Multimediální centra + mini pcS400 (MK809) Quad Core

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » pát 13. zář 2013 10:15:03

Stačí si vybrat jiné jádro... já používám 720 ,ale zkoušel jsem i 1080 a bez peoblémů.

Odesláno z mého HTC Vision    





rpospec
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 21. zář 2010 9:08:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch HD Vodafone 845 HTC EVO 3D
Tablet: Asus Transformer Prime Infinity TF 700

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od rpospec » pát 13. zář 2013 18:17:54

Promiň, ale nejsem tak zkušený. Poradíš mi prosím nějaký kernel 1080p?
Ale hlavně mám jiný problém, nemůžu docílit rozpoznání zařízení v PC s Win 8 64 bit. Nainstaloval jsem příslušné ovladače, ale zařízení se mi ve správci zařízení ukazuje jako 2 diskové jednotky a když spustím batchtool 1.7 tak zařízení není detekováno. Už fakt nevím co dělám blbě.Předem děkuji za případnou radu.

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » pát 13. zář 2013 18:52:12

Nevím jak ve win8, ale já postupuji ve win7: připojím usb kabel do bočního vstupu miniPC a držím stisknuté tlačítko reset (na boku malý otvor) pomocí dodané kovové spony a poté připojím usb kabel k notebooku(PC). Až se ozve ve win7 zvuk připojeného usb teprve pak pustím tlačítko reset.

Po flashi rom si až pak vyberu jádro z této stránky http://www.freaktab.com/showthread.php? ... el-is-here.
Doporučuji ti použít netaktované jádro pokud nevlastníš dodatečné chlazení.


rpospec
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: úte 21. zář 2010 9:08:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Touch HD Vodafone 845 HTC EVO 3D
Tablet: Asus Transformer Prime Infinity TF 700

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od rpospec » sob 14. zář 2013 11:07:47

No tak to dělám naprosto stejně, ale widle pořád hlásí nerozpoznané zařízení :(


Franky52
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: ned 03. dub 2011 10:58:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Tab

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od Franky52 » čtv 03. říj 2013 13:42:06

Právě jsem si koupil MK 809 a po problémech ho nakonec TV přijal (musel jsem ho ale nasadit přímo na HDMI vstup, protože dodaným kabelem to nešlo.) Posléze jsem chtěl nainstalovat aplikaci Voyo - zrejména kvůli tomu jsem si toto zařízení kupoval - ale objevila se hláška, že aplikace Voyo není kompatibilní se systémem, protože chybí nějaké certifikace. Dá se to nějak napravit? A jak se vlastně toto zařízení připojuje k PC pro případné úpravy? Začátečník s MK 806 předem děkuje za pomoc...


Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » čtv 03. říj 2013 14:34:33

Asi tě nepotěším, stačilo před koupí vyhledat kompatibilitu zařízení nebo si přečíst stížnosti na google play. Zde je článek k tvému problému http://www.lupa.cz/clanky/stiznosti-na- ... -se-mnozi/.


irik11
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: ned 06. říj 2013 10:13:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Cozyswan

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od irik11 » ned 06. říj 2013 16:48:55

Zdravím.
Jsem čerstvým majitelem Cozyswan S400. Vše funguje skvěle, ale nejedou mi Flash Videa. Jde o to že se nedaří naistalovat Flash. Stáhnu ze stránek Adobe, zkoušel jsem asi sedm verzí, probíhá instalace a pak to napíše že instalace neproběhla a konec. V čem sakra může být problém? Ostatní instalace šly dobře. Mám povoleny instalace z jiných zdrojů. Prosím o radu.

Jirka


darkroom
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 12. čer 2011 12:36:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone P10C

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od darkroom » ned 10. lis 2013 17:34:12

Prosim o radu, jak se pohybovat v recovery,cim? :?

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » pon 11. lis 2013 14:07:47

to také netuším,zkoušel jsem různé klávesnice i myši a nic nefungovalo...


miromax
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 11. lis 2013 20:48:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cozyswan S400

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od miromax » pon 11. lis 2013 21:14:27

Mam to doma sekali mi videa, mi to nedalo hodil som novy firmware http://miniandroid.cz/viewtopic.php?f=11&t=832 a od vtedy to seka este viac a ako bonus mi nejde wifi. Nasiel som fora viem ako to riesit ale nikde neviem najst ako prepisat kernel. Bol by niekto tak dobry a odpustil mi moju nevedomost a dal nejaky link alebo nieco coho by som sa vedel chytit, chyba mi totizto predstava ako sa to robi. dakujem

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » pon 11. lis 2013 21:20:24

je důležité zda máš s400 vyrobené před nebo po 07\2013 jelikož byla změněna wifi karta. Už jsem to tu jednou psal http://androidforum.cz/rom-pro-cpu-rk31 ... 44972.html


miromax
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 11. lis 2013 20:48:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cozyswan S400

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od miromax » pon 11. lis 2013 23:20:49

vyborne dakujem uz to slape, videa nesekaju dokonca ani full hd, akurat mkv nejde zvuk ale to uz sa pohram, dolezite pre mna bolo vediet akym softom to riesit, este raz vdaka

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » pon 11. lis 2013 23:25:00

zvuk mkv vyřeší mx player ... při prvním spuštění posuň video vpřed na libovolné místo a znovu na začátek a zvuk se "chytne" pak už to bude fungovat v každém přehrávači normálně.... i v integrovaném.


miromax
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 11. lis 2013 20:48:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cozyswan S400

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od miromax » pon 11. lis 2013 23:53:11

len problem je ten ze ked video presuniem tak to prehravanie padne, samozrejme to nemusi platit pre mx player.

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » úte 12. lis 2013 0:06:29

na to jsem zapomnel upozornit.. ano v mx playeru video nepadne a pote uz nebde padat ani v ostatnich prehravacich.Nainstauj mx player a mas po problemech


miromax
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 11. lis 2013 20:48:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cozyswan S400

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od miromax » úte 12. lis 2013 8:55:16

este by som mal jednu otazku, ked som poprvy krat instaloval firmware, tak som bol vyklepany a mal pocit ze staci nejaka najmensia chyba a mini PC ostane mrtve. Je to vobec mozne? Myslim "usmrtit" nedopatrenim mini PC nejakiou zlou instalaciou alebo pri vytiahnuti kabla pocas inst alebo pod. Lebo mi to pride take ze sa to stale da "formatnut" a zacat znova.

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od milousek73 » úte 12. lis 2013 10:08:52

Určitě to jde umrtvit,ale dá se obnovit manuálním vymazáním paměti NAND "zkratováním" určitých pinů na čipu. Ale takové řešení jsem ještě nemusel dělat a to testuji nový FW každý týden. Někdy se stane, že miniPC ani nenajede a obrazovka je černá, ale pokud ho detekuje před flashem PC tak jde vždy přehrát funkční FW.


treeway
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 11. črc 2015 10:56:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu S3 adv

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od treeway » čtv 23. črc 2015 12:46:55

Zdravim, chci se zeptat na napajeni, musi byt pripojen trvaĺe k síti, nebo je napájen z HDMI?
Díky

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11245
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: S400 (MK809) Quad Core

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 23. črc 2015 20:39:03

Z HDMI těžko...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host