ProduktivitaKerio/Exchange - pres TouchDown, nebo Moxier? nebo jinak?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
2T2T
Nové Androidě

Kerio/Exchange - pres TouchDown, nebo Moxier? nebo jinak?

Příspěvek od 2T2T » pát 30. zář 2011 16:00:22

potřebuji synchronizovat kalendář, kontakty, úkoly a mail přes Kerio (chová se jako exchange server).
V jiných threadech jsem našel, že mám pořídit buď Moxier, nebo TouchDown.
Androida zatím nemaje nevím, co z toho je jak spolehlivé a nevím, jak si která z těch aplikací rozumí s widgety - na home obrazovce chci mít kalendář na pár dalších dní, úkoly, upozornění na nepřečtené maily a sms - a vše odtamtud rovnou editovat - které řešení zvolit?

Karloz
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 7

Re: Kerio/Exchange - pres TouchDown, nebo Moxier? nebo jinak

Příspěvek od Karloz » pát 30. zář 2011 18:52:19

Na Androidu jsem nikdy neměl ani jeden z těchto programů. Kerio synchronizuješ jako exchange (jak píšeš) a pak tam pod položkou email (Gmail na gmail, E-mail na ostatní schránky) máš přístup do schránky. V aplikaci kalendář povolíš, aby se ukazovaly události i z něj (pokud nemáš defaultně všechny), takže se ti ukáže mezi ostatními událostmi z jiných kalendářů. Kontakty to samé. Jinak Kerio umí synchronizovat pouze jeden osobní kalendář, neumí třeba veřejné kalendáře.

Autor tohoto vlákna
2T2T
Nové Androidě

Re: Kerio/Exchange - pres TouchDown, nebo Moxier? nebo jinak

Příspěvek od 2T2T » čtv 13. říj 2011 17:13:47

na mém droid3 žádná synchronizace nebyla, tak jsem zkusil moxier (málo možností nastavení, subjektivně horší interface) teď mám touchdown v trialu a asi ho pořídím...jen mi vadí pluginy, na homescreen toho vidím málo... a taky bych chtěl něco vidět na lockscreenu anevim jak...

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“