ProduktivitaBluetooth Remote PC

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Rozky
Nové Androidě

Bluetooth Remote PC

Příspěvek od Rozky » sob 02. črc 2011 15:10:28

Ahoj všem tady,
chtěl bych vám představit moji aplikaci Bluetooth Remote PC, která dálkově ovládá váš počítač (myš, klávesnice, multimédia, prezentace, vypnutí/restart/zamknutí OS).

Pracuje přes Bluetooth tudíž nepotřebujete ke svému chodu platit žádné poplatky za datový tarif. Bluetooth Remote PC potřebuje ke svému chodu spustit na počítači serverovou část, kterou můžete stáhnout na domovských stránkách aplikace http://www.androidremotepc.com.

Samotná aplikace se nachází na Android Marketu: https://market.android.com/details?id=c ... ec.android.

Pokud máte jakákoliv doporučení, rady, komentáře na zlepšení aplikaci, prosím napište mi je. Rád se přiučím. :)

Jiří Rozkovec :ugeek:
Naposledy upravil(a) Rozky dne stř 19. říj 2011 19:34:50, celkem upraveno 1 x.
Tvůrce Android aplikací: Sweet Battle, Sweet Battle Free, Remote PC, Bluetooth Remote PC

MATY-CZ
Nové Androidě

Re: Bluetooth Remote PC

Příspěvek od MATY-CZ » čtv 15. zář 2011 21:51:58

koupil jsem s tvou app ale nedari se mi spusrtit ten server na ubuntu. help

edit. uz jsem to zprovoznil, pro lamy jako jsem já napovím že se musí soubor Remote PC Server.jar v ubuntu nejdříve označit jako spustitelný,

u app mi chybí řežim mouse a v režimu desktop nemužu kliknout na tlačítka jako na tomto obrázku http://www.androidremotepc.com/images/a ... _thumb.png to dvojí klikání a držení mi moc nevyhovuje, dá se to tam nějak řešit?

další docela problém, app neběží na pozadí a kdyz jsem z toho nekolikrat nechtene vycouval tak se to cely rozbilo a server v pc asi nebezi ani po restartu

Autor tohoto vlákna
Rozky
Nové Androidě

Příspěvek od Rozky » stř 19. říj 2011 19:29:36

Ahoj MATY-CZ,

promiň, že se ozývám až nyní. Bohužel jsem si zapomněl nastavit přeposílání nových příspěvků k tomuto tématu (nyní by to mělo být již v pořádku).

Kromě nastavení spustitelných práv, které je vždy nutné nastavit u Remote PC Server.jar, se vyskytl také problém s knihovnou Bluecove (Java knihovna pro Bluetooth), která v poslední stabilní verzi neobsahovala podporu pro Bluez 4.x (Ubuntu 10.04 a starší). Naštěstí jsem na tento problém přišel a k dispozici jsem dal ke stáhnutí opravnou verzi (viz. http://www.androidremotepc.com/downloads/).

Režim mouse je u placené verze se vzdálenou plochou schovaný pod General Preference (u nového klienta Remote PC 1.1 se zobrazuje navíc nabídka po připojení k PC k vybrání mezi Remote Desktop a Mouse), které naleznete na hlavní připojovací aktivitě. O problému s pravým tlačítkem jsem věděl a byl opraven (pokud Vám ale i přesto pravé či kterékoliv tlačítko dělá neplechu, je nejjednodušší si ho přizpůsobit v Mouse/Desktop Preferences).

A k Vaší poslední připomínce: Aplikace by měla právě běžet na pozadí, tzn. např. že když kliknete na tlačítko Home a zavoláte někomu, poté aplikaci opět spustíte, spojení by nemělo být přerušeno a můžete opět ovládat počítač. Jestli jste ale našel jiné chování, které provádí Váš telefon, prosím zašlete mi bližší info na jiri.rozkovec@gmail.com. ;)
Tvůrce Android aplikací: Sweet Battle, Sweet Battle Free, Remote PC, Bluetooth Remote PC

sid.cz
Nové Androidě

Příspěvek od sid.cz » sob 22. říj 2011 8:42:56

Ahoj,
měl bych takový návrh k tvé aplikaci - konkrétně pro záložku pro prezentace.
Nepřemýšlel si na tuto záložku udělat nějaký jednoduchý odpočet/stopky? Při prezentaci by to mohlo byt velmi užitečné.

SiD

Autor tohoto vlákna
Rozky
Nové Androidě

Příspěvek od Rozky » sob 22. říj 2011 8:59:24

Dobrý nápad, do příští verze to zapracuji. :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“