Multimediální centra + mini pcAndroid BOX na Kodi

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » ned 25. lis 2018 10:20:29

Ahoj potrebuji poradit jaky box na kodi.Koupil jsem tv sony 65xe9005 a nahral jsem do ni kodi,ale tv neumi ani pres arc hdmi dat 5.1 zvuk dle vyjadreni sony to podporuje jen jejich predinstalovane jako netfix...Takze chci koupit box ktery by byl stabylni a fungoval pri zapojeni do av reciveru 5.1 a umel co nejvic formatu. Cena kolem 2000kc.Moc dekuji





Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od Gante » ned 25. lis 2018 23:07:59

Nikdo?
To ti splní jakýkoliv android box. Každý samozřejmě chválí ten svůj. :D
Taky má každý své mouchy. Pokud to chceš na Stream Cinema, či Sosáč, je třeba si dávat pozor na verzi androidu.
Android 7 /bohužel/ nepřehraje všechny formáty. Je tam nějaká chyba, kterou doposud neodstranili. Takže buď android 8, nebo 6. Starší už ne.
Jsou už i první boxy s androidem 9, ale ty ještě nemám odzkoušené.
Lepší je samozřejmě s větší pamětí a místem. Android 1/8 nebo 2/16 bych už nebral.
Ideálně je 4/64 /pokud na tom chceš i nahrávat/, ale i 3/32 je dobrá volba. Značka není až tak podstatná, ono je to všechno na jedno brdo. :DD

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od kralovicek » ned 25. lis 2018 23:18:38

Mrkni na kodi fórum, sám bych vybíral soc na který lze flashnout libreelec.


Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » pon 26. lis 2018 18:56:08

Diky za odpovedi.Koukal jsem po boxech s androidem 8 a skoro nic jsem nenasel.Ty co maji android 7 napr.TV Box H96 MAX H2 RK3328 4/32GB Android 7.1 ty se nebudou aktualizovat na osmicku?

Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1882
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od peta809 » pon 26. lis 2018 18:58:45

Málokterý Android Box byl někdy aktualizován.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ


Uživatelský avatar

policak
Droid
Příspěvky: 1306
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 69
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od policak » pon 26. lis 2018 23:18:14

Tak jde ti o funkčnost, nebo chceš honit nad nejnovější verzí Androidu? V tom případě mi nějak uniká smysl, protože to s tou funkcionalitou nijak nesouvisí.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » úte 27. lis 2018 5:31:11

Jde mi hlavně o funkčnost. Gante
psal ze na androidu 7 jsou problémy tak jsem koukal po 8.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od Gante » úte 27. lis 2018 7:28:45

Těch boxů je strašná spousta, stačí to jen projít:


Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » úte 27. lis 2018 8:53:14

To vím proto jsem chtěl doporučit nějaký prověřený co mají doma a chodí

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11242
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od Jumbo78 » úte 27. lis 2018 13:10:25

Já jedu spokojeně na BeeLink GT1.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od king555 » úte 27. lis 2018 15:04:44

Mam niekolko tv boxov, vsetky bezia na 7.1.2 a ziaden problem....(CPU S905X a S912)
_________________________
Nexbox A95X 2G/16G; AndroidTV (atvXperience) // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
X96 Max Plus 4G/32G; android 9
Xiaomi Amazfit Bip


Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » úte 27. lis 2018 16:57:28


Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1882
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od peta809 » úte 27. lis 2018 19:10:22

Řekl bych, že je to fuk. Jestli chceš větší vnitřní paměť tak ten druhý. Jinak je to podle mě jedno.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ

Uživatelský avatar

policak
Droid
Příspěvky: 1306
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 69
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od policak » úte 27. lis 2018 23:51:37

I můj obstarožní box od Sencoru s 1 GB RAM zvládne v Kodi 4K, HDR a DTS zvuk. Opravdu není moc co řešit. Víc už výkon sestavy ovlivní kvalita kabelů a rychlost síťového úložiště.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » stř 28. lis 2018 9:25:45

Ještě takový dotaz oni všechny boxy co mají 4k neumí zvuk 5.1? Jen některé? A jak to poznám. Ten H96 třeba nemá optiku má jen AV výstup

Uživatelský avatar

policak
Droid
Příspěvky: 1306
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 69
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od policak » stř 28. lis 2018 10:21:11

Já u nějv popisu jasně vidím mezi výstupy optical.
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.


Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » stř 28. lis 2018 12:18:27

A jo už to taky vidím ale na tom obrázku co popisují box tak není. Už se v tom začínám stracet chci jen aby mi šlo pustit plynule filmy 5.1 z kodi nic víc od toho nechci

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od kralovicek » stř 28. lis 2018 13:00:51

jak jsem psal výše, hledej zde:
http://www.xbmc-kodi.cz/forum-hw-ostatni


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ferys » čtv 29. lis 2018 14:52:46



Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » čtv 29. lis 2018 17:23:27

A ten umi 5.1 zvuk?A vsude jsem koukal pisi ze ma optiku ale v popisku na obrazku nikde neni


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ferys » čtv 29. lis 2018 18:24:33



Autor tohoto vlákna
ppazda
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 06. srp 2013 15:28:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung gt-s5830i

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ppazda » čtv 29. lis 2018 18:45:19



ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ferys » čtv 29. lis 2018 19:03:40

Supports MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg and programmable with 7.1/5.1 down-mixing

- Built-in serial digital audio SPDIF/IEC958 input/output and PCM input/output

- Built-in TDM/PCM/I2S ports with TDM/PCM mode up to 384kHz x32bits x 8ch or 96kHz x 32bits x 32ch and I2S mode up to 384kHz x 32bits x 8ch
- Digital microphone PDM input with programmable CIC, LPF & HPF, support up to 8 DMICs
- Built-in stereo audio DAC
- Supports concurrent dual audio stereo channel output with combination of analog+PCM or I2S+PCM

Ja tomu moc nerozumim.Nasel jsem jeste toto.
Opticky vystup to nema.Jedine asi pres HDMI.
ferys


honzajs
Androiďák!
Příspěvky: 422
Registrován: stř 19. led 2011 8:36:02
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: ZTE V5 RedBull_HONOR 9_UMIDIGI Crystal
Mobil 2 / ROM: Elephone P10C, NEXUS S
Kontaktovat uživatele:

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od honzajs » pát 30. lis 2018 7:39:03

Mám tento https://www.geekbuying.com/item/H96-MAX ... 03752.html
Jede celkem v pohodě, optický cýstup nemá, dává to přes HDMI. Má USB3 + pár dalších USB slotů 2.0. Má čtečku na kartu mSD.
Další předností je to, že má DO , které je schopné naučit se částečne ovládat televiz/receiver, nebo co do toho nablikáš.
Jinak je na prodej, dále SZ. Měl jsem ho na vyzkoušení a nakonec jsem koupil SHIELD TV. :facepalm:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od Gante » pát 30. lis 2018 12:17:55

Ferys, prosím tě, až ho dostaneš ten H96 Max X2, mohl bys mi pak vytáhnout launcher? /System/app/launcher/.
;) Docela se mi líbí a upravil bych si ho do svého Max+. Dík.


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ferys » pát 30. lis 2018 14:32:37

@Gante :Jo urcite se domluvime,ale bude pod stromeckem tak musim pockat.O tom laucheru psali na serveru Lupa.cz neco o soudu a autorskych pravech.

@Honzajs:Jo jo taky jsem se dival,s tou lan 100m to podelali i u me.Ten SHIELD TV uz nikde neni.Alza ho vyprodala ve sleve.Ja se na neho dival pred měsicem a to byl jeste drahy.Spekuluje se ze bude nejaka novinka.Taky jsem ho chtel.

ferys
Naposledy upravil(a) ferys dne pát 30. lis 2018 14:48:53, celkem upraveno 1 x.


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od ferys » pát 30. lis 2018 14:36:02

Za zmínku ještě stojí, že výrobci v souvislosti se soudními procesy, vedenými kvůli kauze doplňků pro Kodi, raději z hlavní stránky přímý vstup do Kodi odstranili a na jeho místo přestěhovali dlaždici se vstupem do Netflixu.

https://www.lupa.cz/clanky/dvojice-tele ... m-android/

Tady to je.
ferys


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: Android BOX na Kodi

Příspěvek od Gante » pát 30. lis 2018 15:43:22

Ferys, dík.
Ten původní launcher s Kodi tu mám v H96 příspěvcích ke stažení. Je pro H96 Pro Plus, ale na Max plus nejde, jiné kódování.
Až ten tvůj dorazí, můžu ti ten tvůj počeštit když budu dělat pro ten svůj.
Shield TV už je zbytečnost, alespoň pro mě. Za ty prachy bys měl pět boxů z Číny, které umí v základě prakticky to samé. ;)

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host