ProduktivitaFirmy CZ

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Firmy CZ

Příspěvek od Vegetus » čtv 10. zář 2009 14:10:43

Na marketu se objevila nová aplikace, neohromí technicky založené hračičky, ale pro práci se může hodit. Vyhledává fyzické i právnické osoby v rejstříku podle jména, ičo, nebo rodného čísla i podle názvu firmy a nejen to. Jde o aplikaci "Firmy CZ"


Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Firmy CZ

Příspěvek od d750 » čtv 10. zář 2009 14:29:50

Dobrý sem si jist že pro toto naleznu řádné využití.

Uživatelský avatar

xDeMO
Stálý androiďák
Příspěvky: 130
Registrován: čtv 02. dub 2009 8:03:11
Reputace: 1

Re: Firmy CZ

Příspěvek od xDeMO » čtv 10. zář 2009 15:30:25

supr tohle se šikne ;)
sony xperia Z


matata
Robot
Příspěvky: 1184
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Firmy CZ

Příspěvek od matata » čtv 10. zář 2009 15:55:06

na marketu ji nemuzu najit :-(

Uživatelský avatar

FXdroid
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 21. čer 2009 15:00:19
Reputace: 0

Re: Firmy CZ

Příspěvek od FXdroid » čtv 10. zář 2009 16:52:39

Já to našel hned, zadal jsem jen "firmy". :yes:
XPERIA ACTIVE



matata
Robot
Příspěvky: 1184
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Firmy CZ

Příspěvek od matata » pát 11. zář 2009 14:44:49

ja kdyz zadam firmy tak mi to nic nenajde... muze nekdo hodit odkaz na cyrket

Uživatelský avatar

FXdroid
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 21. čer 2009 15:00:19
Reputace: 0

Re: Firmy CZ

Příspěvek od FXdroid » sob 12. zář 2009 7:11:39

Tak dneska uz mi to také nenachází... :shock:

V marketu odkazují na www.prowide.org, ale tam o této aplikaci není ani zmínka... :o Tak nevím... :?
XPERIA ACTIVE

Uživatelský avatar

Aramon
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: úte 31. bře 2009 19:05:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A536
Rom: Mystic OS v7
Bydliště: Nový Jičín
Kontaktovat uživatele:

Re: Firmy CZ

Příspěvek od Aramon » sob 12. zář 2009 8:29:18

Ted jsem dal na marketu hledat "firmy" a naslo mi to a v poho nainstalovalo.

Jen jsem si vsiml,ze mi to napsalo, ze aplikace "companies cz" byla nainstalovana :-)
Prodávám hasičáky, provozuju MetalSvět.cz.


matata
Robot
Příspěvky: 1184
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Firmy CZ

Příspěvek od matata » sob 12. zář 2009 10:25:37

muázete ji nekdo prosim nekam upnout... diky moc.

Uživatelský avatar

FXdroid
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 21. čer 2009 15:00:19
Reputace: 0

Re: Firmy CZ

Příspěvek od FXdroid » sob 12. zář 2009 13:03:16

Upnul bych, ale nevím jak... :roll:
XPERIA ACTIVE

Uživatelský avatar

nevimator
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: úte 17. bře 2009 7:17:26
Reputace: 0

Re: Firmy CZ

Příspěvek od nevimator » sob 12. zář 2009 13:13:57

jj gr8 app
G1 Black Rooted
Spl : Death SPL
Radio : 2.22.23.02
SD : 8gb
ROM : Biffmod 2.1.0

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Firmy CZ

Příspěvek od ge0rge » sob 12. zář 2009 13:49:57

odkaz do marketu ...
Obrázek

pokud mate zapnuty market enabler, tj. vidite placene aplikace, vypnete jej... totiz vas telefon se tvari jako americky a tato aplikace patrne bude urcena pouze pro cesky region

Uživatelský avatar

FXdroid
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 21. čer 2009 15:00:19
Reputace: 0

Re: Firmy CZ

Příspěvek od FXdroid » sob 12. zář 2009 13:56:40

Jak vypnu zpátky Enabler na CZ bez restartu ? Jde to ?
XPERIA ACTIVE


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: Firmy CZ

Příspěvek od yonah » sob 12. zář 2009 14:42:25

Jde to. V set custom by melo byt (od shora):
- prvni dve pole 23001
- dalsi dve cz
- posledni dve T-Mobile CZ
oblíbené aplikace a hry.


matata
Robot
Příspěvky: 1184
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Firmy CZ

Příspěvek od matata » sob 12. zář 2009 20:52:08

kde najdu to stcustom?? Upnete to nekdo prosim na ulozto....


sikus
Androiďák!
Příspěvky: 254
Registrován: pon 01. pro 2008 15:44:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Firmy CZ

Příspěvek od sikus » pon 14. zář 2009 10:50:28

Ahoj,
jsem programátor z firmy ProWide media s.r.o, která má tuto aplikaci na svědomí. Jsem mile překvapen jak se celkem rychle šíří informace o této aplikaci i bez propagování . Jak již bylo napsáno výše, aplikaci můžete nalézt jako "Firmy CZ" (anglicky se jmenuje "Companies cz", ale aplikace byla zatím vydána jen pro české uživatele). Stránky http://www.prowide.org jsou nyní v přestavbě a intenzivně se na nich pracuje. Omluvte tedy prosím chvilkové neinformování o aplikaci na těchto stránkách.
Rádi zde přivítáme vaše připomínky a návrhy.


matata
Robot
Příspěvky: 1184
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: Firmy CZ

Příspěvek od matata » pon 14. zář 2009 11:51:36

Zdravim, bylo by prosim mozne, zaslat mi apk na mail? Bohuzel se mi proste v marketu nevyhleda, i presto ze enabler vubec nemam stazeny, ale je pravda ze bocas pouziji script na odkryti placeny apk, ten se po rebootu vyrusi, ale porad vidim ang. komentare, takze v tom asi neco bude... muzete mi ji prosim posalat...

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Firmy CZ

Příspěvek od ge0rge » pon 14. zář 2009 12:49:40

ten skript to asi poradne zmastil ... je skoda ze te pripravil o de fakto cesky market , zkus preci jen najit reseni jak to vratit zpet ... neni to moc rozumne reseni mit market natrvalo US ... to pak takhle budes loudit kazdou ceskou aplikacku :-) z toho ti hrabne, pokud budes takto chtit stahovat i aktualizace


sikus
Androiďák!
Příspěvky: 254
Registrován: pon 01. pro 2008 15:44:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Firmy CZ

Příspěvek od sikus » pon 14. zář 2009 14:24:22

matata píše:Zdravim, bylo by prosim mozne, zaslat mi apk na mail?
Ahoj, je mi líto, ale aplikaci zaslat na email nemohu. Pokus se vyřešit svůj problém s českými aplikacemi nebo si počkej na celosvětovou lokalizaci, která se chystá, ale nejsem v tuto chvíli schopen říct termín. Počítal bych s týdny.


Majklos
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 10. zář 2010 21:19:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC DESIRE

Re: Firmy CZ

Příspěvek od Majklos » pon 20. zář 2010 22:10:40

Měl jsem nainstalovanou aplikaci a po aktualizaci na Froyo mi to v Marketu nejde najít, ani když zadám "Companies CZ" a ani s zapnutým/vypnutým Market enabler.

Můžete mi někdo poradit, kde je problém, nebo aplikaci dát k dispozici v apk ???

Díky Michal

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti