ProduktivitaHandy Profiles

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

jtomes
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od jtomes » úte 06. pro 2011 19:18:28

Chci se zeptat jak vůbec funguje přepínání podle místa? Když opustím nastavené místo, přepne se profil s ním spojený? Jestli ano, na jaký profil? Podle pořadí?

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » stř 07. pro 2011 7:45:54

jtomes píše:... Tento topic by se měl věnovat tvému programu....i když by mě také zajímalo, jak jsou na tom s výdrží i ostatní androiďáci. (Pochopitelně s výdrží telefonu). ;-)
Toto se omyla porad dokola na kazdem foru, v kazdem topicu :-)) Muj nazor na vec je takovy, ze mit android telefon znamena ze uzivatel/majitel podstoupi jistou dan za vyuzivani tohoto systemu a tou dani je kazdodenni nabijeni. Pro me je naprosto normalni ze mam v aute nabijecku, doma u postele nabijecku, a v notebooku s batohem ktery je temer vzdy se mnou mam usb kabel kterym mohu nabijet. To je proste zaklad. Ruznou dobu jsem pouzival ruzne android telefonu, od prvni G1 jich bylo opravdu hodne. Nektery by vydrzdel asi i dva dny, nektery den a pul, ale ja pokazde kdyz prijdu do auta nebo domu tak nabijim, je to automaticka cinnost a nikterak me to neomezuje a nikterak mi to neprekazi. Resit neustale vydrz baterie je nestesti. Ten system ma byt vyuzivan, uzivan a ne se neustale nervit a sledovat baterku :-)) A ze by EP nejakym zpusobem baterii uziral si nemyslim.
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

persie
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc wildfire s

Příspěvek od persie » stř 07. pro 2011 9:29:45

Ahoj, mám telefon htc wildfire s, zatím se v něm jen orientuju :P , ale už teď mi v něm chybí nastavení profilů. Měla jsem dlouho NOKII, takže mi stačí nějaká jednoduchá aplikace s časovačem a abych si ji mohla ještě upravit (tón a hlasitost vyzvánění,s vibrací, bez..) a hlavně aby to bylo v češtině. Neporadíte mi, prosím někdo?
Děkuji

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC

Příspěvek od webiky » stř 07. pro 2011 9:50:55

jtomes píše:Chci se zeptat jak vůbec funguje přepínání podle místa? Když opustím nastavené místo, přepne se profil s ním spojený? Jestli ano, na jaký profil? Podle pořadí?
Přepínání podle místa ve verzi 2.00.05 funguje tak, že po dosažení místa, které je uložené v databázi, se aktivuje přiřazený profil.
V další verzi, na které pracuji, bude možné nastavit i to, co se má stát po opuštění místa:
1) nic
2) aktivovat profil, který byl aktivní před změnou místem
3) aktivovat určený profil

S tím, že tam dojde k úpravě vyhodnocení v tom, co je změna místa. Nyní to funguje takto:
-Zjišťuje se poslední známe místo ze systému a při změně se testují akce (co se bude dít).
-Zjišťuje se změna připojení wifi, za změnu místa je považováno i vypnutí wifi.
-Zjišťuje se změna připojení BTS, za změnu místa je považováno i vypntuí GSM/UMTS.

V nové verzi to bude takto:
-Zjišťuje se poslední známe místo ze systému a při změně se testují akce (co se bude dít).
-Zjišťuje se změna připojení wifi, za změnu místa NENÍ považováno i vypnutí wifi.
-Zjišťuje se změna připojení BTS, za změnu místa NENÍ považováno i vypntuí GSM/UMTS.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » stř 07. pro 2011 9:51:41

persie píše:Ahoj, mám telefon htc wildfire s, zatím se v něm jen orientuju :P , ale už teď mi v něm chybí nastavení profilů. Měla jsem dlouho NOKII, takže mi stačí nějaká jednoduchá aplikace s časovačem a abych si ji mohla ještě upravit (tón a hlasitost vyzvánění,s vibrací, bez..) a hlavně aby to bylo v češtině. Neporadíte mi, prosím někdo?
Děkuji
Tak se koukni sem:
https://market.android.com/details?id=easy.profiles.v2

jtomes
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Příspěvek od jtomes » stř 07. pro 2011 10:48:24

Pro Android existuje celá řada aplikací na správu profilů. Méně je jich ale plně funkčních, s jednoduchým ovládáním, a jen pár v češtině. Osobně ti doporučuji aplikaci Easy Profiles 2. Plně vyhovuje tvému požadavku na časové přepínání profilů, a umí toho ještě o hodně víc. Její instalací určitě neprohloupíš. :yes:
V EP2 si můžeš vytvořit až 50 profilů, ve kterých si nastavuješ sílu vyzvánění a upozornění, k nim si můžeš vybrat jakýkoliv zvuk. Můžeš si nastavit hlasitost budíku, volání a médií, vypnutí/zapnutí vibrací, vyzváněcí režimy (normální,tichý s nebo bez vibrací), jas obrazovky a dobu jejího automatického vypínání, nastavovat zapnutí a vypnutí bezdrátového připojení (Wi-Fi, bluetooth), filtrovat hovory - kdo se ti může nebo nemůže dovolat, přesměrovat hovory... atd. Jako třešnička na dortu je možnost upozorňování na zmeškané hovory a SMS!
Nastavené profily můžeš přepínat pomocí časovače, místa kde se nacházíš, nebo podle poznámky v kalendáři - velice praktická věc. Má malé systémové nároky, je zadarmo a hlavně v češtině. Autor sympaticky aktivní. :D

Sentinel
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Příspěvek od Sentinel » stř 07. pro 2011 11:17:14

Pouzivam Setting Profiles, zkusil jsem si stahnout EP2. Musim ovsem konstatovat, aniz bych chtel jakkoli aplikaci hanit, ze me okamzite odradilo uzivatelske rozhrani, konkretne tedy ta titerna pismenka s popisem, na ktera bych si musel brat pokazde lupu :DD Vypis funkci je dost zajimavy, nevim jestli lze v teto aplikaci take nastavit (na symbianu jsem na to mel takovou pythonovskou utilitku), aby se při nechtenem odpojeni sluchatek ukoncil (pozastavil) prehravac hudby. Jinak je to pekna aplikace.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 11.0.0.176(C431E3R5P4)
EMUI 4.0.0

sejvi
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejvi » stř 07. pro 2011 11:34:19

Ja by jsem naopak jeste nekde FONT zmensil... ;) Treba zde (viz screen), aby byl videt i PA. Ale to je drobnost a s aplikaci jsem maximalne spokojeny!

Obrázek
Nokia 3210 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia E52 -> HTC Desire S -> Xiaomi Mi2S 32GB -> Huawei P8

dufko
Droid
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10

Příspěvek od dufko » stř 07. pro 2011 12:47:17

Mne sa užívateľské rozhranie tiež nepáči, je veľmi prekombinované a pre mňa neprehľadné.

Som ale zvyknutý na inú aplikáciu, tak je to môj subjektívny názor.

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » stř 07. pro 2011 13:16:39

dufko píše:Mne sa užívateľské rozhranie tiež nepáči, je veľmi prekombinované a pre mňa neprehľadné.

Som ale zvyknutý na inú aplikáciu, tak je to môj subjektívny názor.
Pochybuji, že někdo může mít objektivní názor, včetně mě, ale hrozně rád bych věděl, co je překombinované?

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » stř 07. pro 2011 13:18:11

Sentinel píše:Pouzivam Setting Profiles, zkusil jsem si stahnout EP2. Musim ovsem konstatovat, aniz bych chtel jakkoli aplikaci hanit, ze me okamzite odradilo uzivatelske rozhrani, konkretne tedy ta titerna pismenka s popisem, na ktera bych si musel brat pokazde lupu :DD Vypis funkci je dost zajimavy, nevim jestli lze v teto aplikaci take nastavit (na symbianu jsem na to mel takovou pythonovskou utilitku), aby se při nechtenem odpojeni sluchatek ukoncil (pozastavil) prehravac hudby. Jinak je to pekna aplikace.
Titerná písmenka jsou pro tebe úplně všude včetně menu?
Toto nelze nastavit.

sejvi
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejvi » stř 07. pro 2011 13:22:54

Jako je jasne, ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Ale ze by aplikace byla NEPREHLEDNA... :no:
Nokia 3210 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia E52 -> HTC Desire S -> Xiaomi Mi2S 32GB -> Huawei P8

Sentinel
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Příspěvek od Sentinel » stř 07. pro 2011 16:37:28

Menu neprehledne urcite neni, titerna pismenka nejsou v samotnem menu, ale v tech popisech na hlavni obrazovce. Nevim jestli to je vlastnost ci nejaka chybka, ale kdyz jsem chtel zalozit novy profil nebo zapsat nejaky text, ktery by se tahal z kalendare a otocil jsem telefon, tak se klavesnice nepreklopila...
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 11.0.0.176(C431E3R5P4)
EMUI 4.0.0

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » stř 07. pro 2011 16:40:18

jtomes píše:Pro Android existuje celá řada aplikací na správu profilů. Méně je jich ale plně funkčních, s jednoduchým ovládáním, a jen pár v češtině. Osobně ti doporučuji aplikaci Easy Profiles 2. Plně vyhovuje tvému požadavku na časové přepínání profilů, a umí toho ještě o hodně víc. Její instalací určitě neprohloupíš. :yes:
V EP2 si můžeš vytvořit až 50 profilů, ve kterých si nastavuješ sílu vyzvánění a upozornění, k nim si můžeš vybrat jakýkoliv zvuk. Můžeš si nastavit hlasitost budíku, volání a médií, vypnutí/zapnutí vibrací, vyzváněcí režimy (normální,tichý s nebo bez vibrací), jas obrazovky a dobu jejího automatického vypínání, nastavovat zapnutí a vypnutí bezdrátového připojení (Wi-Fi, bluetooth), filtrovat hovory - kdo se ti může nebo nemůže dovolat, přesměrovat hovory... atd. Jako třešnička na dortu je možnost upozorňování na zmeškané hovory a SMS!
Nastavené profily můžeš přepínat pomocí časovače, místa kde se nacházíš, nebo podle poznámky v kalendáři - velice praktická věc. Má malé systémové nároky, je zadarmo a hlavně v češtině. Autor sympaticky aktivní. :D
Díky, jen takové drobné upřesnění, od verze 2.xx.xx není žádné omezené co do počtu profilů, časovačů, míst nebo slov. Teoreticky jde jen o to, co telefon "utáhne". Jestli 10 000 profilů nebo víc : )

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » stř 07. pro 2011 16:42:12

Sentinel píše:Menu neprehledne urcite neni, titerna pismenka nejsou v samotnem menu, ale v tech popisech na hlavni obrazovce. Nevim jestli to je vlastnost ci nejaka chybka, ale kdyz jsem chtel zalozit novy profil nebo zapsat nejaky text, ktery by se tahal z kalendare a otocil jsem telefon, tak se klavesnice nepreklopila...
Ok, díky, zvětším.
Otáčení je "zamknuté". A to proto, že po otočení by přehlednost výrazně klesla...

unavix
Kyborg
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » čtv 08. pro 2011 19:55:27

Zdravím autora.
První verze apk fungovala výborně.Aktualizoval sem na v2 a to tímto postupem: nejprve sem odinstaloval v1,pak smazal složku na kartě a poté instaloval v2.Nastavil sem si profily,časovače a místo.Dokud byl nastaven profil podle místa tak vše ok.Jakmile ale časovač změnil profil na NOC tak se telefon restartoval a zacyklil.Nezbylo než vyndat baterku a po zapnutí telefonu násilně ukončit apk. Pravděpodobně došlo ke kolizi mezi oběma profily, protože z profilu místa zůstala aktivní wifi i když by ji profil NOC měl vypnout.
1 - jak apk nastavit aby správně fungovala v tomto režimu:
mám profil DEN ( standardně nastaven od 6:00 do 19:00 kdy se zapíná profil noc) přes časovač.Přídu domů a podle BTS se přepne profil na DOMA kde je aktivní wifi. V 19:00 by se měl zapnout profil NOC ( noc by měl být aktivní od 19:00 do 6:00 kdy časovač zapne profil den) a ukončit profil DOMA včetně vypnutí wifi. (nepřišel sem na to kde mám chybně nastavení a proto nastala situace kterou sem popisoval hned v úvodu)

