ProduktivitaSpráva otevíracích hodin - My Opening Hours

Moderátoři: don_alex, radegast

ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: Správa otevíracích hodin - My Opening Hours

Příspěvek od ZeKe » čtv 23. úno 2012 10:06:59

Na HTC DHD s aktualni stock ROM to taky pri zmene na 101 zvetsilo pismo o hodne, kdyz jsem pak dal 105, ci 110, tak zustalo porad stejne velky (alespon jsem nezpozoroval zadnou zmenu..) a pri navratu na 100 se pismo nezmensilo - tusimze jsem to musel potvrdit 2x za sebou, nebo se to spravilo az pri dalsim spusteni apky.., to uz si nepamatuji.
Asi tam bude nekde drobny bug..

trejlu
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Tablet: Asus Eee Pad Transformer TF 101

Příspěvek od trejlu » čtv 01. bře 2012 21:20:43

Díky za novou verzi, filtr funguje bezva.
Nyní snad kategorie ? - nebo tagy ? :)

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Příspěvek od xanthor » pát 02. bře 2012 9:33:02

Bude, ale dny nejsou natahovací. :-) Teďka trochu upravím design a pak se asi pustím do tagů.

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » ned 04. bře 2012 18:27:48

Tak už jsem upravil vzhled seznamu obchodů (míst). Kdo chce, může zkoušet tady:
http://meneltharion.byethost7.com/moh/d ... _beta1.apk
(Doporučuju zálohovat si seznam obchodů, existuje malé riziko, že program "najednou" nepůjde spustit a bude jej potřeba přeinstalovat.)

Screenshot:
http://meneltharion.byethost7.com/moh/i ... 181615.png
EDIT: Možná se nezobrazí hned, je potřeba dát ručně reload (asi ochrana proti hotlinkování).

Design je založený na návrhu Wextera (díky moc) s drobnými odlišnostmi (zejména se snažím šetřit místem).

Kromě vzhledu je tu i pár funkčních změn a vylepšení:
Dá se nastavit počet následujících dní (včetně dneška) (0, 1 nebo 2), jejichž otevírací hodiny mají být zobrazeny v úvodním seznamu.
V seznamu je zvýrazněn aktuální interval. (Tzn. pokud obchod má otevírací dobu 8-12 a 13-18 a teď je 14:00, pak druhý interval je zvýrazněn.) Stejně tak jsou zvýrazněny zkratky dnů.
Místo "--" je nyní "Zavřeno" (resp. "Closed").
Naposledy upravil(a) xanthor dne úte 06. bře 2012 20:02:25, celkem upraveno 2 x.

Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wexter » ned 04. bře 2012 22:21:37

Mnohem lepší, bylo mi potěšením :)

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » úte 06. bře 2012 20:45:29

Tak nakonec jsem nijak moc změn už nedělal. Jednak mi přijde, že držet se 100% té Wexterovy verze je trochu plýtvání místem a druhak se mi do toho moc nechtělo. :-) Ale rád si poslechnu Vaše názory před tím, než novou verzi nahraju na Market. (Ještě budu dělat nějaké drobné změny, ale nic zásadního.)

Odkaz na stáhnutí:
http://meneltharion.byethost7.com/moh/d ... _beta2.apk

Všechny 4 screenshoty pohromadě (možná se nezobrazí hned, pak bude potřeba vlézt do adresového řádku prohlížeče a zmáčknout Enter, omlouvám se za komplikace (případně si otevřete nový panel a vložte tam adresu ručně)):
http://meneltharion.byethost7.com/moh/i ... 181615.png
http://meneltharion.byethost7.com/moh/i ... 200352.png
http://meneltharion.byethost7.com/moh/i ... 200459.png
http://meneltharion.byethost7.com/moh/i ... 200534.png

Petr Neda
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: ----
Tablet: Ainol HERO I, origo fw; Xperia Z

Příspěvek od Petr Neda » sob 10. bře 2012 8:44:16

Nazdárek, tak jem stáhl tu posledni betu a o dost lepší. Grafika a zobrazení přehlednější.
Jenom mám malou drobnost k těm dveřím. Jsou dost malé a nevýrazné, nešlo by to nějak nahradit, třeba podbarvením jako na semaforu? Proužek, nebon kolečke místo dveří, kde zelená otevřeno, žlutá 30 minut do konce a červená zavřeno?
Jenom moje připomínka a můj postřeh, jinak moc dobrá apka.

