Multimediální centra + mini pcRikomagic MK802 IV

Odpovědět

ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » pon 10. čer 2013 9:14:04

Dik za tipy .

dival jsem se na tu ouya ale jestli tomu dobre rozumim tak to je jen herni konzole ? Na cisty android se tam neda dostat ? takze to pro me neni reseni , ja potrebuju primarne android ;)




Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » pon 10. čer 2013 9:23:34

OUYA je "otevrena" konzole, z cehoz vyplyva, ze si tam muzes naisntalovat co chces. Myslim, ze zakladni android nebude kdovijak upraveny, maximalne optimalizovany pro hrani a multimedia (jestli ta Tegra neco takoveho potrebuje). Aby byl system gamepad-control-friendly, disponuje extra launcherem (bude to nejake 10feet rozhrani s dobrou citelnosti na velkou vzdalenost). Predpokladam, ze nainstalovat jiny launcher uz nebude nejmensi problem. Navic vyvojari potvrdili oficialni podporu XBMC a dalsich zajimavych projektu. Nevim, na co potrebujes "primarne android", ale jsem presvedcen, ze OUYA tomu rozhodne branit nebude ;) Jak jsem psal, jednu OUYU planuju zcela oprostit od konzolovych funkci a pouzivat ji ciste jako MMC, takze na ni bude kazdopadne jiny launcher, pripadne rovnou XBMC.


Lako
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 30. kvě 2013 6:35:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy ace2

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Lako » pon 10. čer 2013 10:58:43

a čo tak počkať na Minix Neo X7
http://androidbox.nl/minix-neo-x7/

Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » pon 10. čer 2013 11:45:06

neni moc duvod... RK3188 je mozna i trochu rychlejsi nez T3, nicmene Minix si to urcite necha zaplatit a tipoval bych, ze X7 bude zacinat minimalne na $200, tazke dvojnasobek meho soucasneho reseni, a to neni malo. Uvidim jak to bude s praktickyma zkusenostma, ale jestli ta Tegra nebude mit problem s formatama, budu spokojen. A jestli bude, pujde z domu a treba dojde na X7ku ;)


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » pon 10. čer 2013 11:46:09

Tak parametrove nevypada spatne , ja jsme chtel neco co strcim jen zezadu do hdmi v tv ....

na cdr maji dalsi zajimavy kousek uz i s kamerou , kteoru jsme chtel kupovat na skype

http://cdr.cz/clanek/pandora-tv-box-tv- ... -ovladacem


Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » pon 10. čer 2013 12:30:17

pokud od nej tu kameru chces, je to urcite zajimave reseni. Ovsem jako obvykle je i s kamerou modelu na vyber vice, takze stejne plati obecne zasady vyberu jak jsem je nastinil vyse. Btw na tom CDR uz jsou taky dost mimo, DX je podle nich americky server, lol.


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » pon 10. čer 2013 12:35:18

Lol tak to jsem si ani nevsimnul ;)

ono holt je to anglicky tak je to americky server :D to vis novinari ...

no ja mam koupenou 152 cm plazmu ale neni smart a mlada tam chce youtube apod ;) takze to je takove berlicka k tomu ..

a skype je bonus kvuli volani rodicum apod ...

mam vice mene 3 veci

1, Pristup na net , primarne you tube
2, Moznost prehravani hudba/ filmy/obrazky
3, aplikace / hry / skype/viber

a to by toto melo splnovat a hlavne byt to nemelo rozbijet "dizjan" jak by rekla :lol:

Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » pon 10. čer 2013 12:58:17

no myslenka toho skypu v obyvaku je zajimava, ale uz to vidim, jak se budem divat na napinavy film a v tom nejlepsim zacne vyzvanet skype a pres celou televizi se objevi fotka moji matky :shock: Takze s tim skypem budu hoooodne opatrny ;)
Ze mas "stupid" plazmu a chces nejaky device co ji "smartne" naprosto chapu. Ja to tak mam stejne, i kdyz moje nova 55" LG avizuje ze je SMART, ale v praxi je to stejne k nasrani - prepinani stop (zvuk/tilulky) vetsinou nefunguje, DTS zvukove stopy neprehrava vubec, atp atp. Zatim jsem teda nenasel video, ktere by neprehrala, ale s tim zvukem ma problemy casto. Vykonove je na tom dost spatne, takze uz jenom spusteni YouTube aplikace je ukol dne... O (ne)plynulosti internetoveho prohlizece snad radsi ani mluvit nebudu. Popravde jeste jsem nevidel televizi, ktera by prehrala vsechno cim ji nakrmim, takze nejake MMC, nad kterym budu mit vetsi kontrolu nez "update firmware" je dle meho nazoru nutnost.
Tvoje pozadavky splnuji prakticky vsechny Android boxy/sticky. Nektere hur, nektere lip, nektere z casti. Ono totiz treba takove "filmy" jsou ozehavy pozadavek. DivX ripy pojedou na vsem. 720p uz bude pro nektere problem a kompatibilitu 1080p bych radeji dobre proveril dopredu. Na 152cm asi nema min nez 720p smysl...


