Multimediální centra + mini pcMX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
alexikarmani
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 19. říj 2016 19:20:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S6 edge Nomble Rom NN5
Rom: Nomble NN5.1

MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od alexikarmani » čtv 31. led 2019 13:10:41

Dobrý den chtěl bych si pořídit Android box a uvažuji o MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť.Chci se zeptat zda mě půjde přes Wifi aplikace Skylink TV live bez problémů?Má někdo zkušenosti s tímto boxem?Děkuji





sinco
Droid
Příspěvky: 2172
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od sinco » čtv 31. led 2019 13:50:19

Box nevlastním, výkonem určitě v pohodě. Jen si zjisti zda box nemá root a pokud má tak jestli to nebude vadit té aplikaci.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9

Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1882
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od peta809 » čtv 31. led 2019 15:29:23

Vypadá opravdu dobře, taky jsem o něm začal přemýšlet: https://bit.ly/2SlcO7e
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ


Autor tohoto vlákna
alexikarmani
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: stř 19. říj 2016 19:20:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S6 edge Nomble Rom NN5
Rom: Nomble NN5.1

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od alexikarmani » čtv 31. led 2019 19:36:46

Chtěl bych hlavně vědět zda půjde Skylink ovládat pomocí ovladače nebo zda musím k tomu mít myš.Jinak se jedná o verzi MX10 RK3328 Android 7.1.2 TV Box


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 81
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od Gante » pát 01. úno 2019 11:12:56

Obecně:
U android boxu /jakéhokoliv/ ti nikdy nepůjde žádná aplikace přes wifi moc dobře!
Jedině přes šňůru etrhnet ti půjde na sto procent.


Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1882
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od peta809 » pát 01. úno 2019 11:52:45

Tady to vylepšuje ten 5 GHz přijímač.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od ferys » pát 01. úno 2019 13:31:08

Ja mam H96Max x2 4/64Gb s wifi 5Ghz a je to tragedie.A to mam krabicku 1m o routeru.
Tak jedu pres ethernet.Uz uvazuji ze ji otevru a zkusim dat antenu.
ferys


Ten Vas box nema AC Wifi!!

Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1882
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od peta809 » pát 01. úno 2019 13:41:55

Já jedu od začátku co tyhle boxy mám přes ethernet a nemůžu si stěžovat. Pevný je pevný.
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od ferys » pát 01. úno 2019 15:06:03

Ja jen ze jsi psal,ze ma wifi 5G.
A ethernet jen 100M coz je take slabe. Nas-router pres lan 30-40Mb a vice.H96maxX2-router 7-8Mb.
Nas je seagate 1G port ethernet.
H96maxX2 je 100Mb port ethernet.
Router 4 porty 1G.
Tak uz bych vzal neco s gigabitovym ethernetem.Jestli mas router s gigabitovymi porty.
ferys

Uživatelský avatar

peta809
Droid
Příspěvky: 1882
Registrován: sob 03. zář 2011 9:03:46
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9
Twitter: @KoumiCZ
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: MX10 TV Box. - 4GB RAM, 32GB paměť

Příspěvek od peta809 » pon 25. úno 2019 23:05:45

Tak jsem si ho pořídil a jsem zklamaný. Zjistil jsem, že neumí vypnout USB, takže HDD furt běží i když je MMC vypnuté :x
Pomohla ti moje rada, tip či odpověď? Chceš mi poděkovat? Ano? Učiň tak prosím pomocí palce nahoru.
Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo.
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/KoumiCZ

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host