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » sob 10. bře 2012 9:42:02

Díky za reakci. Dveří se mi zatím zbavovat sice nechce (jednak kvůli tomu, že je hned jasné, co znamenají a taky kvůli tomu, kolik jsem si s nimi už dal práce), :-) ale do některé z příštích verzí přidám možnost zobrazení barevného kolečka (nebo nějakého jiného jednoduchého symbolu) místo nich, případně podbarvení celého pole (tenhle nápad se mi moc líbí). Do té doby si můžeš v nastavení zvětšit "Velikost názvů obchodů", což zvětší (roztáhne, takže bude bohužel trochu rozmazaná) i ikonu dveří.

Petr Neda
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: ----
Tablet: Ainol HERO I, origo fw; Xperia Z

Příspěvek od Petr Neda » sob 10. bře 2012 10:10:53

Asi takhle jak jsi to napsal jsem to myslel. Ne se zbavovat dveří, je mě jasné že daly dost práce, ale nabídnout ještě jinou alternativu pro ty kterým dveře nevyhovují. Díky za reakci.

trejlu
Nové Androidě

Příspěvek od trejlu » pon 12. bře 2012 13:01:57

Díky za práci na nové verzi. Stáhl jsem si poslední BETU a funguje dobře.
HTC HD2 Android 2.3.4, Asus EEE Pad Transformer TF 101 Android 3.2.1.
Data zůstala bez poškození.
Vyzkoušel jsem zálohu i obnovu.
Vše funguje jak má.
+
- možnost volby zobrazení na hlavní obrazovce- kdy je otevřeno vynikající
- zvýrazněný aktuální den v zobrazení obchodu vynikající
?
- ikonu dveří navrhuji nechat jak je
- stále se přimlouvám za "tagy" nebo "kategorii!"
- je na zvážení, zda raději barevně odlišit název obchodu (otevřeno - zavřeno); ale když mám možnost filtru - asi zbytečné
- zkoušel jsem export do CSV, funguje dobře, ale jak ho vrátím ( ? import)
- komfortní info prosím kolik času bude aktuálně ještě otevřeno

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » úte 13. bře 2012 19:22:48

Nějaké zákeřné nezpozorovatelné poškození dat prakticky nehrozí, spíš jenom to, co jsem napsal - že program při startu prostě spadne a už nebude možné se k datům dostat. Ale i to je velice nepravděpodobné. Jinak k tagům - budou, budu na nich pracovat, ale kdy budou, si netroufám odhadovat. O CSV importu jsem už trochu uvažoval, ale nevím, jak moc by to bylo využíváno. To info o tom jak dlouho bude ještě otevřeno by sis představoval v seznamu míst nebo v detailu místa? (Do detailu určitě nějaký info plánuju.)

trejlu
Nové Androidě

Příspěvek od trejlu » stř 14. bře 2012 19:15:20

Děkuji za odpověď.
Dal bych přednost v přehledu, ale děkuji za tuto informaci i v detailu.
Ještě jednou díky za práci na totmto programu, a jsem připraven k finančnímu ohodnocení.

Scalex
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4 Pro - MIUI 8
Tablet: Lenovo Tab3 8 - stock 6.0

Příspěvek od Scalex » pon 06. srp 2012 12:24:33

Bylo by možné v programu řadit položky správně abecedně (aby Č následovalo po C a nikoliv až po Z)? Položek mám v programu hodně a když hledám ČSOB, tak se vždycky divím, kam se mi to ztratilo... a ono je to přitom až na konci seznamu. 8^)
.: S C A L E X :.

mobil: Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 8
tablet: Lenovo Tab3 8 / stock 6

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » pon 06. srp 2012 19:19:15

Díky za info, mrknu na to. (Teď jsem si dal trochu menší pauzu, ale v nejbližších dnech se do vylepšování MOH zase pustím.) :-)

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » pon 06. srp 2012 23:30:15

A už by sis tam mohl dát i nějaký "Donate" čudlík, ať z toho máš aspoň pár piv. 8^)

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » sob 25. srp 2012 20:28:29

Přiznávám, že mi to docela trvalo (a ještě není úplně hotovo), každopádně nabízím ochutnávku tagů. :-)
http://meneltharion.byethost7.com/moh/d ... ursPro.apk
(Asi budete muset kliknout pravým tlačítkem myši a dát uložit jako.)

Zbývá upravit texty a nějaké další drobnosti (pravá horní ikona po kliknutí, padající testy na ICS), :-) ale jinak myslím, že už je to použitelné, takže pokud vám tagy moc chybí, tak stahujte. Pozor na jednu věc - zálohy vytvořené pomocí této "bety" nepůjdou otevřít ve starších verzích (naopak to samozřejmě možné je), takže si kdyžtak ty starší zálohy zálohujte.

Aplikaci můžete instalovat vedle té z Marketu - jak jste si už asi všimli, rád bych z ní vytřískal nějakou tu korunu, chci říct dal uživatelům možnost přispět na vývoj. :-) Tagy to rozhodně nekončí, mám toho v plánu ještě dost...

A docela ocením odezvu od uživatelů ICS/JB, snad to nebude moc padat...

EDIT: Zjištěný a opravený (v další verzi) bug, kdy při prohlížení obchodů bez tagů není zvýrazněn aktuální den.

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » pon 27. srp 2012 23:16:52

Malý bug - když nemám vytvořené žádné tagy, podržím prst na Místě, zvolím "assign tags", vyskočí chybová hláška o tom, že nejdřív musím vytvořit tagy - a ani tlačítko OK, ani tlačítko Zrušit nefunguje, okno zůstává trčet v popředí. Teprve když zmáčknu tlačítko Zpět, tak okno zmizí.

Návrhy na budoucí vylepšení:

- na obrazovce TAGS bych tlačítko pro přidání tagu dal rovnou na plochu, je zbytečně uklizené v menu. Každý ušetřený klik je dobrý, slouží k lepší uživatelské přívětivosti

- když na obrazovce TAGS kliknu na nějaký tag, vypíšou se místa, která tento tag mají přiřazený. Bylo by dobré, kdyby ta místa byla klikatelná a já si mohl z tohoto místa rovnou otevřít "kartu" toho daného místa.

- když jsem na obrazovce TAGS a zmáčku tlačítko "Back" tak vyskočím z aplikace. Myslím, že by se víc hodilo, kdyby se z aplikace dalo vyskočit jen na obrazovce PLACES. Tu totiž beru jako základní a když jsem si "odskočil" do TAGS, tak jsem se pak chtěl vrátit zpět - a bum, byl jsem venku z aplikace. Nedošlo mi, že se tam musím vrátit kliknutím na nápis PLACES. Je to sice logické, ale není to intuitivní... myslím, že hodně lidí to bude svádět k tomu, aby se z TAGS vraceli zpět tlačítkem a ne tím nápisem...

- když v červené liště kliknu na ikonu štítků, vyskočí okno nadepsané "Assign tags", což je nelogické... mělo by to být spíš "Filter tags" nebo tak nějak.

- když nějakému místu přidávám tagy, bylo by super, kdybych někde na vrchu obrazovky viděl název toho místa... znáš to... hlava děravá... kliknu, začnu zadávat tagy a najednou si kurňa nejsem jistej, jestli jsem kliknul na Kaufland nebo na Komerčku. Byl by to takový vstřícný krok pro nás, nepozorné blbce. 8^)

- když nějakému místu přidávám tagy, bylo by super, kdybych v tom okně s přidávanými tagy měl i tlačítko na zadání tagu nového. Abych v případě, že mi dojde, že by se hodil ještě nějaký tag, nemusel rozdělané místo uložit, skočit do TAGS, tam zadat nový štítek, vrátit se do PLACES, zvolit dané místo, dát Assign tags a ten štítek přidělit. Zkratka by se hodila... napsat si tam ten štítek rovnou...

- do budoucna by se mi líbilo to, co tu někdo navrhoval. Místo dveří dát jednoduchá barevná kolečka podle barev semaforů. Zelené kolečko - otevřený obchod. Červené kolečko - zavřený obchod. Žluté kolečko - X minut do zavření (hodnota X ručně nastavitelná v Settings). A protože dveře mají taky něco do sebe, dal bych v Settings možnost vybrat si "skin" - tedy vybrat si verzi s dveřmi nebo verzi se semafory. Jen bych ke dveřím ještě přidal tu variantu s brzkým zavřením, například formou otevřených dveří, u kterých svítí červený výkřičník.

