ProduktivitaProfily 2G-3G atd ... Existuje?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od agent112 » pát 09. pro 2011 14:46:17

Ahojda lidi,
hledám "sheduler" , který mi pčepne 2G na 3G a opačně v zadaný čas :-)
(ostatní fce. jako hlasitost atp. beru jako samozřejmost :-D )

Poraďte prosím :-)


Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od dufko » pát 09. pro 2011 15:52:05

To nejde.
Dokonca ani jednoduchý widget na plochu ktorý by prepínal 2g/3g nie je.

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od Sentinel » pát 09. pro 2011 17:12:08

@dufko

Jak nejde ??? A co je tohle ?
http://www.appbrain.com/app/switchpro-w ... .switchpro
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od Mishack » pát 09. pro 2011 17:17:56

Proste nejde. Tenhle switch te akorat hodi primo do nastaveni a tam ruco vypnes/zapnes 2G.
(mimo to je to tam i napsane - 3G-2G (shortcut))
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od MrPedro » pát 09. pro 2011 17:41:54

jesteze miui umi prepinat 2G/3G z notifikacni listy
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 976
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od netineti » pát 09. pro 2011 18:58:56

prepinat 2g/3g priamo sa da len cyanogen romkami....

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od Sentinel » pát 09. pro 2011 19:40:46

Tak je to tak, vsechny ty utilitky delaji jen to, ze skoci do menu, kde se 2G/3G prepina. Ale nejaka ficura na to existovat musi, protoze ja mam primo v nastaveni moznost definovat si, co se mi zobrazuje v notifikacni liste nahore a krom jineho tam je i Toggle 2G/3G. Tato volba tapnutim primo prepina z 2G na 3G a zpet.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16697
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 205
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od ludekbrno » pát 09. pro 2011 22:27:55

"Ale nejaka ficura na to existovat musi"

Jo, existuje. Jiná ROM :-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od agent112 » sob 10. pro 2011 14:48:37

CM mám a přepínání z lišty funguje, ale rád bych využíval automatické profily s tím, že když mi tam skočí noční profil tak aby to jelo jen na 2G ... ;-) spotřeba bat. je o dost nižší :-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od korenisko » ned 11. pro 2011 17:52:35

Tasker
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od agent112 » pon 12. pro 2011 12:30:37

Vypadá to, že to je to, co hledám ;-) díkes ...

EDIT: To nastavení bude zajímavé :-D
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od korenisko » pon 12. pro 2011 13:16:30

To hej, ale rychlo nato prides... A vyuzijes ho aj na kopec inych veci...
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od dufko » pon 12. pro 2011 14:54:11

V popise Taskeru je, že to prepínanie funguje iba keď máš CM. Na CM to funguje aj bez Taskeru...

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od agent112 » pon 12. pro 2011 15:04:37

Ano jde to, myslím, že nám nepíšeš žádnou novinku že ;-)
Ale jde o to aby se to "dělalo" automaticky tzn. naprogramovat a nazdar ;-)
To ti CM7 naudělá, vím, že to není problém, tapnout na status bar, ale když to jde nastavit tak proč ne?!? ;-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2963
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od dufko » pon 12. pro 2011 18:00:22

Ja len že keď si dá Tasker a nemá CM tak mu to nepôjde.

To myslím všeobecne pre iných, ty si vybavený :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od agent112 » pon 12. pro 2011 18:22:21

To je fakt.... 2G-3G funguje jen na CM
Ale i tak je to dost nabušenej nástroj :-) škoda, že jsem ho neobjevil dříve :-D
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo


korenisko
Androiďák!
Příspěvky: 449
Registrován: ned 31. říj 2010 8:56:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S6
Tablet: ZenPad Z380kl

Re: Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od korenisko » pon 12. pro 2011 21:28:22

agent112 píše:To je fakt.... 2G-3G funguje jen na CM
Ale i tak je to dost nabušenej nástroj :-) škoda, že jsem ho neobjevil dříve :-D
To hej. Tasker mi nahradil viacero programov...
Galaxy S6 & ZenPad Z380kl

Uživatelský avatar

kecinzer
Moderátor
Příspěvky: 2142
Registrován: stř 07. dub 2010 16:46:40
Reputace: 27
Typ mobilu / ROM: iPhone 6S+ 64GB Silver
Twitter: kecinzer
Tablet: iPad Pro 13" 128GB Gold
Bydliště: Děčín - perla severu
Kontaktovat uživatele:

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od kecinzer » úte 20. pro 2011 21:49:23

Přepínání 2G/3G není možné jen v CM romkách, ale též Oxygenu, MIUI atd.
Navíc Tasker umožní to přepínání v ROMkách, který to podporují hezky zautomatizovat. Např. pokud jste v lokalitě, kde se neustále přepíná 2G a 3G, je možné nastavit přepnutí na 2G a ušetřit tak baterce.

Jinak mám ale vyzkoušeno, že pokud je signál na 3G silný, tak telefon nemá vyšší spotřebu než s 2G. Čili je toto přepínání blbost.
iPhone 6S+ Silver 64GB + Spigen Air Skin
iPad Pro 13" Gold 128GB + Smart Cover
Člen AOKP ROM a autor CZ překladů | Nejnovější buildy AOKPK


Rusheen
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 06. úno 2012 20:50:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od Rusheen » pon 06. úno 2012 20:55:16

Nechci zakládat duplicitní téma, když už se to částečně nakouslo tady. Můžete mi pls poradit, jak třeba v Taskeru nastavit aby se automaticky zapínala data např. každou hodinu na pět minut? Mělo by to jít, ale nějak jsem na to nepřišel.


Tatinek2
Stálý androiďák
Příspěvky: 149
Registrován: ned 18. bře 2012 15:57:26
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: One plus 5 6GB
Mobil 2 / ROM: One plus 5T 8 GB
Bydliště: Beroun

Re: Profily 2G-3G atd ... Existuje?

Příspěvek od Tatinek2 » sob 07. dub 2012 15:43:51

Mám stejný problém. Používám na volání Voip. Potřebuji, aby se mi to nepřepínalo během hovoru zpět na 2G. V nastavení mám pouze to co uživatel v prvním příspěvku, používat trvale 2G síť ANO NE.
Oneplus 5
Sleva 20 Euro na příslušenství
https://oneplus.net/cz/invite#EVZTZVBH2WKM6G8

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host