2 - při nastavování apk se posuvníkama nastavuje třeba čas vypnutí displeje.Bylo by možné to předělat aby nastavování bylo stejné jako při nastavení času v časovači?Nebo alespoň možnost výběru nastavování posuvníky nebo tlačítky ve všech volbách kde se posuvníky používají? (ty posuvníky mi přídou nepřesný a dost se s tím peru abych je nastavil jak potřebuju)

Předem děkuji za informaci a za radu.
Bůh odpouští, JÁ NE!

persie
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc wildfire s

Příspěvek od persie » čtv 08. pro 2011 20:23:28

Ahoj,už mám instalovaný EP2 a zatím se ještě "oťukáváme" :D Zkoušela jsem si nastavit profil na noc s tím, že když ráno vyprchá časovka, že začne fungovat denní profil, který nemusím už časovat..No, ale musela jsem ho zadat ručně... Potřebuji ještě pár dní, ale myslím, že to dám :lol:
Děkuji všem za rady, moc jste mi pomohli!!! :thumbup: :wave:

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » čtv 08. pro 2011 20:27:41

jamaica píše:Zdravím autora.
První verze apk fungovala výborně.Aktualizoval sem na v2 a to tímto postupem: nejprve sem odinstaloval v1,pak smazal složku na kartě a poté instaloval v2.Nastavil sem si profily,časovače a místo.Dokud byl nastaven profil podle místa tak vše ok.Jakmile ale časovač změnil profil na NOC tak se telefon restartoval a zacyklil.Nezbylo než vyndat baterku a po zapnutí telefonu násilně ukončit apk. Pravděpodobně došlo ke kolizi mezi oběma profily, protože z profilu místa zůstala aktivní wifi i když by ji profil NOC měl vypnout.
1 - jak apk nastavit aby správně fungovala v tomto režimu:
mám profil DEN ( standardně nastaven od 6:00 do 19:00 kdy se zapíná profil noc) přes časovač.Přídu domů a podle BTS se přepne profil na DOMA kde je aktivní wifi. V 19:00 by se měl zapnout profil NOC ( noc by měl být aktivní od 19:00 do 6:00 kdy časovač zapne profil den) a ukončit profil DOMA včetně vypnutí wifi. (nepřišel sem na to kde mám chybně nastavení a proto nastala situace kterou sem popisoval hned v úvodu)

2 - při nastavování apk se posuvníkama nastavuje třeba čas vypnutí displeje.Bylo by možné to předělat aby nastavování bylo stejné jako při nastavení času v časovači?Nebo alespoň možnost výběru nastavování posuvníky nebo tlačítky ve všech volbách kde se posuvníky používají? (ty posuvníky mi přídou nepřesný a dost se s tím peru abych je nastavil jak potřebuju)

Předem děkuji za informaci a za radu.
Ahoj Jamaico, hned na úvod se zeptám, nejmenuješ se Daniel?
Nezdá se mi, že to, co popisuješ, může způsobit moje aplikace. Proč? Protože služba nezpracovává přepínání trvale, ale v intervalu, který je dost velký na to, aby nezpůsobil zacyklení. A i kdyby došlo k zacyklení, tak jedině tak, že se každou cca. minutu přepne jiný profil, ale nic víc.

1) Nevím, jak lépe ti odpovědět na tuto otázku, tak to zkusím takto:
Nastavit profil DEN od 6:00 (časovač)
Nastavit profil NOC od 19:00 (časovač)
Nastavit profil del BTS na DOMA (místo) - toto může být přičinou chyb, protože BTS se mohou přepínat, i když se poloha telefonu nemění, raději bych doporučil aktivovat dle wifi nebo místa

2) Tlačítka na krajích posuvníků by byly pro tebe přijatelnější, chápu-li to dobře? S tím bych mohl něco udělat...

unavix
Kyborg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » čtv 08. pro 2011 20:42:38

Díky za rychlou reakci.
Nejmenuju se Daniel.
Tak jak si napsal to nastavení profilů to mám udělaný.Zkusím tedy změnit nastavení místa aby to bylo dle wifi a ne dle bts.
Ano ty tlačítka na stranách posuvníků by byli super.Kdyby to šlo dát třeba jako volbu do nastavení aby si každý moh vybrat jestli jen posuvník a nebo s tlačítky.

Ještě otázečka - proč zůstala aktivní wifi i když se profil přepnul a tvářil se jako NOC? (na to asi budu muset přijít zkoušením,nebo Tě něco napadá?)
Bůh odpouští, JÁ NE!

unavix
Kyborg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » čtv 08. pro 2011 21:31:02

Tak to cykleni telefonu se děje pořád.Děje se to při zapnuté WiFi a přepnutí časovačem do profilu noc.V profilu noc mám daný filtr volání na 4 čísla,vypnuté zvuky,zapnuté vibrace a jas displeje daný na 10%.
Jakmile se profil přepne tak do 10 vteřin se telefon restartujte a zacyklí.Když je apk neaktivní tak telefon funguje bez potíží a restarty neznám.
Typ telefonu a rom mám v podpisu.
Znova podotýkám že verze č1 tohle nedělala a fungovala v pohodě.
Bůh odpouští, JÁ NE!

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » pát 09. pro 2011 9:23:31

Takže říkáš, že když měníš na svém telefonu Wifi, tak se to restartuje...a tím se to zacyklí...?
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 20. pro 2011 17:05:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledne prispevky sa necituju!

unavix
Kyborg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od unavix » pát 09. pro 2011 9:48:40

Přesně tak.Změna profilu wifi nevypne i když by měla.
Změní se profil,wifi ale zůstane zapnutá.Ztlumí se jas displeje na nastavených 10% v profilu NOC a telefon se pak restartuje a zůstane zacyklený.
Musím pak vyndat baterku,vrátit ji,telefon pustit a co nejrychleji se dostat do správce aplikací a Easy Profiles v2 nuceně ukončit.
Pokud to neudělám tak se telefon po nastartování a načtení profilu opět restartuje a znovu zacyklí.

ps: není možnost někde stáhnout v1?
Bůh odpouští, JÁ NE!

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » pát 09. pro 2011 14:30:56

Potom se jedná o nějakou nekompatibilitu s WiFi, ale najít to, to nebude sranda. Pokud mi na zpětnou vazbu napíšeš požadavek na verzi 1.xx, tak nemám problém, pošlu ti ji.

//edit Jacho:

2.01.01 Nové funkce:
+ Aktivace profilu i při opuštění místa (nejen při vstupu)
+ Změněná logika pro analýzu změny místa u Wi-Fi, BTS (pouze pokud je síť povolená, změny jsou akceptovány)
+ Historie přepínání profilů
+ Zapnutí vybrané aplikace při aktivaci profilu
+ Možnost aktivace/deaktivace datových služeb – vyzkoušeno na verzi 2.3, mělo by fungovat i na nižších verzích, ale bohužel jsem neměl možnost toto otestovat
Naposledy upravil(a) Jacho dne úte 20. pro 2011 17:03:36, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Edituj si prispevky a nepis tri po sebe a precitaj si pravidla co si mal mimochodom spravit pri registracii!! Udelene varovanie!

sejvi
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejvi » pát 09. pro 2011 14:38:17

webiky píše:2.01.01 Nové funkce:
+ Zapnutí vybrané aplikace při aktivaci profilu
BOMBA!
Ze by konecne fungovalo... Pri zapnuti na mobilu WiFi (sit doma) automaticky spustit IMO (ICQ). ;)

S.hort.Y
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Asus T100TA-DK003H

Příspěvek od S.hort.Y » sob 10. pro 2011 1:13:39

Jaký vliv má jiný Launcher na funkci EP2??
V rámci 10 miliónové akce na Marketu jsem koupil AWD, celej den jsem jej nastavoval, zdokonaloval apod. (místo psaní semestrálek :-D) a večer, když se měl přepnout profil, tak se nic nezměnilo.. :-((((( Teda viditelně nic.. Při ruční změně, např. na profil Normální, se wifi vypne, takže to asi něco udělá, ale těžko se ověřuje co a jak aplikace změnila (ikona zůstane na výchozím profilu).. :-(
Je naděje, že to někdy bude fungovat?? AWD se mi totiž hrozně líbí, ale stejně tak EP2 a nemůžete po mně chtít se rozhodnout.. :-( :-D

Edit: Tak wifi a autorotace reagují jak mají, předpokládám tedy, že se všechno chová způsobně, jen se nezmění ikona a název aktivního profilu..
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+

ransot
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ransot » sob 10. pro 2011 10:00:55

Poprosim este o vysvetlenie co znamena ked dam casovac profilu a vberiem ktore dni sa ma zapnut tak tam je moznost Licha a Suda, na co sluzia tieto dve funkcie?
HTC Wildfire S/SpedDroid 1.2, Int2ext+ /Android 4.1.2/

S.hort.Y
Robot

Příspěvek od S.hort.Y » sob 10. pro 2011 11:31:46

To je sudý a lichý týden.. Např. máš nastavené, že je časovač aktivní jen v liché týdny.. Tento týden je týden č. 49, takže lichý, časovač bude aktivní, ale celý příští týden nebude, prtž 50 je sudé číslo.. ;-)
Siemens C25i -> Alcatel OT 302 -> Ericsson T20s -> N 5210 -> Siemens SL45 -> Siemens SL45i -> N-gage QD -> N 6100 -> další N-gage QD -> N73 -> N 3510i -> T-m MDA II -> N 5530 -> HTC DHD -> GNex -> Nexus 4 -> Xiaomi Mi3 -> Xperia Z3c -> Xperia Z5d -> S8+ Duos -> Note 10+

ransot
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ransot » sob 10. pro 2011 13:18:28

S.hort.Y píše:To je sudý a lichý týden.. Např. máš nastavené, že je časovač aktivní jen v liché týdny.. Tento týden je týden č. 49, takže lichý, časovač bude aktivní, ale celý příští týden nebude, prtž 50 je sudé číslo.. ;-)
Aha tak to by ma nenapadlo... :no: dik ;)
HTC Wildfire S/SpedDroid 1.2, Int2ext+ /Android 4.1.2/

Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák

Příspěvek od webiky » sob 10. pro 2011 13:25:38

S.hort.Y píše:Jaký vliv má jiný Launcher na funkci EP2??
V rámci 10 miliónové akce na Marketu jsem koupil AWD, celej den jsem jej nastavoval, zdokonaloval apod. (místo psaní semestrálek :-D) a večer, když se měl přepnout profil, tak se nic nezměnilo.. :-((((( Teda viditelně nic.. Při ruční změně, např. na profil Normální, se wifi vypne, takže to asi něco udělá, ale těžko se ověřuje co a jak aplikace změnila (ikona zůstane na výchozím profilu).. :-(
Je naděje, že to někdy bude fungovat?? AWD se mi totiž hrozně líbí, ale stejně tak EP2 a nemůžete po mně chtít se rozhodnout.. :-( :-D

Edit: Tak wifi a autorotace reagují jak mají, předpokládám tedy, že se všechno chová způsobně, jen se nezmění ikona a název aktivního profilu..
Na fungování aplikace nemůže mít launcher vliv, ale na aktualizaci widgetu by mohl. Já jsem sám zkoušel HTC sence, LauncherPro i GO Launcher a všude to fungovalo stejně dobře. Nyní jsem vyzkoušel i ADW Launcher (free version) a widget se aktualizoval tak, jak má. Takže to bude nějaký sek u tebe, restart telefonu jsi zkoušel?

S.hort.Y
Robot

Příspěvek od S.hort.Y » sob 10. pro 2011 13:30:56

Widget nemám, používám jen informační lištu a tam se nic nemění.. Restart byl několikrát a nepomohlo.. Zkusím EP2 přeinstalovat..

EDIT: Odinstalováno -> restart -> Instalace -> obnova nastavení -> restart -> funguje.. Akorát jsem objevil jinou vadu: První obnova shodila aplikaci.. Po opětovném restartu a obnově proběhla obnova zdánlivě OK, ale nastavení se špatně obnovilo.. Nevím už jak jsem co měl přesně nastavené, ale např. místo zaplé WiFi je zaplé BT (podle zobrazení aktivních položek v seznamu profilů)..
Naposledy upravil(a) S.hort.Y dne sob 10. pro 2011 14:14:58, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“