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » pon 10. čer 2013 13:07:58

No tak na filmy mam doma krabicku od ausu a projektor a 3,4m platno a AV receiver ,a vsechno video v 720p

problem je ze pres den se na ten projektor nepodivam :(

ALe kdyz se budem chtit kouknout na neco mensiho nebo kratsiho tak se mi nechce poustet projektor ale chtel jsem to prehrat na to androidu ... a hlavne k tomu se daji delat aktualizace , soft muzu stahovat krasne , a aplikace na tom co je potreba ...

ten skype se da vypnout kdyz je potreba ;) takze toho bych se taky moc nebal ,

hlavni co je , tak je ten youtube ,,, a ten co jsem se dival na videa by mel byt ok ... AKorat jeste nevim jak to je se zvukem

kdyz budu mit hdmi do tv a z tv optiku od AVR tak kdyz pustim hudbu na androidu tak jestli ten zvuk pujde pres to hdmi i bez obrazu ,ale to snad ano ...

Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » úte 11. čer 2013 10:04:21

s tim zvukem by to dle meho fungovat melo, ale sam jsem to nikdy nezkousel, takze ruku do ohne za to nedam. Minixy opticky vystup mivaji, takze tim by se to dalo obejit. Ale mimo to bych ti podle pozadavku doporucil asi jit po cene, pozadavky budou splnovat skoro vsechny podobne krabicky.


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » úte 11. čer 2013 10:10:32

No tak ono par stovek uz je celkem jedno, takze uz radeji quad core ;)

jako neco takoveho http://dx.com/p/vs21d-3d-quad-core-andr ... 8gb-219644

nebo vypadat stylove
http://dx.com/p/tronsmart-prometheus-an ... ack-187787


dajoh
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 11. čer 2013 14:49:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiny

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od dajoh » úte 11. čer 2013 15:23:43

Zdravím ve spolek!

Už nějakou dobu pokukuji po podobném zařízení (ne nutně "donglu"), obvykle hledání zintenzivní po použití browseru ve SMART TV (Samsung) :o

Snad se nebudu ptát na něco, co už tu zaznělo, ale objednávat budu pravděpodobně z HK/CH a to jen tak nevrátím do 14 dnů
:help:
Mohl by mi prosím někdo z majitelů potvrdit, že MK802IV:
  • dokáže plynule přehrát 1080p BR Rip přes wifi (ať už DLNA nebo ze Samba sharu)
    -řekněme 3d film velikosti 18GB (tuším že 3d filmy jsou z důvodu půlení obrazu méně komprimované ->větší datový tok)
  • podporuje více zvukových stop a jejich přepínání v kontejneru MKV
    -DTS/DD passthrough do HDMI
    -DTS/DD HD Master passthrough do HDMI
  • podporuje české titulky (a nějaká základní nastavení velikosti, popř. časový posun)
  • V browseru pohodlně přehraje 720p video na YT
  • Nepotřebuje přilepit na (půl)kilogram vážicí hliníkový pasiv aby se nesamovznítil
To vše v ideálním případě na Androidí předinstalované platformě, maximálně po oficiálním updatu (je mi jasné, že tam půjde nacpat XBMC, ale co HW dokáže by se mohlo ukázat už v základu)

Tisíceré díky za případné odpovědi a doporučení! MK802IV se mi líbí hlavně díky ceně, nubudu vám nic namlouvat


Leif
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. čer 2013 17:32:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N900

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Leif » úte 11. čer 2013 19:50:20

Telewest píše:
ja.viper píše:myslim ze je potreba neco takoveh kdy vstup je hdmi a vystup je vga/dvi + zvuk

ty usb zvukovky podle me nebudou fungovat
To,ze podla teba nebudu usb zvukovky fungovat je sice pekne,ale v reale je situacia prave opacna...
S MK802 IIIs mi vsetky lacne cinske usb zvukovky(mam ich 3 rozne druhy) fungovali bezproblemovo s doposial vsetkymi vyskusanymi verziami androidu. Rozdiel medzi nimi je len v (ne)kvalite vystupneho zvuku...najlepsie sa mi osvedcila ta druha z vyssie uvedeneho linku,ktora ma aj tlacidla na vypnutie mikrofonu a ovladanie hlasitosti(v androide nefunkcne)...na *bay k dispozicii za cca 1€

@telefon

Tak jsem si koupil tuto zvukovku a nic! Na Windowsu funguje, ale v rikomagiku nic! Nevim jestli tam třeba není potřeba nějakej ovladač!??????


