chtěl bych vám dát vědět o mé aplikaci pro správu provozu automobilů. Jmenuje se Moje Auto (v anglické verzi My Car). Pokud podobnou aplikaci hledáte nebo používáte, mohli byste ji vyzkoušet. Za jakoukoliv zpětnou vazbu budu jen rád. Aplikace si můžete stáhnout zdarma. Je lokalizována do češtiny, slovenštiny, angličtiny a italštiny (volí se dle nastevého jazyka v telefonu).
V aplikaci si můžete vytvořit více uživatelských profilů. Každý uživatel může spravovat provoz svých automobilů. Máte možnost ke každému tankování přiřadit tzv. profil jízdy, který definuje způsob jízdy od posledního tankování (např. typ pneumatik, míra naložení auta, styl řízení, použití klimatizace, ...).
Provoz automobilu můžete filtrovat na základě mnoha kritérií. Můžete tedy rychle zjistit (podle profilu jízdy), jakou spotřebu má váš automobil na zimních pneumatikách a podobně.
Můžete využít nový systém upozornění na události.
Můžete použít jednotky užívané v Evropě nebo v USA, přičemž mezi nimi můžete libovolně přepínat - všechny hodnoty jsou vždy patřičně přepočítány. Lze také využít různé měny - česká koruna, euro, libra nebo dolar. Aktuální kurz lze načíst z internetu.
a další...
Pokud máte nějaký problém nebo naleznete chybu, prosím napište mi e-mail, komentář na blog nebo příspěvek do fóra, abych mohl reagovat a problém řešit.
ODKAZY:
- Moje Auto na Google play (+aktuální screenshoty)
Seznam všech změn
Můj blog
Mé aplikace na Google play

AKTUÁLNÍ VERZE APLIKACE:
2.0.4 (7.9.2013)
- - Oprava pádu při přidávání události na zařízeních HTC.
- - Opět pouze oprava menší chyby (stále ale důležitá).
- - Oprava chyby.
- - Do statistiky provozu byl přidán dojezd. Je počítán na základě průměrné spotřeby a stavu nádrže po posledním tankování (jde-li zjistit). Zobrazené hodnoty znamenají: 'dojezd' >> 'odpovídající stav tachometru'.
- Automatické zobrazení klávesnice při otevření formuláře (přidání tankování, ...).
- Aktualizována italská lokalizace.
- Grafické změny a vylepšení.
- - Více možností při zadávání tankování.
- Přesnější výpočet celkové spotřeby.
- Možnost použít pojmenovaný profil jízdy jako šablonu u konkrétního tankování.
- Možnost rozbalit/sbalit všechny položky provozu kliknutím na ActionBar v záložce provoz.
- Oprava chyby u zobrazení některých událostí.
- Grafické změny a vylepšení.
- Počet stažení: 105 100
Počet aktivních instalací: 16 924
Průměrné hodnocení: 4,35 z 5 (hodnoceno 590x)
Chcete-li aplikaci ocenit a přispět k jejímu dalšímu vývoji, můžete mi poslat malý příspěvek.
Mockrát děkuji všem, kteří již na vývoj přispěli, moc si toho vážím.
PÁR SCREENŮ: