ProduktivitaHandy Profiles

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

MrPedro
Robot
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od MrPedro » sob 22. říj 2011 11:47:54

Po aktualizaci zmizeli casovace, dal jsem obnovit konfiguraci.
Casovace misto casu maji napsano "true:false"
Pri pokusu o upravu hodi FC.
Crash jsem samozrejme odeslal.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC

Příspěvek od webiky » sob 22. říj 2011 19:06:58

MrPedro:
Zatím problém s časovači (jejich zmizení) mám hlášený jen od tebe, budu hledat příčinu, nicméně mi je jasné, kde vznikl problém po obnově ... nekompatibilita zálohování/obnovy mezi verzemi, za což se omlouvám.

MrPedro
Robot
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71

Příspěvek od MrPedro » sob 22. říj 2011 21:55:02

Jasne ze problem vznikl po obnove, bo po aktualizaci tam nebyl zadny casovac (proto jsem mluvil o zmizeni)
vyresilo to smazani dat a vytvoreni profilu znovu a rucne (docela vopruz)
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

S.hort.Y
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H

Příspěvek od S.hort.Y » ned 23. říj 2011 1:28:19

Povolení odchozích hovorů a SMS je kvůli přesměrování?
EDIT: A ještě bych rád poprosil, aby se nové položky nastavení (vzniknuté aktualizací) zobrazily rovnou v možnostech profilu.. ;-) Ať nemusím po každé aktualizaci jít do nastavení a dávat další položku k zobrazení..
EDIT 2: Ještě by bylo super, co se týče změny profilu podle kalendáře, aby v nápovědě byla nápověda (když je na ni odkázáno). A hlavně nastavit libovolný čas před a po události, kdy má dojít ke změně profilu.. Protože např. na brigádě, kdy mi směna začíná např. ve 12h, vím, že tam budu už o půl 12., ale profil se změní až v těch 12 (nemýlím-li se). Nicméně nejsem v místnosti sám a bylo by dobré, abych nerušil ostatní už od příchodu, nikoliv až od začátku mé směny. A potom ještě pro výběr kalendáře mi to ukazuje špatně názvy.. Mám vytvořených více kalendářů (práce- sdílím s přítelkyní, škola- sdílím se spolužáky, apod.), ale v EP jsou všechny tyhle jako jménoúčtu@gmail.com, takže když chci aktivovat profil škola, když je aktivní událost z kalendáře škola, tak nevím, který kalendář zvolit..

@telefon
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » ned 23. říj 2011 9:27:32

S.hort.Y:
Povolení odchozích hovorů - kvůli přeměrování.
SMS kvůli SMS popup (vyskakovací okno pro přijaté SMS s možností na ně odpovědět).

A ještě bych rád poprosil, aby se nové položky nastavení (vzniknuté aktualizací) zobrazily rovnou v možnostech profilu.. ;-) Ať nemusím po každé aktualizaci jít do nastavení a dávat další položku k zobrazení..
To nelze, protože v profilu, když je něco vybraného, znamená to, že se to mění. Nemůžu lidem měnit aktualizací nastavení.

Ještě by bylo super, co se týče změny profilu podle kalendáře, aby v nápovědě byla nápověda (když je na ni odkázáno). A hlavně nastavit libovolný čas před a po události, kdy má dojít ke změně profilu.. Protože např. na brigádě, kdy mi směna začíná např. ve 12h, vím, že tam budu už o půl 12., ale profil se změní až v těch 12 (nemýlím-li se). Nicméně nejsem v místnosti sám a bylo by dobré, abych nerušil ostatní už od příchodu, nikoliv až od začátku mé směny. A potom ještě pro výběr kalendáře mi to ukazuje špatně názvy.. Mám vytvořených více kalendářů (práce- sdílím s přítelkyní, škola- sdílím se spolužáky, apod.), ale v EP jsou všechny tyhle jako jménoúčtu@gmail.com, takže když chci aktivovat profil škola, když je aktivní událost z kalendáře škola, tak nevím, který kalendář zvolit..
-Kde přesně chybí nápověda? Kontroloval jsem to a dle mého názoru je všude, kde má být...
-A hlavně nastavit libovolný čas před a po události, kdy má dojít ke změně profilu..chápu, ale toto zatím neplánuji, protože by to při více událostech za sebou mohlo jen dělat chaos.
-Názvy budou lépe zobrazené v další verzi.

S.hort.Y
Robot

Příspěvek od S.hort.Y » pon 24. říj 2011 23:32:47

Promiň to jsem si neuvědomil (to s nastavením zobrazených položek)..

V nápovědě není jak funguje změna profilu podle kalendáře..

Názvy kalendářů se zobrazují dobře.. Super! Děkuji.. ;-)

Musí být i nějaký text, nebo stačí, když zvolím kalendář práce v profilu práce a bude to fungovat (s prázdným boxem pro obsah události)? (tohle např. v nápovědě nevidím)

A co se týče změny profilu nějakou dobu před událostí- kdo to nepotřebuje, tak si to může nechat na 0 min.. ;-)

A drobná technická: je to UMTS, ne UTMS.. ;-)

Moc skvělá práce! Pomalu to rozumně zpoplatni.. ;-)

EDIT: Když změním jeden kalendář v profilu např. Škola, tak se změní i v jiných profilech.. Tzn. nemůžu mít pro každý profil jiný kalendář..

@telefon
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » úte 25. říj 2011 6:10:29

Zdá se to jen mně nebo to dělá více lidem?
Easy Profiles poslední dobou strašně laguje, dlouho trvá než se zobrazí seznam profilů, když chci změnit nastavení atak.
Je třeba telefon vypnout/zapnout a zase je to OK, ale žy by aplikace nějak švihala si teda nemyslím.
Normální to myslím není.

Dále: Při přepínáni na jeden jistý profil mi začala vyskakovat hláška:

"Kód USSD je spuštěn"
a pak
"Problém s připojením nebo neplatný kód MMI"

Google mi prozradil, že to souvisí s přesměrování.
Stačí když je u daného profilu nastaveno zobrazení této položky, ale přesměrování nastavené není = žádné číslo pro přesměrování není nastavené. Samozřejmě je u přesměrování OFF.
Stačí tuto položku skrýt.
Nicméně si myslím, že je to chyba.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 25. říj 2011 8:29:35

S.hort.Y píše:Promiň to jsem si neuvědomil (to s nastavením zobrazených položek)..
V nápovědě není jak funguje změna profilu podle kalendáře..
Názvy kalendářů se zobrazují dobře.. Super! Děkuji.. ;-)
Musí být i nějaký text, nebo stačí, když zvolím kalendář práce v profilu práce a bude to fungovat (s prázdným boxem pro obsah události)? (tohle např. v nápovědě nevidím)
A co se týče změny profilu nějakou dobu před událostí- kdo to nepotřebuje, tak si to může nechat na 0 min.. ;-)
A drobná technická: je to UMTS, ne UTMS.. ;-)
Moc skvělá práce! Pomalu to rozumně zpoplatni.. ;-)
EDIT: Když změním jeden kalendář v profilu např. Škola, tak se změní i v jiných profilech.. Tzn. nemůžu mít pro každý profil jiný kalendář..
   
-Nic se neděje : )
-Nemohu si pomoci, ale v nápovědě to je. Když dáš "klikneš" na profil a vybereš Upravit - Menu - Nápověda - Přepnutí profilu dle události v kalendáři
-Rádo se stalo.
-Pokud název události obsahuje dané klíčové slovo, dojde k přepnutí.
-Ups, díky.
-Zatím to ani nejde. I kdyby to šlo, tak to ještě nepovažuji za hotové. To ještě pár měsíců potrvá.
-Ano, jen jeden kalendář, důvod je prostý - výkon. Kdybych prohledával více kalendářů=více času procesoru=nižší výdrž baterie a tomu se snažím zamezit.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 25. říj 2011 8:33:46

radegast píše:Zdá se to jen mně nebo to dělá více lidem?
Easy Profiles poslední dobou strašně laguje, dlouho trvá než se zobrazí seznam profilů, když chci změnit nastavení atak.
Je třeba telefon vypnout/zapnout a zase je to OK, ale žy by aplikace nějak švihala si teda nemyslím.
Normální to myslím není.

