ProduktivitaHandy Profiles

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

S.hort.Y
Robot
Příspěvky: 723
Registrován: pon 24. led 2011 20:05:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H
Bydliště: Haná

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od S.hort.Y » stř 16. lis 2011 15:31:55

Ach tak.. Tak to se omlouvám.. Přeji hodně energie!

@telefon


Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+



lampet
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 17. lis 2011 16:25:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od lampet » čtv 17. lis 2011 16:32:35

Zdravím všechny, moc dobrá aplikace a hlavně česky, ale mám dotaz k filtru profilu. Dám si kontakty do blacklistu a nejde zatrhnout možnost ukončení volání a stále mam a je aktivní ztlumení volání. Jde tahle možnost nějak nastavit? Díky za radu


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 18. lis 2011 7:24:44

Nova funkce prepinani profilu podle mista vypada dobre. Mam k tomu mensi poznamku/namet, nedalo by se to misto pojmenovat? Az tam budu mit deset mist, tak se uplne ztratim, ano, sice mi to misto ukazuje nejakou konretni ulici a mesto, ale tu ulici ani neznam, lepsi by bylo kdybych si k tomu mohl dopsat "DOMA" nebo "V PRACI" nebo "NA CHALUPE" atd.
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » pát 18. lis 2011 13:49:26

lampet píše:Zdravím všechny, moc dobrá aplikace a hlavně česky, ale mám dotaz k filtru profilu. Dám si kontakty do blacklistu a nejde zatrhnout možnost ukončení volání a stále mam a je aktivní ztlumení volání. Jde tahle možnost nějak nastavit? Díky za radu
Doporučuji si přečíst text v Přehledu, tam je to vysvětlené.


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » pát 18. lis 2011 13:49:45

michal.siman píše:Nova funkce prepinani profilu podle mista vypada dobre. Mam k tomu mensi poznamku/namet, nedalo by se to misto pojmenovat? Az tam budu mit deset mist, tak se uplne ztratim, ano, sice mi to misto ukazuje nejakou konretni ulici a mesto, ale tu ulici ani neznam, lepsi by bylo kdybych si k tomu mohl dopsat "DOMA" nebo "V PRACI" nebo "NA CHALUPE" atd.
Beru na vědomí a zapracuji to : )



michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » sob 19. lis 2011 12:49:04

Funkce MISTA nefunguje v zahranici? Dneska jsem si cvicne v nemecku dival a posledni zapsana poloha byla posledni bunka na ceskych hranicich. Predpokladam ze problem bude asi v tom ze nemam v zahranici funkcni internet, proste v roamingu jsem bez netu a ty naszvy bunek a adresy se urcite tahaji z netu (nebo ma kazda bunka v sobe zapsanou adresu a vysilaji ji v zakladnim gms?). Je mi jasne ze s tim nic neudelas, takze spis to pisu jen pro zajimavost, mozna by bylo dobre to zminit v napovede nebo tak neco.

Na druhe strane si myslim ze by slo nacitat pouze ciselna oznaceni bunek, bez adresy, a pak by to funguvalo vsude nebo ne?
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » sob 19. lis 2011 22:45:07

michal.siman píše:Funkce MISTA nefunguje v zahranici? Dneska jsem si cvicne v nemecku dival a posledni zapsana poloha byla posledni bunka na ceskych hranicich. Predpokladam ze problem bude asi v tom ze nemam v zahranici funkcni internet, proste v roamingu jsem bez netu a ty naszvy bunek a adresy se urcite tahaji z netu (nebo ma kazda bunka v sobe zapsanou adresu a vysilaji ji v zakladnim gms?). Je mi jasne ze s tim nic neudelas, takze spis to pisu jen pro zajimavost, mozna by bylo dobre to zminit v napovede nebo tak neco.

