Multimediální centra + mini pcBeelink GT1 TV Box Octa Core

Odpovědět
Uživatelský avatar

martyn27
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 22. čer 2017 15:50:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Beelink GT1 Ultimate

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od martyn27 » úte 20. bře 2018 17:52:32

novy FW je vonku. Skúšal niekto ? ja budem mat čas až cez víkend.

GT1 708NO standrad/ultimate 2G+16G/2G+32G/3G+32G G912/S912(QCA9377)

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=v ... 3Dlastpost





king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » úte 20. bře 2018 18:50:44

Je to verzia distribuovana v 2018/02 ako OTA. Daxsa instalovat cez backup&update..
_________________________
Nexbox A95X 2G/16G; AndroidTV (atvXperience) // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
X96 Max Plus 4G/32G; android 9
Xiaomi Amazfit Bip


Janas1
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 24. bře 2018 19:13:11
Reputace: 0

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od Janas1 » sob 24. bře 2018 19:36:27

Ahoj,
jsem nový majitel této krabičky, a chci k ní dokoupit externí disk. Podle tech. informací je max. velikost 1 TB, prý ale fungují bez problému i disky s větší kapacitou - nevím ale ,jestli jde o 3,5 s ext. zdrojem, nebo 2,5 napájené jen přes USB Beelinku.
Máte někdo vyzkoušenou funkčnost s 2 TB nebo i větším diskem, napájeným jen přes USB ? Pokud ano, napište prosím typ disku a jestli to s ním funguje a není nějaký problém (přehřívání, restarty atd.) Díky.

Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od jaydoo » úte 10. dub 2018 12:45:23

Ako rozchodim MAgio Go, kvoli rootu?
V magisku som dal hide, ale nepomohlo. Na rootnotom mobile mi to funguje.
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » úte 10. dub 2018 13:53:00

Obávam sa, že asi nijak pretože odstrániť (skryť) root pre Magio nestačí, problem je v DRM level (Widevine Level) právach, ale možno sa to podarilo niekomu obísť...
_________________________
Nexbox A95X 2G/16G; AndroidTV (atvXperience) // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
X96 Max Plus 4G/32G; android 9
Xiaomi Amazfit Bip


Uživatelský avatar

jaydoo
Androiďák!
Příspěvky: 347
Registrován: stř 22. úno 2012 14:09:38
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X
Tablet: Asus Nexus 7 32GB 3G 2012

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od jaydoo » pát 13. dub 2018 9:17:27

Ano, máš pravdu, problém je v DRM level.
Ale na Nexuse, kde mám root pomocou Magisku, tak tam mi Magio funguje.
Oneplus 6 9.0.3 > Nexus 5X [ROM] LineageOS 15.1 || Nexus 5 [ROM] LineageOS 14.1 || Beelink GT1 || Sony Android TV KD55XE8596
Sold: SGNote 4, Nexus 4, SGN


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » pát 13. dub 2018 17:47:01

Nexus ma google certifikaciu, nase cinske boxy az na vynimky nie su certifikovane...
_________________________
Nexbox A95X 2G/16G; AndroidTV (atvXperience) // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
X96 Max Plus 4G/32G; android 9
Xiaomi Amazfit Bip


mjozef
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 13. lis 2010 22:31:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od mjozef » čtv 10. kvě 2018 12:57:49

kupil som toto zariadenie
mam doma iMac a chcem sa opytat cez aky soft by som mohol kopirovat subory do tochto zariadenia
a ako mam nastavit aby sa mi zobrazovali skryte subory
dik


mjozef
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 13. lis 2010 22:31:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od mjozef » čtv 10. kvě 2018 16:36:26

uz som to poriesil kopiroval som cez sd kartu
ale este jedna otazka da sa nastavit aby sa po zapnuti rovno skustilo KODI
dik


pajta
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 14. bře 2013 8:34:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung note

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od pajta » čtv 10. kvě 2018 17:17:11

Mám ultimate, 708 NO.
Už vyšla nová verze? Seká se a videa v kodi se kostičkují videa.
Na downgrade na 6 se necítím.

Je nějaký přehrávač místo kodi co přehraje i zvuk a obraz půjde ok než vyjde nová aktualizace.
Děkuji.

Odesláno z mého Redmi 4X    


Uživatelský avatar

martyn27
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 22. čer 2017 15:50:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Beelink GT1 Ultimate

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od martyn27 » ned 13. kvě 2018 18:08:15

Ak by mal niekto z SK zaujem o Beelink GT1 Ultimate 3/32, tak mam na predaj za polovicnu cenu. Prechadzam na Nvidia Shield TV.


b.f.g.
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 25. lis 2010 14:15:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy s

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od b.f.g. » úte 29. kvě 2018 9:31:18

Ahoj, před týdnem jsem koupil tuhle kouzelnou krabičku, ale mám problém s výstupním rozlišením. Ať dělám co dělám, tak z toho nedostanu víc než 1920x1024. Jak teda funguje 4K? Existuje nějaký způsob jak na výstup nastavit libovolné rozlišení (alá windows ovladače u PC)? Mám verzi ultimate 3/32GB, andorid 7.1, aktualizaci SW mi to žádnou nenabízí. Krmím tím monitor, ale to je snad jedno ne?

