ProduktivitaProfiler zo signalizaciou zmeny v profile

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
faraonsvk
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Profiler zo signalizaciou zmeny v profile

Příspěvek od faraonsvk » stř 19. říj 2011 15:39:41

Zdravim , po prechode z WM sa snazim pozhladavat vhodne aplikacie , a trocha som sa zasekol na nasledovnom. Hladam program na zmenu profilou , ktory dokaze zmenit iconcu aktualneho profilu ci uz v systemovej liste , alebo na widgete v pripade ze zmenim nieco z na nastaveni profilu. Napr. mam profil ktory ma wifi On hlasitost 100 percent. V pripade ze zmenim hlasitost rucne , tak na ikonka sa zmeni a budem vediet ze profil nieje spravny. Na WM sa k ikonke profilu zobrazila hviezdicka a vedel som ze na profile nieco nieje ako ma byt. Co som skusal najznamejsie profilery tak vsetky po zmene nechaju iconku rovnaku a ja zijem v presvedceni ze mam vsetko nastavene ako ma byt. Vdaka za radu.

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Profiler zo signalizaciou zmeny v profile

Příspěvek od ramon.dexter » stř 19. říj 2011 15:50:02

Možná by se toho dalo dosáhnout v Taskeru, ale těžko říct. Jinak taková aplikace neexistuje. Zase na druhou stranu, tohle zatím nikdo nepotřeboval, takže to nikdo nevytvořil.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
faraonsvk
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Příspěvek od faraonsvk » stř 19. říj 2011 17:53:15

to sa my neche verit zeby to nikdo nepotreboval , skor nikoho na androide mozno ani nenapadlo ze by to mohol potrebovat, ked manualne nieco prestavim , ako mam vediet , ze ten profil stale je nastaveny tak ako ma tak ako ma ? Mne sa prave zda ze je nelogicke ked tato funkcia nieje. :-)

ota.n
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Mini Pro a ZOPO ZP700
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z3C
Tablet: Ainol Novo 7 Flame

Příspěvek od ota.n » pon 24. říj 2011 10:54:58

faraonsvk píše:to sa my neche verit zeby to nikdo nepotreboval...
Me by se to teda libilo, mam androida chvilku a uz me dvakrat vypeklo. Na automaticke prepinani pouzivam Llamu a asi jedina moznost jak se vyhnout popisovanemu stavu je nadefinovat vsechny realne mozne kombinace (a tem nastavit jednu specifickou barvu ikonky) a do pozadovaneho stavu prepinat jedine manualnim prepnutim llamy. Ale jeste jsem to nezrealizoval.

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » pon 24. říj 2011 12:20:55

@faraonsvk:
Zkus tady: http://androidforum.cz/easy-profiles-sn ... 17270.html
Neříkám, že to umí, bo ne, ale autor je celkem pružný v reakcích na požadavky uživatelů.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

loqan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od loqan » pon 24. říj 2011 12:51:14

https://market.android.com/details?id=c ... 2ZpbGVzIl0.

Toto umí zobrazovat aktuální profil na widgetu.

Jinak to zvládá všechny možný přepínáky "BT, Wifi, hlasitosti všeho, vibrace, jas, prodleva displaye, atd, atd" ke každému profilu.

A přepíná profily podle strašně moc nastavitelného systému. Ať už podle WiFi sítí v okolí, Polohy podle vysílačů operátora, kalendáře, nastaveného času, GPS...

A hlavně se dají pravidla kombinovat ;)

Např. mám profily "Doma, Doma večer, Venku, Škola" - u každého je jinak jas obrazovky a hlasitost vyzvánění, médií, popř. vibrace....

Nebudu rozepisovat všechny profily ale třebas "škola" mám nastaveno podle polohy vysílače operátora (který mobil chytá ve škole), časové rozhraní 9-12hod a dny PO,UT,ST,CT,PA - pokud jedna z těch podmínek není profil "škola" se nezapne ;)

V tom je to super, páč třeba na symbianu nešly kombinovat podmínky, takže pokud jsem měl ve měste, kde jsem chodil do školy, nastaveno podle polohy "tichý režim", tak i když jsem tam přijel jen tak o víkendu (kdy jsem tichý nepotřeboval), tak se tichý režím zapnul :( ;)
Jenom dvě věci smrdí jako ryba.... a jedna je RYBA! :D :D

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“