- Contact Blast
- aConstacts
- StarContacts
- Fast Call
A bohužel musím říctž, že ani jedna není dokonalá a nejenže dokonalá ale mají zásadní chyby.
- Contacts (z G1) - chybí zcela skupiny a hledání kontaktů pres T9
- Contact Blast - poněkud nepřehledný a vyhledávání kontaktu opět neefektivní když nepoužívám klávesnici.
- aConstacts - nadupané, ale neumí při volbě DIAL uložit čílso do nového kontaktu! Žasnu. Chybí vyhledávání jmen přes T9, ikdyž to tam píší, nic to nedělá.
- StarContacts - zdánlive náhrada contacts. Opravdu skvělý, ale... ale neumí uložit číslo z call log! Žasnu podruhé.
A dálec nikde nejde zařadit do skupiny nový kontakt. Jedině až po jeho uložení, ale ne pri jeho zakládání.
A asi nikde nejde prohlížet dlouhá poznámka. Je vidět jen část.
A nakonec mě dostalo, když jsem editoval poznámku. Přidal jsem si tam 3 poznámky plusem. O po uložení kontaktu si to zapamatovalo jen tu poslendí poznámku! Ještě, že jsem si tam neuložil nic důležitého.
Co se týče vyzvánění a zvuků, tak to je také bída. aContact umí přiřadit vyzáněcí tón celé skupině (SUPER, to neumí snad jiná app) i jednotlivým lidem. V tomhle vede. Neumí však již SMS a proto používám Ringo, nebo Tone Picker. Momentálně na kontakty a vyzvánění používám tedy asi 3-4 programy a to už je fakt hrůza.

Mate jiné zkušenosti, nebo řešení?