Na druhe strane si myslim ze by slo nacitat pouze ciselna oznaceni bunek, bez adresy, a pak by to funguvalo vsude nebo ne?
Tak nevím, co dělám špatně? : ( Četl jsi nápovědu (Jak funguje funkce místa)? Tam je vysvětlené, co je potřeba, aby to fungovalo a to samé je tam než uložíš první polohu.

Bohužel načítání číselných hodnot polohy bez datových služeb nefunguje. To mě taky "naštvalo".


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » ned 20. lis 2011 7:46:22

webiky: cetl jsem napovedu, proc bych necet. o roamingu a zahranici tam nic neni. ani o tom ze musus mit aktivni data kdyz chces aby to fungovalo, je tam ze v nastaveni mam mit nastaveno neco, to mam. to sou dve ruzne veci "musite si neco nastavit" to mam, a pak "musite mit u operatora aktivni data a musite je mit aktivni i v zahranici aby to bylo funkcni". ale ok, nechci slovickarit. ja jsem jen chtel vysvetlit resp. potvrdit, ze to potrebuje internet aby to fungovalo venku. nic vic. jinak ted uz to vcelku chapu.
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


Big.T
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 09. dub 2009 19:32:42
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od Big.T » ned 20. lis 2011 10:53:44

Add aktivace podle mista. Chapu to dobre, ze jiz v profilu DOMA, kde hodlam tento profi vyuzivat, mohu zrusit zapnuti casovace u tohoto profilu (z prace jezdim domu mezi 16 - 17 hodinou, tedy nastaveno na 16,30 h) a profil se zapne automaticky a to vzdy, pokud odrazim do predem definovaneho mista (dle bunky, WiFi atd)? Co ale v pripade, ze v predchozim profilu, z ktereho se budu zpravidla prepinat, tedy napr. PRACE, kde mam vypnuto WiFi? Jak profil pozna na ktere je WiFi, dyz te toto podminkou?


redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od redik_cz » ned 20. lis 2011 14:24:49

Mám dotaz, zjistil jsem, že mi tato aplikace nejvíce probouzí telefon - žere baterku. Koukal jsem, že za minulou noc byla aplikace v činnosti více než hodinu a třičtvrtě. Nedalo se s tím něco udělat?


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » ned 20. lis 2011 15:30:56

michal.siman píše:webiky: cetl jsem napovedu, proc bych necet. o roamingu a zahranici tam nic neni. ani o tom ze musus mit aktivni data kdyz chces aby to fungovalo, je tam ze v nastaveni mam mit nastaveno neco, to mam. to sou dve ruzne veci "musite si neco nastavit" to mam, a pak "musite mit u operatora aktivni data a musite je mit aktivni i v zahranici aby to bylo funkcni". ale ok, nechci slovickarit. ja jsem jen chtel vysvetlit resp. potvrdit, ze to potrebuje internet aby to fungovalo venku. nic vic. jinak ted uz to vcelku chapu.
Nemám v úmyslu slovíčkařit, ale je tam napsáno, že to vyžaduje datové služby (je jedno kde).
Jak často je aktuální zahraničí? Jde mi o to, zda nemohu udělat něco, co by řešilo tvoji potřebu...


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » ned 20. lis 2011 15:35:39

Big.T píše:Add aktivace podle mista. Chapu to dobre, ze jiz v profilu DOMA, kde hodlam tento profi vyuzivat, mohu zrusit zapnuti casovace u tohoto profilu (z prace jezdim domu mezi 16 - 17 hodinou, tedy nastaveno na 16,30 h) a profil se zapne automaticky a to vzdy, pokud odrazim do predem definovaneho mista (dle bunky, WiFi atd)? Co ale v pripade, ze v predchozim profilu, z ktereho se budu zpravidla prepinat, tedy napr. PRACE, kde mam vypnuto WiFi? Jak profil pozna na ktere je WiFi, dyz te toto podminkou?
Máš několik možností:
1) Nechat zapnout WiFi a uložit pozice s WiFi (nepřesnější).
2) Nepoužívat WiFi při ukládání pozice a tím pádem není potřeba pro její zjištění
3) Uložit polohu bez WiFi - nebude to tak přesné, ale bude to fungovat

Já osobně mám systém, kdy mám uloženo:
DOMA s WIFI a OUTSIDE je "DOMA" (na stejném místě), ale bez WIFI.
PRACE s WIFI a OUTSIDE je "PRACE" (na stejném místě), ale bez WIFI.
Pak to funguje tak, že když někam vyrazím, zapne se OUTSIDE a když dorazím, zapne se buď DOMA nebo PRACE.

Samozřejmě pozice uložená s WIFI nebude "nalezena" pokud bude WIFI vypnuté.


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » ned 20. lis 2011 15:37:21

redik_cz píše:Mám dotaz, zjistil jsem, že mi tato aplikace nejvíce probouzí telefon - žere baterku. Koukal jsem, že za minulou noc byla aplikace v činnosti více než hodinu a třičtvrtě. Nedalo se s tím něco udělat?
Mohl bys být přesnější? Pokud budu vědět, čím to je, rád s tím něco udělám, ale u mě tento problém není.
Čím to měříš?

Já mám neustále zapnutý PowerTutor (bez sledování dispaye) a mě to na mém telefonu "žere" 0,2%.


redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od redik_cz » úte 22. lis 2011 7:18:07

No měřím to appkou BetterBatteryStats ...


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » úte 22. lis 2011 11:10:07

redik_cz píše:No měřím to appkou BetterBatteryStats ...
Mohl by jsi zkusit PowerTutor, ten je zdarma, zatím tohle bych já musel kupovat a co s tím pak?...


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » stř 23. lis 2011 19:10:05

webiky píše:
michal.siman píše:webiky: cetl jsem napovedu, proc bych necet. o roamingu a zahranici tam nic neni. ani o tom ze musus mit aktivni data kdyz chces aby to fungovalo, je tam ze v nastaveni mam mit nastaveno neco, to mam. to sou dve ruzne veci "musite si neco nastavit" to mam, a pak "musite mit u operatora aktivni data a musite je mit aktivni i v zahranici aby to bylo funkcni". ale ok, nechci slovickarit. ja jsem jen chtel vysvetlit resp. potvrdit, ze to potrebuje internet aby to fungovalo venku. nic vic. jinak ted uz to vcelku chapu.
Nemám v úmyslu slovíčkařit, ale je tam napsáno, že to vyžaduje datové služby (je jedno kde).
Jak často je aktuální zahraničí? Jde mi o to, zda nemohu udělat něco, co by řešilo tvoji potřebu...
neni potreba to resit, rozhodne ne pro me, bral jsem to jako info pro tebe, ne ze by to me nejak omezovalo nebo vadilo :-))
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


jtomes
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 15. říj 2011 17:52:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od jtomes » čtv 24. lis 2011 15:36:01

Dnes jsem hledal aplikaci na Android Marketu...marně. Uniklo mi něco, nebo jen neumím hledat?


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » čtv 24. lis 2011 20:28:27

jtomes píše:Dnes jsem hledal aplikaci na Android Marketu...marně. Uniklo mi něco, nebo jen neumím hledat?
Omlouvám se všem, ale aktuálně je aplikace nedostupná, rozhodl jsem se jí předělat. Myslím, že do měsíce bych to měl mít hotové. Záleží jak moc budu muset spát :shock:


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 25. lis 2011 8:09:08

webiky píše:... rozhodl jsem se jí předělat ...
Co to? Co se stalo? Nejaky zasadni problem? Budes prepisovat kompletne cely kod?
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » pát 25. lis 2011 20:23:03

michal.siman píše:
webiky píše:... rozhodl jsem se jí předělat ...
Co to? Co se stalo? Nejaky zasadni problem? Budes prepisovat kompletne cely kod?
Vypadá to tak, že předělám cca. 50-60% kódu. Dělám na tom co můžu, snad to tak do cca. měsíce bude.
Stalo se to, že se snažím to dělat lépe a lépe, a je pro mě jednodušší udělat toto než se pokoušet přepisovat jen části. Je to hodně provázané=vznik chyb.
Na základě feedbaku do vás všech a nejen vás jsem došel k závěru, že aktuální prostření není pro všechny tak easy jak by mělo být, takže i tam proběhnou změny.

Cíl je:
- menší odběr
- rychlejší běh
- více možností

Bohužel už teď musím upozornit, že díky této velké změně nebude zachováno při aktualizaci nastavení. Vím, budete mě mít "rádi", ale je to cena za změny.


jtomes
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 15. říj 2011 17:52:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od jtomes » pát 25. lis 2011 21:02:22

Jen jdi do toho. Myslím, že to nové nastavování přežijeme. ;) Stihneš to do Vánoc, pod stromeček?
Naposledy upravil(a) jtomes dne pát 25. lis 2011 21:05:02, celkem upraveno 1 x.


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 25. lis 2011 21:03:19

No tak ja osobne si rad nastavim znovu :-)) to neni problem a pokud to bude jednou do roka tak se nezblaznim, tahle aplikace za to stoji! takze drzim palce a dik za vysvetleni!
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


Suril
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: ned 30. říj 2011 11:09:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od Suril » sob 26. lis 2011 12:09:45

Zdravím, docela rád bych si tuhle aplikaci stáhnul, ale nedokázal jsem ji najít. Link na začátku tohoto topicu je mrtvý a hledání na marketu je tak špatně udělané, že jsem to prostě nenašel. Mohl by sem někdo, prosím, dohodit nějaký funkční link? Díky

Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od ZeKe » sob 26. lis 2011 20:28:58

Suril:
A co tak si přečíst příspěvky o cca 5-7 kousků nad Tvým dotazem?


Suril
Stálý androiďák
Příspěvky: 54
Registrován: ned 30. říj 2011 11:09:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od Suril » sob 26. lis 2011 21:20:51

aha, jsem hold slepý, díky ;)


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » ned 27. lis 2011 12:27:53

jtomes píše:Jen jdi do toho. Myslím, že to nové nastavování přežijeme. ;) Stihneš to do Vánoc, pod stromeček?
Věřím, že ano : )


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » ned 27. lis 2011 12:28:13

michal.siman píše:No tak ja osobne si rad nastavim znovu :-)) to neni problem a pokud to bude jednou do roka tak se nezblaznim, tahle aplikace za to stoji! takze drzim palce a dik za vysvetleni!
Díky : )

Uživatelský avatar

sejvi
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 30. čer 2011 11:56:52
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Ústecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od sejvi » úte 29. lis 2011 10:35:46

Ze budeme muset vse zadavat znova? - no problem, pro me otazka 5min.

Co se mi nejvice libi je, jak jsi do toho zapaleny a na nase podmety vse predelavas a ted DOKONCE predelas komplet celou aplikaci. DIKY a rad si pockam na finalni verzi... ;)
Nokia 3210 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia E52 -> HTC Desire S -> Xiaomi Mi2S 32GB -> Huawei P8

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2967
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 57
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od dufko » úte 29. lis 2011 13:25:04

Takže nakoniec to bude vypadať ako free aplikácia Llama alebo platená Locale ?


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » úte 29. lis 2011 19:53:46

dufko píše:Takže nakoniec to bude vypadať ako free aplikácia Llama alebo platená Locale ?
no ja osobne se priklanim k placene aplikaci, protoze pro me neni problem napr. 50kc autorovi poslat, dal jsem takovyhle drobny za jine aplikace ktere uz treba vubec nepouzivam ... za tuhle dam rad!
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti