Příspěvek
od Scalex » pon 17. říj 2011 22:06:52
Tvoji aplikaci budu teprve zkoušet (taky jsem něco takového potřeboval a taky jsem to nenašel, ač jsem zkoušel lecos), tak doufám, že teď nebudu zdlouhavě popisovat něco, co už tam máš. Asi budu mít i řadu námětů pro budoucí verze... teda jestli se ti bude chtít to dál rozvíjet.
Mě například v dosud zkoušených aplikacích schází ještě i to, aby mě program na plnění úkolu upozornil včas. Tj. abych si u každého úkolu mohl nastavit nejen deadline, ale i odhadovaný počet hodin, kolik mi daný úkol zabere a počet hodin, které tomu denně mohu věnovat.
Takže zadám si třeba úkol "Přeložit kompletního Shakespeara" a vím, že mi to bude trvat 36 hodin čistého času. Zadám deadline a zadám, že denně budu překládání věnovat 6 hodin. Program mi bude zobrazovat daný úkol a šest dní před deadline mě začne do plnění poňoukat: "Tempem 6 hodin denně splníš úkol přesně v den deadline. Začni makat!"
Dobré by bylo, kdybych si pak mohl u každého takovéhoto úkolu zadat i počet už odpracovaných hodin. Dejme tomu, že první den si máknu a budu překládat 12 hodin. Program by mi tedy mohl nabídnout několik variant - přepočet hodin tak, že každý den budu muset překládat o něco méně, nebo nabídne posunutí deadline o jeden den a nebo nabídne možnost nic neměnit a prostě budu mít práci hotovou o den dřív a budu mít rezervu...
.: S C A L E X :.
mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6