Multimediální centra + mini pcRikomagic MK802 IV

Odpovědět

Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » ned 16. úno 2014 17:50:09

S přehráváním videa (i na internetu) ti pomůže jedině nahrání custom romky.Já používám tuto http://ulozto.cz/xkiUNXSA/mk802iv-ap621 ... am-2-4-rar





jirka3210
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 19. úno 2014 9:17:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od jirka3210 » stř 19. úno 2014 9:20:37

Ahoj všichni, mám MK802 IV a chci se zeptat. Dá se udělat dual boot z SD karty bez poškození Androidu?
Nebo dá se ten android nějak zazálohovat?
Prostě dá se to časem vrátit do původního stavu.
Snažím se najít návod na netu, ale podle všeho hledám špatně.


kubias.pavel
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 30. kvě 2013 18:09:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 4 16GB - Po smrti
Mobil 2 / ROM: SGS 6 Black 32GB
Tablet: Asus Nexus 7 16GB
Tablet 2 / ROM: Rikomagic MK802IV
Bydliště: Tachov

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od kubias.pavel » pon 24. úno 2014 15:54:02

Beris píše:S přehráváním videa (i na internetu) ti pomůže jedině nahrání custom romky.Já používám tuto http://ulozto.cz/xkiUNXSA/mk802iv-ap621 ... am-2-4-rar

cau cau mohl bys mi prosimte poslat navod jak to nainstalovat atd..??
email: kubias.pavel@seznam.cz

dik


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » úte 01. dub 2014 7:22:38

x2x2 píše:Objednal som s tym MK705. Ale nakoniec cez ebay kedze v alliexpres sa neda platit cez paypal.
Zdarec.Chci se zeptat,jestli je pravda,co píše v téhle recenzi http://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalk ... 5/recenze/ ,že tlačítka OK a směrové šipky se nedají použít pro Androida?Je tam snad jiné potvrzovací tlačítko?Napiš jak to šlape.Dik

Má někdo zkušenosti s MK706?


x2x2
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 02. čer 2010 21:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor
Rom: SlimBean 8.0 (4.2.2)

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od x2x2 » úte 29. dub 2014 14:49:50

Ani OK ani smerove tlacidla nefunguju, Ani tych 5 tlacidiel nad smerovym ovladacom. Potvrdzovacie tlacidlo je pod OK. (To tlacidlo so znakom mysky L)



cumic
Stálý androiďák
Příspěvky: 102
Registrován: sob 30. lis 2013 21:17:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3
Rom: CM11 4.4.2 Temasek

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od cumic » pát 02. kvě 2014 13:30:56

Ja mam ovládač tronsmart ktorý má na druhej strane klávesnicu a pohoda.


PaPe3
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: ned 24. čer 2012 10:58:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy I9000

DTS na Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od PaPe3 » pát 06. čer 2014 5:11:04

Pratele podarilo se nekomu na teto krabicce rozchodit zvuk DTS, nebo 5.1?
A pokud ano jaky firmware pouzivas.
dekuji


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » čtv 12. čer 2014 20:55:53

Tak nám vyšel nový ofiko firmware KitKat 4.4 .Už jsem byl nadšený,že všechno funguje perfektně(HD video,nastavení screenu,webkamera....),ale pak jsem si všiml,že neustále vypadává wifina.Takže zase na prd! :facepalm: Dejte někdo vědět,jestli se vám to chová stejně.


x-ray
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 25. bře 2012 16:14:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE xperia mini

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od x-ray » sob 14. čer 2014 6:10:46

U mňa ide všetko OK.

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » sob 14. čer 2014 8:27:17

U mě už taky, nevím o co šlo. :palec:
Stejně je to na houby,nemá to root.A ikony se mi zdají nějak podivně natažené.


martasblade
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 15. čer 2014 19:42:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xiaomi red rice
Mobil 2 / ROM: rkm 802IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od martasblade » ned 15. čer 2014 19:50:11

Ahoj, tak jsem našel návod, jak opravit rkm se špatným wifi signálem :-)

Žádná rom nejdříve nepomohla, ale po vyzkoušení návodu viz.: mi vše jede v pořádku... Jen upozorňuji, že si musíte dát pozor na mechanické poškození HW, ale trochu šikovnější ručička to určitě zvládne.

Snad Vám to pomůže jako u mě


discors
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 18. zář 2012 16:37:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Defy +

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od discors » sob 05. črc 2014 21:38:32

Čau nechtěl jsem zakladat nove tema tak jsem to dal tady.
nevíte někdo jak to vypadá z HW akcelerací pro linux ? nikde jsem to nemohl najít...
díky


juro27
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 17. srp 2013 8:45:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od juro27 » ned 06. črc 2014 6:54:49

Beris píše: Stejně je to na houby,nemá to root.
Jak si to myslel? Jako ze ten novy firmware 4.4 kitkat nema root??


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » pon 22. zář 2014 5:52:05

Tak nový firmware od RKM z 28.8. vypadá docela použitelně (zatím).Video OK,Root OK...


LeStrange
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 06. lis 2011 9:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Xiaomi MiPad

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od LeStrange » ned 04. led 2015 10:47:12

Uvažuju o koupi MK802 IV. Jde mi pouze o přehrávání filmů, případně Youtube. Hrát hry na tom nebudu. Stačí výkon na 1080p filmy s datovým tokem okolo 15 Mbitů? Zvládá CZ titulky a přehrává DTS audio? Vyřešil poslední update na KitKat sekání videa? Díky.


