ProduktivitaTouch Calendar

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ezopino
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2

Touch Calendar

Příspěvek od ezopino » pon 07. lis 2011 22:00:42

nechal jsem se přesvědčit a koupil Touch Calendar. Vše je ok, jen mne štve, že nepřebírá barvy z Google Kalendáře, jak by dle autora měl. Nemá s tím někdo zkušenosti? Jsem z toho zklamanej;)
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Re: Touch Calendar

Příspěvek od aldabubo » pon 07. lis 2011 23:28:23

Mě funguje perfektně, barvy přebírá.

@telefon    
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Autor tohoto vlákna
ezopino
Androiďák!

Příspěvek od ezopino » úte 08. lis 2011 8:55:33

a nic speciálního jsi nenastavoval, co? Mam Darkyho 10.2.2, ale ROMka by to snad proboha nemela ovlivnit ne?
------------------------------------------------------------------------------------------------------

aldabubo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldabubo » úte 08. lis 2011 9:21:25

Mám CyanogenMod7 a funguje tak, že co je zelené na PC je zelené v mobilu, co je červené na PC, je červené v mobilu. Předtím na originální ROM Samsung to fungovalo taky a ještě předtím na HTC Wildfire taky. Jsem si skoro jistý, že to ani nejde nijak nastavovat. Když ve výběru kalendářů zatrhneš google kalendář (jméno@gmail.com), tak už je u něj vlevo svislá čárka, která má tu barvu, jakou má ten příslušný kalendář na googlu. Když tam vidím "svátky", ty mám na googlu tmavě červenou barvou, vidím v tomto seznamu tmavě červenou čáru vlevo u "svátky". Potom v kalendáři, ať máš jakékoli barevné schéma, se to vždycky vypisuje písmem příslušné barvy. Jak to funguje tobě? Nějak jinak? Je fakt, že mi to jednou nějak zlobilo. Vyřešil jsem to tím, že jsem z mobilu odebral účet a zase ho nahodil zpátky. Pak se to zesynchronizovalo správně. Jenže já mám účty dva. Jeden standardně používám jen pro nákup aplikací a provádím s ním inicializaci všech telefonů, protože na něm mám nakoupené aplikace. Druhý mám vždy jako mailový a kalendářový a kontaktový. Ten pak můžu kdykoli odebrat a znovu přidat. (pokud je jeden jediný účet v mobilu, tak nelze odebrat....pouze wipe data/factory resetem).. Doporučuji tento model zavést, protože když jsou v domácnosti dva a více androidích telefonů, založíš jeden účet, který prolinkuješ s platební kartou a nakoupíš potřebné programy. Tento účet je vždycky inicializační (primární) v každém mobilu. Synchronizaci u něj nastavíš jen pro gmail (chodí potvrzovací maily o nákupu aplikací, ale není to ani vlastně nutné). Pak si přidáš druhý účet, který již bude tvůj osobní mail, kalendář, kontakty a ten si synchronizuješ naplno.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Autor tohoto vlákna
ezopino
Androiďák!

Příspěvek od ezopino » úte 08. lis 2011 9:49:10

hmm. ano, mam tam cervenou barvu u uctu z Googlu. Ale ja myslel, ze t prejima i jeho barvy. Tzn. kdyz na Google Calendar udelam udalost, kterou oznacim modre a jinou zase zlute, ze to ty barvy prevezme i telefon.
Takže ted sice mam vsechny udalosti z Google kalendáře červené a z nterního kalendáře modré. Jenomže já chci, aby to přebíralo i barvy událostí, jak je mám nastavené na Google Calendar. To tedy adi nepujde, co? Takové jakési kategorie, jako jsou v Outlooku. Jsem zvyklý s nima delat a proto i na svem Google uctu v kalendáři mám nastavené barvy dle mých "kategorií". Ale v telefonu se objeví je tam brava, pod kterou je Google ucet na telefonu zbarveny....
snad jsem to napsal srozumitelne :)

Autor tohoto vlákna
ezopino
Androiďák!

Příspěvek od ezopino » úte 08. lis 2011 9:49:59

ted zkouším Jorte i Business Calendar. a u obou to samy... jen barva Google uctu u udalosti, ktery jsou prebirany z Googlu uctu...

sid.cz
Nové Androidě

Příspěvek od sid.cz » stř 09. lis 2011 16:42:21

@ezopino: pro udalosti prebira vzdy barvu celeho kalendare - ja to resim tak ze mam vice kalendaru, kazdy podle kategorie (prace - tmave modry, skola - svetle modry, pochuzky - cerveny, zabava - zeleny, statni svatky + narozeniny - hnedy, ...)

bohuzel kdyz prenastavis barvu pouze udalosti tak to nezmeni, vzdy bere barvu celeho kalendare. Ja se takto dostal k tomu ze na google uctu mam cca 5 ruznych kalendaru a vsechny synchronizovane do touch calendar a vnitrni kalendar androidu vubec nepouzivam a ani ho nezobrazuju.

SiD

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“