11:12:00
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SGS9 / PIE (ORX)
Mobil 2 / ROM: SGWatch
Bydliště: TT SVK

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od stewe » sob 05. říj 2019 15:38:11

mairaki píše:
sob 05. říj 2019 11:00:43
Vážení, po delší době jsem nainstaloval Sygic (potřeboval jsem offline navigaci) a aplikace se mi za 9hodinovou cestu co hodinu restartovala. Dokážete poradit co s tím? Mám legální verzy.
Padanie aplikacie som zaznamenal iba na staršom tablete Lenovo ktorý používam na navigovanie, cestou do chorvátska cca 800km nič všetko OK, cesta späť myslím 3x pád app....
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy Watch 46mm

Uživatelský avatar

jirik77777
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: sob 08. čer 2019 22:38:04
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 8

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od jirik77777 » sob 05. říj 2019 15:42:54

Ted to dela Sygic casto, jsou na to docela stiznosti na vice telefonech, jedna z nejhorsich navigaci.
Samsung Galaxy Note9 - Android 10
Samsung Galaxy Note8 - Android 9


sinco
Droid
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od sinco » stř 18. pro 2019 12:35:12

Je od nich hezké že zavedly měsíční aktualizace map. Co už mě nepotěšilo že za to chtějí 11.99 eček na rok. Zatím zůstanu u 3 měsíční aktualizace. Třeba bude nějaká cenová akce.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9


Hurec
Robot
Příspěvky: 946
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Hurec » pát 20. pro 2019 9:04:40

Ta cena je brutal , pritom konkurence waze nechce nic. Data v dnesni dobe v EU neberu jako prekazku. Ty se rozdavaji jak rohliky.
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8


CyberCodeDroid
Androiďák!
Příspěvky: 404
Registrován: pon 22. srp 2011 22:59:08
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od CyberCodeDroid » pon 23. pro 2019 5:59:12

Teď v době kdy se přišlo napřed s BF, následně oslňující slevy na Vánoce a teď tohle, zavrhl jsem to celé úplně. Cesta směrem a zdarma k Waze se mi zdá jako dobrá volba.
Xiaomi Mi 9 6GB/128GB
Xiaomi Amazfit Stratos 2S


vsa
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: sob 18. pro 2010 23:23:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z ----> Samsung Note 8 / NOKIA 8.1

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od vsa » pon 23. pro 2019 22:30:13

Ono chtít něco zdarma je fajn, ale kdo by chtěl chodit do práce a odcházet bez výplaty? Sygic v letošním roce už naviguje slušně. Kvalita map taky není špatná. Co se týče ceny za aktualizace, těžko říct, kolik si z balíčku ukousne TomTom a kolik jim z toho vlastně zůstane. Je na každém, jestli mu stačí dvě aktualizace jako dosud a nebo si připlatí za 12. Originál TomTom je rozhodně dražší a neumí toho tolik.


romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od romuald » pát 10. led 2020 6:45:48

Na novém telefonu OnePlus 7T jsem se dostal na úvodní obrazovku a opakované "Zjišťování země". Takže navigace k ničemu.

Odesláno z mého HD1903    


Uživatelský avatar

Lyon
Droid
Příspěvky: 2136
Registrován: pát 10. srp 2012 13:41:19
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 5 Global
Tablet: ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X
Rom: Havoc OS
Bydliště: Praha / Nový Jičín

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od Lyon » pát 10. led 2020 7:29:23

Já Sygic používám k naprosté spokojenosti. Po Praze zapínám Google Maps, delší trasy Sygic a nikdy se mi nestalo, že bych měl problém nebo vůbec nedojel. Narodil třeba od Waze...

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1168
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » sob 11. led 2020 0:50:20

romuald píše:
pát 10. led 2020 6:45:48
Na novém telefonu OnePlus 7T jsem se dostal na úvodní obrazovku a opakované "Zjišťování země". Takže navigace k ničemu.

Odesláno z mého HD1903    
Taky muze byt k nicemu telefon, ale nejpravdepodobneji bude k nicemu majitel.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od romuald » sob 11. led 2020 11:02:38

Dobrá rada nad zlato... Zkoušeny verze od 17..... do poslední z GP,zakoupeno někdy v loňském roce,.Vše skončí na úvodní obrazovce a zjišťování země.Vsechna oprávnění povolena.Tomtom,iGO,Waze,bez potíží s navigací.Ne že bych ho nutně potřeboval ale z principu.

Odesláno z mého HD1903    


Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4288
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 51
Typ mobilu / ROM: Galaxy S9 Plus G965FXXS7CSK4

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od -Pavel- » sob 11. led 2020 12:12:36

Napiš na podporu Sygic. Podpora jim funguje. Já nemám a neměl jsem na žádném telefonu to co popisuješ. Někdy spadla, někdy špatně přepočítala, ale vždy jsem se dostal tam kam jsem potřeboval. Sygic je opravdu dobrá navigace a jestli máš tento problém, tak zkus podporu Sygic. Mám ještě CoPilot, Navitel a MapFactor a vždy končím u Sygic.
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue
i5-8300H / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB

Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1168
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » sob 11. led 2020 18:50:33

Přesně tak. Pokud jsi ji koupil někdy loni, pak ti na jiném mobilu zřejmě běžela, problémy máš až teď. Pokud jsi ji někde ukradl (jak ty říkáš stáhnul), pak se nediv, že něco nefunguje. Kromě toho stačí kouknout na fóra zabývající se ONE a je vidět, že některé verze OS mají problém s funkčností. Mně se ale spíš nějak nechce věřit, že máš legální verzi a místo s podporou to řešíš na fóru.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od romuald » sob 11. led 2020 19:08:27

Úsměvné... neřeším zde na fóru,podpora je kontaktována a čekám na odpověď.Zminil jsem tady můj problém a pouze doufal jestli někdo nemá nějaké řešení.Předcházející Honor 10,Android 9 byl v pohodě.A koupenou mám...Z warezu jsem pouze zkoušel starší instalačky,jestli se "nechytí".Ale vše skončilo na zjišťování země.Na GpsPower se tento problém taky zmínil a údajně ani sami technici ze Sygicu netuší co by to mohlo způsobit. Uvidíme.

Odesláno z mého HD1903    



romuald
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od romuald » pon 13. led 2020 13:16:57

Tak už vyřešeno, sypu si popel na hlavu... Zablokovaný přístup Sygicu k internetu v nastavení telefonu,to byl ten problém. Vůbec mě to nenapadlo, když ostatní navigace v pohodě.Omluva..

Odesláno z mého HD1903    


Uživatelský avatar

policak
Robot
Příspěvky: 1168
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 62
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvek od policak » úte 14. led 2020 12:09:53

Stane se i v lepších rodinách :)
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host