Multimediální centra + mini pcH96 PRO TV Box Octa Core


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » stř 13. úno 2019 16:05:03

Tak na tom jednom subore kde je to urobene na sd kartu sa to pohlo o 1cm dalej a potom dookola restart len neviem ci som to urobil spravne na tu sd kartu..kartu som sformatoval a tie tri subory som nakopiroval na sdcko..
druhy subor cez usb kabel a zase ta ista chyba..
Ale pohli sme sa o 1cm na zelenej ciarocke:))
Gante dik





mrazik
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 31. pro 2013 13:28:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite

Skylink live

Příspěvek od mrazik » sob 02. bře 2019 18:55:01

Mma H96 Max+, nahral jsem firmware co je na predesle strance, vse funguje jak ma, ale na Google Play mi nejde stahnout Skylink Live - pokud se necham presmerovat ze stranek, tak mi na GP hlasi, ze dane zarizeni neni kompatibilni. Lze to nejak obejit ?


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pon 04. bře 2019 11:05:36

No, aplikaci si můžeš stáhnout tady. Zkopíruješ si adresu z google play
a vložíš ji tam, trvalo to asi 3 minuty než to vygenerovalo, ale stáhlo to: taky si můžeš o doplňku Skylink něco přečíst na Kodi:


blade192
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 08. srp 2019 14:16:44
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od blade192 » čtv 08. srp 2019 14:36:58

Ahoj lidi, je možné, že to tu již někdo někdy řešil, ale mám problém s mým H96 Pro+.
Tento box mi normálně funguje až na to, že na HDMI vstupu televize funguje cca max 3 dny, pomůže vždy až restart boxu.
např.: 2 dny se normálně dívám na Kodi na filmy, přepínám běžně mezi TV a HDMI vstupem, ale pak třeba 3, 4 den, chci přepnout na HDMI vstup (HDMI vstup se tváří, že je něco na něm připojené) ale televize se s boxem už nespojí, televizí to není, dělá to i na klasickém monitoru ( dříve to dělalo po každém přepnutí mezi HDMI, TV, pomohl tovární reset) asi to není nic stašného, ale otravuje to pořád chodit k zásuvce. Box mám hozen za televizí, tak aby nebyl ovlivňován ovladačem od televize ( Box bohužel reagoval skoro na vše co jsem udělal na ovladači), ovladač k boxu také nevyužívám, mám k němu připojenou klávesnici a myš.

Myslím si, že jsou o tom už někdy četl, že tam je potřeba dát starší FW, ale nemohu najít.

Parametry boxu:
H96 PRO+
3GB RAM
android: 7.1.2
verze jádra: 3. 14. 29

Díky za rady

Uživatelský avatar

Paja602
Robot
Příspěvky: 709
Registrován: sob 29. bře 2014 8:39:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 5 plus
Rom: Resurrection remix

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Paja602 » čtv 08. srp 2019 14:47:56

Ahoj, co doporučíte za prohlížeč stream cinema na tento box? Asi kodi, že? Mám ho pro malého + youtube pohádky

­    

Redmi 5 plus



king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » pát 09. srp 2019 9:04:26

stream cinema je iba doplnok (addon) k aplikácii/prehliadaču Kodi. Pre plnú funkčnosť doplnku strean cinema je vhodný VIP účet k webshare.cz...
_________________________
Nexbox A95X 2G/16G; AndroidTV (atvXperience) // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
X96 Max Plus 4G/32G; android 9
Xiaomi Amazfit Bip

Uživatelský avatar

Paja602
Robot
Příspěvky: 709
Registrován: sob 29. bře 2014 8:39:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 5 plus
Rom: Resurrection remix

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Paja602 » pát 09. srp 2019 9:07:05

Jj, ten mám. Asi nejlepší instalovat kodi a youtube nechat jako druhou apk.

­    

Redmi 5 plus


Rain
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 15. zář 2018 11:22:53
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Rain » ned 29. pro 2019 11:53:57

Ahoj ,zkoušel jsem nahrát android 9 na H96 max + podle návodu
https://mega.nz/#F!B8gBhAKD!bZHKBR5FhfI ... Q!4lwESY6b
Firmware nahrát jde ale android 9 hlásí hned na začátku fail,nějaká rada.Dík


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » čtv 02. led 2020 22:09:39

Málo informací. Jaký fail ti hlásí? Kdy?
Pokud jsi dodržel návod, mělo by to jet. Většinou lidi dělají chybu v ovladačích.
Buď je špatně nainstalují, nebo je nenainstalují vůbec. Pak se diví. Je nový driver asistent 4.8.