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ferys » pon 05. led 2015 20:36:45

Pokud pres wifi tak ta pada , pritom program "wifi analyzer" signal ukazuje dobry.
ferys


aukransko
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 07. led 2015 12:46:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy S3

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od aukransko » stř 07. led 2015 12:48:53

Zdravím, má někdo vyzkoušené jestli je možné rozjet na tomto zařízení aplikaci VOYO. Uvažuji o koupi.


LeStrange
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 06. lis 2011 9:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Xiaomi MiPad

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od LeStrange » pon 12. led 2015 12:02:41

Ty novější verze (s novým chipem) by měly mít ty výpadky Wi-Fi vyřešené, nebo ne?


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ferys » pon 12. led 2015 22:07:59

Ja to dostal na vanoce a na original romce to nejelo.Slaby signal ,pritom router je ve stejne mistnosti.Udelal jsem upravu, antenu jsem dal ven z krabicky a take slaby signal.Ze stareho wifi dongle jsem preletoval antenu a signal je dobry ale padal.Nakonec to vyresila rom z uplne jineho zarizeni.Ty nove MK802 IV je treba
flesnout novym loaderem 2.3 a vyse,jinak se to nepovede a potom uz jen rozdelat a na pameti spojit piny 6+7 aby jste se pripojili k PC.
Stranka s romkou.Ja mam verzi V3 ale je tam i V4: http://forum.android.com.pl/f804/cozysw ... ndex2.html

ferys


P.S.: Wifi AP6210


jibo
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 27. pro 2010 23:24:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy550

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od jibo » pon 12. led 2015 22:19:30

Zdravím, též jsem dostal na Vánoce tuhle hračku, zatím funguje vše OK, jak wifi tak přehrávání. Používám zatím na ovládání bezdrátovou myšku a jde to s ní celkem slušně. :)


LeStrange
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 06. lis 2011 9:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Xiaomi MiPad

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od LeStrange » pon 12. led 2015 22:28:32

No tak to jsem zvědav. Já jsem objednával dnes na DX. Mají v akci verzi s US adaptérem, tak jsem k tomu koupil ještě za dolar redukci a vyšlo to v přepočtu na nějakých 1350,- CZK.


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ferys » pon 12. led 2015 23:20:58

Me to koupili v ALFACOM za 2200Kc.Ja to ovladam bluetooth mysi.Na zahranicnich forech jsou take vyjimky,nekomu to jde nekomu nee.Uz jsem chtel koupit
redukci USB/Lan.

ferys


Beris
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: stř 29. kvě 2013 11:40:41
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2016
Tablet: Minix NEO X8-H Plus
Tablet 2 / ROM: Lenovo A8-50 (A5500HV)
Bydliště: Ostrava

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Beris » úte 13. led 2015 10:17:42

Zdarec. Jaké používáte USB-LAN adaptéry? Bude fachčit tento? https://www.alfa.cz/product.php?eid=105140087E2I00011PC


PaPe3
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: ned 24. čer 2012 10:58:58
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy I9000

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od PaPe3 » stř 14. led 2015 16:05:42



LeStrange
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 06. lis 2011 9:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Xiaomi MiPad

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od LeStrange » stř 14. led 2015 21:43:35

Doufám že tu redukci nebudu potřebovat. WiFi router mam hned za televizí.


LeStrange
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 06. lis 2011 9:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Xiaomi MiPad

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od LeStrange » pát 06. úno 2015 11:48:05

Tak krabička dorazila domů z DX.com minulý týden za krásných 1350 Kč. Měli v akci verzi s US adaptérem, tak jsem k tomu za dolar jen dokoupil redukci. Clo jsem neplatil. Aktualizoval jsem na nejnovější FW s KitKatem. Jediné co nešlo je změna rozlišení. I přes nastavení 1080p byl obraz stále jen 720p. Pomocí aplikace Resolution Changer Pro se mi však podařilo 1080p nastavit. Aplikace vyžaduje root, ale ten je obsažený už v továrním FW. Filmy přehrávám přes XBMC, do 720p bez problémů přes WiFi a bez sekání. 1080p filmy přes WiFi už plynule neběží a často se ukládají do mezipaměti.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 806
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Telewest » pát 06. úno 2015 19:15:34

...mohol si usetrit a kupit MK808B Plus za 30USD


LeStrange
Stálý androiďák
Příspěvky: 83
Registrován: ned 06. lis 2011 9:07:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Xiaomi MiPad

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od LeStrange » pát 06. úno 2015 19:38:06

Při výběru bylo podmínkou 2GB RAM. A to ten MK808 nemá.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 806
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Telewest » sob 07. úno 2015 9:28:28

ok,rozumiem ;)


bobo99
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 26. pro 2014 12:57:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung s3

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od bobo99 » úte 22. bře 2016 13:51:55

Ahoj,potřebuju radu-dal jsem do MK802IV 201306 tento mk802iv_oldwifi_1_5 po zapojení do tv-černo,nenajelo to 2x děláno,potom jsem testoval IV_8188_4.4_141127 a IV 8188 1111 MK najelo,ale wifi výpadky dokola-nemáte někdo radu co dál ?Stroj jsem dostal od kamaráda,tak bych to chtěl rozchodit.Děkuju

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti