Multimediální centra + mini pcRikomagic MK802 IV

Odpovědět

juro27
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 17. srp 2013 8:45:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od juro27 » sob 02. lis 2013 15:40:58

Je to lepsie cez LAN ako wifi. Tiez ho mam pripojeny cez usb hub a usb to lan priamo na siet.
Foto:
Spoiler:
Obrázek
Naposledy upravil(a) juro27 dne ned 03. lis 2013 12:09:13, celkem upraveno 1 x.





1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » ned 03. lis 2013 11:51:24

Takze moja výbava
Spoiler:
Obrázek

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 806
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Telewest » ned 03. lis 2013 12:52:31

pekne pekne. ja ho mam taktiez vytuneny. Zdroj pouzivam 5V 3A,ktorym sa napaja Riko a taktiez 8 portovy usb hub, kde je pripojeny 1TB 2,5" hdd v usb enclosure, rf prijimac mysi, usb zvukovka, 8GB flash disk, dab+fm tuner(rtl2832u) a usb lan. Antenu mam taktiez vytiahnutu von s vyvedenym r-sma konektorom a napojenou 5dbi antenou. V takejto konfiguracii mi to slape 24/7 nonstop. Bezi mi na nom xbmc, samba, ftp,webserver,vnc. Toto vsetko je skryte v instalacnej krabicke v technickej miestnosti. Primarne vyuzitie je ako sietovy disk, stream audia/online radii/pmr do domaceho audio systemu-repro v celom dome. Najdlhsi uptime bez zaseku bol 34 dni... som s nim vcelku spokojny


1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » úte 05. lis 2013 19:57:46

Použivate niekto zdialenu plochu napriklad (TeamViewer for Remote Control) ale tato app potrebuje potvrdenie pri kazdom pripojeni cize dost nepoužitelne.
Potrebujem app ktora nebude potrebovat potvrdenie pri zdialenom pripojeni.

Nejaký typ?


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » čtv 07. lis 2013 12:29:47

Opět nový ofiko firmware MK802IV FW(131107):S/N from 201307**** till now.Budu muset přikůpit HDD na ty firmwéry! :lol:



1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » čtv 07. lis 2013 21:05:19

Tak to som zvedavý ako to dopadne tentokrát :D


mr.key
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 07. čer 2013 21:28:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od mr.key » pát 08. lis 2013 2:57:46

pre ovladanie na dialku naistalovat droid vnc server.
inak pri novom fw chyba fixlist takze ktovie co je nove. nechce sa mi velmi do toho pustat lebo po poslednom upgrade fw mi titanium backup neobnovil data tak ako mal.chybali nejake appky a nastavenia.


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » pát 08. lis 2013 7:12:21

FW(131107) - Tak přináším ŠOKUJÍCÍ informace!Nový ofiko firmwér je opět na houby.Video zase k ničemu,moje fly mouse se zadrhává jak dˇas a akorát honem zrušili nepovedenou funkci přetáčení displeje.Prostě chlapci v Rikomagicu řeší jenom p....... a zásadní problémy ne! Takže opět návrat k Neomode.. :roll:


1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » ned 10. lis 2013 17:27:41

Aku klavesnicu vybrat ku MK802 IV mam dvoch favoritov

IPAZZPORT PRO MINI

MK705 FLY MOUSE

ale nebranim sa ani iným typom ide mi hlavne o to aby islo dvoj prstove priblizenie ktore asi pojde iba na prvej klavesnici

nebol by zlý ani gyroskop


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » ned 10. lis 2013 20:10:34

Určitě tu druhou,gyroskop je supr. :yes:


1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » ned 10. lis 2013 21:21:30

mas odskusané?


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » pon 11. lis 2013 11:51:12

Já mám sice jenom tohle nejlevnější žďorbo http://www.rikomagic.com/en/product/sho ... id_17.html ,ale šlape to suprově.


1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » pon 11. lis 2013 12:20:04

a hry ako Asphalt 7, Real Racing 3, Beach Buggy Blitz sa daju ovladat naklánaním klavesnice ako ked hras na smartfone?


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od m1112 » pon 11. lis 2013 21:58:15

Poradi mi nekdo, jak rozjet web kameru? Vyzkousel jsem uz 3 a porad nic. Jestli staci doinstalovat ovladace, nebo jinou ROM? Nekde jsem neco cetl o slozitym nastaveni, ale nedocetl jsem se jak...


1commo2
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: úte 04. říj 2011 18:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T
Tablet: Rikomagic MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od 1commo2 » pon 11. lis 2013 23:09:18

na internete som videl ze funguje Logitech HD Pro Webcam C920 ale stoji cca 100€
ale tažko povedat ci aj cenovodostupnejsi webcam pojdu napriklad LOGITECH MP Webcam C525 HD 37€ ma ju otec na PC v bliskej buducnosti odskusam a dam vediet...


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » úte 12. lis 2013 7:20:28

Já jsem měl nejdřív Logitech HD Webcam C270 a byly s ní neustále problémy.Například po zapojení funguje,ale po restartu Rikomagicu už ne.Musí se znovu odpojit a připojit atd.Zkoušel jsem ji v obou USB a na třech firmwérech se stejným výsledkem.Tak jsem ji včera vyměnil za Microsoft LifeCam HD-3000 a ta se zatím chová velice dobře.Jedu na Neomode 1.3+jádro od Sam321 ze 4.9.2013.


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od m1112 » úte 12. lis 2013 9:20:36

Ja mam webku HD genius 2025, taky neomode, mikrofon funguje, ale obraz ne. Tak prave hledam co koupit....


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » úte 12. lis 2013 9:27:17

Z různých diskuzních fór je jasné,že by se mělo vybírat pouze ze značek Logitech a Microsoft.


x2x2
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 02. čer 2010 21:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor
Rom: SlimBean 8.0 (4.2.2)

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od x2x2 » stř 13. lis 2013 21:57:41

Aku custom rom by ste mi odporucali nahodit?

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od milousek73 » stř 13. lis 2013 22:13:26

Já doporučuji Neomode Custom Rom v1 pokud vlastníš nový wifi čip nebo NEOTV CROM 1.5 pokud máš starý wifi čip (vyrobeno před 07/2013).


x2x2
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 02. čer 2010 21:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor
Rom: SlimBean 8.0 (4.2.2)

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od x2x2 » stř 13. lis 2013 22:28:17

Asi mam ten novy (20130904086)
Takze mozem skusit toto:http://www.freaktab.com/showthread.php? ... ith-AP6210

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od milousek73 » čtv 14. lis 2013 13:30:25

Ano můžeš, je to jedna z ROM od Neomode pro toto zařízení který případné chyby řeší vcelku rychle.


PedroCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 16. lis 2013 8:56:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart Guru G1

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od PedroCZ » sob 16. lis 2013 8:59:19

Ahoj, koupil jsem si telefon gsmart guru g1 a rád bych si prohlížel fotky co mám v galerii přes telefon a přitom se promítaly na televizi, kde mám připojené zařízení Rikomagic MK802 IV, podobně jak to jde u iPhone / iPad a Apple TV. Jakou aplikaci je k tomu potřeba nainstalovat? Díky.


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od m1112 » sob 16. lis 2013 14:46:32

tak mi asi zařízení umřelo, nedostanu se ani do slash modu, ale kontrolka sviti...nemate nekdo napad, co s tim?

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od milousek73 » sob 16. lis 2013 15:02:59

Pokud ho nedetekuje PC ani při dlouhém přidržení tlačítka reset sponkou při připojení k pc tak snad pomůže reset NAND paměti zkratováním dvou pinů.
https://plus.google.com/+DongeuiSon/posts/49yqwdHaoEj. Jinak zkus hledat v tomto vlákně http://www.freaktab.com/forumdisplay.ph ... 88-Devices už se to párkrát řešilo.


m1112
Stálý androiďák
Příspěvky: 226
Registrován: úte 06. lis 2012 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: coolpad 7320

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od m1112 » sob 16. lis 2013 19:52:51

Ok, mrknu. Diky, normalne jel a pak pri prepnuti z tv nic...


Ltd.mp
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 27. lis 2013 10:31:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Ltd.mp » stř 27. lis 2013 10:43:31

milousek73 píše:Pokud ho nedetekuje PC ani při dlouhém přidržení tlačítka reset sponkou při připojení k pc tak snad pomůže reset NAND paměti zkratováním dvou pinů.
https://plus.google.com/+DongeuiSon/posts/49yqwdHaoEj. Jinak zkus hledat v tomto vlákně http://www.freaktab.com/forumdisplay.ph ... 88-Devices už se to párkrát řešilo.
Něco dělám špatně. Mám funkční zařízení, chci provést flash na Neomode 1.3 bohužel mi nelze dostat zařízení do flashmodu. Po připojení mi to provedlo nechtěně automatickou instalaci driverů a nedovedu jej nyní v systému najít, abych přeinstaloval ovladače od Neomodu. Prostě jako by se v PC vypařil. Přitom PC po připojení provede zvuk připojení i odpojení. Zkoušel jsem "sponkovat" ale samozřejmě se nic nestalo. Výše uvedené linky jsou obecné, a nenašel jsem tam to řešení. Navíc zkratování pinů chipu se mi moc nelíbí...

Stárnu, stává se ze mě počítačový analfabet:-) Pokud můžu tak se tomuto bastlení raději vyhýbám, ale trhané video mi nedává na výběr.

Poradí mi někdo?

Díky.

Uživatelský avatar

milousek73
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: čtv 15. zář 2011 10:39:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy SII
Tablet: Nexus 7 (2013)
Rom: CM11 (4.4.4)
Bydliště: Vendryně

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od milousek73 » stř 27. lis 2013 10:51:17

v jakém systému to flashuješ? ve win 8 je to všeobecný problém. Doporučuji win 7. Také se mi občas stává ,že systém zařízení vidí,ale RKDevelopTool_v1.37 ho nevidí. Pomohlo mi stáhnout si vše znova a hlavně ti doporučuji Neomod verzi 1.5 a použít přiložený RKDevelopTool_v1.37 (je stabilní a šlape bez problémů). Zrovna předevčírem jsem zkoušel v1.3 a nepodařilo se mi jí flashnout i když před tím to šlo.


Ltd.mp
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 27. lis 2013 10:31:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Ltd.mp » stř 27. lis 2013 11:43:00

milousek73 píše:v jakém systému to flashuješ? ve win 8 je to všeobecný problém. Doporučuji win 7. Také se mi občas stává ,že systém zařízení vidí,ale RKDevelopTool_v1.37 ho nevidí. Pomohlo mi stáhnout si vše znova a hlavně ti doporučuji Neomod verzi 1.5 a použít přiložený RKDevelopTool_v1.37 (je stabilní a šlape bez problémů). Zrovna předevčírem jsem zkoušel v1.3 a nepodařilo se mi jí flashnout i když před tím to šlo.
Ke Gorolům mám důvěru:) Chci flashnout ve Win 7. Zkusím pohledat 1.5 a uvidíme co dál, jak se to bude chovat.

Zatím děkuji za tip.


Ltd.mp
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: stř 27. lis 2013 10:31:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Ltd.mp » stř 27. lis 2013 12:07:24


Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti