ProduktivitaSynchronizace Astrid s Google Tasks - chodí vám?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Scalex
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0

Synchronizace Astrid s Google Tasks - chodí vám?

Příspěvek od Scalex » ned 02. říj 2011 19:17:48

Momentálně hledám optimální kombinaci aplikací pro kalendář a úkoly. Je to docela peklo, protože leccos nespolupracuje s lecčím jiným a mojí hlavní podmínkou je, aby aplikace na mobilu spolupracovala s Google kalendářem a Google Tasks.

Problém mám s aplikací Astrid ToDo. Ta mi pro mé potřeby připadá zatím nejlepší z toho,co jsem vyzkoušel, ale nešlape mi v ní synchronizace s Google Tasks. Když ji v nastavení zapnu, tak mi to napíše, že synchro neproběhlo a že mám zkontrolovat přihlašovací údaje účtu. Účet mám samozřejmě v pořádku, používám ho i na Marketu nebo v kalendáři. Když se v Astrid kouknu na stav synchronizace, tak je tam napsáno, že poslední synchro proběhlo s chybou dne 1.1.1970.

Zkoušel jsem to i se svým druhým Google účtem (jeden účet byl Google Apps, druhý klasický Google Profile), chovalo se to stejně. Aplikaci jsem odinstaloval, restartoval telefon, nainstaloval znovu a chová se to pořád stejně.

Synchronizace s webem Astrid.com funguje bez problémů. Pro mě jsou ale klíčové Google Tasks, protože na desktopech používám právě je.

Máte někdo tentýž problém, nebo - ještě lépe - měl jste ho někdo a vyřešil jste ho?
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6

Autor tohoto vlákna
Scalex
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0

Re: Synchronizace Astrid s Google Tasks - chodí vám?

Příspěvek od Scalex » úte 04. říj 2011 16:53:23

Odpovídám sám sobě: problém byl v tom, že Google změnil API a Astrid bylo nutno předělat. Po dnešní aktualizaci aplikace už vše funguje jak má.
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6

Btihin
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: sony ericsson live with walkman wt19i black + 8GB
Rom: 2.3.4

Příspěvek od Btihin » pát 13. dub 2012 11:22:39

Dobrý den, mám problém se synchronizací v Astrid.
Když zadám nový úkol :arrow: vyplním datum a čas :arrow: a dám "cal event" :arrow: vyskočí mi nabídka "kalendář v mobilu", "můj google kalendář".
Když vyberu "google kalendář" :arrow: vyvolá se kalendář :arrow: pak hned vyskočí "aplikace byla ukončena" a následně vyskočí:
"upomínka uložena: termín je today
Událost kalendáře také aktualizována"

Když pak vlezu přes pc do "google kalendáře" občas tam událost je občas ne.
V "google tasks" se úkol objeví vždy ovšem v "google kalendáři" jen občas.

Jestliže událost v "google kalendáři" na PC nevidím, otevřu danou událost v mobilu ještě jednou a dám opět přidat do "google kalendář", událost se následně na PC objeví.

Nevíte proč mi astrid tak blbne? Kdyby fungoval napoprvé byl by to supr program. (dlouhé načítání bych překousl)

Btihin

LiberX
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I
Twitter: AppDroid_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiberX » úte 24. dub 2012 11:51:57

Minirecenze Astrid Tasks a dalsich todo aplikaci zde: http://appdroid.cz/2012/04/23/todo-apli ... kazdeho-2/
Znáte portál AppDroid.cz? Aktuální informace z Android scény, recenze Android aplikací a her.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“