ProduktivitaAplikace na otevření Excel formuláře

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MICHAL321
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC One S

Aplikace na otevření Excel formuláře

Příspěvek od MICHAL321 » stř 19. zář 2012 5:56:53

Dobrý den,
nemá někdo zkušenost s nějakou aplikací, která by uměla špičkově a hlavně s plnou podporou pracovat mezi listy a formuláři v Excel tabulkách?

Mám Excel tabulku, která obsahuje 2 listy. Na druhém listu je databáze, řekněme výrobků pod skladovým číslem s názvem produktu a cenou.
Na prvním listě je pak vytvořená tabulka sloužící jao formulář. Jsou tu rolovací seznami a po výběru dabého skladového čísla právě z tohoto rolovacího seznamu se dovyplní zbytek tabulky. Jde o vytváření cenové nabídky a potřeboval bych to rozchodit v tabletu a smartphonu. Dosavadní vyzkoušené programi nedokáží zobrazit právě rolovací seznam :(

Zkoušel jsem i tabulku bez rolovacího seznamu a sice že jsem napsal do buňky skladové číslo a zbytek požadovaných dat se dovyplnilo samo na základě databáze z druhého listu, ale zde jakby android aplikace neuměli pracovat mezi listy navzájem :-(

Kdyby se na to chtěl někdo více zaměřit, klidně poskytnu i onen xls. soubor
Díky za každé nápady

Szalooth
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P stock

Re: Aplikace na otevření Excel formuláře

Příspěvek od Szalooth » stř 26. zář 2012 11:41:52

Přesně tohle jsem nedavno řešil také. Ale nenašel jsem aplikaci, která by tyhle pokročlejší funkce zvládala.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » stř 26. zář 2012 15:02:35

Já jsem před pár měsíci koupil ve slevě na marketu OfficeSuite 6 a zatím mi otevřel každý dokument, na kterých ostatní aplikace ztroskotaly. Celkem bych i zkusil, zda si poradí s více listy. Pokud se ti bude chtít ten soubor dát třeba na ulozto.cz, můžu to zkusit.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » stř 26. zář 2012 20:08:19

Mimochodem, dnes je zrovna na OfficeSuite 6 zase brutální sleva, takže doporučuji koupit a zkusit. Za těch cca 5kč se to dá risknout :)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“