Uživatelský avatar

Bostra
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: ned 21. zář 2014 0:15:45
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB Android 5.0.2
Tablet: iPad3

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od Bostra » úte 29. kvě 2018 15:49:54

A monitor máš 4K? Co já jsem spozoroval, tak přehrávač nastaví výstup podle nejvyššího rozlišení obrazovky. Já mám televizor 4K a 4K mi na něm jede. Loni jsem měl ještě TV FulHd a tam samozřejmě šlo nejvíce rozlišení FulHd!

­    

LG G2 32GB Android 5.0.2
Beelink GT1 TV Box Octa Core


b.f.g.
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 25. lis 2010 14:15:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy s

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od b.f.g. » stř 30. kvě 2018 6:34:18

Už dlouhou dobu před koupí jsem řešil, co vlastně android umí za rozlišení, mám totiž ultrawide monitor LG 29UM58-P. Android zřejmě jeho nativní rozlišení neumí :( A vůbec, nějaký přehled, jaké rozlišení vlastně "umí" jsem taky nikde nenašel.


milosGT
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 02. říj 2018 14:20:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XiaomiMi4W/16GB

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od milosGT » pon 12. lis 2018 10:10:06

Chcel by som poprosiť o radu.
Pri prehrávaní videa na mojom LCD LG 42LA691S (video ma napr. aj iba 2GB) mi obraz neprehráva plynule, ale trhano.
Skúšal som aj externé disky rôznych značiek a kapacity. Tak isto aj priamo nahrať video do Beelink GT1. Trhá to aj cez stream v KODI alebo SPMC.
Rožné prehrávače Kodi, SPMC, VLC, Movie Player (tam to trhá najmenej, ale tiež je to rušivé pri sledovaní videa).
Keď pripojím Beelink k inému TV (Samsung Plazma cca 10 ročný) tak je to všetko o.k. Myslel som si že je to teda v TV.
Ale keď nahrám video napr. do set-top boxu Dreambox a pripojím na tu moju TV LG, tak to ide plynulo.
Skúšal som aj HDMi káble rôznej dĺžky a kvality. Nemalo to žiadny vplyv.


petr.f77
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 13. lis 2018 10:26:11
Reputace: 0

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od petr.f77 » úte 13. lis 2018 10:33:15

Ahoj,
mám problém se zobrazením stránek v Chrome.
Zobrazení výsledků z Googlu je místy rozmazané.
Rozlišení mám nastavené na 1080 což odpovídá monitoru.


petr.f77
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 13. lis 2018 10:26:11
Reputace: 0

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od petr.f77 » stř 14. lis 2018 11:04:18

Zobrazení v Chrome vyřešeno, stačilo v Chrome zatrhnout "Stránky pro počítač".

Mám v úmyslu používat Beelink místo počítače, zatím testuji, má s tím někdo případně nějaké zkušenosti ?

Chvíli mi trvalo zobrazení dolní lišty: po kliknutí myší a tažením nahoru v dolní části obrazovky.
Klávesa Home : zobrazuje Plochu. Nejde nějak zrušit ???


josfa
Stálý androiďák
Příspěvky: 207
Registrován: pon 12. bře 2012 19:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: samsung Galaxy S7
Tablet: samsung Galaxy tab 10.1 3G
Rom: custom

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od josfa » úte 11. pro 2018 12:23:18

tak Beeling už nikdy
Naposledy upravil(a) josfa dne úte 19. úno 2019 19:53:43, celkem upraveno 1 x.


Condys
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pon 06. říj 2014 13:38:52
Reputace: 0

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od Condys » pát 04. led 2019 11:35:23

Máš pravdu, některé China obchody prodávali verze 2/32 za 3/32 sof.upravené. Za to Beelink nemůže. Asi tak,kupovat u ověřených obchodu :D


michalnet
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: sob 19. bře 2011 16:31:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG D605 Optimus L9 II

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od michalnet » pon 04. úno 2019 8:10:25

Mohu se zeptat dá se nějak zjistit SN když se ze zadní strany krabičky smazalo vevnitř asi nebude nikde že díky.


petrm74
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 25. říj 2018 21:05:57
Reputace: 0

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od petrm74 » ned 15. zář 2019 8:16:18

Omlouvám se, pokud se to tu už řešilo, tak jsem to nenašel.
Koupil jsem tento box, ale omylem bohužel nějakou verzi s nepoužitelným systémem Android TV.
Chci se tedy zeptat, jestli neexistuje nějaká možnost nahradit tento systém normálním Androidem?
Vím, že do těch krabiček lze nějak narvat systém Libre(Open)Elec, ale to mi nepomůže, potřebuji Android.

Předem díky za radu.

Uživatelský avatar

deadlink
Androiďák!
Příspěvky: 597
Registrován: ned 03. úno 2013 20:45:50
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Oneplus 3
Mobil 2 / ROM: Lg G7+ Thiq
Tablet: Lg G Pad
Rom: 6
Bydliště: Jižní Morava

Re: Beelink GT1 TV Box Octa Core

Příspěvek od deadlink » čtv 24. říj 2019 18:17:08

Jestli muzu poradit vsem co maji gt1/ultimate, tak si rozhodne nahrajte originalni firmware tusim ze NO303. Je to android 6 a funguje tady vsechno. Zkousel jsem na mem ultimate snad vsechny softwary, novejsi origo, android, android tv, ale vsude byl nejaky problem. Bud se sekalo rozhrani, nebo nefungovali spravne aplikace. Vzdy jsem vracel zpet starou verzi 303.

­    


Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host