ProduktivitaJak si organizujete události a úkoly?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
bestak
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Jak si organizujete události a úkoly?

Příspěvek od bestak » pon 02. led 2012 12:55:52

Otázka: Jak si organizujete svůj čas, události a úkoly? Používáte jenom kalendář, nebo k němu máte nějaký úkolovník? Nebo si čas organizujete "papírově" (offline)?

Toto vlákno by mělo sloužit k diskusi, výměně zkušeností, rad, tipů a triků. Snažte se to dodržet ;)

Já sám jsem dříve používal diář Moleskine. Od té doby, co jsem si koupil Nexus S, ale Moleskine leží na dně skřínky. Většinu událostí ťukám do Kalendáře (většinou jenom základní údaje, když si chci událost "vymazlit", tak to udělám až u počítače). Teď jsem ale objevil poměrně zajímavou app Any.Do, která mě zaujala především svojí jednoduchostí a neodolatelným designem :-D. Do tohoto úkolovníku (mám to teprve několik hodin, tak uvidím, jak se chytí) bych rád psal dílčí úkoly - úkoly, které se svým zaměřením do událostí (Kalendáře) nehodí, ale zároveň úkoly nechci držet v hlavě a chci je mít někde zachycené.

Andy.Do se mi líbí, jak jsem řekl, jednoduchostí. Podobné aplikace (Remember the Milk) jsou sice vydařené a sofistikované, ale na mé potřeby až moc "složité".

Obrázek

Jak to máte vy? :)

myom
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Motorola Defy+ a Haier W910
Tablet: Prestigio Quantum 10.1

Re: Jak si organizujete události a úkoly?

Příspěvek od myom » pon 02. led 2012 13:06:34

Astrid tasks s rozsirujicim balickem. vubec nelezu do aplikace, vsechno vyridim ve widgetu.

chal
Droid
Typ mobilu / ROM: 1+1 64GB

Příspěvek od chal » pon 02. led 2012 13:09:55

Relativně dlouho a úspěšné Kalendář + Any.do
1+1 64GB Sandstone Black / COS

Žulda
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xperia XZ1 Compact
Tablet: Nexus 7 II 2013

Příspěvek od Žulda » pon 02. led 2012 15:41:03

Kalendář + Gtasks. Chybí mi ale podpora pro opakování úkolů, kam se hrabe Android na Palm OS a WM6 :(
Přežít se to ale dá, opakované úkoly dávám jako opakované události do Kalendáře.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“