Jinak se mi nová verze fakt líbí. Už ta stará mi hodně usnadňuje život... pořádně jsem si ji naplnil spoustou obchodů, lékařů, restaurací a dalších veřejných míst a hodněkrát mi to ušetřilo čas (nehnal jsem se zbytečně někam, abych zjistil, že jdu pozdě) nebo jsem naopak zjistil, že ještě stíhám zaskočit na důležitý úřad nebo do banky... Fakt bezva aplikace, a s tagy to bude ještě lepší. Přemýšlel jsem sice původně nad nějakým rozlišováním v rámci PLACES, ale štítky to řeší naprosto pohodově a přehledně. A možnost kombinování je bezvadná. Všechna místa jsem si označil nejen štítkem s typem místa (lékař, obchod, banka), ale i názvem města, takže si pohodlně vyfiltruju jen místa z města, ve kterém se právě nacházím. Pohoda jazz. 8^)

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » úte 28. srp 2012 21:01:32

Díky moc za odezvu.
Scalex píše:Malý bug - když nemám vytvořené žádné tagy, podržím prst na Místě, zvolím "assign tags", vyskočí chybová hláška o tom, že nejdřív musím vytvořit tagy - a ani tlačítko OK, ani tlačítko Zrušit nefunguje, okno zůstává trčet v popředí. Teprve když zmáčknu tlačítko Zpět, tak okno zmizí.
Už opraveno.
Scalex píše:- na obrazovce TAGS bych tlačítko pro přidání tagu dal rovnou na plochu, je zbytečně uklizené v menu. Každý ušetřený klik je dobrý, slouží k lepší uživatelské přívětivosti
Zajímavý nápad, určitě se nad tím zamyslím.
Scalex píše:- když na obrazovce TAGS kliknu na nějaký tag, vypíšou se místa, která tento tag mají přiřazený. Bylo by dobré, kdyby ta místa byla klikatelná a já si mohl z tohoto místa rovnou otevřít "kartu" toho daného místa.
Toto nevím, jestli udělám - jednak nechci duplikovat funkcionalitu (filtrování podle tagů) - ta záložka tagy má být určena především pro vytváření / editaci / mazání tagů a popravdě se mi do toho ani moc nechce. Ale do budoucna to nevylučuju.
Scalex píše:- když jsem na obrazovce TAGS a zmáčku tlačítko "Back" tak vyskočím z aplikace. Myslím, že by se víc hodilo, kdyby se z aplikace dalo vyskočit jen na obrazovce PLACES. Tu totiž beru jako základní a když jsem si "odskočil" do TAGS, tak jsem se pak chtěl vrátit zpět - a bum, byl jsem venku z aplikace. Nedošlo mi, že se tam musím vrátit kliknutím na nápis PLACES. Je to sice logické, ale není to intuitivní... myslím, že hodně lidí to bude svádět k tomu, aby se z TAGS vraceli zpět tlačítkem a ne tím nápisem...
Chvíli jsem nad tím přemýšlel a nakonec jsem to udělal přesně tak, jak jsi napsal. (Tlačítko zpět v "Places" teď vyskočí z programu, zatímco v "Tags" vrátí uživatele do "Places".)
Scalex píše:- když v červené liště kliknu na ikonu štítků, vyskočí okno nadepsané "Assign tags", což je nelogické... mělo by to být spíš "Filter tags" nebo tak nějak.
Texty nebyly hotové, jak jsem psal, už je opraveno.
Scalex píše:- když nějakému místu přidávám tagy, bylo by super, kdybych někde na vrchu obrazovky viděl název toho místa... znáš to... hlava děravá... kliknu, začnu zadávat tagy a najednou si kurňa nejsem jistej, jestli jsem kliknul na Kaufland nebo na Komerčku. Byl by to takový vstřícný krok pro nás, nepozorné blbce. 8^)
Samozřejmá věc, už se to chová, tak jak má. :-)
Scalex píše:- když nějakému místu přidávám tagy, bylo by super, kdybych v tom okně s přidávanými tagy měl i tlačítko na zadání tagu nového. Abych v případě, že mi dojde, že by se hodil ještě nějaký tag, nemusel rozdělané místo uložit, skočit do TAGS, tam zadat nový štítek, vrátit se do PLACES, zvolit dané místo, dát Assign tags a ten štítek přidělit. Zkratka by se hodila... napsat si tam ten štítek rovnou...