Rain
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 15. zář 2018 11:22:53
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Rain » pát 03. led 2020 10:28:53

Zdravim ,tak již vyřešeno pomohl driver asistent 4.8 a instalace z jiného portu,android 9 nainstalován .

Uživatelský avatar

Paja602
Robot
Příspěvky: 709
Registrován: sob 29. bře 2014 8:39:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 5 plus
Rom: Resurrection remix

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Paja602 » pát 03. led 2020 10:34:55

Pánové, zdravím. Stává se Vám, že se box restartovavá sám od sebe?


Redmi 5 plus


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 03. led 2020 10:57:43

Pokud restartovává sám od sebe znamená to, že se přehřívá!
Bohužel, všechny nové firmware zahřívají strašně moc! Doporučuju nainstalovat firmware:
RK3328_DC_H96_Max+_HS2734_9_20190313.1151
které se jako jediné! tolik nezahřívá! Tedy, skoro vůbec ne! Musí se tam pak zvlášť nainstalovat aktualizace youtube /až po zadání účtu do google!!!!!/,
protože stávající youtube už není funkční a youtube z google play nehraje na ikonu youtube a stojí za ho...Víte za co. :D
Tady je aktualizace youtube pro H96max +:
Spoiler:
pak se normálně spuští ikonou youtube.


A jak správně nastavit box H96Max+:

1. Nainstalovat firmware
Po zapojení boxu se smaže obsah, box vypne, znova zapne a začne instalovat nové firmware. Takže se neděste, že se hned nic neděje!

2. Po úvodní obrazovce kde zvolíte češtinu se objeví menu a jděte hned do Nastavení a vypněte wifi /předpokládám, že máte box přes šňůru/. U těchto boxů je s wifi problém a neustále by vám to vyhledávalo a zpomalovalo box/.

3. Ve stejném Nastavení vypněte Bluetooth!!!
/jinak vám bude neustále vyhledávat zařízení a zpomalovat box/.

4. Nastavení - Datum a čas - zvolte časové pásmo, které odpovídá našemu času - třeba Amsterdam.

5. Čekejte a nechte nainstalovat všechny přednadstavené aplikace.
/klikněte na APPS a vidíte, jak se tam postupně instalují všechny aplikace, poslední je tuším VLC/

6. Odinstalujte nepotřebné aplikace! Nastavení - aplikace - kliknout na aplikaci a dát odinstalovat. Jsou to ty Madobro a podobně. Pokud nemáte Netflix, odinstalujte taky Netflix. Tím hodně očistíte box od zpomalování a zahřívání.

7. Vyplňte účet na google.

8. Nainstalujte vámi požadované aplikace /Kodi a podobně/.


Vše.


Důležité!
Pokud nainstalujete mnou doporučený firmware:
RK3328_DC_H96_Max+_HS2734_9_20190313.1151
tak se nelekejte, že po dalším zapnutí boxu do zásuvky je černá obrazovka.
Mělo by tam být logo H96Max+, ale není. To ovšem vůbec nevadí. Nepanikařte a vydržte, box začne načítat za malou chvíli. Je to taková malá chyba firmware, ale za to, že se box nezahřívá to stojí!


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » sob 11. led 2020 13:52:31

Tak mě se box neukáže ani v jednom z těch programů. Drivery jsem nainstaloval ty verze 4.8. Zkusil jsem všechny porty u noťasu. Správce HW mi hlásí nové zařízení (koprocesor), ale bez driverů. Videonávody jsem dodržel... Testnul jsem to i bez podržení reset tlačítka. Nic...


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 11. led 2020 15:58:35

Ono je to s těmi drivery takové trošku složitější. Nevím proč, ale mě pokaždé drivery windows sám smaže, takže je musím před každou instalací znova nainstalovat. Drivery by se měly chytnout až při instalaci. To znamená, nainstalovat drivery, připojit box přes usb /tady by se měl sám nainstalovat driver usb/, pak postupovat podle návodu. Jakmile by měl začít instalovat firmware, měl by se nainstalovat druhý driver. Možná to pak hodí chybu, takže začít od začátku znova. Pokud se drivery vůbec nechytají, odinstalovat, nainstalovat drivery znova a zkusít instalovat firmware znovu. Pokud se ani tady drivery nechytí, zkusit jiný usb port, popřípadě jiné PC. V desítkách to dělá bordel. V sedmičkách to jde v pohodě. Nevím. Je to třeba zkoušet a nevzdávat to, ale i já mám s něma občas taky velké problémy. :DD
Větší úspěch mám s DriverAssitant_v4.5, než s novým.


djradek
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 25. pro 2013 20:40:21
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: rikomagic mk602 xperia ray

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od djradek » pát 06. bře 2020 14:42:16

Co na těchto boxech vidíte ? Proč nejdete do android tv OS nVidia silhed nebo ostatním které už mají certifikovany android

To byste si i televizi koupili s mobilním operačním systémem ?