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » stř 12. čer 2013 9:31:50

Tak ted je dokonce 2 jadro k dispozici za voucher v Cr ;)

http://www.vykupto.cz/zbozi/18899-mini- ... term=rival

Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » stř 12. čer 2013 14:37:43

ja teda nejsem majitel, ale nejake hinty bych mel:

dokáže plynule přehrát 1080p BR Rip přes wifi (ať už DLNA nebo ze Samba sharu)
-řekněme 3d film velikosti 18GB (tuším že 3d filmy jsou z důvodu půlení obrazu méně komprimované ->větší datový tok)
z HW hlediska by to zvladnout mel, ale tohle je vazne otazka pro majitele a recenzenty

podporuje více zvukových stop a jejich přepínání v kontejneru MKV
-DTS/DD passthrough do HDMI
-DTS/DD HD Master passthrough do HDMI
tady uz je to mimo HW, otazka ciste softwarova, zalezi na video playeru

podporuje české titulky (a nějaká základní nastavení velikosti, popř. časový posun)
opet ciste software, zalezi na video playeru

V browseru pohodlně přehraje 720p video na YT
tohle bude otazka podpory flashe browserem. V YT aplikaci urcite 720p prehraje, jak je to v browseru je jina vec
ja.viper píše:Tak ted je dokonce 2 jadro k dispozici za voucher v Cr ;)

http://www.vykupto.cz/zbozi/18899-mini- ... term=rival
jooo, bombaaa, uz je to jenom o par korun drazsi nez si ho nechat poslat z PRC :o


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » stř 12. čer 2013 15:01:19

lacius píše:jooo, bombaaa, uz je to jenom o par korun drazsi nez si ho nechat poslat z PRC :o
tak ono tech par korun pokud to clovek nemusi resit postu a celnici tak to se vyplati a hlavne nemusi cekat ...

BTW kde to vidis za cca 40 USD ? nejlevneji jsem jsem to videl za 49 USD a jeste musis pocitat moznou dan 20 % ...

EDIT by don_alex:
Nezneužívej citaci - máš to v pravidlech fóra!

Uživatelský avatar

lacius
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 25. říj 2012 10:15:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od lacius » stř 12. čer 2013 21:36:52

videl jsem ho tusim na DX za $49 a vic jsem nehledal. "TV Dongle" v "deklarovane" cene $15 se nedani ;) Staci se s cinanem domluvit, aby to "spravne" zadeklaroval. A co se tyce ceny, tadyhle je za $36.5, coz je cca 700 Kc, a to uz je proti supa-dupa-kupon-sleva-akce-nejlepsi-nejlevnejsi-hlupak-kdo-nekoupi o 30% lacnejsi. Samozrejme kazdemu podle gusta, ale za me rikam: Tyhlety zarizeni bych si v CR nekoupil, staci jit ke zdroji a ceny jsou razem uuuuuplne jinde (aspon o 30% ;) ).


ja.viper
Stálý androiďák
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od ja.viper » čtv 13. čer 2013 8:57:13

Tak me o tom povidas nemusis , pokud vylozene nepotrebuju lokalni zakuru , jako na ledniku nebo plazmu , vetsinu kupuju mimo cr (Usa/Cina) me jen prekvapilo ze to maji za stejnou cenu jako v cine ... pokud k tomu pripoctes ze to mas hned ....no premyslim o te levne variante ze by to mohla byt moznost pro rodice ,protoze ti tam pouzijou max ten skype ...

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 806
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Telewest » ned 16. čer 2013 16:14:53

Leif píše:Tak jsem si koupil tuto zvukovku a nic! Na Windowsu funguje, ale v rikomagiku nic! Nevim jestli tam třeba není potřeba nějakej ovladač!??????
zvolil si si ju v nastaveniach zvuku ako defaultne audio zariadenie???

