ProduktivitaDroid notiffy

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Míra Mírovatý
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Kontaktovat uživatele:

Droid notiffy

Příspěvek od Míra Mírovatý » pát 05. říj 2012 13:46:16

Zdravím, prosím Vás po skoro týdenním hledání aplikace, která by uměla nastavit blikání ledi diody dle událostí, jesem objevil čirou náhodou Droid notify. Primárně jsem hledal aplikaci, která by mi zajistila, že mi bude blikat led dioda při poznámce kalendáře, což jak jsem zjistil asi žádná alplikace neumí. Droid Notify má v sobě možnost nastavení jak barvy ikony, tak barvy led diody a navíc ještě frekvenci blikání led diody. Což je úplně skvělé! Žel bohu to vzhledem ke své neznalosti angličtiny neumím pořádně nastavit. Ono totiž kromě tohoto, tam lze nastvit vyskakovací okna událostí, což je taky skvělá věc a podobně. No prostě se v tom jeden neználek strácí, jen co se do nastavení dostane. Máte s tím prosím Vás někdo nějakou zkušenost, co je nutné mít zaplé a co né? Jak při možnosti použití ledi diody (hlavně pro kalendář), tak pro to vyskakování událostí atd. Zatím mně třeba štve, že se mi v notifikační liště zobrazí jak ikona Droid notify, tak defaultní ikona mobil, když zobrazuje např nepřijatý hovor. Taky asi není úplně ideální že displej uplně nezhasne když se nějaká událost stane, tedy úplně nestmavne. No a do třetice nevím kde vypnou, ab se mi nepřehrával znovu celý vyzváněcí tón, když mně někdo jen prozvoní (např dcera, že dorazila v pořádku atd.) Není toho asi málo, ale je to na mně poměrně dost vybavená aplikace a jev ní co nastavovat, žel bohu učil jsem se rusky a to ještě bídně. Budu Vám velmi vděčný, pokud by jste mohli své poznatky s touto skvělou aplikací sem napsat. Děkuji

Ante
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung M21
Kontaktovat uživatele:

Re: Droid notiffy

Příspěvek od Ante » ned 06. led 2013 11:32:01

Taky rustina - taky bych moc potreboval i u tohoto programu cestinu ;)
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“