Dále: Při přepínáni na jeden jistý profil mi začala vyskakovat hláška:

"Kód USSD je spuštěn"
a pak
"Problém s připojením nebo neplatný kód MMI"

Google mi prozradil, že to souvisí s přesměrování.
Stačí když je u daného profilu nastaveno zobrazení této položky, ale přesměrování nastavené není = žádné číslo pro přesměrování není nastavené. Samozřejmě je u přesměrování OFF.
Stačí tuto položku skrýt.
Nicméně si myslím, že je to chyba.
-Zatížení by v nových verzí verzích mělo být menší, ne větší. Jak máš silný procesor? Kde se to "seká" nejvíce?
-Nemyslím si, že je to chyba, pokud nemáš žádné přesměrování a pokusíš se ho změnit tím, že nastavíš jeho zrušení, tak je to logický výsledek. Jen ta hláška by mohla být jasnější, což já ale nemohu ovlivnit.

radegast
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » úte 25. říj 2011 9:45:51

- Desire, takže 1 GHz.
Stáhnu lištu, ťapnu na EP a nic ......... a otevře se aplikace, ťapnu na daný profil a ........ nic ....... a přepne se. Nějaké dlouhé držení prstu na profilu pro vyvolání nabídky pro úpravu atd. v tomhle stavu nehrozí.
Ale jak jsem psal, stačilo vypnout/zapnout telefon. Jinak pohyb v telefonu byl normální, plynulý, jak jsem běžně zvyklý. Lágoval pouze EP.

- Co je logické? Mám pouze v režimu nastavení daného profilu umožněno to jednoduše nastavit a pak jen zapínat/vypínat.
Pokud mám OFF ("tlačítko" je bílé), tak to se přece ani nebude pokoušeto přesměrovávat. Čiže vůbec nemůže vadit jestli mám nebo nemám vyplněné číslo atd.
POUZE JSEM SI UMOŽNIL TOTO NASTAVOVAT = ZAPÍNAT/VYPÍNAT.
Tj. jak kdybych si nechal zobrazovat položku pro změnu zvuku vyzvánění, ale položku bych daným profilem neměnil a aplikace by mi vyhazovala chybu :roll: .

EDIT:
Jo už jsem to pochopil. Nastavuje se přesměrování a zrušení přesměrování. Nějak mi nedocvaklo, že OFF je právě zrušení přesměrování a ne pouze, že profil nebude přesměrovávat. Jsem vůl :oops: .
Nexus 5X

lumiror
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 2 ZE551ML

Příspěvek od lumiror » úte 25. říj 2011 10:16:35

perfektny soft jednduchy prehladny len pri nadstavovani som narazil na dve veci ktore mi tam chybaju a ktore by som od takehoto softu ocakaval/teda ak je to mozne/:
1. zmena zvonenia samostatne pre budik ,SMS ,MMS CHAT...
2,pri nadstavovani hlasitosti aby sa prehralo zvolene zvonenie ,napr.mam profil noc nadstavim uroven zvonenia pre budik na 4 ale vobec neviem ako hlasno bude budik zvonit a este horsie je to pri pouziti mp3 zvonenia kde dve zvonenia na tej istej urovni nadstavenia mozu zvonit uple inou hlasitostou :(
inak super praca :thumbup:

