ProduktivitaPoznamky/upozorneni dle GPS lokace

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ohsobrilliant
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Spica

Poznamky/upozorneni dle GPS lokace

Příspěvek od ohsobrilliant » pát 01. črc 2011 22:33:25

Chtel bych upozornit na zajimavou aplikaci, kterou jsem vyhledal, kdyz jsem na mobilmanii videl preview iOS5 beta.

Jedna se o imho ultra uzitecnou vec - poznamka ti vyskoci, kdyz prijdes na zvolenou GPS lokaci.

Kazdyho asi napadne priklad. Oni tam uvadeli priklad, ze jdes do obchodu neco koupit a tam ti vyskoci poznamka, co mas koupit. To neni imho uplne killer feature, protoze kdyz tam jdes a dojdes, tak si na to vzpomenes a vytahnes ten seznam. Ja vidim killer feautre v tom, ze jdes nekam a mimo to hlavni (vyzvednout NECO), tzn duvod proc tam jdes, si vzpomenes, ze jeste vlastne potrebujes KDYZ UZ TAM BUDES neco JINYHO a na to vetsinou clovek, nez tam dojde zapomene.

Druha moznost vyuziti je, ze typu "az se konecne jednou po case dostanu TAM A TAM (bejvala firma apod)", tak NECO. A muze to trvat treba tydny nebo mesice, nez ta situace nastane. V tu chvili pomuze bud mozek + "offline" poznamka, nebo jenom mozek. Ale ono to tak vetsinou nefunguje. Takze proc si to nezadat do podobny aplikace.

Dnes jsem ji testoval a funguje bezproblemove. Je mozny nastavit si radius 300m/500m/vic(nevim kolik presne), trochu bych kdyby slo treba spis min, aby to cloveku nezapipalo, kdyz vystoupi z tramvaje, ale nez tam realne dojde, tak to stejne zapomene ;-)))) Ale to uz je na jinej pribeh... ;-)

Kazdopadne vzhledem k tomu, ze jsem po shlednuti toho iOS videa hledal na google a pak primo na marketu pomerne slozite tuhle alternativu, tak se o to chci podelit. Zkousel jsem GPS+note, GPS+notification apod.. chytil jsem se az na GPS+alarm a vysledkem je tahle aplikace, kterou chci doporucit.

https://market.android.com/details?id=c ... rch_result

rewdroid
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Streak5 - Transformer Prime - Galaxy Nexsus

Re: Poznamky/upozorneni dle GPS lokace

Příspěvek od rewdroid » stř 06. črc 2011 21:54:07

Diky to vypada jako velice dobrej napad. Jak se znam tak to vyuziju.

Sent from my Dell Streak using viz. 9. bod pravidel.

korenisko
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Příspěvek od korenisko » čtv 07. črc 2011 12:24:05

a to musí byť stále zapnuté GPS? To by bol iný žrút batérie :O

Mimochodom, to by zvládol aj Tasker a možno oveľa inteligentnejšie :D
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

rewdroid
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Streak5 - Transformer Prime - Galaxy Nexsus

Příspěvek od rewdroid » čtv 07. črc 2011 21:41:41

Gps neni nutne mit zapnute. Pak se to lokalizuje podle bts. Ale je pak lepsi dat vetsi radiud.
Ve vadi ze tam jsou mile a ne km a take ze si nemohu nastavit vlastni vzdalenost.

Sent from my Dell Streak using viz. 9. bod pravidel.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“