@telefon

EDIT by don_alex:
Nezneužívej citaci - máš to v pravidlech fóra!


fantomas6907
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 24. srp 2010 10:39:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od fantomas6907 » sob 22. čer 2013 14:46:52

Stahl a flesnul nejnovejsi firm a po 4 hodinach provozu jsem na nem neudrzel ruku. Vratil jsem zpet starsi a rootlej a je vse jak ma.
Co me nefunguje je pripojeni ovladace (nyko,dualshock3) prez bluetoot.Pokud se mi podari to nahodou sparovat,po chvilce se odpoji a uz to nejde nahodit.Na mobilu vse ok.Bude asi problem,ze to nema dotykovou vrstvu jako tablet ci mobil.


Leif
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. čer 2013 17:32:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N900

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Leif » úte 25. čer 2013 15:29:08

prosim Vás nevíte někdo JAK se dá upgradovat android na novější verzi konkrétně z 4.1.1 na nejnovější?

Předem díky!


haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od haffy » úte 25. čer 2013 20:02:35

Konkretne u coho?
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 25. čer 2013 21:11:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj predošlé príspevky, prečítaj si pravidlá!


Leif
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 07. čer 2013 17:32:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N900

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Leif » úte 25. čer 2013 20:23:38

U Rikomagicu MK802 IV.

EDIT by don_alex:
Nezneužívej citaci - máš to v pravidlech fóra!


haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od haffy » stř 26. čer 2013 2:14:50


Uživatelský avatar

Lusiev
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 29. čer 2013 7:38:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Tablet: RKM MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Lusiev » sob 29. čer 2013 8:47:29

Z tohoto tedy moc moudrá nejsem, sem někdo hodit nějaký odkaz, kde by byl návod i pro laiky? Pokud možno, krok za krokem a česky? :roll: :roll: :roll: :roll: :rtfm:

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 806
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Telewest » sob 29. čer 2013 10:48:34

nechaj to na frajera/manzela ;-)

@telefon


haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od haffy » sob 29. čer 2013 17:03:45

http://www.youtube.com/watch?v=GxKzO8S1i20 http://www.youtube.com/watch?v=U8ybOZWGE6k http://touchscreen-apps.blogspot.ro/201 ... n-one.html - bod (7.) 4.2.2 Jelly Bean IV130620 oficiálny firmware 1.. Stiahnite si firmware vyššie;
2.. Rozbaľte archív;
3.. Otvorte program RKDevelopTOOL_V1.37 "zložky a spustite" RKandroidtool "
4. Dajte RKM MK802IV Mini PC v režime flash mode ;
5. Teraz je váš počítač by mal informovať vás nové zariadenie sa nachádza, a potom ísť na "Tento počítač" -> "Správca zariadení" a nainštalovať ovládače nájdete v stiahnutom archíve.
6. Po inštalácii ovládača bude RKAndroidTool informovať ste našli RKandroid rock USB a kliknite na tlačidlo "Spustiť" tlačidlo.
:yes:


liliput
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. čer 2013 20:19:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od liliput » sob 29. čer 2013 20:38:53

Potřebovala bych poradit s výběrem nějakého playeru pro Rikomagic MK802 IV. Jako první jsem měla MX Player, jenže všechna videa (v jakémkoliv rozlišení a s jakýmkoliv datovým tokem) se sekala. Zkoušela jsem nainstalovat kodek pro ARMv7. Bezvýsledně. Zkoušela jsem přeinstalovat na VLC Player a to bylo ještě horší. Co s tím? Mám "mašinku" a je mi k ničemu.
Jinak pouštím filmy ze samby přes wifi. Původní Rikomagic III mi přehral cokoli.

Uživatelský avatar

Lusiev
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 29. čer 2013 7:38:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Tablet: RKM MK802 IV

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od Lusiev » stř 03. črc 2013 10:53:18

Ještě bych potřebovala poradit, nějak mě zlobí internet, Wifi signál mě ukazuje sílu, dobrý, ale když třeba pustím aplikaci "obchod play", tak se mě většinou ani nenačte. Objeví se mi tam hlášení, že čas spojení vypršel atd . Navíc mě nejdou ani stahovat větší soubory, vždycky to po chvilce napíše hlášku, stahování se nezdařilo. Myslela jsem si že to vyřeším upgadováním softwaru. Bohužel tyhle problémy setrvávají i po upgrade.

PORADÍ MI NĚKDO PROSÍM CO S TÍM??? :|


haffy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: pát 24. čer 2011 15:35:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: mam

Re: Rikomagic MK802 IV

Příspěvek od haffy » pát 05. črc 2013 5:14:53

Lusiev tak to je velka slabost Rukomagicu. Zla poloha Wi-Fi snimaca v pristroji.

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host