Jen tím podporujete vyrábět boxy na použití pár let přitom oficiální android tv má od výrobců aktualizace .. je třeba rozlišovat mobilní dotykový systém v boxech od android tv OS to je úplně jiná pohádka Netflix tam jede v nejvisi kvalitě Dolby digital 5.1 AC3
na těch vašich boxech používáte jen mobilní verzi Netflixu které umožní jen stereo

Gante píše:
ned 07. říj 2018 9:21:00
H96Pro + 3/32 versus H96Max + 4/64

Po delších tahanicích s Gearbest mi tento shop peníze za H96Max+ vrátil /stále jej neprodávají - jen předobjednávky/, objednal jsem ho tudíž na Ali. Přišel rychle.
Rozčarování nastalo hned po spuštění. Soft se sice nainstaloval, ale neustále házel různá chybová hlášení. Hledal jsem firmware.
Je nutné použít jinou ulitku pro nahrání firmware, jelikož se jedná o chip Rockchip /ne Amlogic/. Je s čínskými znaky, ale pokud člověk dodrží návod, je to brnkačka.
Takže jsem tam nahrál poslední firmware a hlášky o zastavení aplikací ustaly. Android 8 není tak svižný jak všichni deklarují. Než se všechno načte, chvilinku to trvá /asi stejně rychle jako u H96Pro+/.
Bluetooth je ve verzi 4/64 nepoužitelný, nebo jsem nepřišel na to, jak ho použít. Nepoužívám, takže mi to nevadí. Ve verzi 4/32 prý není, nevím.
Kodi hraje bez chyby, bez žádného škubnutí. Jen 4K videa se občas mírně škubnou. Videa v doplňku Stream Cinema, se kterými měl android 7 problémy, přehraje v pohodě.
Obraz jsem musel v nastavení mírně doostřit. Nabízí celkem dobrou podporu nastavení obrazu.
Box se hodně zahřívá. Dálkové ovládání není až tak citlivé, takže musíte víckrát mačkat pro požadovanou pozici.
Menu do cz upravit jde /s Netflix kachličkou/, s nahráním jiného menu jsou problémy /nova launcher atd./, některé launchery nahrát jdou v pohodě.
Takže bych v závěru řekl, že tento box je dost těžkopádný, ale pokud vše nastavíte a naučíte se ho používat, jde to.
Podle mě je ovšem H96Pro + lepší! Proto je asi dražší. :D
U H96Pro + se ovšem v poslední době dost často objevuje chyba, že box nejde zapnout dálkovým ovládáním z plného vypnutí. Jedná se o chybu někde ve firmware, protože jen jedno staré firmware
ho zapíná v pohodě a pokud tam nahrajete firmware třeba z Tanixu, taky jde vše v pohodě. Někdo udělal v programování chybu a ostatní to v pozdějších úpravách už jen přebrali. Jen můj názor. Takže, asi tak. :)


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 06. bře 2020 15:20:08

Asi takhle.
Nvidia Shield Tv jsem vyzkoušel. Je pravdou, že je to svižné, ale tím to taky končí! Co zvládne on, zvládne i čínský android box! Že načítá o dvě sekundy déle mi nevadí. Obrazně řečeno.
Pro mé potřeby má Nvidia málo místa. Někdo namítne, že si můžu prostor zvětšit usb nebo ext. diskem, ale jsem zvyklý nahrávat na interní disk.
Pokud se mi Nvidia zkazí, mám po šesti tácech. Pokud se zkazí čínský android box, v té ceně jich můžu mít šest!
Podobně to platí i u TV s androidem. Pokud se mi TV dodrbe, musím dát pryč celou televizi. Pokud se mi dodrbe android box, koupím nový a televize mi zůstává! A k tomu Netflixu. Proč Netflix, když je Stream Cinema? Ale ať si každý zvolí sám co chce.:DD


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5239
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 84
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od xanthor » pát 06. bře 2020 16:36:11

Pokud budeš mít problémy se Shieldem (což je už samo o sobě dost nepravděpodobné), tak ho prostě reklamuješ. Ale souhlasím s tím, že Shield je dost drahý (holt není konkurence) a za ty peníze by mohl mít větší úložiště a ram (ale usb úložiště můžeš nastavit jako vnitřní). Shield je hlavně o software.


pajta
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 14. bře 2013 8:34:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung note

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od pajta » pát 17. dub 2020 9:14:01

Zdravím, mám na zkoušku h96 max rk3318 32/4Gb
. Ale nemůžu rozchodit internet po káblu. V nastavení jsem dal DHCP. Můj vlastní beelink gt1 ultimate mám taky tak nastavený a vše funguje. Kde může být problém. Musí se nastavit IP ručně? Kde najdu její adresu. Už se s tím lámu hlavou třetí den. Děkuji za rady.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 17. dub 2020 19:12:58

Pokud to máš přes kabel, nemusíš nic nastavovat. Mělo by to jet hned bez jakéhokoliv nastavení.

