ProduktivitaWallet

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD
Twitter: biokys
Kontaktovat uživatele:

Wallet

Příspěvek od biokys » pon 06. čer 2011 8:49:00

Ahoj, vytvořil jsem toto vlákno, jako reakci na release nové verze aplikace Wallet v1.3 (podobné vlákno již existuje, týká se však primárně již neexistující aplikace eWallet). Aplikace je určena k pokročilému trekování příimů/výdajů a vedení osobního účetnictví. Veškerou funkcionalitu naleznete na našich stránkách, které jsou zmíněné níže.

Seznam změn ve verzi 1.3
  • Možnost evidovat záruční doby u nakoupeného zboží - při zadávání nového záznamu, klikneme na "Rozšířené" a vybereme počet měsíců trvání záruky. Vizualizaci záruky poté najdeme v sekci "Utility", přístupné z hlavního menu
  • Možnost vytvořit si 1 a více nákupních lístků (tento lístek je poté vygenerován jako útrata, kde jednotlivé položky jsou vloženy do popisu)
  • Možnost přidání více widgetů, kdy každý patří k jinému účtu
  • Změna designu widgetu (odklon od Sense)
  • Přepracována hlavní nabídka
  • Bylo také opraveno několik bugů
Aplikaci můžete najít na marketu pod názvem Wallet, nebo stáhnout z web marketu: https://market.android.com/details?id=c ... ion.wallet
Stránky projektu: http://www.walletapp.net/

Rádi bychom slyšeli Vaše reakce, podněty, či kritiku na nově přidané funkce.

UPDATE
Verze 1.8 na marketu po velkem redesignu. Doufame, ze se bude libit!

Díky
Honza
Naposledy upravil(a) biokys dne pát 13. led 2012 11:31:50, celkem upraveno 3 x.
HTC G1 (root), Desire HD (official)

Wallet - evidence příjmů, výdajů, záruk, dluhů, atd...

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Re: Wallet

Příspěvek od radegast » pon 06. čer 2011 11:45:24

Tak jsem si aplikaci stáhnul a zkoumám ji.
Proč, když se chci podívat (zatím) co se skrývá pod položkou "Zakoupení plné verze" a "Aktivace plné verze", jsem nucen nastavit "Zálohování na server" ?
Bez zálohy na server se nedá žít?
A dále v "Zálohování" vidím, že "Automatické zálohování" lze pouze nastavit u "Zálohování na server".
Stejně automatickou zálohu, ale na SD kartu nastavit nelze?

Aplikace má widget, stejně tak má možnost přesunout na SD kartu.
To se ale mírně vylučuje, páč toto přináší komplikace. Všichni víme jakou, po odpojení a připojení karty se ne vždy widget zpátky načte atd.
Nejsem programátor, ale vím, že i na toto je řešení. Takový PowerAMP lze na SD kartu přesunout a právě kvůli tomu je i malinká aplikace "PowerAMP Widget", která tuto komplikaci odstraňuje.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » pon 06. čer 2011 14:06:47

Ahoj, aby se dala zakoupit licence pro aplikaci wallet, musi aplikace vedet, kdo si ji kupuje. Coz je dobre i pro pripad pozdejsi reinstalace aplikace. Pokud tedy nastavis email pro ukladani na server, neznamena to, ze se aplikace uklada na server. Tento email je ale pouzit jako identifikator pro platbu. Pokud kdykoliv v budoucnu znovu aplikaci nainstalujes, a pozadas o aktivaci, server je dotazan timto emailem.
Ano ukladani na SD kartu je pouze manualni.
Problem s widgetem se da vyresit tak, ze uzivatel aplikaci necha v pameti telefonu. Zalezi na libovuli uzivatele. Widget je spise stale ve stadiu BETA. Budeme toto dale resit

Honza

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » pon 06. čer 2011 19:36:06

biokys píše:Ano ukladani na SD kartu je pouze manualni.
Je reálná možnost aby byla automatická?
biokys píše:Problem s widgetem se da vyresit tak, ze uzivatel aplikaci necha v pameti telefonu. Zalezi na libovuli uzivatele. Widget je spise stale ve stadiu BETA. Budeme toto dale resit
Na kartu se přesouvá kvůli místa pro aplikace. Takže bylo by OK, kdyby šla přesunout a nebyl problém s widgetem.

