ProduktivitaSmart Alarm

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
vorcigernix
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: sob 10. říj 2009 19:46:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Tablet: Tab 8.9
Rom: CM9

Smart Alarm

Příspěvek od vorcigernix » stř 18. lis 2009 21:36:11

http://intelligentalarmclock.blogspot.com/

Supr prográmek, objevil jsem díky ADC. Vzbudí v určitém rozmezí času podle toho jak moc se melete na posteli (takže by to mělo bejt příjemnější). Neni to pro lidi co musej stát v 7:00 u píchaček.


Dear Dell, can you make a retarded UI on top of Windows please?


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Alarm

Příspěvek od skooopa » stř 18. lis 2009 22:01:47

Neni tam az tak velke rozmezi v jakem to +- budi od nastaveneho casu.
Spis si nedokazu predstavit kde bych ten mobil rano nasel pokud bych ho mel v postely a na nocnim stolku to asi moc efektivni nebude :)

Leda ze by to clovek vyuzil kdyz je na mraky a mel ho v kapse u kalhot :lol:
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


matej21
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: čtv 04. čer 2009 16:58:40
Reputace: 0
Bydliště: Pelhrimov
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Alarm

Příspěvek od matej21 » stř 18. lis 2009 22:21:58

uz mam nastaveno.. uvidim, jak to bude fungovat.. ale musim mobil nejak zabezpecit (jak rika skoopa). jinak by moh dopadnout jak dalkovy ovladani od tv, ktery kazdej den lezi na zemi a baterky musim hledat po celem pokoji (proc jsou sakra tuzkovky kulaty? :D )


Autor tohoto vlákna
vorcigernix
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: sob 10. říj 2009 19:46:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2
Tablet: Tab 8.9
Rom: CM9

Re: Smart Alarm

Příspěvek od vorcigernix » čtv 19. lis 2009 9:20:24

No já mám na posteli takovej rantl, na noční stolek se asi ty vlny nepřenesou (je tam na to graf). Dneska mě vzbudil teda až v ten nejzazší termín :)
Dear Dell, can you make a retarded UI on top of Windows please?


S.T.E.A.K.
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: čtv 26. bře 2009 17:36:29
Reputace: 0

Re: Smart Alarm

Příspěvek od S.T.E.A.K. » čtv 19. lis 2009 17:39:55

Tak jsem to dneska taky vyzkoušel a nápad je to sice dobrej, ale je tu několik problémů. Největší asi že to za noc vysálo půlku baterky a ráno jsem vstával a měla jen 43%. Další problém je že to nesnímá zvuk(jak jsem si původně myslel - tak jako to má nějakej budík na Symbian), ale změnu polohy pomocí polohovýho čidla, takže to opravdu musí být v posteli a ne vedle(tam by to žádnej pohyb nezaznamenalo) - a kvůli problému s energetickou náročností tak nemůže bejt ani připojenej k nabíječce(kdo by taky tahal nabíječku do postele)
Jinak jako taková ta technologie funguje, jenom by se hodila možnost nastavit menší časovej úsek na to buzení - nejmenší je 30 minut a já si nastavil budíka na 7:00 a rozptyl se sám nastavil na 6:30-7:00 a budík zaznamenal pohyb v 6:33, takže jsem ho stejně zaklapl a spal ještě těch půl hodiny... A s tím vypínáním je taky docela problém, chtělo by to nějaký tlačítko "přestat zvonit" a "posunout o 10 min"(i když o to se asi tahle aplikace snaží, aby se tohle eliminovalo)

Jinak kdyby se nějak vyladila ta energetická náročnost, popřípadě předělání na zvuk místo pohybu, tak by to byl skvělej budík.
G1 | Sony Erricson Xperia Mini Pro (Black) | Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi(White)



matej21
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: čtv 04. čer 2009 16:58:40
Reputace: 0
Bydliště: Pelhrimov
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Alarm

Příspěvek od matej21 » čtv 19. lis 2009 19:14:54

souhlasim se S.T.E.A.K. mne to sezralo jeste asi o 10% baterky vic. problem je asi v tom, ze pohybove cislo funguje jiz od zapnuti toho budiku. lepsi by bylo, kdyby zacalo snimat az od toho casu, ktery je tam nastaven.
jinak ja jsem mobil nakonec umistil do polstare, aby mi nespad na zem :D
pokud se na tom jeste trochu zapracuje, tak to bude skvela aplikace, ale zatim je to hlavne diky zravosti nepouzitelny.


kosiakk
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 27. lis 2009 11:36:38
Reputace: 0

Re: Smart Alarm

Příspěvek od kosiakk » pát 27. lis 2009 11:39:52

Hello!

I'm the author of that application =)
I've tranclated your comments (thanks to Google) and want to thank you for fresh ideas!
Next will include smaller time range (15 mins) and smarter logic.

It will be posted to market on this weekend, so stay tuned!

Uživatelský avatar

bassaq
Androiďák!
Příspěvky: 555
Registrován: pon 23. úno 2009 22:27:27
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Note 8
Tablet: Ipad mini 4
Bydliště: Kutna Hora

Re: Smart Alarm

Příspěvek od bassaq » pát 27. lis 2009 12:05:07

kosiakk> hi, what about>

* user defined time range or options like 5,10,15,...
* monitor the sleeper by microphone or accelerometer (user defined)


kosiakk
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 27. lis 2009 11:36:38
Reputace: 0

Re: Smart Alarm

Příspěvek od kosiakk » úte 01. pro 2009 17:08:03

bassaq, thanks for 15-minutes idea!
Now it is on Android Market for Free!
Welcome everybody. Dontation version is also available.

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Smart Alarm

Příspěvek od cryingfreeman » sob 19. pro 2009 11:31:26

ObrázekObrázek
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


hayes
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 03. pro 2009 22:29:12
Reputace: 0

Re: Smart Alarm

Příspěvek od hayes » stř 21. črc 2010 19:45:09

Nevadi displeji, kdyz necham celou noc bezet apklikaci? Nehrozi "vypaleni" hodin nebo tech vet, ktery jsou behem snimani vibraci zobrazene na displeji?

Uživatelský avatar

Skolacik
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: čtv 08. dub 2010 23:31:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB
Twitter: @skolacik
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Alarm

Příspěvek od Skolacik » pát 23. črc 2010 11:24:22

@hayes
ved mozes normalne dispaly "uspat" tlacitkom. app bude bezat aj tak


hayes
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 03. pro 2009 22:29:12
Reputace: 0

Re: Smart Alarm

Příspěvek od hayes » pát 23. črc 2010 15:07:47

to muzu, ale aplikace potom neuklada prubeh vibraci, cituji primo z aplikace..."This phone cannot record movements while the screen is off." Slo mi o to jak je Amoled nachylnej na vypalovani pixelu...

Uživatelský avatar

Skolacik
Stálý androiďák
Příspěvky: 248
Registrován: čtv 08. dub 2010 23:31:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB
Twitter: @skolacik
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Alarm

Příspěvek od Skolacik » pát 23. črc 2010 18:32:04

to sa mi nezda....
ja mam screen stale vypnuty a glafy mam...neviem


hayes
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 03. pro 2009 22:29:12
Reputace: 0

Re: Smart Alarm

Příspěvek od hayes » pát 23. črc 2010 19:38:23

zapomel jsem zminit, ze mam Desire... ten to neumi... treba to da do nejakyho updatu :roll:

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Smart Alarm

Příspěvek od NaTuRaL » úte 27. črc 2010 11:02:38

tak dnes jsem to testoval a u desire mi to vybrace u vyp, displaye nezobrazilo

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host