Jinak, kdo má H96Max 3318, je zajímavé ruské dělané firmware - upravený originál.
Je jich teda víc, ale zkusil jsem H96Max_v2a a je dobré. Má jiné boot logo a hlavně, tolik se to nezahřívá. Můžete si o nich přečíst na originálním postu ruského fóra /návod, odkazy, obrázky/: Post od DMSsRU. ;)

P.S. Existuje už i firmware na android 10 /pro 3318/, ale nedoporučuju. Děs a hrůza! Raději zůstaňte u devítky!


r.kunicky@seznam.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. srp 2020 21:30:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 20
Tablet 2 / ROM: huawei T3 10

Re: H96 MAXTV Box Octa Core

Příspěvek od r.kunicky@seznam.cz » pát 07. srp 2020 21:33:07

ahoj , jde nějak vyřešit zapínání tv boxu , musím vypnout ze zdroje , ovladačem to nejde . android 9


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » úte 11. srp 2020 18:58:38

V nastavení boxu je možnost kde je volba, zda se mám box po zmačknutí červeného tlačítka dálkovače vypnout, nebo uspat /je tam tuším ještě restartovat, ale to mi připadá zbytečné/. Stačí nastavit.


r.kunicky@seznam.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. srp 2020 21:30:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 20
Tablet 2 / ROM: huawei T3 10

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od r.kunicky@seznam.cz » úte 11. srp 2020 19:03:37

Gante píše:
úte 11. srp 2020 18:58:38
V nastavení boxu je možnost kde je volba, zda se mám box po zmačknutí červeného tlačítka dálkovače vypnout, nebo uspat /je tam tuším ještě restartovat, ale to mi připadá zbytečné/. Stačí nastavit.
mám nastaveno na off , ale nejde pak zapnout . Musím vypnout a zapnout zdroj


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » stř 12. srp 2020 6:04:57

Tak to máš určitě H96Pro Plus, ne? Tam se tahle chyba vyskytuje často.
Pokud ano, nic s tím nenaděláš. Dá se to vyřešit firmware z Tanixu, ale pak je tam zase jiný launcher. Ale zapíná a vypíná to v pohodě.
Vlastně ne, pokud tam máš android 9, tak to nemůže být H96Pro plus. U jiného typu jsem se s tím ještě nesetkal. Zkus jiné firmware.


r.kunicky@seznam.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. srp 2020 21:30:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 20
Tablet 2 / ROM: huawei T3 10

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od r.kunicky@seznam.cz » stř 12. srp 2020 9:45:42

Firmware z tanix stáhnout pohoda , ale na h96.. to je opruz


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ferys » čtv 13. srp 2020 14:49:42

https://www.h96tvbox.com/content/6-Firmware-upgrade

Zkuste
ferys


Edit by Jumbo78: odkazy nepatří do tagu CODE, ale URL. Nejsme Warez fórum!


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ferys » čtv 13. srp 2020 14:54:15

https://yadi.sk/d/9J-JpwkF3L5SaA
Tady z Jandexu

ferys

Edit by Jumbo78: odkazy nepatří do tagu CODE, ale URL. Nejsme Warez fórum!


r.kunicky@seznam.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. srp 2020 21:30:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 20
Tablet 2 / ROM: huawei T3 10

H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od r.kunicky@seznam.cz » čtv 13. srp 2020 18:57:22

dík za pomoc , pomohl by jsi mi najít odkaz na H96 MAX - RK3318 z jandexu :rtfm:

Edit by Jumbo78: smazaná zbytečná citace


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ferys » čtv 13. srp 2020 22:00:11

https://cloud.mail.ru/public/8VJx/xN9fewQ7F/Firmware/
Ja ten TV Box nemam.Myslim ze to to je ono

ferys


Jumbo ok nevsiml jsem si

ferys


r.kunicky@seznam.cz
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 07. srp 2020 21:30:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: honor 20
Tablet 2 / ROM: huawei T3 10

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od r.kunicky@seznam.cz » sob 15. srp 2020 13:30:12

díky za pomoc ..stahuji .. snad to projde :D

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host