ProduktivitaAplikace Termíny (Deadlines)

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mist
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z
Twitter: martin_nuc
Kontaktovat uživatele:

Aplikace Termíny (Deadlines)

Příspěvek od mist » pon 17. říj 2011 21:18:30

Ve škole a v práci se věčně setkávám s nějakými úkoly, které musí být do určitého data splněny. Do kalendáře se mi ale nehodí, protože nevím, kdy je budu přesně plnit. Úkolníček v Googlu mám plný jiných věcí, takže jsem si říkal, že musí existovat aplikace, která poskytuje přehled úkolů s jejich deadliny. Hledal jsem hledal a jednu, která by mi vyhovovala, dokonce našel. Problém byl, že zobrazovala datum pouze v americkém formátu (tedy MM-DD-YYY). Rozhodl jsem se tedy napsat aplikaci vlastní. Nyní je vše snad dotažené a vychytány mušky, takže nabízím všem ke stažení.

Pokud by něco nefungovalo, dejte prosím vědet. Nejlépe do komentářů na http://www.nuc.cz/android-aplikace-terminy

Features
- zobrazuje seznam úkolů
- řadí podle termínu dokončení
- u úkolů je odpočítávač dnů pro přehled, kolik času na něj máte

Obrázek Obrázek

Pokud se Vám aplikace líbí, prosím ohodnoťte ji v Android Marketu. Děkuji.

Odkaz: https://market.android.com/details?id=cz.nuc.deadline

Obrázek
"He who hasn't hacked assembly language as a youth has no hearth. He who does as an adult has no brain."
Follow me on Twitter!
Blog http://www.nuc.cz

Scalex
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0

Re: Aplikace Termíny (Deadlines)

Příspěvek od Scalex » pon 17. říj 2011 22:06:52

Tvoji aplikaci budu teprve zkoušet (taky jsem něco takového potřeboval a taky jsem to nenašel, ač jsem zkoušel lecos), tak doufám, že teď nebudu zdlouhavě popisovat něco, co už tam máš. Asi budu mít i řadu námětů pro budoucí verze... teda jestli se ti bude chtít to dál rozvíjet.

Mě například v dosud zkoušených aplikacích schází ještě i to, aby mě program na plnění úkolu upozornil včas. Tj. abych si u každého úkolu mohl nastavit nejen deadline, ale i odhadovaný počet hodin, kolik mi daný úkol zabere a počet hodin, které tomu denně mohu věnovat.

Takže zadám si třeba úkol "Přeložit kompletního Shakespeara" a vím, že mi to bude trvat 36 hodin čistého času. Zadám deadline a zadám, že denně budu překládání věnovat 6 hodin. Program mi bude zobrazovat daný úkol a šest dní před deadline mě začne do plnění poňoukat: "Tempem 6 hodin denně splníš úkol přesně v den deadline. Začni makat!"

Dobré by bylo, kdybych si pak mohl u každého takovéhoto úkolu zadat i počet už odpracovaných hodin. Dejme tomu, že první den si máknu a budu překládat 12 hodin. Program by mi tedy mohl nabídnout několik variant - přepočet hodin tak, že každý den budu muset překládat o něco méně, nebo nabídne posunutí deadline o jeden den a nebo nabídne možnost nic neměnit a prostě budu mít práci hotovou o den dřív a budu mít rezervu...
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6

Autor tohoto vlákna
mist
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z
Twitter: martin_nuc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mist » pon 17. říj 2011 22:12:30

Rozumim. Zajmavy napad. Zkusim o tom popremyslet. Tohle je prvni verze, takze to umi opravdu nutne minimum.

Vsiml jsem si, ze notifikace by uvitalo vic lidi. Planuji to tak, ze podrzenim na ukolu bude moznost nastavit notifikaci na nejaky den a hodinu.

Dalsi vec co planuji je widget na plochu se seznamem, ktery se da rozkliknout a uzivatele to vezme rovnou do appky.
"He who hasn't hacked assembly language as a youth has no hearth. He who does as an adult has no brain."
Follow me on Twitter!
Blog http://www.nuc.cz

rewdroid
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Streak5 - Transformer Prime - Galaxy Nexsus

Příspěvek od rewdroid » ned 23. říj 2011 11:50:47

Zajimave!
budu to tu sledovat jelikoz presne nejak atakovato aplikace se me take velice hodi.

Dekuji a drzim palce pri dalsim vyvoji.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“