Příspěvek
od Lektor » stř 17. srp 2011 22:15:25
Na Marketu: Budík Extreme Free, jo takhle se to jmenuje. Splňuje všechno shora napsané, je spolehlivý a má ještě minutku. Má i Widget. Večer se nařídí, zapne se mód V letadle. Mám to vyzkoušené večer 100% baterie, ráno zas 100%. Tím padl poslední argument proti Wilfiru S, a to že neumí budit ve vypnutém stavu, takhle se to samo vyřešilo. Škoda, že o tom v recenzích nepíšou, nebo tam píšou lidi co mají mobil jeden den.
Na jiném místě se zde píše velmi stručně o buzení rádiem. Aby rádio hrálo musí mít místo antény zapojená sluchátka, nebo jak já to mám "utržené sluchátko" ale je to konektor 3,5 a kus drátu (50 cm) z bývalých sluchátek, pak to hraje na reproduktor, u Wildfiru S dost slabě. Není třeba být připojen na Internet.
Na Marketu je zdarma TuneIn Radio (není tam malé el, ale velké I), což je internetové rádio, takže hraje bez antény (sluchátek) rovnou na reproduktor, silně a všechny světové stanice. Widget je jednořádkový, ale přes celou šířku obrazovky. Musí být holt zapnutý Internet. Je tam budík, docela dobrý a pokud máte zapnutý mobil i v noci a na Internetu, tak ráno opravdu začne hrát.