ProduktivitaFoťák > Vizitka > Outlook

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Foťák > Vizitka > Outlook

Příspěvek od magic » čtv 29. bře 2012 6:53:48

Zdarec Lidi,
Teď mě tak napadlo, že by nebylo zlé, místo držení vyzitkáře na stole a přehrabování se, mít něco takového v telefonu synchronizované třeba e exchange a následné zobrazení v kontaktech outlooku.
Kdysi jsem na Iphone něco takového měl, že jsem vyfotil vizitku, on rozpoznal text a udělal z toho nový kontakt, popř editoval a doplnil stávající, a do přílohy dal tu vizitku ještě. Výborná věc.
Mátě někdo zkušenosti s něčím podobným na Android? Moje představa je asi tato :

Vemu vizitku, vyfotím (už konkrétní aplikací), Následně dojde porovnání se stávajícími kontakty, a pak případné doplnění, či vytvoření nového. S tím že foto vizitky by měla být někde přiložená u kontaktu. Viděl bych to asi ideálně tak, že by to byla samostatná APP, která by držela vizitky v sobě a promítala je do Tel. seznamu, či kontaktů pro synchronizaci s Exchange.

:) a teď spusťte. Díky

EDIT:
jo jenom připomínka, chce to samo něco, co zmákne češtinu a diakritiku.
S tím opět narážím na dotaz, zda-li má už někdo fíčuru, jak vyhledávat v kontaktech jako opět na výše zmiňovaným Iphone tzn :
Prostě píšu znaky ze jména, neřeším háčky, čárky nic, a on mi najde kontakty i s nimi.
Ne jak tady, když hledám Kučeru, a v seznamu je jako Kučera, tak aby mi po zadání Ku a stisknutí "c", zmizel =) a hledání s diakritikou by bylo velice na dlouho.
Úprava kontaktů, není řešení =)
Naposledy upravil(a) radegast dne čtv 29. bře 2012 7:41:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky!!

marty35
Stálý androiďák

Re: Foťák > Vizitka > Outlook

Příspěvek od marty35 » čtv 29. bře 2012 7:27:10

na vyhledávání kontaktů používám exdialer a ten vyhledává přesně jak píšeš i jména s háčkami.Na ty vizitky nějaký aplikace jsou ,ale když jsem je zkoušel tak byl problém s diakritikou to neuměla žádná ,ale je to už nějaká doba tak se třeba něco změnilo.Každopádně žádná neuměla kontakt jen ukázat ale přidala jej normálně do kontaktů v telefonu.
Samsung Galaxy Spica i5700,archos 5 IT.xperia x10 mini pro,HTC Wildfire,HTC Desire,LG P970,Galaxy Tab

Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Foťák > Vizitka > Outlook

Příspěvek od magic » čtv 29. bře 2012 10:42:19

Jinak dialer už jsem nainstaloval, je bomba, tím se jeden problém řeší. Děkuji
Na ty vizitky jsem nainstaloval CamCard - Lite, diakritiku samo nedává, ale neni to zlé, akorát má trochu problém s přiřazováním adresy a společnosti, takže tam by to chtělo nějaký solidní otestovaný tip.
Děkuji

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“