Zbytku rozumím :yes: .
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » úte 21. čer 2011 8:01:58

radegast píše:
biokys píše:Ano ukladani na SD kartu je pouze manualni.
Je reálná možnost aby byla automatická?
Je realna, divim se, ze nas to nenapadlo. Bude to implmentovano v nejake dalsi verzi. Diky za podnet.
radegast píše:
biokys píše:Problem s widgetem se da vyresit tak, ze uzivatel aplikaci necha v pameti telefonu. Zalezi na libovuli uzivatele. Widget je spise stale ve stadiu BETA. Budeme toto dale resit
Na kartu se přesouvá kvůli místa pro aplikace. Takže bylo by OK, kdyby šla přesunout a nebyl problém s widgetem.
Priznam se, ze o problemu s widgetem, kdyz je aplikace na SD karte, jsem slysel poprve od tebe. Budu se tedy snazit tento nesvar nejak obejit. ;-)

Honza

Desadi
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC desire Z

Příspěvek od Desadi » stř 10. srp 2011 18:41:55

zdravim,
prave som si stiahla wallet, zatial vypada ze je to ta najlepsia moznost na spravu os.financii, akurat mi tam chyba moznost zdielania, alebo som ho len neobjavila? Dakujem za odpoved.

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » sob 13. srp 2011 21:39:22

Na sdileni mezi vice zarizenimi pracujeme. Bude dostupne ve verzi 2.0, jijiz soucasti bude i "zatim" jednoduche webove rozhrani. Jsme radi, ze se aplikace libi. ;-)

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » sob 13. srp 2011 21:41:31

Na marketu je jiz nekolik dni Wallet v1.5, ktery pridava podporu hashtagu, coz je funkce prevzata z popularniho Twitteru a prizpusobena Walletu. Pomuze v kategorizaci a lepsimu vyhledavani mezi zaznamy. Doufame, ze se bude libit ;-)

Honza

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » úte 15. lis 2011 13:05:29

Tak jsme se prehoupli do verze 1.7, ktera nyni obsahuje podporu Hlidani Rozpoctu (Budgetu). Nyni pracujeme na webovem rozhrani umoznujici obousmernou synchronizaci a sdileni mezi vice lidmi.

H.

jirmond
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Příspěvek od jirmond » čtv 12. led 2012 1:01:24

Zdravím, předně musím program pochválit, opravdu se povedl. Má pro mne celkem dost využitelných funkcí a řadu výhod oproti jiným. Nicméně jednu až dvě funkce postrádám.

1. Předně by se mi hodila funkce "rozdělit částku". Prakticky to je využitelné třeba každý měsíc u placení SIPA přes účet, kde je více položek najednou. Na účtu by byla zapsána jedna položka, která by se dala rozbalit a po rozbalení by se ukázaly dalši položky, které by se daly zařadit jednotlivě každá pod jinou kategorii - např. platba za plyn, platba za elektřinu, platba za interner atd.

2. Taky by nebylo špatné přidat položku "Příjemce" a samozřejmě nechat podle něj i dělat reporty. V praxi rovněž hojně využíváno (tedy alespoň v mém případě).

3. A nakonec možnost v kategoriích přidat i podkategorie.

Jsou to jen mé postřehy, které by v mém případě, pokud by byly, program dotáhly k perfektnosti.

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » pát 13. led 2012 11:26:40

Predne diky za pochvalu. Snazime se mit nejlepsi financni aplikaci na marketu ;-).

Ad 1. nevim zda by tato funkce zbytecne nekomplikovala prehled v aplikaci. Jste prvni, kdo toto pozaduje. Neslo by toto vyresit napriklad zavedenim specialnich hashtagu?

Ad 2.Myslim, ze odpovim podobne jako v bode 1. Doporucuji zavest vhodny hashtag.

Nasi snahou je dat uzivatelum k dispozici funkcemi nabitou aplikaci, ale na druhe strane nesmi byti mnozstvi funkci v rozporu s jednoduchosti a inuitivnosti. ;-)
jirmond píše:Zdravím, předně musím program pochválit, opravdu se povedl. Má pro mne celkem dost využitelných funkcí a řadu výhod oproti jiným. Nicméně jednu až dvě funkce postrádám.

1. Předně by se mi hodila funkce "rozdělit částku". Prakticky to je využitelné třeba každý měsíc u placení SIPA přes účet, kde je více položek najednou. Na účtu by byla zapsána jedna položka, která by se dala rozbalit a po rozbalení by se ukázaly dalši položky, které by se daly zařadit jednotlivě každá pod jinou kategorii - např. platba za plyn, platba za elektřinu, platba za interner atd.

2. Taky by nebylo špatné přidat položku "Příjemce" a samozřejmě nechat podle něj i dělat reporty. V praxi rovněž hojně využíváno (tedy alespoň v mém případě).

3. A nakonec možnost v kategoriích přidat i podkategorie.

Jsou to jen mé postřehy, které by v mém případě, pokud by byly, program dotáhly k perfektnosti.

jkf88
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od jkf88 » čtv 02. úno 2012 17:39:09

Zdravím, měl bych dotaz na autora aplikace Wallet. Aplikace se mi moc libí, ale měl bych námět na úpravu.

1. Nešlo by přidat v Záznamy > Seznam (filtr Vše + Všechny účty) v jednotlivých řádcích se záznamy přidat do každého informaci z jakého účtu to bylo placeno? Tato informace mi tam citelně chybí. Možná, že to někde v nastavení je a jen jsem to přehlédnul. V tom případě se omlouvám za zbytečný dotaz.

2. (Můj účet) <výchozí> ten se asi přejmenovat nedá třeba na "Hotovost"?

3. Export záznamů v csv jak jsem pochopil, tak jde pouze přes uložení na server a vrácení reportu mailem. Mám totiž v PC vlastní jednoduché účetnictví vytvořené v db programu a řeším import základních dat z Wallet do PC a tohoto programu. Je nějaký důvod proč to nejde přímo z aplikace?

Děkuji za případnou odezvu.
JKf.

cybern
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Příspěvek od cybern » úte 07. úno 2012 10:40:24

Z neznámého důvodu mi nejde z marketu aninstalovat. Mám tam dva profily pro svůj telefon V845 - jeden se stock firmwarem a aktuální s cyanogenem 7.2. Ten stock mi hlásí, že instalace je možná, ten s CM zůstává šedivý. Nevíte čím to může být? Aplikaci bych chtěl vyzkoušet, ale bohužel nemůžu :(

kristule
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Re: Wallet cizí měna

Příspěvek od kristule » pát 02. bře 2012 11:17:30

Předně bych chtěla pochválit tuto super aplikaci :DD

a hned mám dotaz,nakupuji i v polsku a když si zadávám jednotlivé položky z nákupního lístku tak by se mi vážně hodilo,to přidávat v zlotejch,abych nemusela jednotlivé položky přepočítávat. I jsem našla ,že se měna přidat dá a polskej zlotej tam je,ale když ho chci přidat tedy kolik je jeden zlotej korun,tak vyjde desetinné číslo,které mi tam zaboha nejde narvat. Kde prosím dělám chybu :oops:

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Re: Wallet cizí měna

Příspěvek od biokys » sob 03. bře 2012 15:03:33

kristule píše:Předně bych chtěla pochválit tuto super aplikaci :DD

a hned mám dotaz,nakupuji i v polsku a když si zadávám jednotlivé položky z nákupního lístku tak by se mi vážně hodilo,to přidávat v zlotejch,abych nemusela jednotlivé položky přepočítávat. I jsem našla ,že se měna přidat dá a polskej zlotej tam je,ale když ho chci přidat tedy kolik je jeden zlotej korun,tak vyjde desetinné číslo,které mi tam zaboha nejde narvat. Kde prosím dělám chybu :oops:
Zdravim,
zkousela jste jako oddelovac desetinneho cisla pouzit tecku, nebo carku? Zkousim to na svem telefonu a normalne funguje. ;-)

Jinak diky za pochvalu.

Honza

kristule
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Příspěvek od kristule » sob 03. bře 2012 18:50:42

hm tak už se mi to povedlo,chyba byla jako vždycky mezi filií a tričkem :oops:

Jurajs_89
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2 + Samsung Galaxy S III mini
Rom: 4.1.2 STOCK

Příspěvek od Jurajs_89 » sob 12. led 2013 11:32:01

Dovolil bych si to tu trošičku oprášit.

Včera jsem si stáhl tuto app, a zatím musím říct, že se mi docela líbí, všem narazil jsem na jeden problém.
Díky tomu, že často jezdím do Německa, používám tedy i €, které jsem si přidal do měn, ovšem nevím, jaký tomu mám nastavit kurz. Dnes jsem měnil za kurz 25,6, ovšem pak to vypíše "Kurz 25,6 € = 1 CZK". Což přece není pravda, za 1 € mám 25,6 Kč.
Dále bych pak měl dotaz. Je možné, aby mi pak app ukazovala platbu v € a zároveň mi ukázala cenu v KČ?

guldy
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 - I9505
Rom: CyanogenMod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od guldy » stř 27. bře 2013 13:11:48

škoda že se k tomu nedá přistupovat i na PC... nevím jak ostatním ale mě by s to hodilo...
Mobil : Nexus 4
Tablet: Nexus 7 (2012)

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » pon 13. kvě 2013 22:37:50

Ahoj, blizi se vypusteni Wallet 2.0. Zmen je habadej. Kdyby nekdo chtel BETAtestovat, tak piste sem: info@walletapp.net

Diky
Honza ;-)

Jurajs_89
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2 + Samsung Galaxy S III mini
Rom: 4.1.2 STOCK

Příspěvek od Jurajs_89 » úte 14. kvě 2013 7:53:38

Už na to čekám, a těším se :) .

Autor tohoto vlákna
biokys
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biokys » úte 28. kvě 2013 7:46:54

verejne beta testovani vice info zde: https://plus.google.com/communities/110 ... 8835807351

Twiztid
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III root
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twiztid » čtv 12. úno 2015 5:18:06

Zdravím napíšu tu asi po delší době snad se dočkáme reakce. Aplikace se mi líbilo ale mám dvě připomínky. Jedna se týkající když jsem měl jeden účet přidal jsem druhy přítelkyně a chtěl jsem převést nějakého platby kterém byli zapsaného na druhý účet ale mel jsem tam jen převod ale už tam nebylo jestli to byli potraviny a celkového už nešlo stimuluje moc upravovat a třeba s prvního účtu to smazat když jsem to převedl spis bych to residence jako export/import.druhy dotaz je ze ve free verzi mohla byt automaticky synchronizace a ne AZ při pravidelném placení 5 účtů
SG S III 16GB ROM: Omega 4.3 v58, Kernel: Boeffla, SanDisk Secure Digital micro 32GB SDHC Ultra

saro.x
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung

Příspěvek od saro.x » čtv 23. dub 2015 17:39:09

Mám dotaz...pokud zadávám platbu kreditní kartou a potom zaplatím splátku kreditní karty...jak to udělat, aby se mi výdaje v podstatě "nedublovaly" ...protože ten výdaj mám jako výdaj ( placeno kk) a potom výdaj (jako splátka úvěru převodem z účtu)...přitom fakticky je to jen jeden výdaj.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“