ProduktivitaTasker vs Locale vs Setting Profiles

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Krampusak
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010 [Vibe X3 Lite]
Mobil 2 / ROM: LG G2

Tasker vs Locale vs Setting Profiles

Příspěvek od Krampusak » sob 12. úno 2011 7:28:58

Rád bych si pořídil jeden z těchto programů - Tasker, Locale, Setting Profiles - v placené verzi a chtěl bych poradit, který je dle vás nejlepší.
Požadavky mám relativně vysoké a nebráním se trochu složitějšímu ovládání. Jinými slovy, nepotřebuji jednoduchý program s pár funkcemi, ale klidně se prokoušu složitější variantou, hlavně aby ty možnosti byly "neomezené".
Zkušenosti s Taskerem se tady dají najít a vypadá zajímavě, nerad bych se ale ukvapil a nechám si od zkušených poradit, který z této trojice (případně jiný ekvivalent) je nejvhodnější.
Mám vyzkoušeno Setting Profiles Lite, ale vzhledem k omezení Lite verze se nedá o moc zkušenostech mluvit. Co se mi ale na tomto programu líbí, nežere nijak baterie (aspoň jsem to nezaznamenal), takže tohle je vlastně jedna z podstatných vlastností, kterou by tento program měl mít. Musí nechat telefon usnout a nezatěžovat tak zbytečně baterii.
Díky za rady

Jephy
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Tasker vs Locale vs Setting Profiles

Příspěvek od Jephy » sob 12. úno 2011 8:48:26

Možná by bylo lepší, kdybys napsal, co přesně po takovém programu požaduješ. Já používám Locale a nemůžu si ho vynachválit. Zde je o něm obsáhlé pojednání: http://www.svetandroida.cz/locale-intel ... oid-201102

Autor tohoto vlákna
Krampusak
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010 [Vibe X3 Lite]
Mobil 2 / ROM: LG G2

Příspěvek od Krampusak » sob 12. úno 2011 9:01:22

Jo, tohle jsem četl.
Řekl bych, že jsou všechny ty programy dost podobný na to, aby bylo jasný, co od nich očekávám. Vzhledem k tomu, že je ale dostatečně neznám a netuším jaký všechny možnosti skrývají, nedokážu to zatím blíže specifikovat.
Určitě by neměli být náročný na baterii. Využívat je chci k automatickým změnám profilů a to ne jen zvuku, ale nastavení by mělo být obsáhlejší. Dle polohy telefonu nastavit vše jak potřebuju, například v práci, doma, na cestách... Pokud připojím sluchátka, spustit rovnou zadaný přehrávač a další klasické věci, co tenhle program nabízí + možnost si vymyslet sám.
Je mi jasný, že pokud někdo používá jen jeden z nich a nikdy netestoval jiný, nemůže srovnávat a pravděpodobně bude "doporučovat" zrovna ten svůj program.
Mě by spíš zajímala rada od toho, kdo využil alespoň dva z nich a je schopen říci výhody případně nevýhody jednoho oproti druhému

elpresidento
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elpresidento » pon 14. úno 2011 8:35:44

Já jich zkoušel když jsem vybíral několik a nakonec jsem skončil u Taskera, hlavně proto že je hodně variabilní a profily si nastavím přesně podle mých potřeb. Na co si vzpomeneš, to již Tasker umí a pokud tě opravdu napadne něco navíc, nejspíše to najdeš na todo listu. Jedná se o takové jednoduché programovací prostředí, používání cyklů, podmínek, proměnných...
Luděk Melichar - OsmAnd.cz

hfx9
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Příspěvek od hfx9 » čtv 03. bře 2011 10:46:33

Tato otazka je strasne subjektivni, ja zkousel tasker, locale i settingsprofile a jen kvuli subjektivnimu pocitu z ovladani jsem skoncil u Locale.

Takze odpoved bude znit, vyzkousej na tyden kazdy z nich a pak se rozhodni.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“