Multimediální centra + mini pcRikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ajsmen
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 14. črc 2010 12:33:30
Reputace: 0

Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od ajsmen » pon 12. lis 2012 13:19:31

Po dvoudenním používáním a spokojenosti s MK802 III nejde najednou spustit.... Visí na bootovacím screenu (blikající robot) a nehne se dál.... :(

Nevíte někdo, co s tím?

Mike




Uživatelský avatar

loki68
Nové Androidě
Příspěvky: 41
Registrován: pát 25. bře 2011 15:31:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi note 3 pro
Mobil 2 / ROM: Thl W200
Tablet: Acer iconia tab 7

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od loki68 » úte 13. lis 2012 13:42:13

http://www.w2comp.com/news.asp?menuid=1 ... nuid=11146 na tomto odkaze je novy firmware a navod na instalaci tak bych to zkusil preflashovat... ;)


NickRabit
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:23:49
Reputace: 0

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od NickRabit » sob 17. lis 2012 10:56:38

no me se stalo, ze se me asi nejak blbe flash firmware a dostal jsaemse do stavu, kdy je na obrazovce jenom robot a mrka ocima.... nevite nekdo o nejakem zpusobu, jak nahrat novy FW? Reseni nahravani ze systemu je sice hezke, ale kdyz nejde zarizeni nastartovat, tak je dost k nicemu...


NickRabit
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:23:49
Reputace: 0

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od NickRabit » pon 19. lis 2012 9:23:07

Tak jsem napsal na podporu W2Comp a poslali me recovery utilitku s navodem, jak zarizeni ozivit. Ten popsany postup je trochu hardcore, ale nevidim duvod proc by nemel fungovat (skratovani pinu jsem provozoval naposledy na routeru od Linksysu a tam me to klaplo :)). Vecer budu postup zkouset

Zde je soubor od w2comp, neni vyzkouseno, takze pouze pro zoufale majitele bricknuteho zarizeni a na vlastni zodpovednost
https://dl.dropbox.com/u/22280702/RKM%2 ... ry_001.zip


NickRabit
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:23:49
Reputace: 0

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od NickRabit » pon 19. lis 2012 19:20:54

Tak funkcnost metody overena, dle tohoto navodu se me povedlo vratit krabicku k zivotu :)



Wolfsteen
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. led 2012 21:06:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Ray

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Wolfsteen » čtv 29. lis 2012 18:46:12

Skutečně to funguje. Jen tedy ten překlad návodu v angličtině není úplně přesný. Je potřeba spojit 6. a 7. spoj a připojit mikroUSB kabelem MK k počítači. Okamžitě dojde k rozpoznání zařízení a instalace ovladačů. Je potřeba nainstalovat ty, co jsou součástí zipu. Jo a tlačítko v čínské aplikaci pro update je ve spodní řadě tlačítek druhé zleva.


Bajulina
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 24. čer 2011 19:36:27
Reputace: 0

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Bajulina » ned 30. pro 2012 11:08:45

Děkuji také mi návod pomohl, ale druhý den již Rikomagic je zase zaseknutý... To mě opravdu nebaví tohle dělat každý den... :/ Nějaký nápad?


Wolfsteen
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. led 2012 21:06:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Ray

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Wolfsteen » čtv 17. led 2013 21:43:11

Bajulina píše:Děkuji také mi návod pomohl, ale druhý den již Rikomagic je zase zaseknutý... To mě opravdu nebaví tohle dělat každý den... :/ Nějaký nápad?
Finless ROM 1.7 :yes:


josfa
Stálý androiďák
Příspěvky: 207
Registrován: pon 12. bře 2012 19:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: samsung Galaxy S7
Tablet: samsung Galaxy tab 10.1 3G
Rom: custom

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od josfa » pát 18. led 2013 12:12:16

mam nahozeny finless 1,5 na moji 802 IIIS zatim pozitvni ohlasy sic je uz 1.7 jak vidno ,ale pokud vse slape jak ma nebudu zatim updatovat,mozna by to vyresilo tvuj problem nahodit finlessa ,flesni ho a uvidis ,je vyladenejsi nez ta chinacka
nevim jestli to souvisi i s tvym problemem ,me neco podobneho delala microSD karta (16GB) kdyz tam nebyla vse ok jakmile jsem ji tam dal ,za chvili reset a pak take napajeni ,pokud jsem ho mel pres TV USB ,tak se 802 kazdou chvili kousla ,prehodil jsem do zasuvky ze site a ejhle bylo po problemu


Neo111928
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 22. bře 2011 22:05:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Neo111928 » stř 23. led 2013 18:33:50

Nevíte jestli by tenhle návod mohl fungovat na MK808 mám stejný problém při zapnutí stále svítí jen nápis android a nic se neděje...

Předem dík za opověď..


Wolfsteen
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: pon 09. led 2012 21:06:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Ray

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Wolfsteen » sob 26. led 2013 15:29:29

Neo111928 píše:Nevíte jestli by tenhle návod mohl fungovat na MK808 mám stejný problém při zapnutí stále svítí jen nápis android a nic se neděje...

Předem dík za opověď..
Mrkni se sem:
http://www.freaktab.com/forumdisplay.ph ... 08-802-etc


Limakos
Stálý androiďák
Příspěvky: 212
Registrován: čtv 31. led 2013 14:38:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 edge

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Limakos » čtv 31. led 2013 17:14:09

Tak to jwe fakt sila. Zadal jsem heslo pro wifi nastal restart a uz nenajede. Tak se okusim flashnout.
Diskuzní fórum http://www.polskykotel.cz Mate problém s kotlem a nevíte si rady? Navštivte fórum České a Polské kotle, řídicí jednotky, paliva, alt. zdroje apod. Těšíme se na vás.
S7 edge Nougat 7 + Gear S + Sony SBH20


ida
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 17. úno 2013 17:10:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Rikomagic MK802 III

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od ida » ned 17. úno 2013 17:21:06

Zdravím všechny
Od listopadu mám přístroj Rikomagic MK802 III a fungoval bez problémů,včera jsem musel použít tovární nastavení kvůli nefunkčnímu Google play.Vše se zdálo být v pořádku,ale dnes jsem zapnul televizi a stále na mě bliká panáček a nic.Omlouvám se,že můj popis je velice laický,ale jsem laik.Zkoušel jsem veškeré dostupné metody,to co je na stránkách výrobce(soubor na USB-flash) i návody s propojováním pinů 6 a 7 a stále se mi nedaří oživení. Mám na PC systém Win 7.Jediné co jsem ještě nezkoušel je údajně zaručený postup...viz odkaz :https://dl.dropbox.com/u/22280702/RKM%2 ... ry_001.zip ,ale ten mi ukazuje eror 404.Prosím můžete mi někdo poradit ? Předem díky Jindra.


Wata
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 18. úno 2013 16:57:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: NokiaN92

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Wata » pon 18. úno 2013 17:17:13

No mam podobny problem. Chtel jsem udelat Upgrade noveho softu. Sel jsem podle navodu, stlacit tlacitko strcit do pocitace a tim to konci. Ta potvora se nehlasi.
Dioda sviti a to je vse. Otazka je kde mam spojit kontakty 6 a7 ten odkaz nefunguje. Nehlasi se ted bohuzel ani na telce. Mam tokove podezreni, ze kontakty na tlacitku nefunguji. Ta deska je dvojta takze to nelze vymerit. Nemuze nekdo pomoci prosim?


Motylek man
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. lis 2013 9:04:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 800
Tablet: Rikomagic MK802 lll

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Motylek man » čtv 14. lis 2013 9:07:04

Tři krát jsem ho měnil v Alfě za nový.Třetí už běží cca půl roku bez problémů.


Motylek man
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 14. lis 2013 9:04:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 800
Tablet: Rikomagic MK802 lll

Re: Rikomagic MK802 III - brick z ničeho nic?

Příspěvek od Motylek man » čtv 14. lis 2013 9:08:43

ajsmen píše:Po dvoudenním používáním a spokojenosti s MK802 III nejde najednou spustit.... Visí na bootovacím screenu (blikající robot) a nehne se dál.... :(

Nevíte někdo, co s tím?

Mike
Tři krát jsem ho měnil v Alfě za nový.Třetí už běží cca půl roku bez problémů

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti