ProduktivitaHandy Profiles

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od redik_cz » úte 06. zář 2011 8:06:26

Taky mám podobný problém, nějak se mi nechce spustit časovač. Jo a jeden tip, nešlo by alespoň změnit notifijkační ikonu, že je spuštěn profil z časovačem, ať vím, zda jsem to vůbec spustil či nikoliv?





LiborP
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 10. kvě 2011 23:17:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od LiborP » úte 06. zář 2011 11:53:24

Možná špatně hledám, ale jak dočasně deaktivuji veškerá pravidla a chování Easy Profiles (jinak než odinstalací)?
Také by se hodilo (klidně do placené verze) mít možnost udělat si zálohu aktuálního nastavení na kartu, nebo do Dropboxu. Případně mít možnost uložit si k záloze i krátký komentář.
Za nápad od redik_cz se také přimlouvám - buď by ikona mohla změnit barvu, nebo by byla doplněna třeba o písmenko "T" v pravém horním rohu.


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » úte 06. zář 2011 13:06:01

Bohužel došlo k malé komplikaci a přestal funovat časovač :? , nová verze 1.7.0.f2 toto řeší. Vyzkoušejte a dejte vědět.


redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od redik_cz » úte 06. zář 2011 22:55:57

potvrzuji, zatím vše funguje a časovač přepíná, tak jak má ... No a co ta ikona a witget, plánuje se někdy v budoucnu? ;-)


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » stř 07. zář 2011 20:19:54

Super. Ikony budou brzy a widget až po nich...



LiborP
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 10. kvě 2011 23:17:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od LiborP » stř 07. zář 2011 22:21:25

Myslíš že někdy v budoucnu bude možná i záloha/obnova nastavení? Trochu jsem si s těmi profily hrál a pak jsem to nemohl vrátit zpátky do původního stavu a myslel jsem si, že jsem někde na nějakou volbu zapomněl. Kdybych mohl před plánováním nových funkcí udělat zálohu a pak se k ní vrátit, nemusel jsem se nad tím tak vztekat.
webiky píše:Bohužel došlo k malé komplikaci a přestal funovat časovač :? , nová verze 1.7.0.f2 toto řeší. Vyzkoušejte a dejte vědět.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od radegast » čtv 08. zář 2011 5:45:36

webiky píše:Bohužel došlo k malé komplikaci a přestal funovat časovač :? , nová verze 1.7.0.f2 toto řeší. Vyzkoušejte a dejte vědět.
Nevím jestli to má souvislost, ale při plánovaném přepnutí profilu, tedy časovačem, se nezvýšil jas displeje (přepínalo se s profilu NOC = nížší jas na HLASITĚ = vyšší jas).
Když jsem pak jen stáhl notifikačni lištu a odtud přepnul, teda vybral znova HLASITĚ, jas se zvýšil.
Řekl bych, že časovač za to přímo asi nemůže, ale stalo se to právě při přepínání časovačem.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » čtv 08. zář 2011 6:00:40

Hlasim ze casovac nefunguje! SE Xperia Arc bez rootu. Vcera v noci opetovna nova instalace, nastaveni a dnes rano zadne prepnuti z casovace ani docasny profil na 10 minut se nevratil zpet ... tak nevim
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


Gamba1
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 04. zář 2011 13:51:07
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od Gamba1 » čtv 08. zář 2011 6:45:09

Mě časovače fungují perfektně. Přepínají jak mají. Zrovna před chvílí se mi přepl z nočního na denní profil. Ale co mi nefunguje (nebo to špatně zapínám) je ten dočasný časovač, ten který se nastavuje tím šoupátkem. Tam mi to jaksi nejde.
Jinak dobrý, ale k dokonalosti, aby to byla jedna z nejlepších aplikací co mám v mobilu, mi tam chybí to GPS a možnost profilem zapínat i aplikace. Fakt by to nešlo??? :(
A ještě jedna věc mi blbne. Když nastavuji čas v časovačích, tak jde posunovat jenom tím + a - na hodinách. Když nastavím cifru klávesnicí, tak po vrácení zpět se čas nenastaví na ten nový, ale zůstane na předchozí staré hodnotě. Zase až tak velký problém to není, ale když mám třicetkrát mačkat + nebo - , abych se dostal třeba na 30, tak je to trochu opruz.


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » čtv 08. zář 2011 21:24:31

Vydána nová verze 1.7.1, která by měla vyřešit několik problémů:
- jas změněný časovačem
- ikony
- nastavení dočasného profilu

@Gamba:
Proč chceš vypínat/zapínat GPS? Psal jsem to již tady, když není GPS aktivní, nic nedělá, tak proč ho vypínat? Hlavní důvod, proč to zatím neudělám, je ten, že to není oficiálně podporováno a když to náhodou někdo nějak obejde, není garance, že to bude všude fungovat nebo že to nebude dělat problémy. Neříkám, že se tím nebudu zabývat, jen to má zatím malou prioritu, je třeba řešit jiné důležitější věci.
Na nastavení času se podívám, zatím to můžeš obejít tak, že napíšeš požadovaný čas a pak dáš +-. Tím se to uloží.
Zapínat aplikace profilem - můžeš mi dát příklad, k čemu je to dobré?

@michal.siman:
Zkus to s novou verzí a dej vědět. U starší verze nebylo možné vyloučit "překlik", ale funkční by to mělo být.

@radegast:
Díky za upozornění.

@Libor:
Zálohování je v plánu.


LiborP
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 10. kvě 2011 23:17:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od LiborP » čtv 08. zář 2011 23:29:57

To: Gamba
Už jsem to tu jednou myslím psal, Google od verze 2.3 nějak pozměnil přístup k ovládání GPS a zatím jsem nenašel aplikaci ani widget, která by spolehlivě uměla GPS zap./vyp. jedním kliknutím, maximálně tě hodí na obrazovku systému, kde si to holt musíš zapnout ručně. Tohle webiky asi jen tak lehce nevyřeší.

To:webiky - Zapínat aplikace profilem - ale jistě, když je člověk línej, tak třeba toto :
profil čtení : vypni BT, vypni wifi, stáhni jas na 10%, vypni automatické rotování obrazovky, všechna volume nastav na 1, vypni vibrace, zhasnutí obrazovky = 3 minuty, spusť čtečku knížek.

profil autonavigace : jas 90%, GPS a BT on, wifi off, vibrace off, nezhasínat obrazovku, spusť navigační program.
Ale v tomto případě chybí v aplikaci možnost ovládat datové přenosy, něco jako GPRS on/of + přepínač 2G/3G .

webiky píše: @Gamba:
Proč chceš vypínat/zapínat GPS? Psal jsem to již tady, když není GPS aktivní, nic nedělá, tak proč ho vypínat? Hlavní důvod, proč to zatím neudělám, je ten, že to není oficiálně podporováno a když to náhodou někdo nějak obejde, není garance, že to bude všude fungovat nebo že to nebude dělat problémy. Neříkám, že se tím nebudu zabývat, jen to má zatím malou prioritu, je třeba řešit jiné důležitější věci.
Na nastavení času se podívám, zatím to můžeš obejít tak, že napíšeš požadovaný čas a pak dáš +-. Tím se to uloží.
Zapínat aplikace profilem - můžeš mi dát příklad, k čemu je to dobré?


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 09. zář 2011 4:46:24

mam takovej pocit, ze ten jas se stejne nemeni, delam co muzu a easy profiles nic :-) nicmene ikonky jsou vyborny, ne ze by byli vsemohouci, ale oproti predchozimu jsou bomba! jen tak dal. hlavne ten jas please ...
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od radegast » pát 09. zář 2011 5:53:39

Taky mám ten pocit.
Jestliže před tím mi to jas např při ručním přepnutí večer na profil "NIC" přeplo, pak ráno při automatickém na "HLASITĚ" se jas už nezvýšil. Bylo třeba ručně znovuaktivovat a jas se už přepnul, tak teď už i při ručním přepínání zůstává jas na stejné ůrovni.

Ikonky:
Jsou super. Ale já používám mj. taky názvy profilů jako "Hlasitě", "Normální", "Ticho", "Jen vibrace".
Šlo by přidat ikonky "odrážející" takto jednoduše pojmenované profily?
No, než to složitě popisovat, uvedu příklad:
Obrázek
Třeba takhle nějak by mohly vypadat ikonky znázorňující různé stupně hlasitostí profilů, včetně úplné ticho nebo jen vibrace.
Obrázek je ilustrační.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 09. zář 2011 5:59:12

Primlouvam se za doreseni funkcionality (jasu) a pak reseni vzhledu (ikonky), diky :-)

Jeste dve veci:

1) kdyz si vyberu profil, at uz rucni prepnuti nebo docasne, nemohla by me ta obrazovka s nabidkou vyberu zmizet, nekde v nastaveni udelat zatrzitko ze chci po prepnuti profilu skocit na hlavni domaci plochu?

2) zapinani easy profiles po startu by se hodilo, restartoval jsem telefon a divim se ze se neprepinaji profily, procpak asi ze :-) protoze musim nahodit easy profiles rucne ...
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od radegast » pát 09. zář 2011 6:40:10

@michal.siman:
Ad1: Právě kvůli tomu jsem si "vydupal" ikonu v notifikační liště.
Když profily přepínám zkrze ní, tak pak obrazovka s nabídkou zmizí.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 09. zář 2011 8:41:35

@radegast:
Ad zmizeni: prave ze me nezmizi, jsem na homescreenu, sjedu s notifikaci, kliknu na radek s EASY PROFILES, objevi se rychla nabidka prepnuti profilu, vyberu 10minut, kliknu na profil, napr. AKTIVOVAT RUCNE a tato nabidka s rychlim prepinanim profilu zmizi, ale ja skocim do aplikace EASY PROFILES namisto zpet na homescreen kde jsem byl puvodne. Tot muj problem.

Mimochodem, me proste ten casovac, a uz docasnej nebo hlavne necasuje :-((((

btw: uz jsem se ptal jednou, neni pro tuto aplikaci potreba root prav? nemam root na xperii udelany ...
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od redik_cz » pát 09. zář 2011 9:10:06

Ahoj,

tak mě už taky po této aktualizaci nefunguje časovač :(.

Ale ty ikony se povedly ;)
Naposledy upravil(a) redik_cz dne pát 09. zář 2011 10:48:31, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od radegast » pát 09. zář 2011 9:18:26

Aha, tak mně časovač dočasný taky nějak ne-e.
Automatický uvidím třeba zítra. Teď se mi stím nechce laborovat.
Jas teď už vůbec ne.

@michal.siman:
Root určitě ne.
Dej si typ mobilu do podpisu nebo profilu. Nebude tak potřeba pracně dohledávat v předchozích příspěvcích.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 09. zář 2011 9:24:19

@radegast: a ty myslis ze mam chut to kazdej tejden menit :-)) je to muj konicek, zkousim, zkousis, zkousime :-)) snazim se to vzdy k tem prispevkum psat, nicmene, melo by to byt jedno pokud neresim napr. funkci tlacitek nebo problem s diodou ci konektorama ... i kdyz jasne, kazdej ten firemni android je trochu jinej ...
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od radegast » pát 09. zář 2011 10:52:13

No to máš pravdu.
Zas taky kolik je napříč tímto fórem dotazů na (ne)kompatibilitu nějaké aplikace s určitým mobilem.
On ani ten podpis/profil není ideální, páč například užívám mobil dlouhodobě, dám si ho do podpisu/profilu, všechny problémy, poznatky apod se vztahují k danému mobilu.
Stačí telefon, byť po dlouhé době, vyměnit, změnit jej i v podpisu/profilu a všechny dosavadní problém/poznatky, které se vztahovaly k předešlému telefonu nemají šmahem žádnou vypovídající hodnotu, neřknu-li že jsou zavádějící až lživé.
Takže si nevybereš.

Ale dost OT :oops: .
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Gamba1
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: ned 04. zář 2011 13:51:07
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od Gamba1 » pát 09. zář 2011 12:44:51

webiky
Jestliže lze mít GPS stále zapnutou, tak to mění situaci. Já ji zapínám jenom když potřebuju, protože mám strach, aby mobil nezačal dělat něco bez mýho vědomí - např. že se někde připojí přes mapy a vycucne mi všechny data. Když nic s GPS nepoužívám, tak ji mám radši vypnutou.
Zapínání aplikací pomocí profilu - tak třeba já mám profil na běhání. Zapnu profil a zároveň se mi nastartuje bluetooth na sluchátka na poslouchání hudby, zapne se aplikace SportyPal, která mi měří trasu a to všechno najednou jenom aktivováním profilu. Nebo může být třeba profil "auto" kdy jdu do auta, aktivuju profil a najednou se mi zapne např. bluetooth na handsfree, autonavigace na navigování atd, atd. Vše jedním kliknutím - aktivováním profilu, aniž bych musel postupně klikat a hledat v menu a zapínat všechno pojednom.
Naposledy upravil(a) Gamba1 dne pát 09. zář 2011 18:13:51, celkem upraveno 1 x.


michal.siman
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: úte 10. lis 2009 8:49:15
Reputace: 0

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od michal.siman » pát 09. zář 2011 12:56:20

To zapinani aplikaci profilem neni spatnej napad, to bych taky vyuzil - ale az bude fungovat vsechno co ma tak jak ma! :-)
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)


rodacek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 09. zář 2011 15:59:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Defy

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od rodacek » pát 09. zář 2011 16:07:59

Zdravím Vás, po všech možných přístrojích jsem přešel na android. Hraju si a snad budem kamarádi.Jestli to bude hloupá otázka ,prosím nekamenovat.Easy Profiles nainstaloval , našteloval a dobrý, jen jedna věc , je celá v angličtině.Je chyba ve mne nebo čeština není. Prolezl jsem snad všechny nastavení a nenašel. Není chyba že na Motorele Defy je Android v AJ?Díky

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od radegast » pát 09. zář 2011 19:06:35

Gamba1 píše:webiky
Jestliže lze mít GPS stále zapnutou, tak to mění situaci. Já ji zapínám jenom když potřebuju, protože mám strach, aby mobil nezačal dělat něco bez mýho vědomí - např. že se někde připojí přes mapy a vycucne mi všechny data. Když nic s GPS nepoužívám, tak ji mám radši vypnutou.
GPS nemá s daty nic společného. Tedy téměř nic. Jsou aplikace, které umí využít AGPS (telefon si stáhne tzv. almanach GPS pro snažší "nalezení" satelitů), ale tohle je zanedbatelné množství dat.
Tohle fakt neřeš. Já mám taky GPS zapnutou trvale (teda povolenou), ale až samotné aplikace, které jí skutečně potřebují, si ji zapnou. Tohle pak poznáš ikonou v notifikační liště.


rodacek píše:Není chyba že na Motorele Defy je Android v AJ?Díky
BINGO!
Je to tím.
Jedině autora požádat ať přidá volbu jazyka ručně.


michal.siman píše:To zapinani aplikaci profilem neni spatnej napad, to bych taky vyuzil - ale az bude fungovat vsechno co ma tak jak ma! :-)
Tím chci připomenout, že to "přepínání" jasu je pořád nějak náhodné.
Už sice zase funguje, ale pořád nějak náhodně.
Dnes se mi taky stalo, že se mi přepnutím profilu, který má taky zapnout BT, BT se nezapnul. Ale znovuvybráním stejného profilu BT naskočil.
Něco tam hapruje :(
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


kami
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: pon 13. čer 2011 9:30:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2
Mobil 2 / ROM: Sony E4G
Bydliště: Vysočina

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od kami » pát 09. zář 2011 21:15:38

rodacek píše:Zdravím Vás, po všech možných přístrojích jsem přešel na android. Hraju si a snad budem kamarádi.Jestli to bude hloupá otázka ,prosím nekamenovat.Easy Profiles nainstaloval , našteloval a dobrý, jen jedna věc , je celá v angličtině.Je chyba ve mne nebo čeština není. Prolezl jsem snad všechny nastavení a nenašel. Není chyba že na Motorele Defy je Android v AJ?Díky
Defy mám půl dne, zatím origo v EN. Nainstaloval jsem More locale 2 a potom Easy Profiles a jsou v češtině.


rodacek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 09. zář 2011 15:59:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Defy

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od rodacek » sob 10. zář 2011 6:27:46

DOOOBRÝ.Ano o aplikaci more locale jsem nevedel, nestíhám brouzdat a hledat ale nyní už to funguje.Děkuji,Děkuji,Děkuji.
Naposledy upravil(a) radegast dne sob 10. zář 2011 7:07:15, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!! A když už někde, tak používej náhled nebo si to po sobě oprav!


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » sob 10. zář 2011 7:21:35

Nová verze 1.7.3 - vše by mělo být opraveno.


(O)fer_cz
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 09. srp 2011 14:07:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google LG Nexus 4
Tablet: Onda v811 Dual-Core
Rom: latest official

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od (O)fer_cz » ned 11. zář 2011 14:36:52

na Samsungu Galaxy SII mam problem s nejnovejsi verzi, porad ukazuje, ze mam prijatou sms nebo neprijaty hovor a pritom zadny nemam. Kdyz na to kliknu, hodi me to do prijatych sms a nebo do protokolu volani. Mam zaply upozornovani a porad to jen upozornuje a vybiji baterku.


Autor tohoto vlákna
webiky
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 27. srp 2011 21:05:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od webiky » ned 11. zář 2011 16:06:18

(O)fer_cz :
Četl jsi návod, jak to funguje? Pokud ano a nechceš, aby to tak fungovalo, máš to vypnuté v nastavení?


(O)fer_cz
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 09. srp 2011 14:07:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google LG Nexus 4
Tablet: Onda v811 Dual-Core
Rom: latest official

Re: Easy Profiles - snadná správa profilů v češtině

Příspěvek od (O)fer_cz » ned 11. zář 2011 18:31:47

>>porad ukazuje, ze mam prijatou sms nebo neprijaty hovor a pritom zadny nemam<< tohle je problem, upozorneni mam zaply schvalne. Nechci ale dostavat upozorneni, kdyz zadny zpravy nebo missed call nemam. Pred updatem bylo vsechno ok
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 12. zář 2011 5:40:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti