ProduktivitaPořádný syncovatelný poznámkovač

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
aki.lee
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Mate 8
Rom: NXT-L29C432B180

Pořádný syncovatelný poznámkovač

Příspěvek od aki.lee » stř 03. říj 2012 12:40:34

Zdravím robotci,
poraďte prosím, na poznámky mám zatím Springpad, protože splňuje moje některé základní požadavky:
1. Notebooky (šuplíky) s vnořitelnými jednotlivými poznámkami
2. V poznámkách spustitelný odkaz na web, možnost dopsat si ceny produktů, další pole
3. To-do list jako poznámka
4. Poznámka má náhled (obrázek), celý Notebook má náhledy
5. vzájemný sync s dektopem, pokud zadám něco na desktopu mám to i v mobilu
6. offline režim na mobilu

má ale jeden pitomý neduh, který nejsou vývojáři schopni (i přes moje žádosti) několik měsíců opravit, a to:
7. stejné náhledy na mobilu jako na desktopu
ať syncuju jak syncuju, v apce na mobilu si dělají náhledy co chtějí, jak na Noteboocích, tak přímo v poznámkách,
někdy se zobrazí 2 (třeba z 6ti), někdy vůbec žádné, atd., prostě dělá si to co chce, dost mě to kvasí, že nejsou schopni opravit takovouhle (pro někoho) blbost, pro mě dost podstatnou věc

nezkoušel jsem Evernote, nevím jestli mi ho poradíte, abych nakonec překousnul online režim, přece jenom 3Gčko a Wi-Finu furt vypínám a zapínám, rád bych měl zkrátka poznámky i offline, a nevím jestli by vůbec splňoval ten poslední požadavek, jo a prý je free nějak datově omezena, víte ještě o nečem? Díky.
Casio Planeo 256kB (mám!) > Ericsson GA-628 > Siemens S35i > Nokia 5110 > SE T630 > SE K750i / Dell Axim X51v / HP iPAQ rx4240 > Omnia II > Galaxy S II > Zopo 990+ > Mate 8

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Pořádný syncovatelný poznámkovač

Příspěvek od ramon.dexter » stř 03. říj 2012 12:44:34

Evernote. Nic lepšího na synchronizovaný poznámky ani nenajdeš. Samozřejmě má offline mód. Má i aplikaci na PC/MAC.

Je plně zdarma a není nijak omezena. To by mě zajímalo, kde jsi přišel na tyhle nesmysly.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
aki.lee
Nové Androidě

Příspěvek od aki.lee » stř 03. říj 2012 12:59:54

Díky, to že má offline mód jsem skutečně nevěděl, nebylo to tam třeba přidáno?, matně si pamatuju nějaké diskuze dávno, kde se tohle řešilo, nějaké doporučování atd., že právě Evernote v offline není, neva,
ale pokud postupně nabyde na datech, nevím, po nějakých krocích? tak je prý za to už nějaké účto, ne?

EDIT:
Ještě abychom si rozuměli, pokud v offline přidám poznámku, a pak se připojím, syncne se mi to?
Naposledy upravil(a) radegast dne stř 03. říj 2012 18:35:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky!!
Casio Planeo 256kB (mám!) > Ericsson GA-628 > Siemens S35i > Nokia 5110 > SE T630 > SE K750i / Dell Axim X51v / HP iPAQ rx4240 > Omnia II > Galaxy S II > Zopo 990+ > Mate 8

Szalooth
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P stock

Příspěvek od Szalooth » stř 03. říj 2012 13:33:49

Jo. Ještě upřesním - neplacená verze je omezena "FUPem" 60MB / měsíc. A nesplňuje jeden z tvých bodů - nerozezná www adresu.

Autor tohoto vlákna
aki.lee
Nové Androidě

Příspěvek od aki.lee » stř 03. říj 2012 22:48:07

Jen co jsem se dokopal k vyzkoušení Evernote, vývojáři Springpadu konečně můj problém vyřešili!
k Evernote: offline samozřejmě funguje, FUP by byl nejspíš dost iritující, webové odkazy u poznámek jsou a fungují, né že ne,
samotný Notebook sice nemá náhled (obal sešitu, chcete-li), tohle je ve Springpadu graficky řešeno líp, dle mého názoru,
ovšem celý Evernote je velice kvalitní produkt, jsou si dost podobné, velice se mi například líbila zajížděcí lišta do boku;
nicméně ale uninstall a zůstávám u Springpadu, který teď splňuje všechny moje požadavky (a přece jen - není nijak datově/časově omezen)
Díky. :D

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“