ProduktivitaJorte na různých mobilech s různými položkami!!!

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Maty2822
Stálý androiďák

Jorte na různých mobilech s různými položkami!!!

Příspěvek od Maty2822 » sob 01. led 2011 19:15:00

Ahoj, celou dobu jsem se divil, proč tu všichni tolik chválíte Jorte, když se u něj ani nedá nastavit opakování události a vlastní upomínka a před chvílí jsem si pujčil tátův mobil (LG Optimus One) a koukám, že když u něj když dám novou událost, tak tam má položky: Co, Důležitý, Splněný, Od, Do, Celý den a potom Ukázat podrobnosti a v těch se objeví to nejdůležitější: Opakování a Připomenutí. Já na HTC Desire dám novou událost a tam mám: Nadpis, Od, Do, Kde, Stav, Poznámka a tím to končí :( Teď uznávám, že Jorte je asi nejlepší kalendář, ale na Desire absolutně nepoužitelnej, když nemá tyhle 2 položky. Trochu doufám, že mi někdo řekne jak jsem blbej, že jsem si něčeho nevšiml... :)
Lenovo P780

Crozz
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG G Flex 2

Re: Jorte na různých mobilech s různými položkami!!!

Příspěvek od Crozz » ned 02. led 2011 8:15:29

ja mam Desire taky a mam opakovani i pripomenuti, nepises na jaky jedes ROM, ale nedivil bych se, ze mas oficial Froyo se Sense a ta to muze omezovat, pac ja mam ted ROM CM 6.1 a muzu si dovolit mnohem vic nez v original ROM, napr. menit velikost Widgetu...
LG G2, LG G PAD 8.3

Autor tohoto vlákna
Maty2822
Stálý androiďák

Příspěvek od Maty2822 » ned 02. led 2011 9:55:32

Tak už jsem na to asi přišel, když jsem ve "vybrat kalendář" nastavil Google kalendář, tak semi tam to opakování objevilo, ale zase mi nejdou teď mazat události :( Napíše mi to "Synchronizace není kompletní Zkuste to prosím později" Takže jeden problém se vyřešil, ale je tu další :(

EDIT: žádný root nemám
Lenovo P780

Starbuck
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: SG S6 + SG4 LTE

Příspěvek od Starbuck » čtv 20. led 2011 9:51:01

No já jsem teď tento problém řešil po synchronizaci přes HTC Sync a v Jorte to vůbec nešlo. Takže jsem zaplnul defaultní kalendář a tam to šlo bez problémů. Proč, nevím.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“