ProduktivitaPhone Weaver

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
hfx9
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Phone Weaver

Příspěvek od hfx9 » pon 20. srp 2012 11:30:13

Původní vlákno Tasker a Phone Weaver, bylo rozděleno na toto téma a téma Tasker, které vzniklo přejmenováním vlákna "Tasker a Phone Weaver". Bylo tak učiněno proto, protože v původním vláknu bylo více příspěvků právě k aplikaci Tasker.
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Re: Phone Weaver

Příspěvek od sinco » stř 22. srp 2012 19:36:13

Na mem founu Evo3D s origos ICS rom se mi podivne chova PW. Pokud mam zapnutou wifi a hodlam editovat nejaky profil, aplikace zahlasi neco o tom ze prestala pracovat. Do nastaveni samotne aplikace se dostanu. Kdyz vypnu wifi editace profilu funguje jak ma. Mel jsem zapnutou wifinu a chtel jsem upravit profil. Chtel jsem ji nejak zprovoznit a tak jsem smazal data, nic, pak aplikaci, restart a opetovna instalace. Nepomohlo. Nevim proc ale me se po restartu wifi funkce zapne sama. Asi mozna proto ze si pamatuje ze pred restartem byla zapnuta. Nekdy se zapne nekdy ne. Po tom restartu tedy byla wifina zapnuta, nainstaloval jsem PW a porad padal. Uz jsem se rozhlizel po jine aplikaci. Hledat nahradu ktera by byla podobna a v cz se mi nejak nepovedlo. A pri tom laborovani s founem a wifi jsem prisel na onu nestastnou kombinaci. Ted kdyz to vim tak je to uz ok. Dela to jeste nekomu?. Dekuji
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

guttata
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Příspěvek od guttata » pon 29. říj 2012 11:45:55

Zdravím. Rád bych tuhle diskuzi oživil a vyzval uživatele PW k napsání svých zkušeností a tipů. Používal jsem Tasker a teď uvažuji o migraci k PW. Zatím mám trial a odhaluju jeho možnosti atd. Zatím se mi oproti Taskeru zdá jednodušší, "user friendly" a přitom se mi podle dosud přečteného nezdá, že by nabízel nějak zásadně méně...
Moc toho po internetu k Phone Weaveru není, což znamená, že ho buď nikdo nepoužíváte, nebo naopak ho všichni používáte a nemáte s ním žádné problémy, takže není o čem psát... :DD :lol:
Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Žulda
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xperia XZ1 Compact
Tablet: Nexus 7 II 2013

Příspěvek od Žulda » pon 29. říj 2012 14:52:49

Já ho používám od počáteční beta verze, kterou jsem jim pomáhal testovat a překládat. Spokojenost. Mám i CallWeaver na filtrování hovorů a spokojenost taky. Podpora funguje bezvadně na jejich fóru.

dada09
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3
Tablet: Galaxy Tab 10.1. 7510
Rom: ArchiDroid V1.7.16

Příspěvek od dada09 » pon 29. říj 2012 21:21:19

Tenhle prográmek jsem používal už na WM a potom i na Androidu. V poslední době se mi ale zdá, že se vývoj nějak zastavil nebo zpomalil a aplikace nefunguje korektně na novějších verzích systému. Zkoušel jsem ho nahradit jiným profilerem, vyzkoušel jsem jich snad 10 a nakonec jsem skončil u EasyProfiles. Funguje výborně, má spoustu nastavení, jen si s tím musí člověk trochu pohrát, protože není tak intuitivní jako Phone Weaver. Doporučuji vyzkoušet.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“