- do budoucna by se mi líbilo to, co tu někdo navrhoval. Místo dveří dát jednoduchá barevná kolečka podle barev semaforů. Zelené kolečko - otevřený obchod. Červené kolečko - zavřený obchod. Žluté kolečko - X minut do zavření (hodnota X ručně nastavitelná v Settings). A protože dveře mají taky něco do sebe, dal bych v Settings možnost vybrat si "skin" - tedy vybrat si verzi s dveřmi nebo verzi se semafory. Jen bych ke dveřím ještě přidal tu variantu s brzkým zavřením, například formou otevřených dveří, u kterých svítí červený výkřičník.
Oboje bude pravděpodobně v další verzi.

A na konec ještě dobrá zpráva - srazil jsem velikost aplikace přibližně na polovinu. :-)

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » úte 28. srp 2012 22:20:29

A ještě se povedlo na polovinu snížit sklerózu Děda Vševěda. 8^)

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » stř 12. zář 2012 16:33:27

Tak už je na GPlay (cena 30 Kč):
https://play.google.com/store/apps/deta ... ghours.pro

Takže kdo chce finančně podpořit vývoj, má šanci. :-)

Do další verze udělám něco s těmi indikátory otevření / zavření, protože si na to stěžovalo víc lidí.

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » stř 12. zář 2012 17:04:28

Další várka návrhů:

Možná bych ještě o něco více odlišil nápisy "Místa" a "Tagy" - např. tak, že ten aktivní bude ještě tlustší a ten neaktivní naopak nějak zešedlý nebo rozmlžený nebo nějak jinak utlumený. V tuhle chvíli mi ten rozdíl přijde příliš subtilní.

Ještě mě napadlo, jestli by se mezi oběma obrazovkami nedalo přesouvat i tažením. Že položím prst na seznam míst, šoupnu doleva a nasune se obrazovka s tagy.

V menu (když stisknu tlačítko pro vyvolání menu) je jen "Přidat" - na každé obrazovce přitom znamená něco jiného. Bylo by možné, aby na obrazovce "Místa" bylo v tom menu "Přidat místo" a na obrazovce "Tagy" zase "Přidat tag"?

Když dávám filtr tagů, hodilo by se, aby tam byla i možnost "zrušit vše" - když mám padesát tagů a nastavím si dvacet filtrovaných tagů najednou, tak pak to musím zase jedno za druhým mazat. Kliknutím na "zrušit vše" (nebo "smazat filtry") by se seznam tagů "vynuloval" - u všech tagů by se zrušilo zaškrtnutí.

Přemýšlel jsem, jestli by nebylo dobré do budoucna udělat i "odčítací" filtrování. Abych mohl filtrovat nejen podle přiřazených, ale i podle nepřiřazených tagů. Příklad: chci vyfiltrovat všechny obchody (tag OBCHOD), které nejsou v Poděbradech (tag PODĚBRADY). Takže vlezu do filtrů a tam musím zaškrtnout tag OBCHOD a pak všechna města, která mám jako tagy - kromě Poděbrad. Což není nejpohodlnější. Víc by se mi hodilo, kdybych mohl nějak zadat podmínku "vyfiltruj místa, která mají tag OBCHOD a zároveň NEMAJÍ tag PODĚBRADY. Uznávám ale, že by to asi pro uživatele mohlo být trochu matoucí. Do příště zkusím vymyslet nějakou jednoduchou metodu, jak tohle v rámci uživatelského prostředí vyřešit, aniž by se to tam nějak pletlo...

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » stř 12. zář 2012 17:41:09

Díky za odpověď.

Ad 2 - Toto zatím nevím, jak jednoduše udělat.
Ad 4 - Zrušit vše asi přidám, i když si nemyslím, že běžný uživatel bude potřebovat víc jak 2 tagy zároveň (maximálně si dovedu představit 3).
Ad 5 - Opravdu je to v reálu potřeba? Nějak si moc nedokážu představit, k čemu by to bylo...
Ad 1 a 3 - Uvidím, jsou to ale jenom detaily.

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » stř 12. zář 2012 18:56:43

Tak máš ode mně 3 pětky :)
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » stř 12. zář 2012 19:07:31

Ber ty moje návrhy jen jako určité nadhození tématu k zamyšlení. Někdy mě něco napadne, v první chvíli mi to připadá zajímavé, ale když to začnu víc promýšlet, tak třeba zjistím, že by to program zbytečně zesložitilo a že něco takového žádný uživatel potřebovat nebude. To je třeba případ toho bodu 5, který by asi byl složitý na implementaci a přitom minimálně využívaný, nebo možná vůbec.

Ad bod 4 - ten se bude hodit i lidem, kteří mají dlouhý seznam tagů - kliknutím na "zrušit vše" smažou vše a nebudou muset projíždět celý seznam shora dolů a hledat, kde že to mají zatržené.

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » stř 12. zář 2012 19:17:56

radegast: Díky. :-)
Scalex: Ten bod 5 by asi až tak složitý na implementaci nebyl, ale přijde mi prostě zbytečný. Bod 4 určitě udělám - nic na tom není a máš pravdu, že pak bude rušení filtru pohodlnější.

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » stř 12. zář 2012 19:24:43

Tou implementací myslím nejen naprogramování, ale i vymyšlení, jak to zapracovat do UI.

Jo a už mám taky nakoupeno. 8^) Akorát se mi povedlo pěkně zazmatkovat - měl jsem nainstalovanou tu "neoficiální" verzi z posledně. Na webovém Play Store jsem koupil tu placenou verzi, mobil mi ale zahlásil chybu, že aplikace už existuje. Tak jsem si řekl: odinstaluju ji a nainstaluju si tam tu ofiko verzi z Play Store. Odinstaloval jsem - ale protože to bylo do 15 minut od koupě té placené verze, tak to Google považoval za žádost o vrácení peněz, aplikaci odinstaloval a vrátil mi prachy. 8^) Takže jsem to pak koupil podruhé, to už obchod proběhl tak jak měl. 8^)

Autor tohoto vlákna
xanthor
Kyborg

Příspěvek od xanthor » stř 12. zář 2012 19:48:24

Asi bych hodil napravo od toho filtru přeškrtnutý filtr a jinak by to vypadalo skoro stejně. (To nejjednodušší, co mě napadlo.)
Jo, všiml jsem si tam nějakých zmatků. Aspoň vím, jak v administraci vypadá refund. :-)

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » čtv 13. zář 2012 5:38:26

Scalex píše:... Na webovém Play Store jsem koupil tu placenou verzi, mobil mi ale zahlásil chybu, že aplikace už existuje. ...
Tak to u mně vypadalo trochu jinak.
Na Play jsem si našel My Opening Hours Pro, protože jsem měl taky nainstalovanou tu neofiko betu, tak jsem měl v Play u ní pouze "Otevřít" a "Odinstalovat".
Po ťapnutí na Odinstalovat mně to akorát upozornilo, že appka není instalována via Obchod a jestli ji teda fakt chci odinstalovat. Potvrdil jsem a odinstalovala se.
Pak jsem měl normálně možnost appku koupit a nainstalovat, akorát jsem potom asi dvakrát mazal upozornění ve stavové liště, že apikace už existuje. Po ťapnutí na toto upozornění mně to hodilo do Play Storu na aplikaci bez dalších možností, nic.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » čtv 13. zář 2012 6:00:14

No tys na to šel přes Play na mobilu, u mě asi ty zmatky byly zoůsobeny tím, že jsem instaloval z desktopu, z webového Playe. Tam mi to koupi povolilo (protože aplikaci jsem koupenou v tu chvíli neměl) a až potom došlo k tomu konfliktu aplikací a odinstalaci. No důležité je, že autorovi nakonec platba odešla a může se odstěhovat na Bahamy a do konce života se válet. 8^)

Scalex
Androiďák!

Příspěvek od Scalex » pon 11. úno 2013 18:19:02

Hlásím dva bugy poslední verze:

* když zvolím Menu/Poslat na OpenStreetMap, tak mi vyjede seznam míst spolu se zaškrtávátky, ale nedá se v něm nic zaškrtnout, můžu s ním jen rolovat nahoru a dolů a vyskočit z něj zpět. Nemůžu tedy nic odeslat na OSM. Na OSM jsem zaregistrovaný a aplikace mi hlásí status AUTORIZOVÁNO.

* velice často se mi stává, že po kliknutí na Menu/Více se mi menu zasekne - zůstane zobrazené, nedá se v něm nic vybrat a můžu z něj jen vyskočit tlačítkem Zpět. Když znovu kliknu na Menu/Více a pak nějakou volbu, tak už to funguje. Stává se mi to opravdu několikrát denně a pouze v této aplikaci.

Mobil a ROM viz podpis, launcher Apex Pro.

Dále navrhuju, aby v případě, že je aplikace autorizována na OSM, bylo tlačítko "Autorizovat" zneaktivněno. Protože je zbytečné, aby bylo aktivní, v tu chvíli by mělo být aktivní jen odautorizační tlačítko.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“