S.hort.Y
Robot

Příspěvek od S.hort.Y » úte 25. říj 2011 12:06:19

webiky píše: -Nemohu si pomoci, ale v nápovědě to je. Když dáš "klikneš" na profil a vybereš Upravit - Menu - Nápověda - Přepnutí profilu dle události v kalendáři
Už to tam vidím.. Tak nevím, jestli to tam předtím nebylo (:-P), anebo jsem to jednoduše neviděl (to nepřiznám :-D)
webiky píše: -Ano, jen jeden kalendář, důvod je prostý - výkon. Kdybych prohledával více kalendářů=více času procesoru=nižší výdrž baterie a tomu se snažím zamezit.
Nevím jak přesně to v Androidu funguje, ale EP neustále (rozuměj např. 1x za minutu) prohledává kalendář a ve chvíli, kdy je tam nějaká událost, kt. odpovídá filtru, přepne profil??
Takhle mi to totiž moc nepomůže.. :-( Jak jsem psal výše- mám více kalendářů a zvolit jen jeden je pro mě nic neřešící, protože jestli si budu myslet na to, na kt. kalendář mám automatické přepnutí a u kt. musím měnit ručně, to rovnou můžu myslet na přepnutí profilu.. :-)
webiky píše: -Zatím to ani nejde. I kdyby to šlo, tak to ještě nepovažuji za hotové. To ještě pár měsíců potrvá.
To bylo na zpoplatnění nebo na to, aby fungovala změna profilu jen na základě události z jednoho kalendáře bez potřeby vyplňovat řetězec s názvem události??
radegast píše: Zdá se to jen mně nebo to dělá více lidem?
...
U mě bez problému..

EDIT: Nevím jak na tom byly starší verze, ale nyní, po restartu zařízení se EP spustí a přepínání profilu je OK, ale když vlezu do aplikace z hl. menu, resp. ze seznamu aplikací, tak potom, při stažení lišty, kliku na ,,Aktivován profil ..." a kliku na profil, se to vrátí do aplikace, místo toho, aby se EP minimalizovalo..

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 25. říj 2011 19:29:18

radegast píše:- Desire, takže 1 GHz.
Stáhnu lištu, ťapnu na EP a nic ......... a otevře se aplikace, ťapnu na daný profil a ........ nic ....... a přepne se. Nějaké dlouhé držení prstu na profilu pro vyvolání nabídky pro úpravu atd. v tomhle stavu nehrozí.
Ale jak jsem psal, stačilo vypnout/zapnout telefon. Jinak pohyb v telefonu byl normální, plynulý, jak jsem běžně zvyklý. Lágoval pouze EP.

- Co je logické? Mám pouze v režimu nastavení daného profilu umožněno to jednoduše nastavit a pak jen zapínat/vypínat.
Pokud mám OFF ("tlačítko" je bílé), tak to se přece ani nebude pokoušeto přesměrovávat. Čiže vůbec nemůže vadit jestli mám nebo nemám vyplněné číslo atd.
POUZE JSEM SI UMOŽNIL TOTO NASTAVOVAT = ZAPÍNAT/VYPÍNAT.
Tj. jak kdybych si nechal zobrazovat položku pro změnu zvuku vyzvánění, ale položku bych daným profilem neměnil a aplikace by mi vyhazovala chybu :roll: .

EDIT:
Jo už jsem to pochopil. Nastavuje se přesměrování a zrušení přesměrování. Nějak mi nedocvaklo, že OFF je právě zrušení přesměrování a ne pouze, že profil nebude přesměrovávat. Jsem vůl :oops: .
Pokusím promyslet další optimalizace, ale je to těžký uhodnout, čím by tohle mohlo být.

Vůl nejsi. Myslel jsem, že některé věci jsou jasné, ale každý myslíme trochu jinak, takže to, co připadá jasné mě, nemusí být jasné ostatním a naopak. Krátké vysvětlení, jak to je s viditelnými položkami jsem dal do nápovědy. Nejsi sám, komu to nebylo naprosto jasné. Zkusím vymyslet lepší popisky např. místo viditelné=měněné položky nebo tak něco.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 25. říj 2011 19:31:52

lumiror píše:perfektny soft jednduchy prehladny len pri nadstavovani som narazil na dve veci ktore mi tam chybaju a ktore by som od takehoto softu ocakaval/teda ak je to mozne/:
1. zmena zvonenia samostatne pre budik ,SMS ,MMS CHAT...
2,pri nadstavovani hlasitosti aby sa prehralo zvolene zvonenie ,napr.mam profil noc nadstavim uroven zvonenia pre budik na 4 ale vobec neviem ako hlasno bude budik zvonit a este horsie je to pri pouziti mp3 zvonenia kde dve zvonenia na tej istej urovni nadstavenia mozu zvonit uple inou hlasitostou :(
inak super praca :thumbup:
budík určitě lze, jen mi přišlo, že to nedává moc smysl...
SMS a MMS zatím neumím, klasicky není na to API a je to na velký výzkum...nicméně zaznamávám do wish listu a jakmile budou důležitější věci hotové, zaměřím se i na to...

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 25. říj 2011 19:41:32

-Nemohu si pomoci, ale v nápovědě to je. Když dáš "klikneš" na profil a vybereš Upravit - Menu - Nápověda - Přepnutí profilu dle události v kalendáři
Už to tam vidím.. Tak nevím, jestli to tam předtím nebylo (:-P), anebo jsem to jednoduše neviděl (to nepřiznám :-D)
Hlavně že se to vyřešilo.
-Ano, jen jeden kalendář, důvod je prostý - výkon. Kdybych prohledával více kalendářů=více času procesoru=nižší výdrž baterie a tomu se snažím zamezit.
Nevím jak přesně to v Androidu funguje, ale EP neustále (rozuměj např. 1x za minutu) prohledává kalendář a ve chvíli, kdy je tam nějaká událost, kt. odpovídá filtru, přepne profil??
Takhle mi to totiž moc nepomůže.. :-( Jak jsem psal výše- mám více kalendářů a zvolit jen jeden je pro mě nic neřešící, protože jestli si budu myslet na to, na kt. kalendář mám automatické přepnutí a u kt. musím měnit ručně, to rovnou můžu myslet na přepnutí profilu.. :-)
Tak nějak to funguje u mé aplikace, jak to řeší ostatní, netuším :)
Udělám tedy další volbu, prohledávat všechny kalendáře a uvidíme.
-Zatím to ani nejde. I kdyby to šlo, tak to ještě nepovažuji za hotové. To ještě pár měsíců potrvá.
To bylo na zpoplatnění nebo na to, aby fungovala změna profilu jen na základě události z jednoho kalendáře bez potřeby vyplňovat řetězec s názvem události??
Na zpoplatnění.
Řetězec musí být vyplněn, protože je to klíčová informace, která je vyhledávána v kalendáři a je to proto, aby bylo možné více profilů přepínat kalendářem.
Zdá se to jen mně nebo to dělá více lidem?
...
U mě bez problému..
EDIT: Nevím jak na tom byly starší verze, ale nyní, po restartu zařízení se EP spustí a přepínání profilu je OK, ale když vlezu do aplikace z hl. menu, resp. ze seznamu aplikací, tak potom, při stažení lišty, kliku na ,,Aktivován profil ..." a kliku na profil, se to vrátí do aplikace, místo toho, aby se EP minimalizovalo..
Pokud tomu dobře rozumím, tak je toto chování správné. Proč?
1) Hlavní okno aplikace je otevřené a ty ho nezavřeš, například tím, že vyskočíš přes "domeček"
2) Otevřeš další okno (z notifikačn lišty) pro rychlé přepínání profilů a pak ho zavřeš
3) Jenže stále je nezavřené další okno a tím, že jsi otevřel 2 jsi znovu aktivoval aplikaci i jeho všechny již otevřená okna...
Doporučuji vyskakovat z hlavního okna aplikace šipkou zpět a tento "problém" zmizí.

S.hort.Y
Robot

Příspěvek od S.hort.Y » úte 25. říj 2011 20:19:56

webiky píše:
Tak nějak to funguje u mé aplikace, jak to řeší ostatní, netuším :)
Udělám tedy další volbu, prohledávat všechny kalendáře a uvidíme.
Tak to jsem nečekal.. :-D Zjisti, jestli systém posílá nějaké zprávy o různých akcích aplikacím.. ;-) Popř. mě napadá optimalizace formou: kontrola jen sledovaných kalendářů (v mém případě, kdy mám v aplikaci pro kalendář 6 různých kalendářů, bych to použil jen na 2- práce a škola, tzn. místo 6 kalendářů by to kontrolovalo jen 2) a další fáze kontrolovat v méně častých intervalech.. Podívat se třeba o půlnoci, jestli je v kalendáři pro dnešní den odpovídající událost, když je, tak šup s ní do nějaké mezipaměti, kdy v daný čas změní profil (tímhle způsobem by šlo i pořešit můj požadavek na změnu profilu o něco dříve, než nastane daná událost).. Ale pak to chce opět ošetřit změny v kalendáři (když je přidána/upravena událost)..
Pokud tomu dobře rozumím, tak je toto chování správné. Proč?
Máš recht.. Beru připomínku zpět.. ;-)

radegast
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » úte 01. lis 2011 7:43:53

radegast píše:Zdá se to jen mně nebo to dělá více lidem?
Normální to myslím není.
Stačí aplikaci pouze "shodit" přes správce aplikací a znova spustit. Není třeba vypínat/zapínat telefon.
Takže tak nějak si myslím, že telefonem to přímo nebude.
Nexus 5X

S.hort.Y
Robot

Příspěvek od S.hort.Y » úte 01. lis 2011 10:24:07

Napadla mě další užitečná vlastnost.. :-)
Změna profilu na základě budíku.. Protože ne vždy vstávám v jeden čas, někdy se radši prospím, někdy musím vstávat do práce..

hlava
Nové Androidě

Příspěvek od hlava » ned 06. lis 2011 21:35:06

Nějak mi blbne poslední přidaná funkce filtrování hovorů. Nastavím si "Povolit pouze whitelist", přidám do WL kontakty a ať mi volá kdokoliv, tak telefon nezvoní a je jedno jestli je to člověk z WL nebo mimo. Dělám něco blbě? Jsem sám s tímto problémem?

Jinak díky, je to super aplikace s častými aktualizacemi.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » pon 07. lis 2011 9:54:23

Hlava:

Předpokládám, že jsi četl nápovědu a vše si podle toho nastavil.
- Máš nastavený Tichý režim (libovolný mód) v daném profilu?
- Máš v kontakt listu celé tel. číslo, tím myslím +42011122233 místo 111222333?

hlava
Nové Androidě

Příspěvek od hlava » pon 07. lis 2011 20:04:27

Teď jsem si to pročetl několikrát znovu, nastaveno mám viz obrázky a prostě to nejde.
Nastavím si "Povolit pouze Whitelist", do Whitelistu dám jeden kontakt a ať mi volá kdokoliv, tak to nezvoní. Ani kontakt z WL, ani žádný jiný.

Tichý režim jsem zkoušel na různá nastavení (povolen-bez vibrací, zakázán)
Číslo je ve formátu +420xxxxxxxxx

Any idea? Možná něco dělám blbě, ale nevím co.

Obrázek

Obrázek

jege
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini

Příspěvek od jege » úte 08. lis 2011 13:49:48

Taky jsem to filtrování hovoru moc nepochopil. Přece když mám tichý režim, tak již nepotřebují filtrování hovoru a když mám filtrování hovorů, tak zase nepotřebují tichý režim. Já bych potřeboval bych, aby se mi v noci mohla dovolat jenom nejbližší rodina + alarm z kanceláře a zvonilo to i přes tichý režim. Přitom ale chci, abych ráno viděl všechny příchozí hovory, protože mi brzo ráno mohou volat zákazníci, tak abych jím mohl zavolat zpět, až vstanu. Jak tohle vyřešit s Easy Profiles?
Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 08. lis 2011 17:20:31

hlava píše:Teď jsem si to pročetl několikrát znovu, nastaveno mám viz obrázky a prostě to nejde.
Nastavím si "Povolit pouze Whitelist", do Whitelistu dám jeden kontakt a ať mi volá kdokoliv, tak to nezvoní. Ani kontakt z WL, ani žádný jiný.

Tichý režim jsem zkoušel na různá nastavení (povolen-bez vibrací, zakázán)
Číslo je ve formátu +420xxxxxxxxx

Any idea? Možná něco dělám blbě, ale nevím co.
Vydal jsem novou verzi 1.13.05, vyzkoušej ji prosím a dej vědět.
Naposledy upravil(a) webiky dne úte 08. lis 2011 21:15:25, celkem upraveno 1 x.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » úte 08. lis 2011 17:25:13

jege píše:Taky jsem to filtrování hovoru moc nepochopil. Přece když mám tichý režim, tak již nepotřebují filtrování hovoru a když mám filtrování hovorů, tak zase nepotřebují tichý režim. Já bych potřeboval bych, aby se mi v noci mohla dovolat jenom nejbližší rodina + alarm z kanceláře a zvonilo to i přes tichý režim. Přitom ale chci, abych ráno viděl všechny příchozí hovory, protože mi brzo ráno mohou volat zákazníci, tak abych jím mohl zavolat zpět, až vstanu. Jak tohle vyřešit s Easy Profiles?
Tichý režim je jen volba režimu. Neznamená to, že je potřeba nastavit režim na tichý.

Jak to nastavit?
1) Zobrazit v profilu Tichý režim a Filtr hovorů
2) Tichý režim nastavit na aktivní (bez vibrací) - i když toto nebude nastavené, whitelist zajistí, že bude zvonit jen to, co zvonit má, ale mohlo by se stát, že přijde SMS nebo nějaká jiná událost a to whitelist neřeší a mohlo by to v noci rušit, proto je doporučené zatrhnout i tuto volbu, aby bylo jasné, co je požadováno.
3) Filtr hovorů nastavit na Whitelist.

hlava
Nové Androidě

Příspěvek od hlava » úte 08. lis 2011 22:26:27

webiky píše:Vydal jsem novou verzi 1.13.05, vyzkoušej ji prosím a dej vědět.
Paráda. Po aktualizaci už vše funkční. Moc děkuji.
Jedna aplikace, která zastane spoustu dalších. Jestli to někdy zpoplatníš, rád si to koupím :yes:

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » čtv 10. lis 2011 9:02:15

Super, tak to mám radost :)
Naposledy upravil(a) radegast dne čtv 10. lis 2011 19:45:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek. Strašně to znepřehledňuje diskuzi.

S.hort.Y
Robot

Re: Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od S.hort.Y » pát 11. lis 2011 1:02:14

S.hort.Y píše:Napadla mě další užitečná vlastnost.. :-)
Změna profilu na základě budíku.. Protože ne vždy vstávám v jeden čas, někdy se radši prospím, někdy musím vstávat do práce..
Můj požadavek nebude vyslyšen? :-(

@telefon

jege
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini

Příspěvek od jege » pát 11. lis 2011 1:04:13

webiky píše:Tichý režim je jen volba režimu. Neznamená to, že je potřeba nastavit režim na tichý.
Takže tichý není tichý jenom se tak jmenuje? :lol:

Celá ta filtrace hovorů je trochu nelogická a nefunguje tak, jak bych si podle popisu myslel, že fungovat bude (pro mě špatně), ale jelikož funguje přesně tak, jak to potřebují, tak mi to až tak nevadí. Kdybych ovšem pochopil celý princip nastavovaní a vzájemné fungování jednotlivých prvků, tak bych byl ještě radši.
Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » pát 11. lis 2011 16:03:08

Tichý režim je jen volba režimu. Neznamená to, že je potřeba nastavit režim na tichý.
Takže tichý není tichý jenom se tak jmenuje? :lol:

Celá ta filtrace hovorů je trochu nelogická a nefunguje tak, jak bych si podle popisu myslel, že fungovat bude (pro mě špatně), ale jelikož funguje přesně tak, jak to potřebují, tak mi to až tak nevadí. Kdybych ovšem pochopil celý princip nastavovaní a vzájemné fungování jednotlivých prvků, tak bych byl ještě radši.
Je to Tichý režim - zdůrazňuji režim - tz. že lze nastavit režim, ne že je automaticky tichý ;)
Jsou tam 4 volby, podle potřeby se naplní listy (whitelist/blacklist). Co přesně je nelogické? Rád bych to napravil, ale nejdříve bych musel vědět, co přesně je "blbě".

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Re: Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » pát 11. lis 2011 16:06:05

S.hort.Y píše:
S.hort.Y píše:Napadla mě další užitečná vlastnost.. :-)
Změna profilu na základě budíku.. Protože ne vždy vstávám v jeden čas, někdy se radši prospím, někdy musím vstávat do práce.

Můj požadavek nebude vyslyšen? :-(

   
Těžko říct, zatím to má nízkou prioritu.
Trochu se obávám problému sledování budíku, ale ještě jsem neměl čas se tím zabývat :(
Bohužel, programuji po nocích a rád bych vyhověl všem a udělal všechno, ale to nelze.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“